banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 11:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 445  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: TRANSFERI
PostPoslato: 07 Avg 2008, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Ponuđen mu je sav taj novac, nema oca i sam brine za obitelj, majku, sestru i brata. Nije mu bilo lako

"Jadnik jedva sastavlja kraj sa krajem od plate koju mu mi dajemo, pa imamo razumijevanja što je htio da materijalno obezbjedi svoju porodicu" :D

Uopšte ne kontam smisao ove rečenice u kompletnoj Fergusonovoj izjavi. Blago govoreći, nije da nije u pitanju odličan igrač, ali platiti nekoga 100 miliona eura, van je svake pameti. Takva nebuloza može da dođe iz samo dva kluba na ovom svijetu - Čelzija i Reala. Za toliki novac, može se kupiti 5 odličnih igrača, što je praktično već polovina tima. To naravno kad bi se gledao samo sportski aspekt, ali pošto je biznis na prvom mjestu, onda je logično zašto ga Real želi. Real sa svakim igračem sklapa ugovor da polovina ili čak kompletan prihod od prodaje dresova sa imenom tog igrača, ide Realu. Pošto je Portugalac mega popularan, među klincima pogotovo, a cijena jednog dresa kreće se oko 100 eura, jasno je da se takav igrač relativno brzo isplati. Mašina za pravljenje para. Nešto poput Dejvida Bekama...

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Drago mi je sto je prica oko njega zavrsila i sto ostaje u klubu, ali... Treba dovesti napadaca, jebo ih Berbatov i Tottenham, eno Huntelar samo ceka da ga zovnu. Ovi zavlace hoce da izmuzu pare, a skot tvrdoglav zao mu tudjih para. Treba sto prije dovesti napadaca.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 16:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
The Sun je objavio da Ronaldo ostaje u Mančesteru još samo ovu sezonu.

Mančesteru napadač treba hitno jer Rooney je bolestan i neće igrati mjesec dana a Ronaldo tek u oktobru dok Saha ide u Sunderland ili West Ham.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
a cijena jednog dresa kreće se oko 100 eura,

Cijena dresa od Chelsea sa brojem, imenom i Premiership bedževima košta 74 evra a čisto sumnjam da je Realov nešto skuplji :P

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 16:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
enc0re je napisao:
čisto sumnjam da je Realov nešto skuplji

Da, Real i Chelsea su dva kluba sa istom reputacijom :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 17:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Stvarno mi je muka od tvojih mutavih komentara....zašto bi Chelsea prodavao dresove jeftinije od Realovih? ...i kakve veze uopšte reputacija ima s tim :confused1: ...ako neko navija za klub, kupiće dres......da je tako kako ti kažeš, cijena dresa od svakog igrača posebo bi bila drugačija srazmjerno njihovoj reputaciji a nije tako, zato se mani gluposti... :fist:

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 18:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
enc0re je napisao:
kakve veze uopšte reputacija ima s tim... ako neko navija za klub, kupiće dres

Upravo tako! Zato Real i Barcelona prodaju dresove u oficijelnim šopovima na stadionu po 30 evra i zarade od prodaje istih 50 puta više nego neki Chelsea, Arsenal, PSV, Lyon,... Znači svako ko poznaje osnovne pojmove ponude i tražnje zna kako to funkcioniše. Real proda više dresova u Japanu, nego Chelsea u Londonu!!! "Današnji Chelsea" je nastao kao hir ruskog milijardera, a ne kao klubovi sa reputacijom o kojima govorim, koji su godinama kako na evropskoj, tako i na svijetskoj sceni gdje su počeli graditi ime prije više od 50 godina.

enc0re je napisao:
da je tako kako ti kažeš, cijena dresa od svakog igrača posebo bi bila drugačija srazmjerno njihovoj reputaciji

Cijena dresa sa ispisom željenog imena je ista, napisao ti na dresu Milana Ronaldinho ili Milenko, ali dres Milana sa već upisanim imenom Ronaldinha, Inzaghija, Kake, Pata, Neste, Pirla,... imaš u svakom momentu da uzmeš u svakom šopu (provjereno dres Inzaghija 30 evra, na stadionu), dok za Favalija, Serginha, Šimića moraš da naručiš kao i sa svojim ličnim imenom pa te izađe mnogo skuplje :wink: Dakle samo reputacija prodaje, a fanatika ima uvijek, ali od njih se teško živi. Prijatelj je kupio dres od Ibrahima Gueyea na Marakani i platio 50 evra jer nisu uopšte imali njegov dres u ponudi pa je plaćao dodatno, a dresovi Jankovića, Žigića, Kovačevića i ostalih koji su tad igrali su koštali po 30!

Na konstataciju o cijeni dresa sam ti odgovorio isključivo jer se čini kao da tom rečenicom pokušavaš da kažeš da je to isto, dres jednog Real Madrida i dres Chelsea pa tako i cijena ne bi trebala da bude veća. Dres Reala je čak i jeftiniji, ali je jeftiniji i od dresa Portsmoutha, Boltona, Evertona,... većine engleskih prvoligaša, ali to je već drugi par opanaka i priča o standardu u Engleskoj i Španiji i o jačinu funte u odnosu na evro. Da se razumijemo, u Španiji navijam za Atletico, ali Real Madrid je Real Madrid! I nemoj više da pokušavaš da raspravljaš o ekonomiji, života ti, ispadaš priglup!

