banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 08:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 54  Sledeća

Sampion F1 za sezonu 2008 ce biti...
Raikkonen 57%  57%  [ 38 ]
Hamilton 36%  36%  [ 24 ]
Alonso 7%  7%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 67
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2008
PostPoslato: 27 Okt 2008, 14:09 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Hertzog je napisao:
Procitah novi text od Jergovica, sta ce to biti da je on malo umereniji, mora da je citao kritike koje ljudi pisu o njemu, cak ni Hamiltona nije toliko dizao u nebesa, a da ne pricam da je preskocio pljuvanje po Massi. Prosle godine je likovao pre Brazila, najavljivajuci Hamiltona kao kralja i prvog rukija koji je odmah osvojio titulu, pa sada pazi sta pise. Ukoliko Massa osvoji prvenstvo (sto je realno malo moguce) on ce pricati kako je znao i procenio da je Massa veliki vozac.

Stvarno, kako ga nije sramota sto ima svoje misljenje?! Ccc :roll:

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 18:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jedno je imati svoje misljenje a drugo je neobjektivno pisanje. Covek je toliko pristran, sto nje njegovo licno pravo i niko mu to ne moze osporiti, ali se ne mozes izdavati kao neki veliki strucnjak, a pisati gluposti i ponizavati neke ljude. Vise uvazavam misljenje ljudi na ovom forumu nego od M. Jergovica :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 22:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Citiraj:
Luis Hamilton tvrdi da se ne boji nikoga i da ne oseća pritisak pred poslednju trku u sezoni Formule 1.

Britanac iz Meklarena ima veliku prednost nad jedinim konkurentom za titulu Felipeom Masom, sedam bodova, i ne smeta mu što će u nedelju na stazi u Interlagosu svi biti protv njega.

I brazilska publika, i Masa i drugi vozač Ferarija Raikonen, koji je u Šangaju propustio klupksog kolegu...

"Ne plašim se nikoga", kategoričan je bio Luis Hamilton u razgovoru za "Obzerver".

Ipak, na pitanje novinara od koga misli da će najviše prezati u budućnosti, Britanac nije pomenuo ni aktuelnog prvaka Raikonena ni Masu.

"Kubica će predstavljati ozbiljan izazov. Uz Alonsa biće mi najjači konkurenti", rekao je Luis Hamilton.

Britanac ima priliku za popravni.

Prošle godine je baš u Brazilu iz ruku ispustio titulu. Na stazu u Interlagosu je izašao kao lider u generalnom plasmanu, ali je osvojio sam dva boda, pa se trofej našao u rukama Raikonena.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Evo i jedan od najmraženijih (barem meni) vozača F1
Citiraj:
Bivši svetski prvak Formule 1 Mihael Šumaher rekao je da bi njegov rekord od sedam titula mogao da obori vozač Meklarena Luis Hamilton, preneli su britanski mediji.

"Apsolutno verujem da bi Hamilton mogao da osvoji sedam titula. Niko nije verovao da ću ja oboriti rekord Huana Manuela Fanđa od pet titula, ali ja sam uspeo. Rekordi su tu da se ruše", rekao je Šumaher za Bi-Bi-Si (BBC).

Šumaher je rekao da ga ne bi uznemirilo da izgubi titulu vozača sa najvećim brojem osvojenih prvenstava u F1 šampionatu.

"Prilično sam opušten, bez obzira da li će moj rekord oboriti Hamilton ili Masa, ili neko drugi. Možda će to biti neko od aktuelnih vozača, a možda neko od budućih. Nemam problema sa tim", dodao je.

Šumaher je rekao da ima veoma dobro mišljenje o mladom Britancu, koji juru svoju prvu titulu u karijeri.

"Kada pogledate njegove rezultate koje je za kratko vreme postigao, od kako je prošle godine debitovao u Formuli jedan, videćete da je na trkama često bio brži od tadašnjeg klupskog kolege Fernanda Alonsa. Taj podatak sve govori", rekao je.

Sedmostruki svetski prvak rekao je da nije lako ljudima koji ne učestvuju u takmičenju da procene koji vozač je najbolji na svetu.

"Da li je Hamilton najbolji? Da li je bolji od Mase ili nije? Na različita mišljenja utiču razne okolnosti, a ljudima koji nisu blizu takmičenja nije lako da jasno prosude", rekao je Šumaher.

