banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 21:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jun 2008, 14:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Uvijek volim citati nitrove komentare :) ... Covjek je bas detaljan :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 16:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Da, jedina mana je sto su ponekad bas dugacki pa ih trebas citati pola sata :) Izgleda da su stvari konacno krenule na bolje u Zvezdi.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 23:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Da, jedina mana je sto su ponekad bas dugacki pa ih trebas citati pola sata

Mislim da si htio da kažeš da: "Nitrovi komentari nemaju mana i uživanje je potrošiti pola sata sopstvenig vremena, čitajući ih" :D

Šalu na stranu, malo mi je dosadno bilo, pa sam nažvrljao opširan post o tome ko bi mogao da dođe. Zasad nema konkretnih potpisa, ali to je i logično, s obzirom da prelazni rok, počinje tek 1.jula. Vjerujem da će ipak, dotad, dosta detalja biti utanačeno, a da se samo formalno potpisivanje ugovora, čuva za prelazni rok. Ako dovedu najavljene igrače, a još i saniraju travnjak i stadion dobije novi semafor, skidam kapu ovoj upravi.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 00:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Čuj novi semafor pa da "Žika slika" nema para za novu reklamu :(

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 14:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Šest fudbalera trebalo bi u četvrtak da potpiše ugovore sa fudbalskim klubom Crvena zvezda, potvrdio je Goran Bunjevčević, sportski direktor kluba. Bunjevčević je u obraćanju medijima u četvrtak objasnio trenutnu situaciju u klubu, navodeći imena igrača koji su već stigli u klub, kao i fudbalera koji su na transfer listi.

„Edgar Bruno da Silva, Vukašin Dević, Boban Maksimović, Nikola Mijailović, Dejan Jaković i Branimir Subašić su igrači koji su već u našem klubu i sa kojima očekujem da ćemo tokom dana potpisati ugovore. Ostaju još dva igrača sa kojima treba da se reši situacija već u petak, kao i još trojica koja su na listi želja i sa kojima uveliko vodimo pregovore. Smatram da sa igračima koje smo već doveli, kao i sa ovima koje očekujem da ćemo dovesti narednih dana, imamo tim koji je spreman da igra značajnu ulogu u evropskom takmičenju", rekao je Bunjevčević i potvrdio da je novi trener Zeman je upoznat sa svim mogućim pojačanjima, i da se o toku pregovora svakodnevno razgovara.

Igrači koji imaju odrešene ruke u izboru nove sredine su: Ivan Ranđelović, Bojan Pavlović, Đorđe Tutorić, Nikola Trajković, Milanko Rašković, Vladimir Đorđević, Bojan Miladinović, Dragan Stančić i Vladimir Mudrinić.

"Sa Erikom Misdongardom treba da obavimo razgovore o njegovoj budućnosti kada se vrati u Beograd. Nenad Jestrović želi da pronađe novi klub i ode u zemlju u kojoj će još napredovati i mi mu nećemo prativi problem oko odlaska. Ranđelović ima ponudu jednog kluba i Crvena zvezda će mu izaći u susret da nađe aganžman. Tutorić takođe ima ponudu i on je jako blizu odlaska iz Zvezde. Miladinović je na probi u jednom klubu", rekao je Bunjevčević. "Svi igrači sa ovog spiska koji ne nađu novi klub i odluče da ostanu u Crvenoj zvezdi, ostaće naši članovi, ali će raditi odvojeno od prvog tima i neće biti na spisku igrača koje ćemo licencirati za novu sezonu“.

Basta i Anđelković su već realizovali svoje transfere u Udineze i Kodžaeli. Neki od prvotimaca mogli bi da odu iz kluba, ali samo pod određenim uslovima.

„Zvaničnu ponudu, za sada, jedino je dobio kapiten Dejan Milovanović, sa kojim sam juče imao razgovor. Crvena zvezda će njemu u potpunosti izaći u susret, ali je na njemu da li će neku od ponuda prihvatiti ili ne. Mi smo ponudili novi ugovor, ukoliko ne napusti naše redove, jer se radi o igraču koji se pokazao kao pravi lider i kakvog sigurno želimo da imamo. Što se tiče Kastilja, sa njegovim menadžerom sa imao razgovor pre par dana. On je istakao da Kastiljo ima ponude, ali nama ta ponuda nije stigla i nismo je videli, tako da je on još uvek naš član. Čekamo da se uskoro definitivno reši situacija oko njegovog ostanka ili odlaska. Ponavljam, ukoliko Kastiljo ode, planirano je jedno pojačanje koje će na toj poziciji u potpunosti biti adekvatna zamena, a možda i dobijemo na kvalitetu. Što se tiče ostalih igrača, zvaničnih ponuda nije bilo", rekao je Bunjevčević.

