banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:10

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Avg 2008, 08:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Pocela je jos jedna sezona "nase" lige ... Borac ponovo u njoj, a na startu tijesan poraz od zrinjsog od 3-2 ... vidjecemo kako ce se dalje razvijati ...
citao sam neke clanke o sljedecoj sezoni i zapalo mi za oko kako niko da se usudi prognozirati prvaka a jos manje ko ispada iz lige ... heh ...

evo rezultata prvog kola :
subota:
Željezničar - Sloboda 0:1
Laktaši - Velež 2:0
Orašje - Leotar 3:0
Čelik - Sarajevo 3:1

nedjelja:
Posušje - Travnik 1:1
Zrinjski - Borac 3:2

Odgođene su dvije utakmice prvog kola, Slavija - Široki Brijeg i Modriča - Zvijezda.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2008, 12:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
И још једна фарса у низу...

Каква је држава добро је првенство икако...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

juce sam bio na borac orasje ... i pored pocetnickog soka zbog cijene od 4 km za istok nista me vise nije iznenadilo, ni pozitivno ni negativno ... sve ocekivano.. manje-vise ... borac bolji ali opet los, orasje hm :) "nidje veze" ... vulturesi na visini zadatka ...
borac djeluje kao da bi mogao vise od samo 1-0 ali mozda treba vremena, prva utakmica na domacem terenu pa mozda malo treme itd ... sto se tice pojedinacnog utiska najbolje mi je djelovao O. Vranjes, kojeg stvarno sinoc nije bilo moguce proci, a postigao je i jedini gol, ostali ... prosjek. ...

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 21:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
I mene je malo ohladila cijena od 4KM za istok, al zapad je 8KM :) Igra tuga i žalost, ne zna se ko je gori. Borac krene od golmana i sve to fino izglda, onako evropski, dodavanje u odbrani pa pas do zadnjeg veznog, a onda se pređe na protivničku polovinu i jedino riješenje ostaje duga lopta na usamljenog napadača jer jednostavno izgledaju kao da ne znaju šta drugo da urade s njom! U prekidima su dosta opasni, imali su i dvije prečke pored tog gola, ali sve je to blijedo, nadam se da je samo zato što je prva utakmica. Tribine solidno popunjene, navijači kao i obično odlični, bakljada je bila iznenađenje :) srećom nisu puno bacali po terenu. Sad idu dva gostovanja tako da se ova utakmica morala dobiti jer je lako moglo biti da nakon četiri kola imaju 0 ili samo 1 bod. Ovako su odradili svoje, sad treba vrebati priliku za bodove na strani.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 18:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Završene su prve četiri utakmice trećeg kola Premijer lige BiH. Postignuti su sljedeći rezultati: Laktaši – Zvijezda 2:1, Orašje - Sarajevo 2:2, Željezničar - Modriča 1:0 i Leotar - Borac 2:0.

Nazalost jos jedan poraz Borca....

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2008, 11:45 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Laktaši - Zvijezda 2:1
Željezničar - Modriča 1:0
Orašje - Sarajevo 2:2
Leotar - Borac 2:0
Čelik - Travnik 1:0
Posušje - Velež 3:1
Slavija - Sloboda 0:0

'Najdomacinskija' liga na svijetu! Dvije pobjede u gostima i vec si u borbi za prvo mjesto, ili dva poraza kuci i boris se za opstanak!
Mogu li se ti livadari uopste nazvati ligom?
Presmjesno.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2008, 12:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Tako sam ja otišao u kladionicu da obavim svoju građansku dužnost i naravno izabrao jednu iz BIH lige, obično ide metodom slučajnog uzorka, kad ono ja odabrao Slaviju!!! Nisam htio Leotar, kontam možda borac umrlja neki X, al reko ovo dolazi, nema tu šta. I tako ja padnem na jednu utakmicu i to u ovoj ligi!!!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2008, 20:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

a borcu se smjesi borba za opstanak ...

