banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:24

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 211 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jul 2008, 16:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
XIX century je napisao:
Za koga je bolje? To ti selektivno.. za mene je bolje da zadržim svoje mišljenje za sebe, jer tebi ne odgovara? A onda bih ja trebala reći da si ti iskompleksiran, kreten, da treba da zadržiš svoje mišljenje za sebe.. mislim, takvim se ti rječnikom služiš, ne?

Dobro, majku mu, smisli nesto drugo, nemoj pokusavati da mi uzvratis mojim uvredama. K'o malo dijete si... "Ti si konj!" "Niiiisam! Tii si konj!"
Ne vrijedi se s tobom prepucavat'... Kol'ko god da te covjek spusti, ti se sama zakopas. :(

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 16:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Timotic je napisao:
XIX century je napisao:
Za koga je bolje? To ti selektivno.. za mene je bolje da zadržim svoje mišljenje za sebe, jer tebi ne odgovara? A onda bih ja trebala reći da si ti iskompleksiran, kreten, da treba da zadržiš svoje mišljenje za sebe.. mislim, takvim se ti rječnikom služiš, ne?

Dobro, majku mu, smisli nesto drugo, nemoj pokusavati da mi uzvratis mojim uvredama. K'o malo dijete si... "Ti si konj!" "Niiiisam! Tii si konj!"
Ne vrijedi se s tobom prepucavat'... Kol'ko god da te covjek spusti, ti se sama zakopas. :(

pa u pravu si, nisam te vrijeđala. samo sam upotrijebila potencijal, i rekla, šta kad bih ja tebi na tvoj način... i vidi kako opet pribjegavaš ničemu, jer nemaš pametnih argumenata.. :wink:

ja se na zakopavam, jer ne pribjegavam vrijeđanju, kad mi nestane argumenata...

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 16:43 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
EiLeen je napisao:
XIX century je napisao:
Ovde je tema način oblačenja, a ne tvoj odlazak/neodlazak, ili kvalitet kadra. Otvori drugu temu za to.

i preporučljivo je da budeš malo manje egocentrična u diskusijama. Ipak se ne vrti cijeli svijet oko tebe i tvojih iskustava.

i niko vas nije napadao, rashladite malo, i ne tripajte.

U pravu si, svijet se vrti oko tvojih iskustava... Pricaj nam malo o 5 dana u Francuskoj.... I 10 u Engleskoj.... I o Talijankama, Svedjankama, Peruankama, Kineskinjama i svim ostalim.... I can't wait.... I jos malo o krastavcu ako zafali argumenata u diskusiji.

I ja jedva čekam :lol: . Expert za sve oblasti sa ogromnim životnim iskustvom koji poznaje pitanja segregacije u Senegalu i kako ispeći prase da kožica bude hrskava :lol: .
A to sa oblačenjem je budalaština opšta, ti koji to uvode su moralni uzori i bezgrešni? :lol: :lol: Smeta im nečije dupe ali ne smeta što hapaju na sve strane? :lol: Sasvim lažno kao i sve kod nas.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 16:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
XIX century je napisao:
Timotic je napisao:
XIX century je napisao:

pa u pravu si, nisam te vrijeđala. samo sam upotrijebila potencijal, i rekla, šta kad bih ja tebi na tvoj način... i vidi kako opet pribjegavaš ničemu, jer nemaš pametnih argumenata.. :wink:

ja se na zakopavam, jer ne pribjegavam vrijeđanju, kad mi nestane argumenata...

Problem je sto ti ne vidis razliku izmedju argumenta i blebetanja. Nigdje nisi iznijela ni jedan argument u korist kodeksa o oblacenju, nego blebeces kako to nije lijepo.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 17:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Timotic je napisao:

Problem je sto ti ne vidis razliku izmedju argumenta i blebetanja. Nigdje nisi iznijela ni jedan argument u korist kodeksa o oblacenju, nego blebeces kako to nije lijepo.

kako nisam argument, a onaj iz škole? jesu je fino NADLEŽNI LJUDI pozvali u kabinet, i objasnili joj kako treba da se oblači. Nisam joj ja držala lekcije. Nisam zadužena za to. 8) Samo iznosim svoje mišljenje, isto kao i ti? Ako to nije argument, onda ne znam šta je.

il ti to biraš da čitaš samo ono što tebi odgovara? :-? :lol: a, ništa novo.

fantomcane, kako Mile, kako Federacija, kako zgrade u Sarajevu, onih nekoliko stotina.. il te i dalje više žulja ova jedna u Banjaluci? :evil3: :lol: U mom selu se svestranost i znanje kotira kao nešto pozitivno. U tvom očigledno nešto negativno? Pa ne čudi me onda što si lišen nekih osnovnih činjenica o životu. :cat:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 17:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Jedan moj slučaj, moja kolegica je dugo izlazila na jedan ispit, skoro dvije godine, položila ga je nedavno, ali eto meni se desilo da ga rješim iz prve.