Spisak igrača koji bi u narednim danima mogli da se presele na Marakanu jednako je dugačak.

"Golman Stamenković bi trebalo da dođe u petak i da parafira ugovor, a planiramo da dovedemo i Marjana Markovića. Što se tiče Ibrahima Somea Salomba, znaćemo nešto više u narednim danima. Situacija sa Nikolom Lazetićem biće jasna tokom dana, a što se tiče Aleksandra Rankovića, dogovor nije postignut, ali dosta zavisi od toga ko će napustiti naš klub".

Saga o Prinsu Tagoeu još se ne približava kraju.

"Još uvek nismo dobili odgovor na našu ponudu i pokušaćemo da inteziviramo pregovore već u toku dana. Milan Biševac je u pregovorima sa nekoliko francuskih klubova, ali izričito želi da se vrati u Crvenu zvezdu. Tokom dana ćemo imati razgovore sa predstavnicima Lansa i pokušaćemo da nađemo neko rešenje".

Za kraj sportski direktor je bio tajnovit.

"Postoji još jedan igrač za kojeg lično insistiram da dođe u Zvezdu, ali postoji više faktora koji to sprečavaju. Na meni je da se izborim da on ipak dođe, jer se radi o igraču za kojeg mislim da će nam mnogo značiti u narednoj godini i kojem smo spremni da ponudimo dobre finansijske uslove.”

Promena će biti i u stručnom štabu.

„Trener Zeman dovodi svog čoveka za kondicionog trenera. Želimo da pomognemo novom treneru u vidu asistenta Aleksandra Hristića i tim menadžera Bratislava Živkovića. Obojica žele da se dokažu i poznaju jezik, što je meni bilo veoma bitno kao spona između trenera i igrača, da najlakše prenesu ono što Zeman očekuje od njih. Uz sekretara stručnog štaba, to su ljudi na koje želim da se oslonim u narednom periodu. Trener golmana Maksimović ostaje, baš kao i Bata Radulović koji će raditi i sa prvim timom, ali i sa Omladincima.“

Vrh

PostPoslato: 28 Jun 2008, 11:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Samo da sačuvaju Castilla, a vidim da je Marjan došao nazad, izgleda da će Ninkov ipak na klupu!

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 10:12 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 20 Maj 2008, 07:29
http://www.glas-javnosti.co.yu/clanak/s ... -stankovic

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 17:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Slika

11 novih igrača, puno je! Pogotovo kad se uzme u obzir da još nije gotovo sa dovođenjem novih!

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2008, 14:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

pfcPrijedor je napisao:
http://www.glas-javnosti.co.yu/clanak/sport/glas-javnosti-30-06-2008/bomba-je-stankovic

hehehe sto je previse, previse je....:)

Vrh

PostPoslato: 01 Jul 2008, 21:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Nov 2005, 01:35
Sprema se sok-dolazak Ronalda koji nije produzio ugovor s Milanom pa je postao slobodan igrac.

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2008, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

_Felix_Moses_ je napisao:
Sprema se sok-dolazak Ronalda koji nije produzio ugovor s Milanom pa je postao slobodan igrac.

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAAAAAA super zuba u Zvezdi....zanimljivo :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2008, 19:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Пакао – једина реч којом првотимци Црвене звезде описују оно што их чека прва четири дана припрема у Аустрији. Наши играчи дневено претрчавају километре и километре дневно. За то време, чланови стручног штаба их прате на бициклима како не би било забушавања.

Наравно, као што се и очекује од играча, и овај пут говоре како се са оваквим припремам никад раније нису срели. Међутим, Земан је познат као тренер који много полаже на физичку спрему па ће многи и поверовати првотимцима Звезде.

„Ово је убитачан ритам“, започиње Милијаш. „Првог дана смо трчали девет, а другог десет километара. Оба дана смо очекивали да ће поподневни тренинг бити лакши, а десило се супротно. Имамо још два таква дана, верујем да ћемо издржати, али за доручком немамо снаге ни да проговоримо. Најбољи пријатељ нам је кревет јер морамо да вратимо снагу како бисмо издржали поподневни тренинг.“

Ostatak teksta...

