Warrior of the Light je napisao:
To "jedva buđenje" je zanimljiva stvar. Ja sam naučio da se, kad mi se to desi, potpuno opustim i ne forsiram buđenje, nego se trudim da ostanem svjestan. Bitno je nastojati savladati strah i paniku. Ono što često uslijedi je astralna projekcija by the book

joj, da, taj strah i panika su neopisivi .. buah...
jel ovde smijemo pisati i šta smo sanjali? imam ja jednu anegdotu
sanjala sam nešto smiješno, sad ne znam hoću li se moći sjetiti rečenice, trebala sam je zapisati

ugl, smijala sam se u snu, i probudila se od smijeha.. e to mi se prvi put desilo u životu, zato i pamtim
al šta je ono rekla.. kao mi sjedimo za nekim stolom, i uđe neka žena i nešto nam kaže, al t oje toliko ludo , ta rečenica, i mi se odvalimo smijati, i ja se probudim od smijeha

.. aj valjda ću se sjetiti šta je ono rekla, baš mi sad isfur što se ne mogu sjetiti, zato snove treba zapisivati. Frojd je bio pametan
Edit : sjetila sam se !

evo scenarija u snu :
mi smo za stolom, ja s nekim društvom, i nešto provaljujemo, znači ludilo žešće... i sad kao dolazi mama od nekog iz tog društva, ulazi u tu prostoriju, obraća se nama i kaže :
" E, blago vama djeco dok god se vaša blesavost može izmjeriti mjernom jedinicom blesavilo / m2 "
u jbt, ja sam se smijala na sav glas i tako se probudila