Mr.Speed je napisao:
@Hertzog
Ne pravila za to nisu mijenjana! Ovo nije snimak od prije 10 godina sa Schumacherom već od prije dvije godine! zasto ga ne pogledas i prokomentarises!? Situacija je ista,samo što Schumacher nije vratio poziciju Pedru (za razliku od Hamiltona) i nije kažnjen! Šta je poenta ovog svega? Pravila nisu jednaka za sve i žalosno je da neko može se raduje i još pravda ovakve poteze! Svaki vozač pravi greške,tvoj Kimi je izbacio Sutila u Monacu zbog greske,Massa je pogrijesio u Valensiji,Kimi ovdje radi dvije blokade Lewisu (što po pravilniku nije dozvoljeno).Necu vise da nabrajam i poredim jer bi diskusija otišla preširoko... Mnogo Ferrarijevih navijača kaže da je ovo ciganski,kao što i jeste.Čude me ljudi poput tebe koji kažu da je kazna zaslužena.Po čemu,opet pitam? Video sam ti stavio da pogledaš i uporediš ovakve situacije,ako ti nisu poznate.Da bi mogao diskutovati na ovu temu u opšte (argumentovano).
Pre svega ja neopravdavam ovakvu situaciju, ali kazna je trebala da bude. Ne ovakva upravo iz razloga o kom mi raspravljamo. Ja ovo ne priznajem kao pobedu Ferrarija u Belgiji cak naprotiv i licno sam mislio da ce kazna biti +5 ili +10 mesta na sledecoj trci ali eto nije. Izabrali su najgoru mogucnu kaznu i samo su usrali situaciju. Pogledao sam ove snimke, naravno da su mi ove situacije poznate, a sto ih nisu kaznili to ti i ja sigurno ne znamo, ali isto tako ne mislim da je neki Ferrarijev lobi vezan za takve odluke jer nisu samo njihovi vozaci to radili. Isto tako ako cemo nabrajati greske koje su pojedini vozaci uradili onda mozemo ici u nedogled jer je toga bilo na pretek. McLaren je ostecen ali ja ne mislim da je Ferrari zasluzan za to, naneta je, ponovo, velika steta ovom sportu i ovako ce biti dok ne dodje do promene u vrhu FIA-e i Formule 1. Ni meni nije u cilju da gledam borbu za titulu na ovaj nacin ali sta sad da se radi, oni su tako odlucili i to se nece promeniti. Neka bolji pobedi i uzme titulu, bio to Hamilton, Massa, Kubica ili Raikkonen.