:evil4: :evil4: :evil4:

Konstatovao sam negdje pred početak priprema, da će Zeman najboljih jedanaest selektirati po tome ko uspije da preživi pripreme. Kako sada stvari stoje, ili će od njih napraviti fudbalere, ili će bar polovini izbiti iz glave misao da mogu da se bave fudbalom na ozbiljnom nivou, sa pristupom kakav su imali. Fizička sprema je bila ništavna tokom cijele prošle sezone, mada je Bata Radulović u drugom dijelu sezone, uspio donekle da je popravi, ali je to još bilo daleko od nivoa dostojnog jednog ozbiljnog tima. Ako ništa drugo ovo je garancija da će naredne sezone, bar biti u stanju da trče punih 90 minuta u istom ritmu, a ne da plazaju jezike, nakon 70 minuta utakmice sa osrednjim prvoligašem i mole Boga da trener baš njih izvuče iz igre.

Elem... Od najavljenih velikih pojačanja, nije bilo ništa, ali prelazni rok je počeo tek 1. jula i siguran sam da će biti još nekih novina. Biševac je ipak odlučio da ostane u Francuskoj, odnosno da pređe u Nansi, iako je i sam najavio da bi volio da se vrati u Zvezdu. Kovačević je na meti Tuluza, ali sa njim se nije ni ušlo u ozbiljnije razgovore, zbog neizvjesnosti oko ostanka Kastilja. Bunjevčević je najavio da će se angažovati na dolasku Kovačevića, ukoliko Kastiljo odluči da ode. Iskreno, ne vjerujem da Zvezda ima načina da zadrži Kastilja. Čovjek je prevazišao sredinu, dao je za dvije sezone puno i red bi bio i da ga puste. Darko Kovačević je bio najbliža varijanta da pojača napad, ali je Olimpijakos zacijepio 2 miliona obeštećenja. S obzirom daje u pitanju igrač koji ima već 35 godina, bilo bi pomalo suludu davati polovinu predviđenog budžeta za transfere, samo na njegovo angažovanje. Za onog Tagoea, možda i i vrijedilo istresti toliki novac, ali bojim se da njemu cijena konstantno raste i da je već sada izvan Zvezdinog platežnog dosega. Na stranu što njegova plata možda i ne bi bila toliki problem, ali njegov sadašnji klub je izgleda shvatio da vlada veliki interes za napadača i da mogu da izdeklamuju i veću cifru, a da će se naći neko spreman da je plati.
U suštini, napad je solidno i popunjen, jer su od pristiglih igrača Subašić, Edgar i Some, napadači, a od starosjedelaca, vjerovatno će Koroman biti prekomandovan u napad, uz Tričkovskog koji po vokaciji i jeste krilni napadač, te Burzanovića koji će se teško izboriti za mjesto u veznom redu, s obzirom na loše defanzivne karakteristike i pokretljivost. Predviđam dakle njegovo angažovanje u samom napadu. Uz nekog od omladinca, mislim da je napad sasvim solidno popunjen. Praktično po dva igrača za svako mjesto u vrhu napada, ako već Zeman preferira 4-3-3 tatiku.

