cink je napisao:
hehe...u cetvrtak sam u boomu ostavio 100 eura i nadero se ko krava ali ne koktela vec vodke...a probao sam koktel koji mi je jedna djevojka dala da probam jer ona nije bila zadovoljna...i uverio sam se da je zivi razredjivac...ali sta je tu je...bitno je da se dzabe pije...a kad bi mixao prave koktele koliko dole bude naroda koji piju za dzabaka bio bi u minusu non stop...nadji koktel listu na netu...pa vidi malo sta su pravi kokteli i sta sve ide...a oni cak dole ne stavljaju niti onu najeftiniju gorbacov vodku koju dole naplacuju 3KM, a koja je ziva voda za smirnof....sve u svemu nije ozbiljan lolak vise decije zabaviste...
Prva stvar,da ista znas o koktelima ne bi tako pricao,poenta i jeste da se alkohol ne osjeti toliko a da udara po glavi.
Druga stvar,nisam bas vidjela Sobu da sipa vodu u koktele,za razliku od drugih lokala on u koktele stavlja Gorbacov vodku(koja je u cijenovnoj klasi sa Smirnofom-u slucaju da nisi znao),Beefeater gin,Bacardi i sl,umjesto smrdljivih jeftinih vodki i dzinova suboticke proizvodnje kako rade ostali.
Mozda ti se zbog toga cini da u njima nema alkohola-zato sto se ne osjete na spirit.
Stani malo za sank,vidi kako ih pravi,pa tek onda pricaj o tome.Sigurna sam da nema osobe koja se nece napiti od 3 Sobina koktela,toliko o jacini i kvalitetu istih...
Treca stvar,ne vjerujem da su oni izmislili koktele koji su kod njih u ponudi.Cak na koktel karti pise da su oficijelni kokteli IBA(provjerila sam na netu-to je jedina priznata barmenska asocijacija u svijetu),sto mi lici na ozbiljan pristup svemu tome od strane momaka iz BBR.
Cetvrta stvar-Posto je BBR djecje zabaviste za tebe,ne moras ni dolaziti dole.Imas "ozbiljne lolake"(kako ti kazes):Kantri,011,Zam,Krunu pa izvoli...ne moras ni dolaziti u (nazalost)
jedini pravi klub u Banja Luci