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 18:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Cijena dresa od Chelsea sa brojem, imenom i Premiership bedževima košta 74 evra a čisto sumnjam da je Realov nešto skuplji

Nije da je uopšte bitno za ovu raspravu, ali varaš se. To bi bilo ekvivalentno da kažeš da je recimo ista cijena Sonijevog i Elitovog televizora. Zna se šta je veći brend, a to automatski diktira veću potražnju, dakle mogućnost i za formiranje veće cijene. Dakle, ono što Sondri reče o klasičnom odnosu ponude i tražnje. A sviđalo se to tebi ili ne, Real Madrid je daleko veći brend od Čelzija.

Citiraj:
da je tako kako ti kažeš, cijena dresa od svakog igrača posebo bi bila drugačija srazmjerno njihovoj reputaciji a nije tako, zato se mani gluposti

Tako bi stari stojale da igrači prodaju dresove u kojima su igrali neke utakmice, koji bi se onda mogli smatrati lično njihovima, pa da njihov lični brend prodaje dres. Ovako su to samo Realovi ili Čelzijevi dresovi, sa različitim imenima odštampanim na njima.

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 20:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nije encore htio da raspravlja o ekonomiji velikih klubova nego da istakne cinjenicu da je kupio Chelsea-ov dres. Covjek je veliki i iskreni navijac, a vi ga zajebavate, bruka.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2008, 15:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Real proda više dresova u Japanu, nego Chelsea u Londonu!!!

A ti si menadžer prodaje u Realu pa to znaš, a?

Citiraj:
dok za Favalija, Serginha, Šimića moraš da naručiš kao i sa svojim ličnim imenom pa te izađe mnogo skuplje :wink: Dakle samo reputacija prodaje, a fanatika ima uvijek, ali od njih se teško živi. Prijatelj je kupio dres od Ibrahima Gueyea na Marakani i platio 50 evra jer nisu uopšte imali njegov dres u ponudi pa je plaćao dodatno, a dresovi Jankovića, Žigića, Kovačevića i ostalih koji su tad igrali su koštali po 30!

Očigledno nije svugdje isto jer sam kupio dres John Obi Mikela koji košta isko koliko i dres Terryija, Lamparda, Ballacka, Drogbe itd...
Citiraj:
A sviđalo se to tebi ili ne, Real Madrid je daleko veći brend od Čelzija.

Nisam mislio na klub kao brend nego jednostavno na proizvođače sportske opreme a kod Reala i Chelsea je to adidas i pretpostavio sam da po jednom dresu imaju približnu zaradu i nisam htjeo reći da je ukupna zarada ta dva kluba od prodaje dresova na strani Chelsea što bi bilo apsurdno...normalno da će Real prodati više... :angry1:

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2008, 15:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nije encore htio da raspravlja o ekonomiji velikih klubova nego da istakne cinjenicu da je kupio Chelsea-ov dres. Covjek je veliki i iskreni navijac, a vi ga zajebavate, bruka.

Ma jok, nisam ti ja neko ko će se o bilo čemu hvalisati niti isticati bilo kakve činjenice o sebi po forumima gdje me niko lično ne poznaje, nema od toga vajde. Mnogo više mi je stalo do mišljenja nekih drugih ljudi koji ne 'žive' na internetu :roll:

get a life...

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2008, 17:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Chelsea je juče ponudio Realu 19,75M funti za Robinha a čelnici Reala su odgovorili da će prihvatiti ponudu od 25M funti. Po pisanju medija, Robihno je odlučan da napusti Madrid ovog ljeta i preseli se u London i ponovo radi sa Scolarijem. U toj njegovoj odluci pomoglo je i ponašanje nekih ljudi u Realu prema Robinhu i ponuda za Ronalda u koju je i on bio uključen. Ukoliko pređe u Chelsea, Robinho će zarađivati 70.000 funti sedmično što je duplo više od njegove trenutne plate u Realu.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2008, 09:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
Citiraj:

Ma jok, nisam ti ja neko ko će se o bilo čemu hvalisati niti isticati bilo kakve činjenice o sebi po forumima gdje me niko lično ne poznaje, nema od toga vajde. Mnogo više mi je stalo do mišljenja nekih drugih ljudi koji ne 'žive' na internetu :roll:

get a life...

Koliko ti postova imas, a koliko ja? Primjetices da smo se registrovali skoro u isto vrijeme. I ako nemas potrebu da se hvalis zasto stalno pominjes da si kupio taj dres? Kako to da svaku jebenu vijest vezanu za Chelsea (koiko god luda izmisljena i bezveze bila) stavljas na forum? :fist:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2008, 09:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
[quote="Sondri"

Real proda više dresova u Japanu, nego Chelsea u Londonu!!! [/quote]

pa logicno yebiga,koliko klinaca ima u japanu a koliko u londonu :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2008, 10:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
pa logicno yebiga,koliko klinaca ima u japanu a koliko u londonu :lol:

Koliko velikih klubova ima u Londonu....ne mogu svi za jedan navijati :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 18:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Frank Lampard potpisao novi ugovor na 5 godina sa Chelsijem. Mourinho, jedi qrac! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Avg 2008, 12:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Newcastle potpisao 5-godišnji ugovor sa reprezentativcem Argentine Fabriziom Collociniem.

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
@encore, 'oce 'l Bane Ivanovic u Milan?

Vrh

PostPoslato: 19 Avg 2008, 23:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Mislim da je encore još uvijek na telefonu sa Scolarijem, pa će javiti čim završi razgovor..

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2008, 10:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Juče sam negdje prošitao naslov 'Ivanović agreed terms with Milan' al' mi se nije dalo čitati.... :D

Mikael Silvestre bi u roku od 48h trebao potpisati za Arsenal. Za njega su još zainteresovani Sunderland i Man City.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 445  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]