Evidentno je da će nedostajati igrača u veznom redu, ako odu Kastiljo i Milovanović. Potonji, opet, teško da može da bude važan šraf kod Zemana, jer tri igrača u vezi mroaju da budu vraški pokretljivi, kreativni i da igraju podjednako u fazi odbrane i napada. Čini mi se da je Zeman tražio da na pripreme krene i Trajković i moguće je da će taj nesrećnik konačno dobiti priliku da igra. Lično ga smatram dobrim igračem i čovjekom koji nikad nije dobio pravu priliku.
Milijaš će vjerovatno ostati i ukoliko dotjera fizičku spremu, vjerovatno će opet biti nosilac igre.
Od ostalih tu je još (nažalost) Vladimir Bogdanović, taj Boban Maksimović, koji je velika nepoznanica, Marko Blažić i to bi bilo to što se tiče igrača koji bi mogli da budu relevantan faktor u provm timu. Mislim da će jedan vezni svakako biti neophodan. Odbrana je solidno popunjena, ali trebaće još jedan štoper to je sigurno. Gaj je relativno siguran za jedno mjesto, tu su još Tomović, koji je opravdao očekivanja prošle sezone, i novopristigli Vukašin Dević. Vjerovatno imaju određen kvalitet, ali se opet vraćam na jako ofanzivnu postavku igre koju forsira Zeman, gdje će mu svakako trebati još jedan dobar štoper. Biševac bi bio po mjeri, ali ta je priča završena. Moraće da pronađu neko rješenje i to brzo, jer bazične pripreme odmiču, a gledajući kakav ritam forsira Zeman, teško će biti nadoknaditi propušteno. Pozicije za koje aspolutno ne treba brinuti su bekovske. Na lijevoj strani je ostanak Bronovickog dobra vijest i dobra konkurencija u vidu Mijailovića, a sa druge strane su reprezentativci Ninkov i Marković. Golmanska pozicija je, dolaskom Stamenkovića, definitivno riješena, možda i na duži period. I konkurencija u vidu Bajkovića i Radivojevića, svakako uliva povjerenje, tako da nema briga sa te strane.

Što se tiče neophodnih pojačanja, zasad nema ni nagovještaja ko bi to mogao da bude. Ne vjerujem da su u upravi sve adute bacili na dolazak Biševca i Kovačevića, pa da nemaju rezervnu varijantu, samo što izgleda informacije ne mogu da procure u javnost. Kako god bilo, nadam se da će pojačanja brzo stići. Da se razumijemo, najveće moguće pojačanje, bio bi ostanak Kastilja. To bi me radovalo više nekoga da dođe bilo ko drugi...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2008, 21:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Neznam doklen je se to doslo, pa da se profi igraci zale na pretrcanih 10 Km... ´ajd i nekako da se golman na to zali, ali igraci... ili sam to ja totalno neupucen u domacu ligu.. (iliti fudbal uopste).. Udar´o sam ranije fudbal u obliznjem klubu koji se takmicio u nekoj krkanskoj ligi; ali brate, kad su pripreme, onda su pripreme... 10Km je bila normala, plus sprint kroz snijeg uz obalu 100 metara, a da pri tom nosis nekog na ledjima, itd itd... Ali da ne gnjavim vise time, prelazim na sledecu stvar na koju sam gnjevan...
Citao sam razne izjave koje su se mogle procitati poslednjih dana, i nesto mi tu nestima... Recimo, Zvezda sa jedne strane ima hrpu neupotrebljivih igraca sa kojima nezna sta da radi... Niti ih mogu prodati, niti ih mogu upotrebljavati.. sto bi znacilo da su to neke propale investicije iz ranijih dana, ali necu o tome.. Fora je sto oni i dalje, pretpostavljam, dobijaju redovan licni dohotak- a to je samo bacanje para... Zasto takve igrace jednostavno ne odstraniti; po sistemu - snadji se....
S´ druge strane, za samo 2-3 dana prelaznog roka je dovedeno cak jedanaest igraca... O kvalitetu istih ne mogu detaljno da komentarisem, jer ih ne poznajem dovoljno; ali mi ne djeluju nesto zvucno... E sad, planiraju se jos daljna kvazi pojacanja.. tako da ce tu opet ispasti jedan citav kolektiv svrstanih i nesvrstanih, sto bi moglo predstavljati problem... Pitam se- zasto se nije radilo na tome da se dovede manje igraca, ali kvalitetnijih... Istina da su skuplji, ali za ovih 20tak su mogli dovesti 5-6 probranih koji bi uz neke postojece mogli ostvariti mnogo bolju igru... Zar nije bitniji kvalitet nego kvantitet... Ovako ce se samo stvoriti kamara podjednakih, tj podjednako losih...

