Citiraj:
Короман је по мени цар, иначе мој идол у скорије вријеме (неких 5 година) упознат сам са његовим радом и ван терена, човјек је душа и свакако заслужује да носи капитенску траку.
Звезда је повлаштена што га има у својим редовима, већег борца и радилицу нећете наћи у Звезди задњих 10 година!
А то што људи мало иду да се оладе то је дурга ствар.
Čuj Zvezda povlaštena što ga ima... Da ja tebi kažem nešto - nema tog igrača na ovom svijetu, da bi se Zvezda trebala osjećati povlaštenim ubog toga što on igra za nju, a pogotovo to nije Ognjen Koroman. Jebote, kroz Zvezdu je protutnjalo igrača i igrača, samo je odjednom Ognjen Koroman oličenje Zvezdaša i borca. Ponavljam još jednom, čovjek je drzak, neotesan i nevaspitan i ne može me niko ubijediti da kao takav zaslužuje kapitensku traku. Ne može da ispoštuje disciplinu u klubu, kao da ima 17 godina, a ne punih 30.
Kao da mu to nije dovoljno, još se i pravi mutav i izjavljuje da mu nije jasno zbog čega se po novinama priča da je suspendovan, jer ništa nije uradio, da bi u istom intervjuu priznao da je zakasnio na povečerje 15-20 minuta, ali da on smatra da nije uradio ništa strašno. Sve je to posljedica njegovog gazdovanja u timu, a to vuče korjene od toga da je dotični prijatelj sa Miškovićem mlađim, što ga stavlja u poziciju da vedri i oblači po svlačionici, a bogami i među trenerima, pogotovo kod Jankovića. Sada kad je došao Zeman, on nije u stanju da se povinuje čeličnoj disciplini i to mu smeta, a Mišković je suzdržan u vezi sa klubom, jer traži da Toplica ode, da bi on ponovo vukao sve važnije poteze. Sve u svemu, ne postoje nezamjenjivi igrači, iako je Koroman važan šraf u timu.
Citiraj:
А то што људи мало иду да се оладе то је дурга ствар.
Ako ja zakasnim na posao, prekršio sam radna pravila i normalno je da za to očekujem sankcije. Tako da ne vidim poentu ovoga. Teške su im pripreme pa ih treba razumjeti. Dozvoli, te pripreme su njegov posao i ako nije u stanju da ih odradi kako valja, logično je da bude kažnjen i sankcionisan.