banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 13:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 366 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Avg 2008, 05:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
neko je napisao

"mada je ona snimka koju si kinezi prvo pokazali izgledala debelo na čavićevu stranu. zato što je imao ispružene ruke, dok je phelps zamahnuo i na tome dobio. to se tek na ovoj snimci vidi. dakle phelps"

http://i38.tinypic.com/2lxcu0w.gif

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 06:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
"Po jednoj verziji Felps je izazvao vodeni talas, koji je stvorio utisak da je plivač ranije stigao do cilja. Po drugom Čavićev kontakt sa ciljem u prvom trenutku nije bio dovoljno snažan, da bi ga elektronski merač registrovao."

vodeni talas? hm...neko spomenu cunami :lol:
u svakom slucaju konacno prva medalja i SVAKA CAST CAVICU, Bravo majstore!!!

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 06:16 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Dec 2007, 11:43
VIDEO: 100 m - Cavic vs Felps

Ha, ovi pokusavaju dokazati da je Felps zasluzeno prvi sa ovim usporenim snimcima, ali svi vide da je Cavic prvi dotakao rub bazena

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 07:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
konaacnooo pobjeda odbojkasa...25-23 u cetvrtom protiv Svaba za 3-1...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 07:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Bravo Milorade ... pored onog ludog Phelpsa i srebro je sjajan uspjeh ... konacno i medalja za Srbiju.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 08:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
osvojiti srebreo pored najboljeg plivaca svih vremene sa zaostatkom od 0.01 je fenomenalan uspjeh. Svaka cast ...

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 08:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Ne mogu da vjerujem da Čavić nije dohvatio onaj senzor prije onog drogalja :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 08:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

urbana_extravaganca je napisao:
Vader je napisao:
Srpska žalba odbijena
Delegacija Olimpijskog komiteta Srbije žalila se na rezultate finalne trke na 100m delfin, ali je ta žalba odbijena.

Po zvaničnim rezultatima trke pobeda je pripala Amerikancu Majklu Felpsu, kojem bi to bilo sedmo zlato, dok je drugo mesto i srebrna medalja pripalo Miloradu Čaviću. Međutim, Čavić je u završnom zamahu imao popriličnu prednost u odnosu na Amerikanca, a i televizijski snimak pokazuje da u trenutku Čavićevog kontakta sa ciljem Felpsu nedostaje više od 10cm.

Po rečima predstavnika OKS dva problema su mogla da izazovu pogrešnu procenu pobednika.

Po jednoj verziji Felps je izazvao vodeni talas, koji je stvorio utisak da je plivač ranije stigao do cilja. Po drugom Čavićev kontakt sa ciljem u prvom trenutku nije bio dovoljno snažan, da bi ga elektronski merač registrovao.

Ipak, protest srpske delegacije je odbijen, jer je saopšteno da video-snimak ne može biti dokaz u ovakvim slučajevima.

Значи не верујем...
Видео снимак не може бити доказ.Па шта може?Голо око линијског судије :angry4:
Значи сад сам опасно попиздео,желим Америма цунами од Лос Анђелеса до Њу Јорка!
Ja to priželjkujem ima 20-tak godina :lol: :lol: :lol: Ko čeka taj i dočeka :D

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 08:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ovo nikad neću zaboraviti :(

Koliko su pričali o savršenstvu Phelpsa, fizičkom, tehničkom i mentalnom, a onda dođe naš Čavić i pokloni mu trku za jednu stotinku :( Ne mogu vjerovati da nije zlato i ne mogu vjerovati da sam razočaran sa srebrom!