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2008, 21:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I ja nešto kontam 10km, vjerovatno u namještenom ritmu, za profesionalce bi trebalo biti smiješno! Svaki kvalitetniji igrač toliko pretrči na utakmici i to sa raznim promjenama ritma, što je realno jednako 30-ak kilometara u ustaljenom ritmu!!! Al dobro, bitno je da rade više nego ranije :D

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2008, 22:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Može on na pripremama narediti i da se otrči 50 km, ali šta mu vrijedi, ako igrači popadaju i nisu u stanju da nastave. Zato je valjda obavio medicinska testiranja, a ovo mu služi za dodatni uvid u njihovu fizičku spremu. Ako sam dobro shvatio, svaki igrač nosi pulsmetar, da bi se utvrdio tačan ritam koji mu je potreban, a Zeman i pomoćnici na biciklima daju ritam prilikom trčanja. Uopšte ne sumnjam u njegov rad, a pogotovo u fizičku spremu igrača. Pa prvog dana priprema prilikom upoznavanja, natjerao ih je da na terenu, na kojem se uveliko obavljaju radovi, skaču u pijesak što iz mjesta, što iz zaleta, pa iz troskoka i iz desetoskoka :D

Citiraj:
Niti ih mogu prodati, niti ih mogu upotrebljavati.. sto bi znacilo da su to neke propale investicije iz ranijih dana, ali necu o tome.. Fora je sto oni i dalje, pretpostavljam, dobijaju redovan licni dohotak- a to je samo bacanje para... Zasto takve igrace jednostavno ne odstraniti; po sistemu - snadji se....

Ovo ti je malo komplikovano. Najlakše je raskinuti ugovor, ali u tom slučaju se uglavnom igraču mora isplatiti sve ono što bi mu pripalo, da je ostao do kraja ugovora. Sprazumni raskid je nešto drugo, ali to se teško ugovara, uglavnom jer ti igrači nemaju dovoljnoi ponuda, da bi mogli da pronađu drugi angažman. Zvezda je npr. raskinula ugovor sa trenerom i sad mora da mu isplati još oko 300 000 evra, koliko bi mu pripalo da je ostao trener još 3 godine...

Citiraj:
S´ druge strane, za samo 2-3 dana prelaznog roka je dovedeno cak jedanaest igraca... O kvalitetu istih ne mogu detaljno da komentarisem, jer ih ne poznajem dovoljno; ali mi ne djeluju nesto zvucno... E sad, planiraju se jos daljna kvazi pojacanja.. tako da ce tu opet ispasti jedan citav kolektiv svrstanih i nesvrstanih, sto bi moglo predstavljati problem... Pitam se- zasto se nije radilo na tome da se dovede manje igraca, ali kvalitetnijih... Istina da su skuplji, ali za ovih 20tak su mogli dovesti 5-6 probranih koji bi uz neke postojece mogli ostvariti mnogo bolju igru... Zar nije bitniji kvalitet nego kvantitet... Ovako ce se samo stvoriti kamara podjednakih, tj podjednako losih...

Većina igrača je došla bez obeštećenja, što znači da je gro budžeta za pojačanja ipak sačuvan, a pojedinci koji su stigli, imaju zavidnu reputaciju. Marković, Mijailović i Subašić svakako. Some je stigao kao Miškovićev igrač, tako da ni on nije puno plaćen. Teško je dovesti kvalitetnog igrača, čak i da imaš brdo para, jer ni liga ni klub nisu primamljivi. Čelzi recimo ima neograničen budžet, pa opet ne mogu da dovedu sve što požele, jer igrači ne žele da igraju u tom klubu. Sa druge strane, Zvezda je trenutno po platežnoj moći, negdje u rangu italijanskih klubova iz dna tabele, i to sa sadašnjim finansijskim injekcijama u vidu Miškovićevih donacija.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2008, 15:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uf sto se oni nasi pate tamo na pripremama, eno Ninkov se povrijedio(ne moze covjek pripreme izdrzat :) )...
Ah sto volim sto ih jebe onaj Zeman, napokon ce nekih igraca od njih biti :) :) :) :D

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 00:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Znači Zvezda dobije neke amatere 13:0, u prvoj pripremnoj utkamici, bez dana pravog rada sa loptom i još nekompletnim timom i Zeman, mrtav 'ladan, nakon utakmice izjavi da nije zadovoljan pokazanim i da ima dosta da se radi na taktičkom planu. Pa jel' moguće da se konačno na kormilu Zvezde pojavio čovjek koji je trener u svakom pogledu i smislu te riječi? Biće ovo zanimljiv tok priprema...

