XentoniX je napisao:
@blackhand,
gruzija je druga prica.. uostalom oni su jako blizu rusije, nemoguce je porediti to sa srbijom i kosovom..
@urbani
ove metode su skroz bezveze, to bi samo napravilo veci jaz medju ljudima i tek nas onda ne bi bilo nigde..
srbija je matica svojim gradjanima u cg, kojih ima JAKO mnogo i ne moze tek tako da ih se odrice!
drugo, 85 % stanovnistva je protiv ove odluke tako da ne mozemo kriviti narod ..
kriv je milo i to je to .
mnogi koji su do sada glasali za njega mjenjaju misljenje ..
najpametniji potez srbije sada bi bio da pomogne opoziciju u cg, da se napravi isto sto se u srbiji napravilo sa milosevicem ..
u cg demonstracije traju vec par dana .. novine pisu o sramnom potezu itd..
veceras je najavljeno veliko okupljanje, vidjecemo sta ce od toga biti ..
Већи јаз него сада не може да постоји.
О каквих 85% ви причате? Па на улицама је било негде око 20-25 000 људи.
Ја се вама дивим. Заиста. Дивим вам се одакле вам толика снага да лажете сами себе?
Стално та прича "Није народ, Мило је".
-10+ година Мило са својом екипом ради против Србије и Срба.
"Није народ, Мило је."
- Кад је основао дукљанску акадимију и цпц уз помоћ својих људи.
"Није народ, Мило је."
- Кад су добили независност уз помоћ шиптара, хрвата и дела муслимана.
"Није народ, Мило је."
- Кад су нас током референдумске кампање (а и пре, после нешто мање) најгоре пљували и најгоре лажи против Србије и Срба причали (ја такве гносне изјаве нисам чуо ни на хрт-у и муслиманској телевизији за време рата).
"Није народ, Мило је."
- Кад су увели црногорски језик и нова слова у ћирилицу (сада црногорску ћирилицу).
"Није народ, Мило је."
- Кад су променили заставу, химну и грб ЦГ и све што је имало везе са Србима или подсећало на српство.
"Није народ, Мило је."
- Кад су од Срба у ЦГ направили грађане 7 реда и кад доле сада шиптари имају већа права.
"Није народ, Мило је."
Е па другари тог Мила народ доле бира већ 20 година.
Избори су следеће године ја смем да се кладим да ће он опет да победи а ви кад се то деси опет реците: "Није народ, Мило је."
Citiraj:
A zaista ti je idiotski onaj komentar u vezi sa "stokom" koja studira u Srbiji, a imaju Crnogorski pasoš. Do prošle sedmice smo bili braća, a sada kad je Milo odlučio da prizna Kosovo oni su stoka. Divno razmišljanje imaš..
Стока су били и раније. Знаш ли колико се њих изјаснило на попису као Срби само да би добили олакшице а около о Србији и Србима најгоре ствари причају. Не кривим ја њих због тога, кривим Србе али очигледно неки себи неће да признају оно што је потпуно јасно. Пробудите се док није касно.