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 09:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
haha al' Hrvati ispušiše od Litvanije u košarci.....znači Kleiza :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 09:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Za Felpsa su i prije ovih OI, govorili da mu je najkritičnija ova disciplina i da u njoj nije toliko dominantan, jer nije klasični sprinter. Čavić je, sa druge strane, imao fantastičnu priliku, ali ne bih sad išao toliko daleko da tvrdim da je to neka globalna anti srpska zavjera, kako vidim mnogi paranoišu. Vidim ne fali ni najradikalnijih želja, o cunamiju. Uprvo to je pravi način razmišljanja, Poželimo smrt svim Amerikancima, jer su svi oni dio velike zavjere kojom je Srbima onemogućeno da osvoje zlatnu medalju. Strašno... I ja sam imao utisak da je Čavić dodirnuo rub, prije Felpsa, ali nakon odgledanog snimka, nekoliko puta promijenio sam mišljenje. Uostalom, kad se već priča o zavjeri, ko bi imao više motiva da Amerikancima ukine neko zlato, od Kineza ka organizatora. Em su u stalnom sukobu sa njima, zbog političkih razmimoilaženja, em će jedni drugima biti najveći konkurenti u broju osvojenih zlatnih medalja.

Uostalom lijepo je razjašnjeno gdje je Čavić izgubio trku. Detalj u samom finišu, kada se Čavić odlučio da preroni posljednju dionicu, a Felps da napravi još jedan kratak zaveslaj, donio je Amerikancu prednost. Šteta jeste, ali nikako ne treba biti razočaran. Uostalom, ne vidim ni da je sam Čavić razočaran srebrom. I mi Srbi izgleda generalno imamo problem sa prevelikim očekivanjima. Pred početak OI, izgledalo je kao da Srbiji ne može izmaći bar 5-6 medalja. nakon prvih 7 dana, srpski olimpijci su padali na svim poljima, da je izgledalo da na kraju neće biti nijedne medalje, a onda odjednom treba biti razočaran srebrnom.
Čaviću svaka čast i nadam se da će održati obećanje dato prije početka OI, da će doći u Banja Luku, ukoliko osvoji medalju.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 09:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Citiraj:
Za Felpsa su i prije ovih OI, govorili da mu je najkritičnija ova disciplina i da u njoj nije toliko dominantan, jer nije klasični sprinter. Čavić je, sa druge strane, imao fantastičnu priliku, ali ne bih sad išao toliko daleko da tvrdim da je to neka globalna anti srpska zavjera, kako vidim mnogi paranoišu. Vidim ne fali ni najradikalnijih želja, o cunamiju. Uprvo to je pravi način razmišljanja, Poželimo smrt svim Amerikancima, jer su svi oni dio velike zavjere kojom je Srbima onemogućeno da osvoje zlatnu medalju.

Ма нек се гоне у три лепе.Пун ми их је полни орган више!
Тог Чавића цимају константно.Па није ово куп "Мики Маус" па да кажеш ок, други пут већ ОИ.Прво Ајндховен, па сада ОИ.Мислиш да је ситуација била обрнута, да би неко одузео Фелпсу медаљу?Наравано да не би.Него, мала земља па неће нико да се буни.
То што су кинези организатори не значи да они седе у судијским фотељама тако да ти прича ту не стоји.И баш ме интересује како си ти успео да видиш да је Фелпс додирнуо раније кад је реч о 0,01 секунди?

И још једном Америма не један већ 71 цунами, ионако ће свет после тога да живи боље и здравије.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 09:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Svejedno šteta, ali i čestitke..

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 09:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
И баш ме интересује како си ти успео да видиш да је Фелпс додирнуо раније кад је реч о 0,01 секунди?

Isto kao što si ti za tih istih 0,01 sekundu vidio da je Čavić dodirnuo rub prije Felpsa. Nisam rekao da sam vidio, već da sam stekao takav utisak. i kako ti možeš odgovorno da tvrdiš da je u pitanju krađa, kad sam govoriš da je jedna stotinka odlučivala?

Citiraj:
Па није ово куп "Мики Маус" па да кажеш ок, други пут већ ОИ.Прво Ајндховен, па сада ОИ.

I šta bi ti sad uradio svega ti? Bacio atomsku bombu na Vašington? Žalili su se i žalba je odbijena. Bojim se da je priča završena.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 10:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Feb 2006, 21:41
Imaju li američki sportisti antidoping kontrolu?

