Citiraj:
Короман је нешто друго, може он бити неотесан и свакакав, али је дечко играо врло добро у Звезди и то је чињеница, и даље стојим да нећемо наћи одговарајућу замјену.
Da ja tebi razjasnim neke stvari konačno... Koromana sam i ja poštovao sa čisto igračke strane, iako od njegvog dolaska tvrdim da je neotesani primitivac, a i sebičnjak, koji igra isključivo za sebe. Nisam jedno u prošloj sezoni tvrdio da nejgova igra ŠTETI timu, jer previše davi loptu. Janković i Đurovski, dok su bili treneri, nisu ni smjeli drugačije da postave igru, već da ista odgovara samo Koromanu, zbog toga što je dotični igrač i lični prijatelj Marka Miškovića. I Janković i Đurovski slučajno dospjeli na klupu Zvezde, zahvaljujući tome da su bili pomoćnici prethodnih trenera, a da u tom trenutku nije bilo adekvatnijih trenera. Pokušavajući da očuvaju sopstvenu poziciju, nisu ni mogli da rade drugačije, nego niz dlaku Marku Miškoviću, koji je od odlaska Piksija iz Zvezde, postao alfa i omega u klubu, a sve bez neke zvanične funkcije. Čak nije bio ni član upravnog odbora. O tome koliko su dobri izbori za trenera bili Đurovski i Janković, dovoljno svjedoči činjenica da nijedan poslije odlaska iz Zvezda, nema posla, čak ni nekih ozbiljnijih ponuda. S te strane tvoja paralela sa Zemanom, uopšte nije primjerena, da ne upotrebim neki grublji izraz, pošto je Zeman, eminentno trenersko ime, sa zavidnom karijerom i s te strane, jedan Janković, ne može uopšte da se poredi sa njim. A Zeman je prije dolaska u Zvezdu, bio najozbiljnij kandidat, da naslijed Briknera na mjestu selektora Češke, onako usput. Druga stvar, je ta perfidna i stalno potencirana ljubav Jankovića prema Zvezdi. Da je dotični toliki Zvezdaš, kolikim ga tata Bobi i ostali doajeni novinarstva predstavljaju, pristao bi da ostane u Zvezdi, na nekoj drugoj funkciji, eventualno nešto nauči od iskusnijeg trenera kakav je Zeman, pa naknadno dokaže da je stručnjak vrijedan klupe Zvezde. Podsjetiću da je jednom Karlosu Keirošu, nije bio problem da se, nakon što je bio prvi trener Reala, vrati u mančester i bude pomoćnik Fergusonu. Janković je pun sujete i nije mogao da pređe preko činjenice, da kao trener sa Zvezdom nije puno uradio, a imao je priliku, te da je uprava odlučila da nije adekvatno rješenje za trenera. Uostalom, neke stvar bih mu mogao i oprostiti, ali forsiranje Milanka Raškovića u prvom timu, izjava da Salasu i Molini, ne može da garantuje mjesto u timu i ignorisanje Bronovickog, dovoljno pokazuje da je čovjek bez imalo treneskog i ličnog integriteta... Da zaključim tu priču...
Citiraj:
Ај мало се осврни на твоје постове о томе како се требају понашати чланови клуба и стручни штаб о дисциплини!
Зар ово што је урадио Земан није директно кршење клупске дисциплине, Буњевчевић је изјавио да нико од играча и чланова стручног штаба нема право да се изјашњава без одобрења клуба и у присуству истих.
Забрањена је критика клуба и управе, питам те ја шта је твој пресветли Земан урадио онда?
A sad ti lijepo uzmi i pročitaj intervju koji si sam postavio, zanemari pretenciozan i fabrikovan naslov, pa pogledaj šta je čovjek rekao. Razočaran je na šta je spao nekadašnji evropski i svjetski prvak, ima skroman igrački kadar i to je to. Niakava laž ili kleveta, već obično zapažanje i zaključak o kvalitetu tima.
Da ne pričam da nijedan drugi medij nije prenio taj intervju več ekskluzivni i uvijek dobro obaviješteni Press. Kurirov vjerni pratilac u traženju jeftinih senzacija. A ako je to kršenje klupske discipline, normalno je da treba btii kažnjen. Uostalom, ne znam zašto uopšte potenciraš taj intervju. Zbog činjenice da pokušavaš da amnestiraš Koromanovo kašnjenje i nedisciplinu ili hoćeš da kažeš da Zdenjek Zeman nije profesionalac. Budi malo određeniji u sopstvenim stavovima...
P.S.
Mali savjet...
Prestani da čitaš žutu štampu poput Kurira i Pressa, biće ti lakše. Praški list "Sport", koji se navodi kao izvor informacije,mislim da uopšte ne postoji. Ja nigdje nisam uspio da pronađem intervju sa Zemanom za neke češke novine. U češkim medijima, zadnja vijest o Zemanu je da neće preuzeti reprezentaciju Češke, već da ide u Zvezdu i to je to.