banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 15:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2928 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 147  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Laptop do 1800KM?
PostPoslato: 12 Sep 2008, 18:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Znam za Pakom, da li oni u toj radnji prodaju na malo? Jesi li tu kupio svoj laptop?

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 18:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 21 Okt 2007, 17:13
Da i koliko znam a pitao sam ih da su ovlasteni zastupnici za msi u srbiji pa tako valjda i ovdje uostalom meni na garantnom roku pod "Nazivomi sjediste davaoca garancije" pise: Pakom Distribution System.
EDIT:@blue Nisam, kupio sam u Srbiji(Beograd)Izadje puno jeftinije i isplati se otici ako dajes malo vece pare.Mislim da prodaju nisam siguran otidji ili nazovi pa pitaj.

I da jos nesto kad pogledas naljepili su veliki plakat na kom pise MSI Nootebook Shop!Ja neznam na sta to asocira :-?

Udruzenje linux korisnika Republike Srpske

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 09:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Poz, ljudi,

deos am procitao, deo nisam. Elem evo za sta meni treba laptop pa pomazite kad ste pomogli ostalima :)

Dakle, laptop mi treba za office, povremeno photoshop, WiFi net (valjda se sad nisam mnogo provalio :oops: :oops: ) i mogucnost povezivanja na TV i projektor za pustanje video materijala. Dakle nista spektakularno. Dajte predloge plz. Sto se tice love, do nekih 1.400 KM je prihvatljivo. Nadams e da nisam sad napravio prolup. lol :oops: :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 09:36 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2006, 01:29
Utopija je napisao:
Poz, ljudi,

deos am procitao, deo nisam. Elem evo za sta meni treba laptop pa pomazite kad ste pomogli ostalima :)

Dakle, laptop mi treba za office, povremeno photoshop, WiFi net (valjda se sad nisam mnogo provalio :oops: :oops: ) i mogucnost povezivanja na TV i projektor za pustanje video materijala. Dakle nista spektakularno. Dajte predloge plz. Sto se tice love, do nekih 1.400 KM je prihvatljivo. Nadams e da nisam sad napravio prolup. lol :oops: :D

Ja sam prije par mjeseci kupio Lenovo N200 i prezadovoljan sam.
Intel Dual Core T2310 1,43Ghz, 1GB RAM, HDD 120GB, LCD 15,4", DVD RW, Wlan, BlueTooth, Cardreader,...
http://www.eurosplet.ba/index.php?productID=678

Pogledaj i ovu toshibu:
http://www.eurosplet.ba/index.php?productID=1354

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 10:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Utopija je napisao:
Poz, ljudi,

Dell Studio
DualCore T2390 (1.8 GHz, 1MB L2 cache)
2GB RAM
160 GB HDD,
Wireless, bluetooth, LAN, no modem 56k
Web Cam 2.0MPixel,
VGA Integrated 256MB
DVDRW
Card Reader
HDMI, VGA, USB, eSATA
Torba
Garancija 36 mjeseci
Boja crna

Slika

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 21:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2007, 22:39
malo offtopic....izvinjavam se...
zanima me jeli ima neko u bl da se bavi prodajom apple mac masina.....novih i polovnih
pogotovo macbook pro i imac 24"

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2008, 09:32 
Veteran
Veteran

Bio je MacBook u IT-u, ali ih više nema. Pan-ex i Eurosplet ih nude na svojim sajtovima, mogu da se poruče. Inače, imaju zastupništvo u Sarajevu, evo cjenovnika: http://www.apple.ba/prodaja/cjenovnik.pdf (odatle vjerovatno ovi naši nabavljaju, pa možeš vidjeti kakvim se cijenama možeš nadati)

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2008, 09:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
http://www.apple.co.yu/scr/mac/promo/bts.html

Ukoliko se bas zagrijao za Mac .. mozda bi se i isplatilo otici u Srbiju zbog ovoga .. ne znam samo kol'ko bi ta promocija bila ostvariva sa ISIC karticom izdatom u BL :S

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2008, 10:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Dec 2007, 22:39
...sto se tice it-a, panex-a i sl....tu ne bih ni u ludilu kupovao...cene su im katastrofalne....stare modele prodaju po cenama novih...jos i skuplje....verovatno i ne znaju sta prodaju :lol: :lol: :lol:
znaju da je to mac, pa mora odmah biti i skup :lol: :lol: :lol:
u it-u sam pre dva meseca video imac 17incni za nekih 3000km...za poluditi....pa novi alu 24incni je malo skuplji :angry4:
cak sam video i knjigu za cubase od 50 km..odem lepo u bg i pazarim istu za 15km..katastrofa
u svakom slucaju, hvala

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2008, 11:42 
Veteran
Veteran

Macovi su uvijek nesrazmjerno skupi u odnosu na hardverske mogućnosti koje nude. (skoro 2000KM za 1GB RAM, 80GB HDD i 2GHz CPU...)
Već neko vrijeme planiram sebi da uzmem Dell Inspiron 1525 i na njega instaliram MacOS. Jeste da treba uložiti određen trud da se to postigne, ali vrijedi uštede od oko 1000KM...

Je l' zna neko kako se kreće cijena tih laptopa kod nas? Mislim na modele sa C2D procesorom (procesorima).

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2008, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

blue je napisao:
Macovi su uvijek nesrazmjerno skupi u odnosu na hardverske mogućnosti koje nude. (skoro 2000KM za 1GB RAM, 80GB HDD i 2GHz CPU...)
Već neko vrijeme planiram sebi da uzmem Dell Inspiron 1525 i na njega instaliram MacOS. Jeste da treba uložiti određen trud da se to postigne, ali vrijedi uštede od oko 1000KM...

