banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 00:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Jun 2008, 11:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Teško je kontrolisati to da ne dobiješ žuti karton koji bi ti bio parni, omakne se, nekad ne ideš na start za žuti karton ali u brzini i nenamjerno ispadne baš takav start, ne može se to lako kalkulisati, a znaju i igrači vrlo dobro ko treba da se pazi pa su opet Pirlo i Gatuzo izostali iz vrlo važnog četvrtfinala, kao i mnogi drugi.

A što se tiče snage tima koja se ogleda u snazi zamjena, to je tačno i ovi drugi timovi su i pokazali snagu (Hrvatska, Španija, Holandija), jedino je Potrugalski drugi tim izgubio treću utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 12:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Turci u utakmicu sa Njemačkom ulaze sa samo trojicom na klupi
Iz UEFE su objavili da Turska unatoč velikim problemima s ozljedama i suspenzijama ne smije nijednog igrača naknadno pozvati za utakmicu s Njemačkom u polufinalu Eura.
"Reprezentacije smiju pozvati nove igrače samo do prve utakmice na turniru. Nemamo namjeru sada promijeniti to pravilo", izjavio je glasnogovornik Uefe William Gaillard.
Turci uoči utakmice s Njemačkom u polufinalu Eura imaju velikih problema s izostancima igrača, tako da će izbornik Fatih Terim na raspolaganju imati samo 14 igrača.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Nisam sinoc gledao utakmicu, ali pogledah maloprije reprizu, i odusevih se. Nisam neki pretjeran poznavalac prilika u fudbalu, ali mi Holandjani od pocetka, uprkos visokim pobjedama, nisu djelovali kao ekipa za sami kraj. Em sto su imali zaista visok procenat realizacije sansi, am sto su, kao sto je neko spomenuo, uglavnom cekali na greske i kontre, em nemaju u glavi taj mentakitet pobjednika kao recimo Njemci, mada imali i manje kvalitetan tim. U ranijem postu sam rekao da jedva cekam da ih vidim kad jure rezultat, ali ono sinoc je bilo jos gore, uspjeli bi doci do 20 metara i onda neke suteve paliti, pa ako se posreci. Izradjenih akcija ni u ljeljama. Jedini razlog zbog kojeg mi je drago sto dadose onaj nezasluzeni go jeste sto su time dobili priliku da izgube sa vise od jednog gola razlike, onako bi ostalo 1-0...

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Teško je kontrolisati to da ne dobiješ žuti karton koji bi ti bio parni, omakne se, nekad ne ideš na start za žuti karton ali u brzini i nenamjerno ispadne baš takav start, ne može se to lako kalkulisati, a znaju i igrači vrlo dobro ko treba da se pazi pa su opet Pirlo i Gatuzo izostali iz vrlo važnog četvrtfinala, kao i mnogi drugi.

Upravo zato kažem da te utakmice treba da posluže, da se izostave igrači sa žutim kartonima, a ne da se mijenja kompletan tim. Aragones je recimo protiv Grčke, promijenio i golmana. To nema aspolutno nikakvog smisla, jer se golman ne troši tokom utakmice, koliko i ostali igrači. Inače Gatuzo je igrač, koji rijetko koju utakmicu završi bez žutog kartona, tako da je Donadoni sa tim morao da računa, dok je Pirlo svoj karton dobio na glup način, jer je namjerno faulirao francuskog igrača, iznerviran što sudija i Francuzi, nisu prekinuli igru, kad je Perota ostao da leži pred francuskim golom. Krajnje glup način da se dobije karton, pogotovo što bi Pirlo trebao da spada u red inteligentnijih igrača. Teško će Italiji biti bez Gatuza i Pirla večeras. Vjerovatno će Donadoni da stavi u startnu postavu Ambrozinija, koji je igrač sličan Gatuzu, ali daleko manje koristan u odbrambenim zadacima, a isto nekreativan i prilično neupotrebljiv u fazi napada. De Rosi će morati da obavi dobar dio posla u vezi, zbog tog izostanka Pirla. Utakmica sa Španijom bi bila idealna prilika za nadigravanje i otvorenu igru Italijana, ali će vjerovatno poučeni lošim ruskim iskustvom sa starta, igrati nešto zatvorenije. Moguće je i da Donadoni recimo stavi Grosa u vezni red, da neutrališe Inijestu. Bilo kako bilo, očekuje nas zanimljiva utakmica.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 13:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Nitro je napisao:
dok je Pirlo svoj karton dobio na glup način

