banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 16:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 357 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jul 2008, 18:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Sinny je napisao:

Sarajevski vid demoratije - LINC :o
Al OK, onda saljite Orica bilo kojoj majci u Kravice ili neko okolno selo.
A mozda bi Rasim Delic i Sakib Mahmuljin mogli do bilo kojeg ozrenskog sela,
cisto da objasne majkama gdje su im djeca, traze ih vec 13 godina, ni traga ni glasa??

Управо тако.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 18:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2007, 23:02
Sinny je napisao:
Sarajevski vid demoratije - LINC :o
Al OK, onda saljite Orica bilo kojoj majci u Kravice ili neko okolno selo.
A mozda bi Rasim Delic i Sakib Mahmuljin mogli do bilo kojeg ozrenskog sela, cisto da objasne majkama gdje su im djeca, traze ih vec 13 godina, ni traga ni glasa??

Demokratija ne znaci nuzno PRAVDA!
A u ovom slucaju pravda bi mogla biti jedino na taj nacin ispostovana.

Neka odu sto se mene tice.
Nema milosti ni za brata rodjenog ako je zlocine cinio..... :angry4:

RESISTANCE IS FUTILE!

http://www.youtube.com/watch?v=4n25pdHl ... re=related

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
http://psy-help-energy.com/phpmychat/index.php3

http://psy-help-energy.com

stranice i chat dragana davida dabica ! ! !

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 19:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:00
Mamma:) je napisao:
skuba je napisao:
Mamma:) je napisao:
ma jasno k'o dan, naravno.
samo sto se ja za tog orica, izetbegovica ili slicne nikad ne bih brinula, kukala, a kamoli zaplakala..

Mozda ti ne brines ali brine 90% onih u federaciji...docekuju ih kao heroje. Sta to znaci? To znaci - da sutra izbije rat treba ciniti ono sto su oni cinili. Eto to je poruka od vecine muslimana, a sa kojima treba kao zajedno da zivimo. Pa nazivaju ulice i trgove po Aliji, alooo? Gdje je tu mozak?

jesi i ti smijesan :) kao da je u republici srpskoj situacija bolja?! pa i tu se Raso uzdize u nebesa, Ratko Mladic.. moras da shvatis jednu stvar, nas narod je skupina divljih pasa..

@Mamma
Jedino sto je smijesno jeste cinjenica da Bosnjaci koji se navodno zalazu za zajednicku drzavu cine sve da tu istu drzavu ogade do maksimuma pripadnicima druga dva naroda. Umjesto da se povlace potezi koji ce postepeno da mijenjaju takav stav kod Srba ili Hrvata, cini se sasvim suprotno - molim te, kako ce jedan Srbin da osjeca Sarajevo glavnim gradom kad se trg zove po zlocincu Aliji (protiv kojeg je ne zaboravimo u Hagu vodjen postupak), kad se Naser docekuje kao heroj, kad gotovo ne postoji nijedan glas koji ce priznati zlocine nad Srbima, kad ne daju cak ni spomen plocu ubijenim Srbima da se postavi... i jos milion takvih nebuloza.
To sto mnogi Srbi smatraju Radovana i Ratka herojima je apsolutno shvatljivo s obzirom da oni BiH prihvataju samo onoliko koliko moraju, i smatraju je nametnutom tvorevinom. I smatrace je izgleda jos vise. Vjeruj mi, oslobadjanje Nasera je mnogo veci udarac za BiH nego mnoge druge stvari koje se na prvi pogled cine bitnijim. I ovo sa Karadzicem ne bi bilo tako dozivljeno da su se kaznili i zlocini nad Srbima. A komsije nek se raduju, samo ne vide da sami sebi jamu kopaju.

p.s. sinocnje arapske i turske zastave na ulicama Sarajeva uz povike "bice bosna mahala turska" necu ni komentarisati. Dno dna. :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
skuba je napisao:
Vjeruj mi, oslobadjanje Nasera je mnogo veci udarac za BiH nego mnoge druge stvari koje se na prvi pogled cine bitnijim.
I ovo sa Karadzicem ne bi bilo tako dozivljeno da su se kaznili i zlocini nad Srbima.

Потписујем.

