banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 22:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 449 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Avg 2008, 10:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Na koliko dugo? Da li je neko zvao tehničku podršku ili su sami stavili neko obavještenje? Šta je uzrok?

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 10:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

BuDalajLama je napisao:
nije bio neki veći prekid... 10ak minuta

To na Blicu imamo svakodnevno x puta, a nekad prekidi traju satima, mnogima u nedelju nije radilo nikako.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 10:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
prvi poziv je bio "da, sad su nas zvali jos neki ljudi da prijave da ne radi", kasnije su bili stalno zauzeti :)
prekid je trajalo....skoro sat

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 10:34 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 11 Jul 2001, 01:00
prekidi i problemi su normalna stvar, naravno pod uslovom da se ne da se dešavaju pretjerano često. Mnogo je važniji odnos provajdera prema problemu i posebno prema korisniku kada se problem desi. Treba biti fer i priznati problem i objaviti na stranici da problem postoji i kada se očekuje rješenje.
Ni u razvijenim zemljama internet ne radi sa 100% pouzdanošću, ali je odnos prema korisniku drugačiji.

Inače, firme ili pojedinci koji obavljaju posao preko interneta i zavise od stalnog pristupa internetu, trebali bi razmisliti o korištenju dva ili više nazavisnih provajdera. Postoje brojna rješenja kako koristiti te linkove u isto vrijeme, a sa najavljenim sniženjem cijena pristupa više nema pravog opravdanja da se koristi samo jedan ISP ili link.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 10:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

mirko je napisao:
prekidi i problemi su normalna stvar, naravno pod uslovom da se ne da se dešavaju pretjerano često. Mnogo je važniji odnos provajdera prema problemu i posebno prema korisniku kada se problem desi. Treba biti fer i priznati problem i objaviti na stranici da problem postoji i kada se očekuje rješenje.

Upravo tako.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 10:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
sta se odmah dize prasina...puko interent ,pa sta...

teol adsl koristim vec skoro 2 godine,mogu reci da su ovakvi prekidi jako ,jako retki...

samo opusteno..sa ovim cenama,postali su definitivno BEST BUY u ovoj drzavi...

pogledajte FLAT PUNUDU kod BH TELECOM ADSL

FLAT 512/192 -------------90 km

FLAT 1024/256 -------------- 220 km

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 11:02 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
BSE je napisao:
prvi poziv je bio "da, sad su nas zvali jos neki ljudi da prijave da ne radi", kasnije su bili stalno zauzeti :)
prekid je trajalo....skoro sat

Kod ADSL-a je dobro sto je ta tehnologija sama po sebi stabilna jer teolova tehnicka podrska prakticki ne postoji.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 11:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mirko je napisao:

Inače, firme ili pojedinci koji obavljaju posao preko interneta i zavise od stalnog pristupa internetu, trebali bi razmisliti o korištenju dva ili više nazavisnih provajdera. Postoje brojna rješenja kako koristiti te linkove u isto vrijeme, a sa najavljenim sniženjem cijena pristupa više nema pravog opravdanja da se koristi samo jedan ISP ili link.

Bas tako, imamo kao drugu opciju Blicov wADSL...trebam li sta da dodam na to? :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 11:11 
Urednik
Urednik

imaš i Eltu i NSC i Netkom, a nadati se da će i Blic uspjeti riješiti svoje probleme u dogledno vrijeme ...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 11:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

govorimo o firmi, tako da nam ni Elta ni NSC ni ostali ne dolaze u obzir

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 12:48 
Urednik
Urednik

BSE je napisao:

zašto ne bi mogli Elta ili NSC biti opcija za firmu? Mislim da su u ovom trenutku puno bolje rješenje od Blicovog WADSL (bar dok se ne riješe problemi). Takođe, govorim kao o opciji za drugi, tj. dodatni link, a ne kao jedinom linku.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 13:33 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
BSE je napisao:

Ne znam za Blic , ali znam da ljudi iz Eltine tehnicke podrske dodju kod korisnika ako se desi neki kvar, i nastoje da otklone taj kvar i mislim da bi firmama bilo bolje, ako su u mogucnosti, da uzmu Eltu nego TEOL.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 13:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

to stoji, ali postoji glupo pravilo da za cable.net treba uvesti cable.tv zato su nasi jednostavno odbacili ovu opciju
ako nista, mozda kad ugovor sa Blicom istekne se prebace na Eltu, kao pomocnog provajdera

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 14:05 
Urednik
Urednik

BSE je napisao:
to stoji, ali postoji glupo pravilo da za cable.net treba uvesti cable.tv zato su nasi jednostavno odbacili ovu opciju

to se slažem, jeste nepraktično, ali vjerujem da će u Elti skontati da tako mogu samo izgubiti poslovne korisnike i da će se prilagoditi

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 14:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Mozda, jer mislim da poslovni korisnici izbjegavaju vecinom radi toga, a i Elta kao ISP je relativno nova

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Pa Blic je najstariji pa evo sta je uradio od mreze...

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 18:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Kod mene nije bilo prekida, ali je brzina bila manja i od one na dial up.

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 22:00 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2008, 07:35
Elta nudi mogućnost internet servisa pravnim licima i bez obaveze sklapanja ugovora za kablovsku televiziju, u slučaju većih korisnika, bar kada je Doboj u pitanju,postoji i mogućnost direktnih optičkih vodova do korisnika, a mislim da ni Banjaluka neće dugo čekati na istu stvar.Imam informaciju da će elta imati iste pakete i cijene kao i Teol, pa ljudi razmislite...

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 07:32 
Urednik
Urednik

mangia je napisao:
Pa Blic je najstariji pa evo sta je uradio od mreze...

pa, sad, kako se uzme ... Blic kao firma jeste najstariji, ali kad gledaš staž zaposlenih onda je među najmlađima

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2008, 09:32 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
mirko je napisao:
pa, sad, kako se uzme ... Blic kao firma jeste najstariji, ali kad gledaš staž zaposlenih onda je među najmlađima

Da, zaboravio sam na tu činjenicu. Mada mi malo nejasno da firma sa takvim kapitalom ne može svezati iskusne ljude na duži period.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 449 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 23  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]