Mimo toga, Zvezda je napravila posao godine. Milovanović je otišao u Lans za 4 miliona eura, a ako je istina ono što se piše, dobiće i polovinu od njegovog budućeg transfera. Zli jezici već rekoše, da je tom stavkom Zvezda sebi već obezbjedila dodatnih 100.000 eura u budućnosti :D

Šalu na stranu, ovo je odlična finansijska injekcija i sada će vjerovatno da se Bunjevčević obrati Zemanu, da se vidi šta mu je još potrebno od pojačanja. Miloovanoviću sve najbolje. Znam da će mnogi da se okrenu njegovoj prošloj sezoni, i golovima koje je postizao, i da će tvrditi kako je Zvezda izgubila dragocjenog igrača, ali istina je da je Milovanović odigrao polusezonu kao u nekom transu i da je to vjerovatno njegov maksimum, te stoga valja zaključiti da je 4 miliona, dar sa neba. U postavci Zemanove igre, teško da bi Milovanović mogao da se snađe. Iako je po osnovnoj poziciji, centralni vezni, ipak nije toliko kreativan i pokretljvi, da bi mogao da bude jedan od trojice u vezi, a negdje drugdje bi ga bilo suludo i pokušavati stavljati. E sad, može li se ovim novec možda zadržati Kastiljo, ili dovesti još jedan kvalitetan štoper ili napadač, ili oboje, vidjećemo...

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 08:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Castillo mi djeluje kao da je davno prevazišao ovu sredinu i kao da je izgubio želju za igrom na pašnjacima po Srbiji. Iako je opet bio jedan od najboljih tokom prošle sezone, izgledalo je kao da igra sa 50-60% svojih mogućnosti. Bilo bi dobro i sledeće sezone imati takvog igrača, ali on svojim kvalitetima zaslužuje da igra u nekoj od najjačih liga. Ukoliko Zvezda nastavi da dovodi igrače tipa Tesera, kojih nema na "Google", lično želim Castillu da pronađe klub po svojoj mjeri. Zvezda je veliki klub, ali je liga očajna. Cijelo vrijeme se priča o bombama prelaznog roka, a do sad je najpoznatiji Edgar, igrač koji se tri godine vuče po pozajmicama.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 11:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Звез да није добила 4 милиона, него два :(

Остатак иде Миловановићу и менаџерима :(

По мени звјезда прелазног никако није Едгар, него убједљиво Марковић.
Тешко да ће њега ко избацити из првог тима.

Ако ће Земан правити екипу по томе ко преживи припреме, Марјан сигурно хоће, ако ништа бар је физички изузетно спреман, на томе је бар поштено у Динаму радио.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2008, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:
Звез да није добила 4 милиона, него два :(

Остатак иде Миловановићу и менаџерима :(

По мени звјезда прелазног никако није Едгар, него убједљиво Марковић.
Тешко да ће њега ко избацити из првог тима.

Ако ће Земан правити екипу по томе ко преживи припреме, Марјан сигурно хоће, ако ништа бар је физички изузетно спреман, на томе је бар поштено у Динаму радио.

Varaš se za Milovanovića. Zvezda jeste dobila 2 miliona, ali će još dva dobiti kad se Lans vrati u prvu ligu i 50% od budućeg transfera. Milovanović nije nezamjenjiv, a realna vrijednost mu i jeste negdje između 2 i 3 miliona. Po trenutnom stanju na tržištu, kvalitetu lige i reputaciji koju Zvezda trenutno ima u evropskim okvirima. Sa druge strane, vjerujem da je i ta 2 miliona, dovoljno da se dovede kvlaitetan štoper, a sve ostalo nije nasušno neophodno. U stvari to će najbolje reći Zeman, pošto bi Bunjevčević ovih daan trebalo sa njim da se konsultuje oko dovođenja pojačanja. Inače bekovi u Zemanovoj psotavci igre, nisu klasični bekovi, već neka vrsta bek-krilo pozicije, odnosno ljudi koji pokrivaju kompletnu stranu terena. Zbog toga i nema klasičnih bočnih veznih igrača, već sredinu drže tri centralna vezna. Zato mu i trebaju igač za te bekovske pozicije, jer ne vjerujem da postoji igrač, koji u ritmu utakmica svak tri dana, može da izdrži zahtjeve takve pozicije. Čisto sumnjam da će kod Zemana biti cementiranih mjesta u timu. Možda jedino štoperi, dok će sve ostalo biti podložno izmjenama. Mislim da je Zeman tek sad shvatio gdje je došao, odnosno, kakvi mediokriteti se u Srbiji smatraju vrhunskim igračima. Sreća pa se čovjek ne plaši rada i izazova, tako da možemo nečemu da se nadamo...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]