banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 617 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2008, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Tokom prvog meča ukrajinskog Šahtjora i zagrebačkog Dinama, komentator Hrvatske televizije pokušao je da bude duhovit, rekavši: "I, evo u igru ulazi kosmati Duljaj", želeći da se našali sa problemom ćelavosti nekadašnjeg srpskog reprezentativca.

Fazon glup do bola!

A u potpunom očajanju što njihov tim nema nikakve šanse da prođe u Ligu šampiona, navijači Dinama su u jednom trenutku tokom revanš meča u utorak uveče, bes okrenuli prema Igoru Duljaju, uzvikujući mu: "Ubij, Srbina".

A Duljaj im je uzvratio odličnom igrom u Zagrebu (Šahtjor je naravno ušao u Ligu šampiona, posle dve pobede) i prema oceni ukrajinskih novinara bivši partizanovac bio je najbolji na terenu.

"Ni u jednom trenutku nisam sumnjao da ćemo proći u Ligu šampiona. Trener mi je uoči meča rekao da ću igrati u sredini i ja sam to prihvatio. Posle dva gola koja smo dali u Donjecku nismo se preterano brinuli uoči revanša. Samo je trebalo da ostanemo mirni i koncentrisani", smireno je pričao Duljaj.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 18:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
SIJUKS je napisao:
Citiraj:

A u potpunom očajanju što njihov tim nema nikakve šanse da prođe u Ligu šampiona, navijači Dinama su u jednom trenutku tokom revanš meča u utorak uveče, bes okrenuli prema Igoru Duljaju, uzvikujući mu:[b] "Ubij, Srbina".

Mozda su Mirku(Hrgovicu) skandirali :lol: , i on je jos gore prosao(a cak nije ni Srbin :D )...ma standardne frustracije, kad sve propadne, kad nema izlaza opleti po Srbima(pogotovo ako ih ima na terenu) i sve ce biti dobro...Najveca uvreda je Hrgovicu Srbine! i sve si rekao mislim...(da se razumijemo i ja sam 50% croat :lol: ) ali da su pederi jesu i bit ce mi uvijek ovih drugih 50% draze, bar malo...

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 19:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Comatorium je napisao:
SIJUKS je napisao:
Citiraj:

A u potpunom očajanju što njihov tim nema nikakve šanse da prođe u Ligu šampiona, navijači Dinama su u jednom trenutku tokom revanš meča u utorak uveče, bes okrenuli prema Igoru Duljaju, uzvikujući mu:[b] "Ubij, Srbina".

Mozda su Mirku(Hrgovicu) skandirali :lol: , i on je jos gore prosao(a cak nije ni Srbin :D )...ma standardne frustracije, kad sve propadne, kad nema izlaza opleti po Srbima(pogotovo ako ih ima na terenu) i sve ce biti dobro...Najveca uvreda je Hrgovicu Srbine! i sve si rekao mislim...(da se razumijemo i ja sam 50% croat :lol: ) ali da su pederi jesu i bit ce mi uvijek ovih drugih 50% draze, bar malo...

malo morgen, nema kod njih zabune: juce je grupa od dvadeset- trideset bbb metalnim shipkama i drvenim palicama razbila glave desetorici navijaca arisa koji su posli na utakmicu belupo-aris samo zato sto su imali grcke zastave i dresove i usput su skandirali: ubij srbina :lol: .pazi poentu: okrsaju je svjedocio jedan djelatnik zagreb parkinga "grci su sa sobom imali obiljezja i zastave ispisane na grckom alfabetu pa su sigurno mislili da se radi o srbima (valjda smatra da je na srbe dozvoljen lov i odstrel) i zacas je izbio sukob a glave su ubrzo bile krvave.dolaskom policije*zakasnjelim) napadaci su se razbjezali...komentar grka: napala nas je grupa huligana metalnim palicama i nozevima. oni su fasisti. nigdje nije bilo policije. nakon ovoga, nijedan hrvat nije dobro dosao u grcku i solun.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 20:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
manitu uci da svira je napisao:
Comatorium je napisao:
SIJUKS je napisao:

malo morgen, nema kod njih zabune: juce je grupa od dvadeset- trideset bbb metalnim shipkama i drvenim palicama razbila glave desetorici navijaca arisa koji su posli na utakmicu belupo-aris samo zato sto su imali grcke zastave i dresove i usput su skandirali: ubij srbina :lol: .pazi poentu: okrsaju je svjedocio jedan djelatnik zagreb parkinga "grci su sa sobom imali obiljezja i zastave ispisane na grckom alfabetu pa su sigurno mislili da se radi o srbima (valjda smatra da je na srbe dozvoljen lov i odstrel) i zacas je izbio sukob a glave su ubrzo bile krvave.dolaskom policije*zakasnjelim) napadaci su se razbjezali...komentar grka: napala nas je grupa huligana metalnim palicama i nozevima. oni su fasisti. nigdje nije bilo policije. nakon ovoga, nijedan hrvat nije dobro dosao u grcku i solun.