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 20:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
dakle,sto se tiche srbije, ja vidim meni sumnjiva prekjuce vijest da se ambasadori povuceni iz eu zemalja vracaju na duznost uz jadno objasnjenje kako je cilj postignut ?!? sve je povezano i sve ce polako isplivati a ova pricha sa doktorom i kako je jedan od rijetkih koji je to znao i izdao bio zupljanin je za balkanske analfabete

Vrh

PostPoslato: 22 Jul 2008, 20:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 31 Avg 2002, 17:16
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
bORGqUEEN je napisao:
Eto zasto toliko volim ovaj forum :D

Zacas od hapsenja zlocinca skoknemo do fudbalskih terena i transparenta "noz zica Srebrenica" bez mijesanja moderatora.

ZAcas neko ko osudjuje zlocince srpske strane kaze da ga briga za orica jer on, pobogu, nije gadjao sarajevo...
:roll: :roll: :roll:
Samo je znaci Sarajevo stradalo...samo su muslimani stradali??? Suplja ti je prica borgice

Pa cinjenica je da su zbog te ratne blokade sarajlije bile veoma lak plijen njihovim propagandnim planovima, i da su ih njihovi politicari preko medija ljuljuskali nekom slikom koja je bila daleko od istine. Cilj je bio jacanje borbenog (a i svakog drugog) morala, pa su stalno slusane price o velikim uspjesima ARBiH (i kad bi u pitanju bilo zauzimanje nekog beznacajnog brda), a svaka granata koja je pala na Sarajevo je odmah multiplicirana, jedino su uvijek birali drugi miltiplikator. Iz toga ona moze tako da izvali za Orica, jer nit je znala, nit osjetila granate po Srebrenici, ili nekom drugom mjestu tada pod kontrolom ARBiH.
Naravno da nju nikako ne moze da zabole onih nekoliko hiljada granata po Brckom ili Doboju, preko 5000 VBR raketa na Sipovu, Mrkonjicu, Glamocu, Grahovu.............. jer sve je to veoma daleko bilo od Saraj'va, a mediji ne javise nista o tome.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 00:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Dodik pozvao Lajčaka da porodici Karadžića omogući a ga posjeti
Srna

23.07.2008 00:37

BEOGRAD - Premijer Republike Srpske Milorad Dodik pozvao je visokog predstavnika u BiH Miroslava Lajčaka da omogući porodici Radovana Karadžića da ga posjeti u pritvoru u Beogradu.

"Razlozi za sprečavanje izlaska porodice Karadžić iz BiH su prestali i automatski im treba vratiti pravo da odu u Beograd i posjete ga", rekao je Dodik za RTS-a.

Dodik je rekao da porodica Karadžić zaslužuje rehabilitaciju, te dodao da je Ljiljana Zelen-Karadžić ranije pozivala svog supruga da se preda, a njihova djeca i unučad imala su strašne traume zbog stalnih pretresa.

Dodik je izrazio želju da kontaktira sa porodicom Radovana Karadžića i ako ona to prihvati, da sa njima u narednim danima vidi na koji način im se može pomoći.

"Sigurno će biti neophodna pomoć da se porodica pojavi u posjeti Hagu i to je u okviru postojeće procedure uobičajene i za druge optuženike", rekao je Dodik.

Visoki predstavnik u BiH Miroslav Lajčak rekao je danas da će, nakon konsultacija sa relevantnim međunarodnim i domaćim partnerima, odlučiti da li će dozvoliti porodici da posjeti Radovana Karadžića, koji je uhapšen u Beogradu.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Gojko Vasić rekao je Srni da MUP RS ne može vratiti lična dokumenta koja su ranije oduzeta porodici Radovana Karadžića dok takvu odluku ne donese OHR.

"OHR odlučuje o vraćanju oduzetih dokumenata, ili sudovi ako su donosili takve odluke i to radi CIPS", pojasnio je Vasić.

Karadžićev advokat Svetozar Vujačić izjavio je Srni da očekuje dolazak porodice u Beograd, u posjetu Karadžiću koji je juče uhapšen i da za to nema prepreka u Srbiji.

Članovi porodice Karadžić imaju privremene lične karte koje im je izdao CIPS, a da bi prešli državnu granicu morali bi dobiti nazad originalne dokumente.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 00:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
List "Blic" piše da je Karadžić uhapšen preksinoć u Batajnici u autobusu broj 73, da nije pružao optpor i da je tvrdio da se zove Dragan Dabić, ali da kod istražnog sudije nije negirao identitet.

Izvor lista navodi da je u razgovoru sa istražnim sudijom rekao "Eh, žao mi je samo što nisam izdržao do kraja godine. Haški tribunal bi do tada bio zatvoren i bio bih miran do kraja života".