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 11:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2004, 18:04
Svaka cast Cavicu,kako je plivao zasluzio je zlato, ali i srebro je veliki uspeh. Jutros sam se budila u 4h ujutru da bih pratila direktan prenos. Citam danas u Blicu , kaze Felps na pitanje o dopingu kako je on prosao sve testove americke antidoping kontrole! A covek treba da dobije i premiju od 50 miliona dolara za 7 zlata na OI. Ipak smo mi mala zemlja , pa nije ni cudi sto nisu uvazili nas prigovor.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 11:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Petar je napisao:

imaju,phelps je pristao na sve moguce.jedino sto one mogu da izgledaju i onako kao kad dodjes kuci sredjen od pive a mama pita: drogiras li se sine? naravno da ne mama. i svi zadovoljni, i mama, i ti i komitet OI.sta hocu reci? svaka cast phelpsu i mozda je cist ali su hemija i sredstva pomoci toliko evoluirali da uzorke treba davati u momentu prije starta i nakon zavrsetka trke(znachi,ne znam tacnu proceduru,ali je i plus-minus 10 minuta vec previshe). vec su ,mislim, bile tri suspenzije a zadnja se odnosi na koreanca kome je oduzeto srebro i bronca u strelicarstvu.cova je bio pozitivan na propanaorol, supstancu koja sprecava drhtanje ruku?! koliko normalnih i zdravih i ljudi i sportista zna da takvo nesto i postoji?
cestitke cavicu na srebru i veliko olaksanje za mene, vec me krenula "klati" statistika i analitika: koliko ukupno ima medalja na Oi,pa koliko zemalja,pa koliko sportista,pa koliko zemalja sa priblizno 100 olimpijaca,pa da li je moguce i u kojem postotku da ne osvojimo ni jednu m.pa sve to ukrstiti sa pogledom unazad kroz istoriju,jbt. bilo je gotovo nemoguce da ne osvojimo ni jednu medalju...obustavljam daljnje guglanje i matematiku-spasio me cavic :D :lol: :cat:

Poslednji put menjao manitu uci da svira dana 16 Avg 2008, 11:31, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 11:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

krofnica84 je napisao:
A covek treba da dobije i premiju od 50 miliona dolara za 7 zlata na OI

Ali valjda ako pri tome obori i sve svjetske rekorde, i to ne u 7 nego u svih 8 svojih disciplina. Jutros nije oborio svjetski rekord. Ovo sam ja pronašao: "Felps, kome je brojni sponzorski pul obezbedio nagradni fond od 50 miliona dolara ukoliko u svih osam disciplina u kojima se takmiči osvoji zlatna odličja i obori svetske rekorde, i sam je čini se svestan da možda jedino Čavić može da ga zaustavi na tom putu."

Lako bi moglo biti da ovo Srbiji bude jedina medalja.

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 11:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Petar je napisao:
Mislim da ne(neka me neko ispravi ako griješim),mislim da njihova ta federacija "garantuje" za njihove sportiste :lol: .To sam negdje pročitao,djeluje nevjerovatno ali je izgleda tako.Bio je negdje intervju ovog Felpsa gdje kaže :"čist sam" a da koliko znam još ni jednom nije bio podvrgnut kontroli krvi i urina.Zna li neko nešta detaljnije ili pak svi nagađamo?

Vrh

PostPoslato: 16 Avg 2008, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Izjave Felpsa i sudije:

"I actually thought when I did take that half stroke, I thought I had lost the race right there, but I guess that was the difference in the end," said Phelps,

But race referee Ben Ekumbo said: "Under our rules we do listen to protests. We looked at video footage and it was very clear the Serbian swimmer touched second, after Phelps.

Ekumbo also stressed there was never any danger of Phelps losing his gold medal.
"Michael Phelps is the greatest ever and he would have been first in this race any how. The question was whether to share (the gold medal) or not to share," he said.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 366 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 19  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]