banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 19:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Avg 2008, 12:49 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
Brate, ništa nije strašno samo razmenjujemo mišljenja i to bi trebalo dovesti do bolje spoznaje Biblije a ne do zatvaranja u svoj geto po principu ,,ja sam rekao tako i neinteresuje me šta će drugi reći i koloko je moje mišljenje ispravno'''
Ako uvažavamo sagovornika to znači da se nećemo vređati što ni ne činimo niti nam je potrebno ali je svakako korisno doznati istinu.
Saglasan sam ja sa tim da TV manipuliše svetom i da se veliki kompjuter u Briselu zove ZVER ali Biblija govori da je ta zver osoba sa hulnim imenom na glavi i locira njegovo sedište i da će se pojaviti iz groba u drugom nastupu. Složićeš se da to nema veze sa predmetima kao TV.
Pozdrav tebi i domu tvom.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 13:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Avg 2008, 07:15
mislim da moj post nije upucivao na nikakvo zatvaranje....ja sam prihvatio tvoje misljenje, mada mi je sve to vec poznato....slazem se s tobom da trebamo nadopunjavat svoje spoznaje i misljenja, zato i jesmo ovdje.

mir s tobom i duhom tvojim......

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 14:19 
Veteran
Veteran

Slava Bogu na visini a mom bratu mir i blagoslov. Amin.

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 21:53 
Veteran
Veteran

Početak drugog dela digitalca je bez grške, da bi se kasnije prešlo na neku osobu iz UN kao zver što nije ispravno jer ne sedi na 7 bređuljaka i nema hulno ime na glavi i nije osmi niti je ustao iz groba niti udivio svet. Što se tiče mirkočipa kao žiga OK. ali tu se nešto sakriva kad se pokazuju obeležja satanizma prikazuje se piramida ili trougao kao i pentagram ali se izostavlja krst već ga neknadno prikazuju kao ,,oktenut naopačke'' nemojmo zaboraviti da postoji više desetina krstova kao i kukasti koji nije ,,obrnut'' i onaj što su mu svi kraci iste dužine. Pa je sad onaj okrenut satanistički a ako ga okrenete drugačije onda je ,,svet''.
Neide to. Bog izliva svog Duha na ljude a ne na predmete i leš čoveka koji je nosio Duha Svetog je u redu da ima moć ne on već Duh Sveti ali slike koje Bog zabrani da se čine i da se njima klanja netreba da budu predmet obožavanja kao što jesu valjalo bi jedno veliko spremanje na zamlji da se ukinu kultovi predmeta i slavi samo živi Bog. Amin.

Vrh

PostPoslato: 20 Sep 2008, 15:06 
Veteran
Veteran

Pozdrav mom bratu Damaskinu.
Nema te brate javi se i obraduj nas sa trećim delom digitalca jer je vreme zrelo i potrebna je mobilizacija svih vernika da istupi javno protiv zverine tiranije.
Posebno mi je drago što se čak i jedan broj Adventista uverio u istinitost Božije reči i rekao da su Pravoslavci učinili ,,Pravu stvar'' objavivši digitalce i polako se i u toj crkvi širi istina ali baš polako jer je dogma preteška.
Tradicionalne crkve odnosno njihovi pripadnici to primaju za tren, slava Bogu!

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2008, 11:35 
Veteran
Veteran

Jovan u 12. 31 prenosi Isusove reči da je tad bio SUD onom svetu.
Kako sud, kad nije bilo suđenja?
Gospod odgovori da će se svako u onom naraštaju koji ga odbaci osuditi svojim rečima neverstva tako imamo ponovno javljanje suda ali ovog puta zbog primanja žiga zveri.
Svako ko u periodu od kad stiže zakon o primanju mikročipa i ostalih dokumenata kao nosioca broja zveri koja se očitavaju i kompjuterski prate (radosna vest iz Brisela) taj se osudio strašnim sudom jer piše u Otkrivenju da im je plata jezero.
Gospod neka da i otvori razum svima da se čuvaju i veruju Bogu jer su vremena teška a biće još teža jer narod srlja zveri u čeljusti zato što im obeća bolji život i novac i oni joj se klanjaju a Gospod reče da se samo njemu klanja i odbaci sve bogatstvo sveta za čim nesretnici trče umesto da idu za Bogom.

Braćo nemojte biti srebroljupci već ljubite Boga iznad svega i tražite carstva nebeskog a ne novca.

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2008, 16:03 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
hohohohohoho, veliki komp iz Brisela je zvijer. :lol: :lol: :lol: :lol:

kojeg vraga se ti onda sluzis sa kompjuterom.

"Svako ko u periodu od kad stiže zakon o primanju mikročipa i ostalih dokumenata kao nosioca broja zveri koja se očitavaju i kompjuterski prate (radosna vest iz Brisela) taj se osudio strašnim sudom jer piše u Otkrivenju da im je plata jezero"------ :lol: :lol: :lol: :lol: znaci ko god ima bankovne plasticne kartice je vec osudjen. :D :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 27 Sep 2008, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
:lol: :lol: :lol: Svi tumace razlicito

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2008, 15:07 
Veteran
Veteran

Pozdrav Damaskinu i Spavacu i Vimu oprostite mi ako vas bilo kojom rečju uvredih.
Bog vas blagoslovio i dao mir. Sve vam oprostih i sve vas pozdravljam-

Vrh

PostPoslato: 28 Sep 2008, 15:09 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
ma neka te sjedi, gdje ces bolan. :D

Vrh

PostPoslato: 10 Okt 2008, 20:14 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Nadam se da ovaj trenutni ekonomski pad nece biti povod za ponudu i primanje ziga zvjeri odnosno cipovanja kao rjesenje. :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 51 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]