Dešava se to fubalerima, da dobiju baš glup i nepotreban žuti karton koji ih skupo košta, ne samo njih već tim. Pretpostavljam da je u pitanju afekt, neka nervoza, želja za osvetom zbog nekog starta, sve to im na trenutak pomuti racionalno i hladno sagledavanje pa zeznu i sebe i tim.

Inače i Hrvati su mjenjali golmana u trećoj utamici :), mislim da time ne idu samo na to da odmore prvi tim već žele izaći u susret i ostalim igračima da "okuse" veliko takmičenje, pogotovo one koji još nikad nisu, i kad nema opasnosti za plasman tima.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 16:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Bierhoff: Spasio nas je poraz od Hrvatske
OLIVER BIERHOFF, menadžer njemačke nogometne reprezentacije prokomentarao je kratko utakmice Europskog prvenstva.
"Možda glupo zvuči ali ponekad je negativno ako prebrzo izborite plasman u drugi krug, ako četvrtfinale izborite nakon samo dvije utakmice. U suprotnom držite jaku tenziju momčadi, nema opuštanja koje mora nastati ako imate nekoliko dana praznog hoda ", rekao je Bierhoff.

"Mislim da nam je, zbog toga, dobrodošao poraz od Hrvatske u skupini. To nije bila loša vijest i loš rezultat. Nakon toga smo ostali fokusirani i bili u tom ritmu - rekao je Bierhoff, koji je 1996. godine bio standardni napadač Njemačke koja je postala prvak Europe, a uz to je zlatnim pogotkom odlučio finalnu utakmicu protiv Češke".

"Kada sam bio igrač uvijek sam želio igrati utakmicu svaka tri-četiri dana. Nikada nisam bio pobornik pauze od tjedan dana, izbaci te iz fokusa", za kraj će Bierhoff.

jedan komentar sa indexa na ovo: "Nas je spasio poraz od Turske, od euforije ne bi mogli živjeti do Božića! A kanader bi spičio sve 50% skuplje..." :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 18:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Свака част браћи Русима.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 22:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 23:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ko, talijani, nemaju oni pojma, kad nam skinu sankcije pokascemo svima... :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 23:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Kakvo smece od utakmice... :-?
Ovo je gore od prvih 119. minuta utakmice Hrvatska-Turska.Italijani zacepili onu dvojicu ludaka i nisu se vidjeli.Jedini igrac koji je u Spaniji bio dobar je Senna i on je najbolji bio u oba tima.Naravno,zbog penala ce Kasiljas uzeti epitet igraca utakmice,ali nema veze.

Dosta vise zabara za ovu godinu... :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 23:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Ha, ne stigoh pogledati utakmicu, ali kad sam čula rezultat , bi mi pravo drago. :D

