banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 15 Avg 2025, 03:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 17 Sep 2008, 13:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
WinstonWolfe je napisao:
medi je napisao:
Боска је Мишковићева, одавно ...

cini mi se da jos nista nije potpisano. kad bude, onda se to moze reci. isto kao i za beMzin iz rafinerije od 1.jula. Sipak.

Ja mislim da je potpisano. Boska ostaje, i zadrzavaju sve radnike, samo ce je renovirati...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 17:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
WinstonWolfe je napisao:
medi je napisao:

cini mi se da jos nista nije potpisano. kad bude, onda se to moze reci. isto kao i za beMzin iz rafinerije od 1.jula. Sipak.

Прећутни договор о продаји Боске постигнут је још почетком првог мандата ове владе (када је Додик од Мишковића добио вилу на Дедињу). Влада је донијела одлуку о продаји Боске Делта-Зекстри почетком године ако се не варам, а парламент је то ратификовао почетком љета. С обзиром да Боска више није у власништву неких пословних простора у приземљу, неће се ићи на њено рушење већ ће се реновирати.

Што се тиче рафинерије, мјесецима уназад је најављено да се почетак рада рафинерије одгађа за октобар мјесец. О томе има посебна тема на Економија подфоруму.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
medi je napisao:
WinstonWolfe je napisao:
medi je napisao:

Прећутни договор о продаји Боске постигнут је још почетком првог мандата ове владе (када је Додик од Мишковића добио вилу на Дедињу). Влада је донијела одлуку о продаји Боске Делта-Зекстри почетком године ако се не варам, а парламент је то ратификовао почетком љета. С обзиром да Боска више није у власништву неких пословних простора у приземљу, неће се ићи на њено рушење већ ће се реновирати.

Што се тиче рафинерије, мјесецима уназад је најављено да се почетак рада рафинерије одгађа за октобар мјесец. О томе има посебна тема на Економија подфоруму.

znam i ja za taj dil, i da je sve proslo i kroz skupstinu i vladu. ali kupoprodajni ugovor nije jos potpisan, i delta jos uvijek nije preuzela bosku.a da li ce se rusiti ili ce se renovirati, o tome se zna isto kao i o prvim litrama iz rafinerije. sipak.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 22:02 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Jun 2008, 23:56
TI BECKI KONJUSARI BI DA NAM PRODAJU NASU(MISLIM SRPSKU) ROBU SA ETIKETOM "MADE IN SLOVENIA" A MI TREBA DA BUDEMO DOVOLJNO GLUPI PA DA NAM SE JAKO SVIDJA TA NJIHOVA KVAZI-SIMPATIJA PREMA NAMA. GNUSAM SE SVEGA STO POTICE IZ SLOVENIJE, UKLJUCUJUCI I SLOVENCE, NARAVNO

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 11:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Boska se nece rusiti? ccc, ovdje nikad dobrih vijesti

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 11:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
medenaaa je napisao:
TI BECKI KONJUSARI BI DA NAM PRODAJU NASU(MISLIM SRPSKU) ROBU SA ETIKETOM "MADE IN SLOVENIA" A MI TREBA DA BUDEMO DOVOLJNO GLUPI PA DA NAM SE JAKO SVIDJA TA NJIHOVA KVAZI-SIMPATIJA PREMA NAMA. GNUSAM SE SVEGA STO POTICE IZ SLOVENIJE, UKLJUCUJUCI I SLOVENCE, NARAVNO

A kakav je tvoj stav u vezi placanja Slovenackog autoputa???? :D

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 12:18 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 28 Jun 2008, 23:56
Hrna je napisao:
medenaaa je napisao:

A kakav je tvoj stav u vezi placanja Slovenackog autoputa???? :D

:lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 13:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Toliko price o Mercatoru u Banjaluci, a ima li neko jednu korisnu informaciju koja mi treba vezano za Mercator - da li su objavljivali konkurs za radna mjesta. Cujem da neki vec pricaju po gradu da su primljeni. Priznam da nisam redovno pratio Posao.ba i druge oglase, mozda je konkurs i bio i prosao, pa ako neko nesto zna... Hvala!

