Gocias je napisao:
Citiraj:
Zbog svega gore navedenog moja zelja i moj glas za Filipa Ceptera.
Хахаха па гдје нађе тог јадника, шта је тај фрке направио у олимпијском комитету!
Зар човјека који је промјенио властито презиме, и који се не изјашњава као Србин ради "имиџа", зар њега за власника Звезде.
Не могу да вјерујем...
Ne znam sta ne mozes da verujes,ne mozes da verujes da je fudbal posao i da je najbitnije i najbolje da klub pruzme svetski uspesan covek,a ne tamo neko ko se docepao para na veoma cudan nacin i cije se ime nalazi na mnogim listama nepozeljnih lica ili ipak ne mozes da verujes sta se sve desavalo u i oko OKS,na koji nacin je blokiran i oteran legalno izabran covek,a doveden nesposobnjak (potvrdu su upravo dobio pre par dana) na veoma cudan nacin koji uz sve to nema ni mrvicu dostojanstva i obraza?
Citiraj:
Slažem se ja sa tobom ,pa jedan malo bolji rezultat(recimo plasman u grupnu fazu lš)+ malo bolja prodaja dresova ,šalova...jedan-dva jača transfera i novac će se vratiti.Ali reci mi šta je trenutni izlaz iz krize?Moje mišljenje je snažna finansijska injekcija a to moraš priznati nije u stanju uraditi ni Džaja,ni bilo koji bivši vrhunski as koji je nekad igrao za Zvezdu.Njihova pomoć je dobro došla ali mora se znati ko je gazda ko plaća a ko na kraju ubira profit.
Kriza nije dosla trenutno i ne moze se prebroditi u jednom trenutku.Kriza je veoma planski spremena i veoma uspesno izvedena.U ovom trenutku treba uraditi par stvari da bi se makar koliko toliko popravilo stanje:
-uvesti prinudni odbor sastavljen od par asova,predstavnika navijaca i poslovnih ljudi,
-jasno rasporediti uloge,
-Zemana postaviti za trenera petlica,a za trenera postaviti Dujkovica,
-oterati dva-tri igraca(posudjivanje u nizerazredne klubove).