Pita ona mene kako sam to ja uradio, a ona uvijek dolazi na fax tako izazovno obučena i kako da joj pomognem,

Ovako lijepa moja, da malo manje vrmena provodiš ispred ogledala, a više iznad knjige bilo bi rezultata.

Od tog dana više me nije ni pozdravljala, ne znam zašto nisam ništa pogrešno rekao.

Samo sam joj dao do znanja da te što se upicane, kod aistentica i profesorica to ne pali.

Zato podržavama regulisanje ovog pitanja, pa ko hoće slobodno da se oblači eno im Italija tamo izgleda sve prolazi.

U Iranu na primjer modna policija na ulici siječe kravate ljudima koji ih nose, jer to previše asocira na zapadnu modu. :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mi pričamo u našem kontekstu, i treba da se njega držimo.

A naš kontekst nije obući samo gaće na glavnoj ulici, ovo je ipak nekad bila kulturna zemlja. Gaće kao moda su se formirale u ratu, isto kao i nastavni kadar, političari, biznismeni preko noći i sve ostalo što je izdivljalo u ratu i post-ratnom periodu, dakle korov.

dakle, vratimo se našem kontekstu, a on nije Miami Beach. Hello, probudite se !!!

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 18:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:16
XIX ti si se bas uzivila u ovu temu onako pravo ... Blago tebi kad je tebi forum jedina briga u zivotu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 18:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

automotive je napisao:
XIX ti si se bas uzivila u ovu temu onako pravo ... Blago tebi kad je tebi forum jedina briga u zivotu.

nije mi briga, ne daj bože. samo mi malo dosadno trenutno. :wink: :o A možda je tebi briga, pa projiciraš? Svašta je moguće..

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 18:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Manitu je dao savrsen primjer kako se covjek moze nositi da bude svoj u svojoj kozi a bez da veze kravatu oko vrata. Relano, niko mu nista ne moze prigovoriti u vezi oblacenja na takvim ''domjencima'' jer iako mu odjeca nije kao drugih prisutnih, bar nije vulgarna.

Mislim da ovde nije pitanje nekog kodeksa u oblacenju vec o cisto vulgarnom oblacenju i ponasanju. Kakvog definitivno ima.

XIX nekad malo pretjera, ali ovaj put je generalno u pravu jer ako nekome smeta istresanje nosa na sred ulice i meni smeta smrad nogu iz papuca. Ili ispod pazuha jer je jaro skontao da mu je prevruce nositi obicnu majicu kratkih rukava pa je nabacio onu sa tregerima...

P.S. Ejlin, nalazis se zemlji u kojoj vladaju velike vrucine tako da je u tom smislu jasno zasto se ljudi oblace kako se oblace. Nisi mi odgovorila za dekana.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 18:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_new_Statesman je napisao:
jer ako nekome smeta istresanje nosa na sred ulice i meni smeta smrad nogu iz papuca. Ili ispod pazuha jer je jaro skontao da mu je prevruce nositi obicnu majicu kratkih rukava pa je nabacio onu sa tregerima...

P.S. Ejlin, nalazis se zemlji u kojoj vladaju velike vrucine tako da je u tom smislu jasno zasto se ljudi oblace kako se oblace. Nisi mi odgovorila za dekana.

ajlin se, recimo, prodaje, za umjetničko-liberalnu dušu demokratske orijentacije i kaže da je savršeno nije briga šta drugi ljudi rade i kako se ponašaju, i da se mi ovde, za razliku od Italijana, zamaramo glupostima. O onda kaže ovo :

EiLeen je napisao:
Placo... Oklen s' ti?

Veoma neobično za ženu tako širokih shvatanja, kako ona samu sebe promoviše, da zbog jednog slova nekog degradira. aa?? tim prije što kaže da je nije briga kako se drugi ponaša-oblači-govori? :confused2:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 08:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2008, 23:54
Timotic je napisao:
djdralebl je napisao:
Kodeks ponasanja i oblacenja se uci u kuci, jos od malih nogu.

