banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jun 2025, 21:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Avg 2008, 09:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ne znam.
JA sam broj uzeo pre više od 6 godina, i na ovom novom telefonu u koji sam ga ubacio piše i dalje MOBIS. Nije da mi smeta. Čak mi je nekako bolje od MTEL.

Navika

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 09:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
ventilator je napisao:
rendzer je napisao:
masu telefona su prodali i kao sto neko rece mtel je samo tu posrednik i ako nesta ne radi onda se njima reklamira a oni dalje reklamiraju. jedino je problem sto se dobija zamjenski telefon koji je neki krsh, a opravka moze da traje i preko mjesec dana... ali to je u garanciji tako da...
potrebno je samo opisati kvar i odnijeti telefon, nemaju oni sta na salteru da procjenjuju kakav je kvar ili slicno, njihovo je da preuzmu a na zastupniku je da procijeni koji je kvar u pitanju i pokriva li garancija, dakle nista nije do mtelA.

Ovo potpisujem.
Ne moze m:tel garantovati da ce Nokia telefon raditi kako treba 5 godina. Pa nisu ga oni pravili. Iza garancije stoji proizvodjac, a ne prodavac, prodavac je samo posrednik u tome, kao i kod prodaje.

Ovo nije tačno jer po zakonu i proizvođač i prodavac solidarno odgovaraju za materijalne nedostatke prodate stvari...

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 02:23 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 10:47
Ja sam jos u februaru uzeo preko m:tel-a SE K770i.Do sada jos nije pravio probleme, a ja sam zadovoljan telefonom.Ako slusam muziku cesto onda baterija traje 2 dana a ovako bez muzike moze da razvuce i 5 dana.

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2008, 19:28 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Okt 2008, 10:47
Narode preporucio bih vam da malo duze vrijeme stedite odete u Hrvatsku i kupite tel. koji valja a ne preko m:tel-a jer
1.Uzasno je skupo jer previse uzimaju na pretplati
2.Upravo to jer su telefoni katastrofa kvaliteta jer ih uvoze iz zemalja koje imaju uzasne fabrike telefona
Zato vam predlazem da odmah pocnete stediti da sto prije kupite telefon po vasoj mjeri.

http://www.oocentar.org/forum
http://www.sipovo.org/forum
http://www.exyuforum.co.cc/phpbb2

Vrh

PostPoslato: 20 Okt 2008, 19:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Ja bas nisam zadovoljan nikako, napisao sam vec jednu temu citavu, a imam dodati da i dalje brise poruke koje stignu, narocito su mu drage poruke koje imaju preko 160 karaktera (idu u 2 ili vise sms-ova), njih tako voli obrisati da je to cudo jedno!
Osim toga, cesto nemam mreze iako je sve regularno (nalazim se u centru grada, ostali koje pitam imaju mreze), i naravno, ultra-iritantni softver samsungov, koji narocito dolazi do izrazaja kada otkljucas telefon pa 2 sekunde stoji "keypad active", a 2 sek nisu nikako malo kada samo mozes nemocno da gledas i cekas da se prokleto obavjestenje skloni...

Vrh

PostPoslato: 24 Okt 2008, 23:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
uzeo N 6233 na pretplatu
zadovoljan sa telefonom i baterijom
telefon dobro sluzi

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 25 Okt 2008, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
ReveNger je napisao:
Narode preporucio bih vam da malo duze vrijeme stedite odete u Hrvatsku i kupite tel. koji valja a ne preko m:tel-a jer
1.Uzasno je skupo jer previse uzimaju na pretplati
2.Upravo to jer su telefoni katastrofa kvaliteta jer ih uvoze iz zemalja koje imaju uzasne fabrike telefona
Zato vam predlazem da odmah pocnete stediti da sto prije kupite telefon po vasoj mjeri.

koja hrpa da ne kazem cega... a u Hrvatskoj dobijaju samo probrane i najbolje primjerke. Inace Sve skuplje nokije tipa N95, N82... koje sam vidio su iz Finske.

Vrh

PostPoslato: 31 Okt 2008, 23:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Revenger, gluposti! Moja baka ima 6080 i 6300 iz m:tel-a, nikad nije imala problema. M:tel (Nokia) telefone i nabavlja od firme iz Zagreba (mobis electronic).

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2009, 20:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2004, 14:49
Ja sam uzeo preko mtela dva uređaja i sa oba imam problema ...
Jedan je k800 koji se kvario u garantnom roku, bio je vise od mjesec dana na servisu (dva puta) i nista nisu napravili sad mu je izasla garancija (u 12. mjesecu) a on je totalno defektan, blic ne radi, zvučnik u slušalici, sve pocrkalo u par dana ... znači kvalitet = 0

drugi je w380 koji sam kupio u 12.2008. koji se gasi sa zatvaranjem preklopa, znači nakon 3 sedmice korištenja već je za servis pa ću ga sad nakon praznika reklamirati, mada odgovor i ishod znam :)))

Sve u svemu, ko nije postpaid pretplatnik ne bi se zbog telefona trebao prebacivati jer ne vrijede, gledam to po sebi jer ja pazim na tel i nikada mi ne ispadaju i sl.. a opet "crkavaju" ničim izazvani :)))

