BlackHand je napisao:
urbana_extravaganca je napisao:
Користиш историјске аргументе оне историје које се данашња црногорска власт одрекла јер је та историја, српска историја.
Vjerujem da pod tim "odricanjem" misliš na priznavanje Kosova. Nebitno, makar i da se odrekla, to ne mijenja činjenicu da se to desilo i da cu Crnogorci uvijek bili tu za Srbiju.
Црна Гора јесте помогла Србији али Србија храни ту Црну Гору већ деценијама.
Glupost

3. Дизање школарина за цг студенте у Србији за 100%
Mudro, i ja baš kontam da bi se nekako trebalo iskaliti na studentima, oni su i krivi za sav taj pičvajz..
5. Конфискација имовине свих црногорских политичара који су стали иза овог потеза или учестовали у њему
Ova ti je nekako i najjača

)
DELLBOY je napisao:
Black Hand potpuno si izvršio zamjenu teza.
Kako to?
DELLBOY je napisao:
Ako je tvoj post bio u korist odbrane onog što je uradila Vlada CG, onda ti stvarno nemaš pojma o stvarnim činjenicama.
Nemam ja šta braniti Vladu CG, boli me patka za njima, ali mi je malo banalno stotine nekih propagandnih poruka koje čujem protiv Crne Gore i Crnogoraca, kao da su izvršili Blitzkrieg na Srbiju.
Ako već po nekome treba da se sere i pljuje, onda je to Vlada Srbije, a ne Vlada Crne Gore.
Citiraj:
Црна Гора јесте помогла Србији али Србија храни ту Црну Гору већ деценијама.
Glupost

Да, извини живели су на рачун Саудијске Арабије до сада.
Citiraj:
Mudro, i ja baš kontam da bi se nekako trebalo iskaliti na studentima, oni su i krivi za sav taj pičvajz..
Зашто да неко чија држава ради против Србије у Србији има сва права и погодности? Дићи школарине па стоци ако се не свиђа нека иду код Мила и студирају.
Citiraj:
Ova ti je nekako i najjača

)
Па теби је то смешно али се у нормалним земљама тако поступа са државним непријатељима.
Citiraj:
Nemam ja šta braniti Vladu CG, boli me patka za njima, ali mi je malo banalno stotine nekih propagandnih poruka koje čujem protiv Crne Gore i Crnogoraca, kao da su izvršili Blitzkrieg na Srbiju.
Знаш ли ти уопште шта пишеш?
Па извршили су Блицкриг на Србију.Јел се ти дрогираш па оно као то је само Косово.
Ја немам речи. Неко ти одузме део земље и ти као шта, па није страшно.