Poslednja ovosezonska F1 trka vozi se u nedelju, 2. novembra u 18 sati po srednjeevropskom vremenu na stazi Interlagos u Brazilu. Hamilton ima sedam bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog vozača Ferarija Felipea Masu.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 27 Okt 2008, 23:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Jedno je imati svoje misljenje a drugo je neobjektivno pisanje. Covek je toliko pristran, sto nje njegovo licno pravo i niko mu to ne moze osporiti, ali se ne mozes izdavati kao neki veliki strucnjak, a pisati gluposti i ponizavati neke ljude. Vise uvazavam misljenje ljudi na ovom forumu nego od M. Jergovica :D :D :D

Pa ako ti se ne svidja njegov stav nemoj stalno cekati njegove kolumne da napises nesto protiv..
Ukratko - IF YOU DON'T LIKE IT - DON'T READ IT :D
Covjek ima svoj pogled na neke vozace i uopste desavanja u F1, to se ne moze svima svidjeti..uvjek ce to neko podrzavati a neko ne...
Uglavnom siguran sam da zna o tome sto prica puno vise nego ja, ti i velika vecina F1 fanova iz Juge
Ni ja se nekad ne slazem sa njegovim misljenjem ali shvatam da nismo svi isti i istih pogleda na neke stvari :wink:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 00:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
FERRARI PRIJETI NAPUŠTANJEM FORMULE 1!

Ferrari je danas objavio šokantnu izjavu o mogućem povlačenju iz Formule 1, ukoliko FIA nastavi gurati svoju ideju o standardnom F1 motoru.

Nakon sastanka upravnog odbora u Ferrarijevom sjedištu u Maranellu, momčad je objavila pismenu izjavu u kojoj je jasno dala do znanja kako ne smatra da je uvođenje standardnog motora dobro za Formulu 1.

"Iako iskreno podržava vrlo značajno i potrebno smanjenje troškova u Formuli 1, Ferrarijev upravni odbor je izrazio veliku zabrinutost glede planova o standardizaciji motora smatrajući da bi takav potez umanjio smisao sporta u kojemu je Ferrari kontinuirano aktivan od 1950. godine - smislu postojanja temeljenom na natjecanju i tehnološkom razvitku," pisalo je u izjavi. "Upravni odbor je izrazio namjeru da će, ukoliko ti ključni elementi budu umanjeni, sa svojim partnerima preispitati smisao daljnjeg sudjelovanja u sportu."

Osim Ferrarija, Toyota je danas također objavila kako će gotovo sigurno napustiti najprestižnije automobilističko natjecanje ukoliko se FIA-ina ideja realizira.

U međuvremenu, Međunarodna automobilistička federacija je već otvorila natječaj za proizvođača standardnog F1 motora, koji bi od 2010. godine trebao pokretati sve bolide na stazi, te je potvrdila kako već nekoliko zainteresiranih kandidata razmišljao o prijavi.

:confused3:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 09:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ma nema od toga ništa V@nja.

Ferrari, McLaren i vjerovatno Toyota donose Berniu više para od svih ostalih timova zajedno.
E sad da li će on da sječe granu na kojoj sjedi... :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 10:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

grof_bl je napisao:
Hertzog je napisao:

Pa ako ti se ne svidja njegov stav nemoj stalno cekati njegove kolumne da napises nesto protiv..
Ukratko - IF YOU DON'T LIKE IT - DON'T READ IT :D
Covjek ima svoj pogled na neke vozace i uopste desavanja u F1, to se ne moze svima svidjeti..uvjek ce to neko podrzavati a neko ne...
Uglavnom siguran sam da zna o tome sto prica puno vise nego ja, ti i velika vecina F1 fanova iz Juge
Ni ja se nekad ne slazem sa njegovim misljenjem ali shvatam da nismo svi isti i istih pogleda na neke stvari :wink:

PA dobro je i "neprijatelja" poznavati. Zasto da ne procitam njegov text :D :D :D

A sto se tice motora i ja ne verujem da ce nesto biti od toga, vodece ekipe se bune oko toga i prete izlaskom iz F1, to moze odgovarati samo malim ekipama jer bi na taj nacin bili blize vodecim.

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 18:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

KIMI ĆE PREKO ZIME ODVOZITI 30 UTRKA
Ferrarijevi čelnici za Finca pripremili iznimno bogati trening program u pauzi između dvije sezone

Unatoč lošoj sezoni, čelnici Ferrarija su odlučili produžiti ugovor Kimiju Räikkönenu do kraja 2010. godine, ali su pri tome u ugovor ugradili zanimljivu klauzulu. Naime, Finac će tijekom zimskih testiranja, između dvije sezone, morati prevaliti cca 9.000 kilometara, što odgovara udaljenosti od 30-ak službenih Grand Prix utrka. Prema riječima Alda Coste, tehničkog direktora slavne Scuderije iz Maranella, još uvijek aktualni svjetski prvak će morati prihvatiti veliki dio odgovornosti u razvoju novog crvenog bolida, kako mu se ne bi ponovila 2008. 'Kimi će u samo mjesec dana odvoziti više krugova nego tijekom cijele sezone', potvrdio je Costa, na kojeg se nadovezao Räikkönen: 'Dogodine nas čekaju brojna nova tehnička pravila i zato se nadam da ćemo već do Božića vidjeti jesmo li napredovali i koliko smo uopće napredovali.