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2009, 11:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Maj 2008, 08:48
ma slusaj sad, odem ja u m:tel da kupim tel. i sve ok...kazem koji cu i to...i odem ja kao platit na onu kasu, kad ova glupaca sto prodaje daje moj telefon nekoj babi zatucanoj u drhtave ruke (a ona ga jos i izvlaci posto je tel. klizni)...itd kao da ga "vidi"...e al ajd to sad nea veze...nego dodjem ja kuci...i za par dana kupim microSD posto su bili praznici...i stavim pa jedva ga procita...onda prebacim 2 pjesme i on se ugasi...pa onda prebacim neke slike, pa se jedna slika podupla 10 puta, ali kad obrisem bilo koju od duplih, obrisu se sve koje se poduplale i orginal te slike... Baterija UZAS kao da je neko pokusao na pola formirat pa ne traje uopste kad ga napunis do kraja, a moze se puniti non-stop, cim ga iskljucis s punjenja odmah se nekoliko crtica spusti dole...mislim stvarno...i sad zadnji problem kad zovem...nekog kad ono on mene uopste ne cuje tj. sve isprekidano...

...i...odnesem ga u m:tel i kazem da je problem samo u tome sto to prekida, a bila ona ista kod koja mi je prodala, kao da zna da mi ga je uvalila...i pita ona hoces zamjenski? reko: da...
i dadne mi neku bijednu Nokijicu koju su koristili isto valjda ti kojima je tel bio na popravci, a na garanciji fino pise da se mora dati (dok je ovaj na popravci) isti ili bar sa slicnim karakteristikama...a ovaj nema ni kameru, jedva u boji mislim ima i nekih poruka u njemu...
Sta da radim?

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2009, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
mene mtel tako nerviraaaaaaaaaa... uf, grr! kupila sam SE K800, cekala 2 sedmice da mi ga dostave, i tako.. :roll: ali telefon se jako cudno ponasa, baterija je slaba...a kad sam kupila memorijsku karticu, imam isti problem kao i kolega u postu iznad ...slike se preklapaju jedna preko druge, gasi se bez razloga, uzas! ali, vecina problema je bas zbog memorijske kartice, provjerila sam, ali tu ne mogu nista, niko mi ne garantuje da ce druga memorijska kartica biti bolja, to je cista lutrija.
s druge strane- vpn kupljen isto preko mtela je do sad izdrzao milion sati razgovora i poruka i jos dobro radi, cak mu je i baterija ok za sad, dosta dugo traje... sa mtelom se nikad ne zna sta ce ti "uvaliti" .
Boli ih djon kad imaju monopol i ne dozvoljavaju nikom drugom pristup na nase trziste.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2009, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

misos je napisao:
.....
Sta da radim?

ah, da, savjet: ZOVI ih bjesomucno 100 puta dnevno, svaki dan,dok im ne dosadis i spremi se na to da u call centru uglavnom nemaju pojma i nemaju adekvatne informacije, ali ako ih smaras dovoljno dugo, neko ce se udostojiti pa konacno obratiti paznju na zalbe korisnika... zalosno, ali istinito.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2009, 18:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2004, 14:49
Ma mozes ih zvati i 500 puta samo ce prebacivati loptu sa jednih na druge! Ja sam slao prigovor njihovom sektoru za prodaju, jer su mi tako rekli na salteru, mislite da su procitali ili odgovorili na prigovor? Naravno da nisu ...

Bukvalno je lutrija sta ces dobiti a od zastite potrosaca (korisnika) nista ... mogu da se izivljavaju do mile volje! btw zato su i sklinuli forum sa svog site-a

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2009, 00:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Jel iko zna na kojoj adresi mogu pogledati njihovu trenutnu postpaid ponudu telefona posto http://www.mtel.ba/mtel/Portal/sr-SP-La ... ?TabID=227 ne radi :)

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2009, 09:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
pisali smo na forumu o tome (ne moze), jedini nacin je preko google cashe, ali tu neces vidjeti one telefone koje su ubacili u decembru.
bude ponuda u novinama ali samo sa cijenama vec od... i naravno nema cijene za L paket sto bi veliku vecinu interesovalo.
jedino da odes u kontakt centar i pitas, a mozda tamo ima novijeg promotivnog materijala

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2009, 11:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 28 Maj 2008, 08:48
seven of nine je napisao:
a kad sam kupila memorijsku karticu, imam isti problem kao i kolega u postu iznad ...slike se preklapaju jedna preko druge, gasi se bez razloga, uzas! ali, vecina problema je bas zbog memorijske kartice, provjerila sam, ali tu ne mogu nista, niko mi ne garantuje da ce druga memorijska kartica biti bolja, to je cista lutrija.

ma nije do memorijske...

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2009, 13:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:-? pa do cega je? .. ja sam zakljucila da je to, jer sam posudila drugu memorijsku, koristila je neko vrijeme i nije mi se to desavalo, a cim sam vratila svoju, opet isto... sta mu je onda? :(

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2009, 13:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Formatiraj karticu pa probaj ponovo! Ako tako ne proradi, odradi update softwarea na telefonu! Ako ni tako ne bude radilo, kupi drugu karticu :) Jesi probavala tu svoju karticu u drugi telefon? Mislim da je to najbezbolniji način da saznaš da li je do kartice :)

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2009, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

formatirala i probala u drugom telefonu- isto se desava sa slikama... zato sam i zakljucila da je do kartice... :-?
a kolega mi kaze da mi niko nece garantovati da ce nova karica biti bolja, da svi nabavljaju od istih dobavljaca i da je to cista lutrija...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2009, 20:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Pa valjda ima neka garancija?! Probaj odmah u prodavnici gdje kupiš, ne može ti prodati pokvarenu?!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 117 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]