Vrh

PostPoslato: 25 Avg 2008, 16:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Novo kolo, novi poraz ... slijedi Sarajevo u Banjaluci . . .

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 09:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Veceras u 8 svi na stadion !!!

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znaci, atmosfera fenomenalna, posjeta odlicna, cak i sudija na nivou, Srajevo vrlo dobro i jedino sto je negativno je Borac ... ne mogu da kazem da nisu htjeli ali slabo, slabo. O. Vranjes opet ubjedljivo najbolji igrac Borca, a ostali hm... Definitivno sam sinoc shvatio da je najveci problem Borca trcanje i primanje lopte. E kad to rjese moglo bi se i opstati u BiH ligi, a ovako ...
danasnji Borac nije zasluzio onako dobru atmosferu i onakve navijace ... pocelo je i rasipanje bodova kuci ... nek nam je Bog na pomoci ...

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 12:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
Imamo srecu da i drugi rasipaju "domace" bodove.

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 14:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Ubjedljivo najbolji igrac borca sinoc je bio sudija. Svaki ozbiljniji napad Sarajeva je prekidao i rezao a ono sto smo mi trebali da uradimo je samo da neko padne u jebenom sesnaestercu! Medjutim kreteni ni to neznaju :angry1: Katastrofalna igra borca, presmjesna...primanje lopte, trcanje-kondicija, postavke-trojica idu na loptu! :confused2: U par kontri vidjelo se koliko su sarajlije brze i fizicki spremnije. Atmosfera stvarno odlicna, pun stadion i kao sto Astor rece nisu zasluzili takvu podrsku. Sto se tice cijena ulaznica ja sam da se podignu na 8 i 16KM jer se "ono" ne moze svugdje vidjeti! Da li je to KOMEDIJA ili TRAGEDIJA! :D :( :confused2:

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 22:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Ja sam u par navrata pokušao kupiti kartu i ući neposredno prije početka utakmice, međutim gomila likova preko puta ulaza na istočnu tribinu svaki takav pokušaj uspješno je osujetila kišom praznih pivskih flaša i kamenica, što po policiji, što po nama. Kada je sudija svirnuo za početak, definitivno sam odustao od svega. A imao sam i fotoaparat, pa nisam htio i njega zajedno sa sopstvenom glavom izlagati nepotrebnom riziku. Šta su ovime htjeli da postignu, uopšte mi nije jasno...jedino mi na pamet pada ogorčenje zbog povećanja cijene ulaznice. Krivo mi je što nakon dužeg vremena nisam doživio atmosferu na tribinama, zbog samog meča nikako. Ova lakrdija od prvenstva je duga, biće prilike.

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 23:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jan 2005, 14:18
Evo zbog cega je nastala frka
Znaci konji su dvije minute prije pocetka utakmice zatvorili ulaz i to po drugi put te veceri!!! (samo da napomenem da se ulazilo na samo jedna vratasca) Tada je nastao opsti krkljanac. Ljudi su popizdili, jebali su im sve po spisku... ...u pricu su se ukljucili i ovi oklopni idioti! Izletili su kroz vratasca i poceli pendrecima tuci narod koji se dao u bijeg! Na veliku radost trojice idiota jedan momak je zapeo i pao, ubili su boga u njemu...

Mogu samo reci da nabijem na qrac Borac sto zbog sugave organizacije sto zbog lose igre!

Prikačeni fajlovi:
Photo-0527.jpg
Photo-0527.jpg [ 78.21 KiB | Pogledano 814 puta ]
Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2008, 17:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Borac pobjedio slobodu u tuzli ... naprijed Borac ... konacno

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2008, 21:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
BiH: Derbi u senci navijačkog rata
Nedelja, 28. septembar 2008. 20:56

U poslednje dve utakmice osmog kola Premijer lige BiH domaće ekipe zabeležile su pobede. Na “Grbavici” Željezničar je savladao Čelik 1:0, dok je Posušje bilo bolje od Slavije 2:1.