Popušlić za žabare, aj dosta je i njihovog paunisanja, i rolanja na terenu, po cijeloj dužini, od jednog do drugog gola, dok glume stravične bolove od faula. :roll: Ko još to kupuje. Cigani. 8)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 00:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Meni je samo bilo bitno da pobjede oni koji će izgubiti od Rusa u polufinalu :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 00:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Nazovite me ludakom, ali tri momenta su u meni probudila neku apsolutnu sigurnost da Italija neće proći u polufinale. Prvi je naravno sjećanje na prošlo SP i finale dobijeno na penale, jer se takve stvari prije ili kasnije, vrate. Drugi je onaj udarac Sene i loša intervencija Bufona. Momentalno sam se sjetio finala SP 1994. i udarca mislim Maura Silve, koji je tada ispustio Paljuka, a on završio na stativi, kao i ova večerašnji Senin. Tu utakmicu su Italijani izgubili na penale, nakon 120 minuta bez golova. Treći je bio pokušaj Di Natalea glavom, koji je išao pod prečku, a izvadio ga Kasiljas. Identičnom intervencijom je Bufon u finalu SP 2006. izvadio isti takav pokušaj Zidana, sa iste udaljenosti, na isti način. Sve mi je to nekako sugerisalo da ne mogu pobijediti, iako nisam sujevjeran. A i Špancima je bio red da jednom prođu to četvrtfinale i prestanu da gube na taj 22. jun.
Utakmica je bila dosadna do bola. Italijani su vrebali šansu iz dobro organizovane odbrane, a Španci napadali kao muve na konja - bez ikakvog efekta. Luis Aragones je doveo do savršenstva svoje šablonizirane izmjene u kojima vadi Inijestu i uvodi Kazorlu, a Čavija mijenja Fabregasom, a na sve to Guizom mijenja Toresa, koji je bio puno opasniji i korisniji od Vilje. Rekoh ranije da će David Silva biti prevaga i tako nekako i bi. Mislim da je bio najkonkretniji igrač na terenu, sa dobim ulazima u sredinu i konstanom traženju dobrih rješenja. Sena je bio na nivou, kao i Ramos i Kasiljas. Ostali - čist prosjek. Kod Italijana, niko ništa. Toni je vječito nosao na leđima Pujola i Marčenu, nerijetko i Ramosa i bilo je odmah jasno da će on teško da bilo šta učini protiv njih. Kamoranezi je unio živost u mrtvi vezni red Italije, u kojem mi nikako nije jasna uloga Simonea Perote. Gatuzo i Pirlo su im bili nenadoknadiv gubitak. Bezidejni i nedostojni titule svjetskog šampiona. Pod Lipijem su bili nešto sasvim drugo...

Potez utakmice - Tores lažnjakom slaže Zambrotu na travu u šesnaestercu.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 01:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ma samo da Rusi pobjede :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 08:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Samo da opet poludi ruski "Oliver Twist" Arsavin i kralj spiceva Pavljucenko i eto Rusa u finalu!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 08:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Nitro je napisao:
Momentalno sam se sjetio finala SP 1994. i udarca mislim Maura Silve, koji je tada ispustio Paljuka, a on završio na stativi

Znaci ista stvar je i meni momentalno sinula....

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 15:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Uefa: Nema zapreka da turski vratar igra u polju
Uefa je danas objavila da nema nikakvih zapreka da treći turski vratar Tolgan Zengin nastupi kao igrač u polju u polufinalnom dvoboju EP-a protiv Njemačke, koji se igra u srijedu.
"Svaki igrač može zaigrati na bilo kojem mjestu u momčadi. Uostalom, na ovom EP-u turski napadač Tuncay Sanli morao je u meču protiv Češke stati na gol nakon što je isključen vratar Volkan Demirel", izjavio je danas glasnogovornik Uefe William Gaillard.
Tursku reprezentaciju poharale su ozljede i žuti kartoni, pa bi izbornik Fatih Terim u susretu protiv Njemačke mogao imati na raspolaganju samo 14 nogometaša.
Zbog toga je najavio da bi treći vratar Tolgan Zengin u završnici polufinalnog susreta mogao ući kao zamjena, ali na poziciji stopera ili centarfora.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 15:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
:lol: :lol: To Turci hahah bice prejaki ako to urade, trebali bi da to naprave kao parodiju svoje tragi-komicne situacije i cinjenice da im nisu dali da pozovu nove igrace , aaa sta bih dao da to vidim, i jos da igra kao centarfor i zabije Lehmanu onom frljavom, naravno poslije vodstva Njemacke... tamo negdje u 93. minuti...

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Deutshcland uber alles ;)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 21:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Objektivno...najveci favoriti od preostalih ekipa.
Ali srce je uz ZBORNAJU!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]