banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 23:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 211 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Jul 2008, 21:37 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 17 Nov 2007, 22:22
I ja se slazem sa ovim da se na fakultet ide uciti. Iako nemam nista protiv sto neki ljudi na fax ( i to mahom djevojke) dolaze polugoli, ne razumijem kako ih nije sramota izaci na usmeni ispit pred profesorom i sjesti u onom kratkom sorcicu ili suknjici, te kako nemaju ni malo straha da ce im nesto ispasti :D

I da se razumijemo, ja na fax i na plus 35 dolazim u famerkama, baletankama i majici kratkih rukava.

Neke stvari se jednostavno nauce jos u porodici...

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2008, 00:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
A za faks,nema veze sta ko nosi

Kako nema veze???

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2008, 00:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Neke stvari se jednostavno nauce jos u porodici...

Upravo tako...

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 07:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2008, 23:54
Kodeks ponasanja i oblacenja se uci u kuci, jos od malih nogu.

Sta se moze reci kretenima koji kroz Gospodsku ulicu ili na fakultet dolaze u sortsovima ili cak kretenusama koje kroz pomenutu ulicu prolaze u "ćegama"??? NISTA. COBANI I COBANICE!!!

Samo da Vas napomenem da po nekom bontonu izricito se zabranjuje zderanje u Gospodskoj kao sto to svi rade, dugo stajanje kada pricate sa poznanikom, smijanje na glas, nosenje pomenutih odjevnih predmeta...

Jel Vi znate ljudi sta pricaju stranci o nama kada dodju u BL?
Kazu da smo Grad pun kurvi i prostitutki(racunajuci one male siparice sto se nacrtavaju navece u pomenutoj ulici)!!!

Poz

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 11:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2005, 12:34
Pa ja jos nisam cula takve komentare od stranaca... :-?

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

djdralebl je napisao:

Sta se moze reci kretenima koji kroz Gospodsku ulicu ili na fakultet dolaze u sortsovima ili cak kretenusama koje kroz pomenutu ulicu prolaze u "ćegama"??? NISTA. COBANI I COBANICE!!!

Samo da Vas napomenem da po nekom bontonu izricito se zabranjuje zderanje u Gospodskoj kao sto to svi rade, dugo stajanje kada pricate sa poznanikom, smijanje na glas, nosenje pomenutih odjevnih predmeta...

Kazu da smo Grad pun kurvi i prostitutki(racunajuci one male siparice sto se nacrtavaju navece u pomenutoj ulici)!!!

Poz

Dobro i ti sad pretjerujes....doslovno drzanje bontona ipak nije potrebno....potrebno je da ljudi znaju osnovne stvari bontona i kulture uopste,da imaju usadjene neko osnovne manire i odlike ljepog ponasanja!

Sto se tice stranaca, za to bas nisam siguran, ali mislim da je u BL taj "pojam kurvi i prostitutki" mnogo manje izrazen nego u inostranstvu, jer ono sto pod tim pojmom postoji u inostranstvu u BL nece postojati ni za 10 god.!

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
mmm.. zavisi kako gdje

ja znam da engleskinje isto tako nose utegnuto, kratko, tange ispadnu, puno šminke. Englezi su roditelji onoga što zovemo "glamur", i oni mahom vole sjajteće i puno šminke. to im je ženstveno.

dok Francuskinje čim vide ženu u štiklama na ulici kažu da je to prostitutka ( može pri tom biti sasvim pristojno odjevena, al te visoke štikle valjda govore ! :-?

dakle, od kulture do kulture

italijanke isto vole daizbacuju noge, i sise, sve u 16, puno se trackaju šminkaju.. deru su, užas. Oni su mi baš cigiši, po ponašanju.

u Americi je već konzervativnije, i kod njih su kratko i utegnuto uglavnom standard i stil odjevanja uličnih kurvi ( od njih je taj stil potekao).

a kod nas je to zna se : malo sa grand parade, malo sa FTV-a, ugl nije svakako od nas samih autentično. kako god, poštujem nečije mišljenje da je to lijepo, seksi itd. meni je ogavno.

:cat: :cat:

Vrh

PostPoslato: 11 Jul 2008, 17:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
djdralebl je napisao:

Poz

Ja vjeurjem da je ovo istina i svi složno trebamo da radimo da ovo ipsravimo, amožemo ispraviti kroz inicijative građana. tolike se peticije pišu za ovo i ono, hajde da pokrenemo peticiju o detoksikaciji Banjaluke.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2008, 16:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
djdralebl je napisao:

Poz

S kakvim se ti strancima druzis? S Arapima?

Ako ti, zbog kompleksa, frustracija ili nekog drugog razloga, smetaju tudje noge i sise, ti nemoj da ih gledas.

Vrh

PostPoslato: 12 Jul 2008, 22:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 22:10
djdralebl je napisao:
COBANI I COBANICE!!!