Pokajace se Kimi sto je produzio ugovor, ima da se navoza preko zime :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 18:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:

Pokajace se Kimi sto je produzio ugovor, ima da se navoza preko zime :lol: :lol: :lol:

ili bolje rečeno da ga navozaju
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 28 Okt 2008, 18:22 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Stvarno, mislim da razmislja da raskine ugovor :D

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2008, 11:44 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Danas prvi treninzi u Brazilu, valja to gledati, najavljuju vlazno vreme, ali mislim da ce ipak Massa da dominira, ako ne na treningu, onda na trci. Sta ocekujete od Coultarda, ovo mu je zadnja trka u F1, ja bi voleo da bude medju osvajacima bodova, da bar na lep nacin zavrsi karijeru

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2008, 11:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Alonso baca otrovne strelice: Da barem Hamilton ne osvoji naslov
F1 VOZAČ Renaulta, 26-godišnji Španjolac Fernando Alonso, izjavio je da poštuje Lewisa Hamiltona, ali definitivno ne navija za njega.
"Ako hoćete iskreno, radije bih da naslov pripadne vozaču koji ne vozi za McLaren", izrazio je još jednom prezir spram svoje lanjske momčadi španjolski pilot, a uoči nedjeljnog raspleta na 18. utrci sezone u brazilskom Sao Paulu.

"Kad je u pitanju Lewis Hamilton, mogu reći da ga iznimno poštujem kao vozača. Jasno je da je veliki favorit na Interlagosu. Ima sedam bodova prednosti i, završi li utrku, bit će prvak. Prebrz je da ne bi izborio mjesto među prvih pet", dodao je Alonso.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2008, 13:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Poceo je trening, svi su izasli na tvrdjoj komponenti guma, ali samo napravili jedan krug i vratili se na kraju istog u box. DC-ev bolid je ofarban u belo za ovu priliku, a super kadar je kamera postavljena na kacigu DC-a i super se videlo kakd vozi. 20% mogucnosti da padne kisa tokom treninga, u sledecih 25 min nece biti kise, eto toliko... idem da lje da gledam. I Rubens ima novu kacigu, neku drecavu :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2008, 13:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kako se stvari odvijaju izgleda da će formula ovakva kako sad izgleda biti još sledeću godinu.

Ferrari je najavio istupanje ukoliko prođe ideja o standardnom motoru.
Odmah se oglasila Toyota sa istim stavom.
Posle njih i McLaren takođe podržava ovaj dvojac.

Kad nisu nacistu skinuli sa vlasti, nek sad trpe njegove debilne ideje

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2008, 13:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
DELLBOY je napisao:
Kako se stvari odvijaju izgleda da će formula ovakva kako sad izgleda biti još sledeću godinu.

Ferrari je najavio istupanje ukoliko prođe ideja o standardnom motoru.
Odmah se oglasila Toyota sa istim stavom.
Posle njih i McLaren takođe podržava ovaj dvojac.

Kad nisu nacistu skinuli sa vlasti, nek sad trpe njegove debilne ideje

Jest debilna FIA. Majku im. Nek im dadnu bicikle da voze bice jeftinije

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2008, 13:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A hamiltona gospodina, napravi par krugova, postavi najbolje vreme i vrati se u box, a ovi levati se pate i ni blizu da mu pridju :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2008, 15:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
A hamiltona gospodina, napravi par krugova, postavi najbolje vreme i vrati se u box, a ovi levati se pate i ni blizu da mu pridju :-? :-? :-?

Ej, nije sto sam navijac McLarena ali Hamilton ponekad stvarno djeluje nadmocno u odnosu na ostale

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2008, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ferrariju jako dugo treba da zagreje gume, cak su tek na kisnim uslovima postigli najbolja vremena. Na prvom treningu su Hamilton, Massa i Kimi bili izjednaceni, videcemo sta sledi u nastavku

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2008, 18:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Alonsu drug itrening iako je tek za nesto sitno bolji od Masse koji je skoro celi trening vodio (uz Truli-ja). Hamilton los ovaj put, a uz to dva puta je naglo kocio, prvi put blokirala prednja desna, a onda prednja leva guma, ako se uzme i ono kocenje od jutros, deckoje posteno guma potrosio

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]