Je l' zna neko kako se kreće cijena tih laptopa kod nas? Mislim na modele sa C2D procesorom (procesorima).

Izašao novi model Del Studio (Inspiron 1535) C2D T5750 cpu cijena je cca 1550 KM

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2008, 13:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Pozdrav,

Ja sam imao problema sa maticnom pa sam morao kupiti novi laptop, Acer, serija TravelMate 7730, model 842G25N, i to za nesto manje od 900 eura. Vista je bio vec instaliran ali sam njemu rekao Asta la vista, Vista, i uradio downgrade na XP-Prof, CD-evi za XP su vec bili u paketu. Ama bas na nista nemam zamjerku na ovom laptopu, kao prvo 17'', znaci pun dozivljaj, velicina me je zaista impresionirala, pa onda ona antracit boja, tastatura stvarno super, zbog dosta prostora ima i numericki blok na tastaturi, dugacak kabal (za jednog prijatelja sa foruma sam kupio DELL, kod tog modela mi se kabl ucinio prekratkim za moje potrebe, a i ulaz kabla u adapter mi nije odgovarao bas). Dalje, 2.26GHz Core 2 Duo P8400, 2GB DDR2, 250GB HD, 4x2.0 USB porta, nije ni tezak za svoju velicinu, 3.6kg.
Nazalost nisam nasao na netu rezultate testova ovog laptopa pa ne mogu nista vise da kazem, ostaje da se vidi.
Evo i slike:

Slika

Ali dobro, dosta o mome laptopu, pricajmo malo o meni :D :)

Pozdrav!

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 14 Sep 2008, 21:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2004, 01:39
Pozz ppl :)

Nedavno sam kupila fotoaparat na dole navedenom sajtu i ustedila skoro duplo u odnosu na HG Spot...naime taj isti fotoaparat kosta oko 900 KM u HG spotu, a na ovom (Srbijanskom) sajtu sam ga platila 255 Eura, s tim da je 225 Eura sam, ali bila akcija za 255 Eura kartica, punjac, baterije, i torbica...u pitanju je Fuji S8000 fd...nebitno za ovu pricu, ali poenta je da sam ustedila oko 400 KM...ALOOOOOOOO! Dostavljaju city expressom...kosta oko 25-30 Eura...stim da je u Srbiji dostava besplatna, pa ako imate koga i nije vam zurba to je jos nekih 30ak Eura manje.

E sad back to the topic...vidim prodaju i Laptop-ove...doduse ne neke pretjerano poznate marke, bar ne meni, BENQ i MSI...prvi je 395 Eura, a drugi 505 Eura...poprilicno povoljno if you ask me.
Da ne duzim vise evo linka za taj site
http://www.foto-global.com/

Toplo ih preporucujem :D ...dostavljaju u roku od 7 dana, teh.podrska preko msn messenger-a if necessary
NIJE REKLAMA! Mada kontam da u neku ruku i jeste, al' kontam sto ljudi nebi ustedili lovu ako vec mogu.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 17:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
blue je napisao:

Ja sam svoj platila 500e, sto mu je i realna cijena. Doduse, kupljen je u Skoplju, ali je usteda opet velika. Moj je verzija sa 1.7GHz C2D procesorom, i 2GB RAMa. Sto se tice OSa, preporucujem Ubuntu Linux, sve sljaka super, mreza, grafika, zvuk, sve. ;) U svakom slucaju bolje nego Vista. ;)

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 20:31 
Veteran
Veteran

Hvala na odgovorima, moraću i ja da se zaputim u neku od susjednih zemalja. Baš sam malo cunjao po pcberza.rs i lijepo se vidi da je put više nego isplativ.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 10:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

WeeBoo je napisao:
Ja sam svoj platila 500e, sto mu je i realna cijena. Doduse, kupljen je u Skoplju, ali je usteda opet velika. Moj je verzija sa 1.7GHz C2D procesorom, i 2GB RAMa. Sto se tice OSa, preporucujem Ubuntu Linux, sve sljaka super, mreza, grafika, zvuk, sve. ;) U svakom slucaju bolje nego Vista. ;)

WeeBoo tvoj laptop nema Core2Duo CPU već Dual Core, što je veoma velika razlika. Što u samom CPU što u cijeni.

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 12:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

DELLBOY je napisao:
WeeBoo je napisao:

WeeBoo tvoj laptop nema Core2Duo CPU već Dual Core, što je veoma velika razlika. Što u samom CPU što u cijeni.

Da, znam, zaboravila sam napomenuti da je malo stariji procesor u pitanju. Razlika jeste, ali bas tolika (preko 200e), ne znam bas... Uostalom, za ono sto meni treba i vise nego dovoljno... :D

P.S. Nego... za ono... kad ce biti gotovo? :D

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 14:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Eto uzeo sam i ja konacno. sve sam pregledao, odmerio tri puta i presekao. Malo sam jos dodao i kupio ovo

Asus X59SL-AP194

Slika

CPU: Intel Core2Duo T5750 (2.0GHz)
DISPLAY: 15.4 WXGA
VGA: ATI Mobility Radeon HD 3470 256 MB
VRAM RAM: 3072MB
HDD: 320GB ODD:
DVD+/-RW
WLAN: 802.11b/g
TASTATURA: BIH
Bluetooth
Card Reader
Camera
GARANCIJA: 2 godine

Ljudi, ako sam se zeznuo, lazite me molim vas. :oops: :cry:

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 16:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hau mach $? :)

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 16:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

1550 KM

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2928 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 147  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]