Регуларна акција БББ. А ови Арисови су на гостовању, па ваљда морају да очекују овакво нешто. Где су пошли на излет? Идиоти :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Grupa H
Real Madrid
Juventus
Zenit
BATE Borisov

Vidjevši sinoćnu utakmicu, mislim da će ovo ipak biti zanimljiva grupa :lol: Kakav je samo igrač onaj Danny koga je Zenit platio 25M funti :o .....a kako je samo Mančester očajan :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 09:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
enc0re je napisao:
Citiraj:
Grupa H
Real Madrid
Juventus
Zenit
BATE Borisov

Vidjevši sinoćnu utakmicu, mislim da će ovo ipak biti zanimljiva grupa :lol: Kakav je samo igrač onaj Danny koga je Zenit platio 25M funti :o .....a kako je samo Mančester očajan :lol:

gledao sam malo utakmicu u pauzama serviranja us opena. rusi trche kao da su "pojeli kilo droge" a manU se u najmanju ruku "nije snashao" :confused3: a i oni moji "favoriti + nani" su odigrali na nivou "jako i bezveze". jbt. nani iz 3 kornera koja sam gledao nije uspjeo prebaciti prvu trecinu sesnesterca. ili sam opsjednut ili samo vidim njegove i andersonove bzvz. poteze , a da ovog drugog ne zamjeni maunu bi dali i pocasni gol :roll:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 09:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I još za kraj 'Maradona' pokušaj Scholesa :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 09:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Jest mi drago što je Zenit pobjedio :)

Nešto su slabi u prvenstvu, možda će ga svjesno žrtvovati zarad lige prvaka, lijepo je vidjeti da na ovakvim utakmicama imaju dosta više motiva nego u prvenstvu i da su i dalje jaki.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 10:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Zenit ima Danija koji je placen 30 miliona :S Cega - crvenih krvnih zrnaca :)

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 12:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
30 miliona evra su Danija platili neki dan!!! Zenith igra nema dalje, gol Vidića :D

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 12:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2006, 13:15
najvise volim da gledam srpske tenisere protiv hrvatskim ''tenisača'' i to na hrt2 :)
ne znaju sta bi od muke ...
:lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 12:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
najvise volim da gledam srpske tenisere protiv hrvatskim ''tenisača'' i to na hrt2 :)

hmmm....LIGA ŠAMPIONA?? :-?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 16:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
DenisM je napisao:

da covjece kad pogledas samo kako su dali gol,vidic je sutao tako mlako lijevom nogom i lopta prodje kroz trojicu... sva sreca pa ih spasi vece bruke... a skols je ispo golgeter samo takav

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 18:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
SIJUKS je napisao:
Ovo ako je ofsajd ja sam Marko Kraljevic

http://www.youtube.com/watch?v=iYK5rmsHdUk

Samo tako kolega oni mogu dalje...dakle uz 2 ponistena gola,pa go iz ofsajda u Beogradu Guzice ili Guice kako se onaj i uz penal,samo tako jedan veliki evropski klub kao fener :roll: moze proci nas Partizan....zalosno i vise od toga....a o transparentima il zastavama ili skandiranjima necemo uopste govoriti jer to nama ne smeta jer mi dodjemo lopte igrat....
UEFA :fist:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2008, 20:49 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2007, 15:32
Ova LŠ će biti jedna od neizvjesnijih od kad se takmiče po ovom sistemu!
Jednostavno niko ne odudara pretjerano ( KAO FAVORIT NARAVNO )...a ima barem 7 klubova za koje ne bi bilo iznenađenje da uzmu trofej...
Biće zanimljivo

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2008, 21:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Slika

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2008, 21:30 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Slika

ја мислим Интер 8)
Толико је иронично да је реално...да Мурињо прву сезону након Челзија оствари оно што тамо није :)

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2008, 21:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakav crni Inter to je uklet klub.

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2008, 21:35 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
Kakav crni Inter to je uklet klub.

:lol: хех, па добро има истине, али задњих пар година су скинули малер и освајали куп па скудето...сад је ред на ЛШ 8) 8) 8)
Само док Мурињо успостави своју 1:0 игру :) :)

Vrh

PostPoslato: 15 Sep 2008, 21:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakav skinuli maler jednu titulu osvojili za zelenim stolom drugu bez Juventusa i oduzimanja bodova glavnim konkurentima trecu na jedvite jade da se Roma malo bolje borila nebi ni tu osvojili.

Sve u svemu jadno

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 617 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]