Odluka u derbiju kola, koji je odigran pred samo 1.500 gledalaca, pala je u finišu prvog poluvremena, kada je Bekrić sjajnim udarcem sa ivice šesnaesterca poslao loptu u gornji desni ugao gola Čelika.

Medjutim, derbi je protekao u senci sukoba navijača, koji su prethodili utakmici. Na jednoj strani udružili su se, prema još nepotvrdjenim informacijama, navijači Sarajeva i Željezničara, “Horde zla” i “Manijaci”, a na drugoj su bili Čelikovi “Robijaši”.

Sarajlije su vrući doček Zeničanima priredili na ulazu u grad u naselju Ciglane. Prema zvaničnom izveštaju MUP-a Kantona Sarajevo i Hitne pomoći, epilog okršaja je dve povređene osobe, dok je jedan huligan uhapšen zbog napada na policajca.

Broj povređenih je veći, ali je većina učesnika okršaja odbila lekarsku pomoć.

U sukobima je načinjena velika materijalna šteta. Polupani su prozori na obližnjim zgradama, oštećeno je nekoliko privatnih automobila koji su bili na parkingu ispred zgrada, gradski autobus, jedno policijsko vozilo, a šteta je naneta i kafićima u naselju Ciglane.

Organi reda morali su da interveniše i na stadionu tokom utakmice kako bi srečila sukobe na tribinama, a gostujući navijači meč su napustili u 75 . minutu u pratnji policije.

Nemile scene su viđene i posle subotnjeg meča u Tuzli između Slobode i banjalučkog Borca, koji su gosti dobili 1:0.

Posle tog susreta napadnut je sudija Radoslav Vukasović iz Trebinja i delegat Muharem Kurić. Kako je saopšteno iz MUP-a Tuzlanskog kantona Vukasovića je napao A. Šabaović, koji mu je naneo lakše telesne povrede, dok je A. Požegić pljunuo delegata Muharem Kurića.

Posle meča Sloboda je izdala zvanično saopštenje u kojem je za gubitak bodova uptužen sudija Vukasović, koji po mišljenju vođstva tuzlanskog kluba nije svirao penal za domaće i nije im priznao pogodak u finišu utakmice.

Iz Slobode su najavili da će u FS BiH uputiti žalbu na konačan ishod meča.

Posušje je preokretom u drugom poluvremenu, koje je doneo Božo Galić golovima u 68. i 88. minutu, nanelo Slaviji prvi poraz u sezoni. Strelac za goste bio je Kokot u sedmom minutu.

REZULTATI 8. KOLA PREMIJER LIGE BiH
Željeznicar – Čelik 1:0
Posušje – Slavija 2:1
Zvijezda - Široki Brijeg 0:0
Travnik - Sarajevo 1:2
Sloboda - Borac 0:1
Velež - Leotar 3:0
Modriča - Orašje 0:0
Laktaši - Zrinjski.3:4

TABELA: Zrinjski, 18, Slavija 15, Široki 13, Sloboda 13, Zvijezda 12, Čelik 12, Orašje11, Sarajevo 11, Laktaši 11, Modriča 11, Željezničar 11, Posušje 10, Borac 10, Leotar 9, Travnik 5, Velež 4.

(MONDO)

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2008, 22:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Ovo znači samo jedno - u Banjaluci 3 boda idu Slobodi. Ali dok traje zadovoljstvo ovim iznenađujućim rezultatom, dobro je. Mislio sam da su takve stvari nemoguće u ovoj smijuriji od lige.

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2008, 11:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Borac pobjedio veleza 3-0 ... 6 mjesto na tabeli :) he he ...

Vrh

PostPoslato: 05 Okt 2008, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2007, 09:56
pilot babo je napisao:
Ovo znači samo jedno - u Banjaluci 3 boda idu Slobodi.

Не бих рекао...

''Ако Кинези наставе долазити, Сарајево можда опет буде мултиетничко.''

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]