Tako nekako. :angry3:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 00:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
djordjevet je napisao:
EiLeen je napisao:
Koje preseravanje... Ovdje nista nije zabranjeno.. Mozes i go doci na faks, ako si naucio, niko te ni ne gleda...
Danas sam polagala ispit.... Svi su dosli u kratkim hlacicama... Pa po ovoj vrucini da se raspravlja o postovanju institucija... WTF? Mislim da je najbolje da nosimo kecelje....

mislite da nastavnom kadru nije vruce?

Ne mislim. I oni dodju isto tako obuceni.... Dekan nam dolazi u odijelu koje lici na dzokera, pa niko ne komentarise...
Nicole je napisao:
ajkula je napisao:
Ocjenjujes covjeka po njegovoj odjeci? :o

Kako se covek oblaci mnogo govori o njemu kao coveku!!!!

Lol....
XIX century je napisao:
italijanke isto vole daizbacuju noge, i sise, sve u 16, puno se trackaju šminkaju.. deru su, užas. Oni su mi baš cigiši, po ponašanju

Puno si obisla vidim.... Svaki dan gledam Talijanke (i zivim s istima) i ne vidim to izbacivanje nogu.... Al dobro, iskustvo govori iz tebe, vjerovatno ti znas najbolje... :roll:
Moram naprosto da odgovorim na ovaj topic. Sta vam je ljudi? Ocjenjujete ljude po oblacenju? Ne mora svako da ima stila. To ne znaci da nema u glavi. A i ljepota je subjektivna. Dolaze u sorcevima.... PA i ja idem u bermudama na faks. Profesori idu u bermudama na faks. I papucama. Sta je tu cudno?
Znanje iz neke oblasti se sad gleda po stilu oblacenja? Na sta smo spali, sad ce nam drzava biti jos produktivnija....

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 00:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ajlin, ohladi i rashladi

jeste li čuli ljudi : mala ajlin dolazi na faks u bermudama = to vam je potvrda da je to ispravno i u redu !!! samo da znate !! :D 8) :lol: a isto, pošto NJIHOV dekan dolazi ko džoker, to je takođe potvrda da je to uredno i "normalno". Čisto da znati kojim aršinom da mjerite , a to je onim sa njenog faksa !!! :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 00:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
XIX century je napisao:
ajlin, ohladi i rashladi

jeste li čuli ljudi : mala ajlin dolazi na faks u bermudama = to vam je potvrda da je to ispravno i u redu !!! samo da znate !! :D 8) :lol: a isto, pošto NJIHOV dekan dolazi ko džoker, to je takođe potvrda da je to uredno i "normalno". Čisto da znati kojim aršinom da mjerite , a to je onim sa njenog faksa !!! :lol:

:lol: :lol: ..i dok je svaba,englez,nemac,italijan ...( op.ubacio aut.) zderao i kidao rukama ,srbin je lepo boc,boc(viljuska-lepa sela lepo gore)

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 00:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

XIX century je napisao:
ajlin, ohladi i rashladi

Non stop dajes neke primjere "ja baba od 100 god svijet proputovala", a veze s vezom. Nisam mala, starija si 7 godina od mene, sto se ne bi reklo, jer po gluposti svojih postova spadas na 18... Ajde tetka Djano, rec ti nama jos kako se trebamo oblacit? Kako je to bilo 98-me kad si ti imala 20? Brrrr :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 00:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nekad su ljudi osjećali sramotu kad bi bez šešira izašli na ulicu, a danas ju ne osjećaju ni kad bez hlača pođu van kuće.

i dijete moje milo, nema to veze sa godinama. A što se tiče gluposti, ma neću ovaj put. Sve je jasno, onima kojima treba da bude jasno.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 00:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nekad zene nisu mogle da glasaju.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 00:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

poređenje nije adekvatno. Politika je sasvim drugi kontekst.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 00:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ok. Nekad je midi suknja bila vulgarna. Nekad je bikini bio vulgaran.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 00:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

da li će nešto biti vulgarno ili ne zavisi od konteksta.

Vrh

PostPoslato: 13 Jul 2008, 00:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
EiLeen je napisao:
XIX century je napisao:
ajlin, ohladi i rashladi

Non stop dajes neke primjere "ja baba od 100 god svijet proputovala", a veze s vezom. Nisam mala, starija si 7 godina od mene, sto se ne bi reklo, jer po gluposti svojih postova spadas na 18... Ajde tetka Djano, rec ti nama jos kako se trebamo oblacit? Kako je to bilo 98-me kad si ti imala 20? Brrrr :lol:

XIX century je napisao:
Nekad su ljudi osjećali sramotu kad bi bez šešira izašli na ulicu, a danas ju ne osjećaju ni kad bez hlača pođu van kuće.

i dijete moje milo, nema to veze sa godinama. A što se tiče gluposti, ma neću ovaj put. Sve je jasno, onima kojima treba da bude jasno.

da uokvirim za uspomenu :D pocheo je treci svjetski,neka nam je bog na pomoci :lol: :lol:
sala....dakle ,nemoj nista licno shvatati ajlin ali to sto seljaka ima svuda pa i u italiji ....dekan ko jocker?trebao bi da se stidi a ne da bude standard....bio i vidio svuda po svijetu da onaj koji iole drzi do sebe i svog zvanja izgleda pristojno....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 211 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]