banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 13:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 449 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Avg 2008, 12:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Može li se naknadno mijenjati paket?

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2008, 12:59 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jun 2008, 22:22
Pa teol je dosta vremena na trzistu.Sada radi odlicno(24/7 konekcija,brzina stalna...),a i adsl je takva tehnologija da tu nemoze doci do preopterecenja i slicnih stvari.
A i cim su povecali brzine znaci da su uzeli jos linka.
Mene nebi cudilo da teol ima 1 gbps link.
Za paket,mislim da moze.Na veci besplatno.na manji sa nekom nadoplatom valjda...ne sjecam se bas dobro.
I da mislim da je paket 1024/128 dovoljan da zadovolji potrebe jednog domacinstva,sa 2 pc.Znaci podjelite po 512 download svakome i upload neogranicen na oba.Jos da je upload 256 to bi bilo predobro.Ali ok i ovo je odlicno.

Vrh

PostPoslato: 04 Avg 2008, 14:50 
Ja podnosim zahtjev sutra za adsl..wireless je xtra stvar, ali ping me ubija.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 08:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Okt 2006, 13:07
Vader je napisao:
Znači stabilnost veze, puca li, i ako da onda koliko često, i da li se konekcija može odmah opet uspostaviti?

Meni već duže vrijeme (oko 1 godine) nije ni jednom pukla veza, a to nije mala stvar.

Vader je napisao:
Kako stvari stoje sa tehničkom podrškom?

Samo jednom sam ih zvao i dobio tačan odgovor. Nema negativnih iskustava.

Do sad je bilo da se jednom paket promjeni za DŽ. A kasnije ako ćeš mijenjati plati (bilo je 30KM). Kako su sad napravili, ne znam.

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 09:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Hvala. Znači veza je potpuno stabilna, to me zanima. A brizina? Da li varira, pada, ili je i ona onakva kakva je deklarisana?

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 11:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Zavisi ti od parice... Meni recimo redovno puca veza, barem jednom u 7-10 dana, a nekada se zna zaredati pa pucati par puta dnevno. Uglavnom se odmah uspostavi (nakon 1 min), nekada nece uopste pa moram reinstalirati modem i paliti ga gasiti dok ne pocne normalno. Moguce je da imam sakat modem ili sakatu paricu, tek, meni nije savrseno, volio bih da jeste...

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 18:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Vader je napisao:
Hvala. Znači veza je potpuno stabilna, to me zanima. A brizina? Da li varira, pada, ili je i ona onakva kakva je deklarisana?

ne znam šta rakun priča, meni se to nikad ne dešava... da moram gasiti i paliti modem? vezze :-? :oops: možda je dvaput pukla veza, za godinu i po dana, na po 15-ak minuta.. dakle, prilično stabilan internet :)

p.s. možda nekad puca kad ja nisam online? ne bih znala reći :-? nije nikad pucalo a da sam ja vidjela

Vrh

PostPoslato: 05 Avg 2008, 21:33 
Pripravnik
Pripravnik

Ja ti imam net ovaj koje 2 sedmice. 24/7 sam online nije ni jednom puknula veza,Veza je stabilna skida mi sa rapida 50 kBps(jer toliko i je lock) a na drugima 58-65 kako gdje.Upload je stalno 110 kBps.Ping je odlican i to sve govori o stabilnosti ;).
A blic ni u cemu nije dobar.Cak nece da dodju nositi ono govno sa krova.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 00:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 20 Feb 2004, 23:37
Imas upload stalno 110 kilobajta po sekundi na adsl-u? Pa ti si strasan! Ajd sapni i meni kako si to uspio...

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 07:51 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 25 Okt 2006, 13:07
Vader je napisao:

Sinoć sam mjerio upload (vjerovatno zanimljiviji dio priče). Znače trebam da imam 8kB/s a imao sam stalno ravno 7kB/s.
P.S. Veza je i meni prije pucala i to kad stari spusti slušalicu meni ADSL pukne, ali sam sve spojeve žice ponovo spojio i prelemio (znaš kako to kad nas ide, imaš dva telefona i brdo utičnica) te mi poslije toga sve radi savršeno.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 10:26 
Pripravnik
Pripravnik

ceasar...zabunio sam se...mislio sam kbps.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2008, 12:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Apr 2008, 18:52
nek je samo lol zadovoljan sa pingom teola a za sve ostalo cemo lako :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2008, 13:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Koliko se otprilike čeka za dolazak tehničke ekipe i uvođenje od trenutka potpisivanja ugovora?

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2008, 19:35 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Danas sam cuo da nema studentskog popusta tj i ako je bio da se ukida. Je li to istina? Ima li neko da je skoro uplatio i da su mu tete vratile kusura i rekle da si kupi knjige i postane manager sto prije.... ?

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2008, 20:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ja sam bio juče na njihovom šalteru u "Kastelu" i momak me sam pitao da li sam student i da u tom slučaju donesem samo potvrdu sa faksa, ne treba indeks, i da imam 25% popusta za "tu školsku godinu".

Sad mene zanima šta tačno znači "za tu školsku godinu" jer ako sad uzmem potvrdu na njoj će pisati da sam student za (još uvijek tekuću) 2007/2008, a ugovor potpišem na godinu dana, dakle na 2008/2009, da li mi onda popust važi za cijelu godinu ugovora ili će mi oni na kraju kalendarske ili školske 2008. godine opet tražiti potvrdu, koju ja tada možda neću imati ako do tada završim :)

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2008, 21:02 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 15 Jul 2008, 07:35
Meni je gospođa u tel razgovoru prilično rezignirano rekla " kod nas se ništa ne zna" ali je paket od 19 KM i uveden za studente i da je priličan bezobrazluk na tu cijenu tražiti dodatni popust.

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2008, 21:47 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2008, 10:42
sikima je napisao:
Meni je gospođa u tel razgovoru prilično rezignirano rekla " kod nas se ništa ne zna" ali je paket od 19 KM i uveden za studente i da je priličan bezobrazluk na tu cijenu tražiti dodatni popust.

Imas pravo ako si student...ja sam se to raspitivao u mtelu tamo kod robne kuce kastela...samo index i tvoja licna mjesecna pretplata telefona...ako je neciji(npr. mamin ili tatin) onda ne mozes imati studentski popust jer nisi vlasnik tog broja.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2008, 09:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Francuz je napisao:
sikima je napisao:

Imas pravo ako si student...ja sam se to raspitivao u mtelu tamo kod robne kuce kastela...samo index i tvoja licna mjesecna pretplata telefona...ako je neciji(npr. mamin ili tatin) onda ne mozes imati studentski popust jer nisi vlasnik tog broja.

Sto bi me bilo sramota traziti nesto na sta imam pravo? :)
@Francuz: to si ti nesto pogresno razumio, ko od nas sto studiramo ima telefon registrovan na svoje ime...takvi ljudi se mogu izbrojati na prste... Mislim da ako je adsl na tvoje ime i ako si ti student da mozes ostvariti popust, samo ako telefon nije na tvoje ime onda dovedes vlasnika telefonskog prikljucka da odobri uvodjenje adsla i to je to

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2008, 09:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Upravo tako su i meni rekli prije dva dana, dođem sa vlasnikom fiksne linije (tata) i sve sredimo.

Vrh

PostPoslato: 09 Avg 2008, 09:26 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
ja koliko studiram, ladno me sramota traziti popust... do sada bi diplomirao neko bez mozga... :)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 449 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 23  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]