Poslednji put menjao blaf77 dana 13 Okt 2008, 13:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 13:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
hm nije ni blizu zavrsetka, kako ce davati konkurs?
nije nista bilo u medijima, a ako je neko primljen znaci da stara dobra stela jos uvijek radi

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 13:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije ni Pevec bio ni blizu zavrsetka kad je raspisivao konkurse i vrsio intervjue pocetkom ljeta, pa primio ljude u augustu dok je jos trajala izgradnja. Neke odjele useljavali (unosili artikle) dok su se drugi jos gradili. Ne vidim razlog zasto i Mercator ne bi tako, ni prvi ni zadnji.

Vrh

PostPoslato: 13 Okt 2008, 15:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Први Меркатор у РС (мислим да још није отворен ни један) се отвара у Градишци. Ријеч је о објекту поред пута Бања Лука - Градишка на самом улазу у Градишку (прекопута Интерекса)...
Објекат је у завршној фази унутрашњих радова. Знам да је рецимо завршен неки конкурс за додјелу (или изнајмљивање, шта ли већ) простора унутар Меркатора који су планирани да буду кафићи (логика је да локални баја води кафану, Меркатор се не жели бавити тиме)... И да, немам појма како запошљавају, није био никакав конкурс...

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2008, 13:52 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jan 2008, 19:33
merkator ce graditi 2 objekta u bl, jedan tu kod bazena, i drugi ce graditi Tropic d.o.o. (firma koja je ostala nakon prodaje tropic centara miskovicu), ne znam tacnu lokaciju drugog objekta, mislim da ce biti na mejdanu!
Tropic d.o.o. takodje gradi Mercatoru market u Gradisci, taj market su gradili Delti, ali je Delta u zadnjem trenutku odustala (zbog cjene), pa su je prodali Merkatoru bez po muke kako kazu :)
Ja sam radila u Tropic d.o.o. i mogu reci da iako je Delta "nasa" to je skupina velikih smecara, jako losi odnosi su se razvili nakon prodaje. Za razliku, razvili smo jako dobar odnos sa Merkatorom, veoma su korektni, tj nemoras da gledas iza ledja svaki put kad nesto uradis (kao sa deltom).
Jako mi je drago sto se gradi Merkator, i rado cu kupovati tamo, jer znam 100% da nece biti ni blizu kako je sad u Delti (nemojte lokale zvati tropic jer nije vise :))

Vrh

PostPoslato: 14 Okt 2008, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

"Nevjerovatno", nadjoh na www.mercator.ba ono sto sam trazio, priblizno. To je bilo prvo sto sam trazio i juce je bilo "the page does not exist" a danas najnormalnije ima, hm.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Evo pojavio se i slovenački TUŠ !

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa jel se pojavio ili se samo "ukazao" kad nema dokaza, daj neki link nesto.

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 17:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Samo da bude narod imao para da kupi nesto u tom novom Merkatoru :confused2:

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 17:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Avg 2008, 21:34
BLAF77 je napisao:
Pa jel se pojavio ili se samo "ukazao" kad nema dokaza, daj neki link nesto.

ima ima taj TUS nekakav u prnjavoru!nije prikaza!
evo linka malo zastario ali sta je tu je!
http:www.prnjavor.info/?go=news&subaction=showfull&id=1224607570
nadam se da nisam sta pogresno uradio!ako jesam jeb"ga!

Vrh

PostPoslato: 22 Okt 2008, 18:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

OK je, hvala. Evo nadjoh i www.tus.ba

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 11:01 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 23 Okt 2008, 10:53
Znam ja dosta informacija o Mercatoru jer sam tamo pocela da radim,prvi manji objekat se otvara sada 11 11 kod euro benzove pumpe pod starcevicom a drugi u aprilu znate vec gdje.Konkurs za mali objekat je bio u nezavisnim novina i i na posao.ba negdje u aprilu a za veliki ce biti u novinama negdje oko nove godine.

Vrh

PostPoslato: 23 Okt 2008, 12:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cuo sam za taj mali pod Starcevicom ali nisam mogao skontati gdje ce biti iako prolazim cesto pored tog objekta i kupujem na pumpi. Sta`s, valjda nisam u zadnje vrijeme prolazio. Hajde molim te "prijavi" ako naletis na taj konkurs negdje kad izadje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]