Sta se moze reci kretenima koji kroz Gospodsku ulicu ili na fakultet dolaze u sortsovima ili cak kretenusama koje kroz pomenutu ulicu prolaze u "ćegama"??? NISTA. COBANI I COBANICE!!!

Samo da Vas napomenem da po nekom bontonu izricito se zabranjuje zderanje u Gospodskoj kao sto to svi rade, dugo stajanje kada pricate sa poznanikom, smijanje na glas, nosenje pomenutih odjevnih predmeta...

Jel Vi znate ljudi sta pricaju stranci o nama kada dodju u BL?
Kazu da smo Grad pun kurvi i prostitutki(racunajuci one male siparice sto se nacrtavaju navece u pomenutoj ulici)!!!

Poz

S kakvim se ti strancima druzis? S Arapima?

Ako ti, zbog kompleksa, frustracija ili nekog drugog razloga, smetaju tudje noge i sise, ti nemoj da ih gledas.

Koji je tebi?
Sta si nadrndan?
Aj se ohladi malo!
I uopste mi ne smetaju sise i noge, cak naprotiv...
I da druzim se sa rodjenim banjalucanima. Rodjeni sam banjalucanin. Mislim da sam kod kuce nesto naucio kao i kroz osnovnu skolu, pa samim tim mislim da sam kompetentan da diskutujem o ovoj temi(kao i ostali na ovom forumu koji su rodjeni banjalucani).

Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 08:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Znaci, doslo doba da se ponisti znacenje ''prikladno odjeven''. Sto ludje i grdje to bolje.
Tako ce jednog dana nastavnica na roditeljskom sastanku izvaditi sisu jer uopste nije bitno da li je i kako obucena. Osim toga, tako ce drzati i casove, jer ako joj casovi budu bili interesantni, niko nece ni primjetiti da je sisa napolju...

Ko je lud ovdje? :evil3:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 09:50 
Meni ne smeta sto neko ide na fax u atletskoj "vidi mi biceps" majici i u shorcu "vid kol'ko mi je ljevo jaje", ali ja licno ne mogu tako...jbg vaspitan tako...

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 09:57 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2008, 23:54
mala.garava je napisao:
Znaci, doslo doba da se ponisti znacenje ''prikladno odjeven''. Sto ludje i grdje to bolje.
Tako ce jednog dana nastavnica na roditeljskom sastanku izvaditi sisu jer uopste nije bitno da li je i kako obucena. Osim toga, tako ce drzati i casove, jer ako joj casovi budu bili interesantni, niko nece ni primjetiti da je sisa napolju...

Stvarno se veselim tome. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 09:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
mala.garava je napisao:

Moramo li biti iskreni u odgovoru :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 12:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mala.garava je napisao:

tensSa je napisao:
Meni ne smeta sto neko ide na fax u atletskoj "vidi mi biceps" majici i u shorcu "vid kol'ko mi je ljevo jaje", ali ja licno ne mogu tako...jbg vaspitan tako...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 12:59 
dajte ljudi, te malo o slobodama raznim, pa o demokratiji, pa o evropi, koja po meni nije mjerilo za nista. kultura oblacenja i ponasanja je nesto sto se nosi iz kuce, nesto sto je postojalo u ovom gradu prije rata dok nije doslo do poremecaja raznih vrijednosti. kodeks i kultura bi trebali postojati, i oni koji to nisu stekli od malena trebali bi nesto nauciti. ne smeta meni kako ko hoda, to je samo odraz licne kulture, postovanja samog sebe i okoline u kojoj se kreces. nikad nisam otisla na fax neprikladno obucena ma kolika temperatura bila, pa kasnije na razgovore za posao u te iste institucije... nije mi niko rekao ovo moze a ovo ne, to je samo odraz licne kulture. i naravno, uvijek postoji garderoba za fax, posao, parkic, bazen ili krunu i padrino....

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 14:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Mar 2008, 20:09
Ajoj ljudi oko cega se vi svadjate. Rjesenje je jednostavno: majice sa rukavima (preko ramena), hlace ili suknje da pokrivaju bar 1cm koljena. To je dovoljno pristojno, a vise nego podnosljivo za one koje se tako trebaju obuci.

Sta ce ko imati na nogama, njegova stvar, sve dok ima nesto na nogama :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 14:42 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Mar 2008, 20:09
XIX century je napisao:
da li će nešto biti vulgarno ili ne zavisi od konteksta.

Polako polako, nemoj upotrebljavati te manje poznate rijeci, ne uci se to u Italiji. ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 211 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]