"Blic" navodi i da je lociran pre mesec dana i da je za to vreme promenio četiri stana u Beogradu.

Karadžić je imao i svoj sajt na kom je ostavio i dva broja mobilnih telefona, pišu "Večernje novosti".

Na elektronskoj prezentaciji pod imenom Dragan David Dabić nudio je lekarsku pomoć i tretmane za razne probleme: seksualne smetnje, depresiju, dijabetes, astmu, epilepsiju, autizam.

Sportistima, poslovnim ljudima, biznismenima, Karadžić je sa svojim terapijama nudio rešavanje svih životnih teškoća, a njegova osnovna poruka sa sajta bila je - uvek ima pomoći.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 00:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Eh da je izdrzao do kraja godine..Dzaba bi onda Srpkinje izdajnike rodile. Morali su se pokazati.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 08:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Okt 2005, 03:59
Neka trune u Haagu. Zakasnilo je pseto barem deset godina. Na njemu je 100 000 dusa i samo Bog zna koliko unistenih zivota.

Sve najljepse od Hogara.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 10:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jun 2005, 02:03
gledam onaj njegov sajt, uradim whois na domain kad ono ..
Creation Date: 2008-05-22
znaci tacno dva mjeseca prije hapsenja ..
pitanje je koliko se on DUGO bavi time .. mozda je sve ovo samo scenario ..

Дрзнеш ли даље?...

Ал' један израз, једну мисао
Чућеш у борбе страшној ломљави
"Отаџбина је ово Србина!..."

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
XentoniX je napisao:

Могуће, врло могуће.

И мени све дјелује преједноставно!

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Meni je ovo isto sumnjivo.... Baš sad da ga nađu. A tako se slobodno kretao po Bg. Btw, juče sam slušala na RTS-u, mislim da je on držao ta predavanja i prije maja mjeseca, al tekst koji je izašao u onim novinama je od jula.
I ono što pričaju da je bio uhapšen u petak i držan zatočen?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 13:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
XentoniX je napisao:

Cekaj, meni izbacuje
Created: 2008-07-22
Expires: 2009-07-22
Updated: 2008-07-22

:-?

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 13:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Btw, sajt kao da je pravio neki psihoticni obucar na praksi, nije bilo musterija, pa eto stisk*o nesto po racunaru..Da te dragi Bog sacuva..Sto je jos najsmjesnije, tip izgleda savrseno normalno i kulturno na tv-u. Cak je i sminka:)

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 13:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Citiraj:
Jedinu postenu presudu bi mogao dobiti od majki iz Srebrenice!
NJIMA ga treba predati :angry4:

Kao sto treba Nasera Orica predati majkama Kravica i ostalih sela dolinom Srebrenice gdje je zla cinio...kao sto treba Dudakovica predati tim istim majkama koje traze svoju djecu...kao sto treba raskomadati ebenoga Ramusha Haradinaja za sve ono sto je radio.....iskreno zaboli me za Karadzica njega sto se mene tice ubit treba odma...za mene je on izdajnik za svoj narod nista vise...ali ne mogu da vjerujem da se samo Srbima sudi i osudjuje...e to je zalosno!!!

Zalosno je to sto niko ne odgovara za sva zla koja su ucinjena Srbima u ovom ratu...kao sto neko rece izgleda da smo se u ovom ratu mi izmedjusebe ubijali!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 14:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Srpska tajna služba je vukla ovaj narod za nos i to je činjenica.

Njih je bolio kurac što je pomoć EU nama uslovljena saradnjom sa Hagom, isto tako što ih sad boli kurac za Rašom, kada su ga tako hladno predali.

Očigledno je da smo mi nečiji taoci, ali nismo taoci haških optuženika i kad vjerujemo da smo slobodni, vjerujte nismo slobodni neko je uvijek iznad nas.

Dok tu bagru ne razbucamo nema prave slobode.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 14:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Srpska tajna služba je vukla ovaj narod za nos i to je činjenica.

Njih je bolio kurac što je pomoć EU nama uslovljena saradnjom sa Hagom, isto tako što ih sad boli kurac za Rašom, kada su ga tako hladno predali.

Očigledno je da smo mi nečiji taoci, ali nismo taoci haških optuženika i kad vjerujemo da smo slobodni, vjerujte nismo slobodni neko je uvijek iznad nas.

Dok tu bagru ne razbucamo nema prave slobode.

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2008, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.dragandabic.com/ :lol: :lol: :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 357 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]