banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 05:58

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 269  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: m:tel vijesti
PostPoslato: 20 Jun 2008, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Usluga je besplatna i poprilicno korisna. Kad si nedostupan neko ti ostavi poruku koju kasnije preslusas besplatno.. Nesto kao Voice Mail koji nije nikada zaživio... Ja sam već primio nekoliko tih zvučnih poruka i zadovoljan sam..

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 16:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:16
BlackHand je napisao:
Usluga je besplatna i poprilicno korisna. Kad si nedostupan neko ti ostavi poruku koju kasnije preslusas besplatno.. Nesto kao Voice Mail koji nije nikada zaživio... Ja sam već primio nekoliko tih zvučnih poruka i zadovoljan sam..

Usluga bi bila korisna da funkcionise kako treba. Ali kad ja nekog zovem, odzvoni dvaput i ukljuci se automat, a covjek se ne stigne ni javiti. Kao drugo usluga nije besplatna jer onaj ko ostavlja poruku placa odredjen iznos. Mozda to kod nas i proradi kako treba , mada je kod nas sve pod znakom pitanja :) A do tad ja sam na svom telefonu iskljucio tu uslugu...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 17:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jun 2002, 21:41
Услуга је катастрофа. Од када је активирана нисам успио још ни са ким да остварим нормалан позив. Након што сигнал три пута одзвони код позивања аутоматски се пали обавјештење о услузи. Уз то, систем је тотално лош јер подразумијева да ја у сваком случају желим да оставим поруку ("добили сте тај и тај сервис, након сигнала оставите поруку"), умјесто да неким видом интеракције, у овом случају нпр. притиском на неко дугме потврдим да то желим да урадим. Такође, непрофесионално је то што су услугу аутоматски активирали свима. Слично је и са подршком, морам да се убјеђујем са њима да не желим да сАм деактивирам сервис путем поруке, јер се плаћа, већ желим да ми они то обаве, и на крају морам да чекам до сутра да ми сервис буде деактивиран.

Коначно, стварно не видим каква је сврха ове услуге када већ постоји услуга говорне поште?! Вјероватно говорну пошту нико жив не користи па измишљају овакве "самонаметљиве" услуге не би ли од људи на тај начин искамчили још који фенинг.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 19:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
cilj je da se uzmu pare dosad je bilo kad je neko nedostupan javi se govorni automat koji to kaze i nije nista skidalo sad su se braca dosjetila i naplacuju uz to lose odradjeno i otkud im pravo da svima aktiviraju uslugu totalno glupo, nije im palo na pamet da neko ne bi zelio istu.ovo nije usluga nego protivusluga.onemogucava normalnu komunikaciju,previse ga brate zakomplikovase.
Slicnu glupost ima i eronet nakon par odzvanjanja javi se automat koji kaze korisnik ne odgovara na poziv pozovite kasnije i prekine vezu.kakva glupost ko da ja ne znam da ovaj ne odgovara sta ih briga koliko cu cekati da se neko javi

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ja sam je iskljucio i stvarno su debili nevidjeni. Prvo mi kazu da posaljem "Slusam te ne" na onaj broj, aj kontam debili otimaju pare, kad skontas koliko je pretplatnika i to pomnozis sa porukom pa vidi koliko ce da zarade. Ja to uradim i probam, a ono opet aktivirano, nazovem ponovo i druga krava mi kaze kao pisi velikim slovom. Uradim i to i ponovo ista stvar i nazovem treci put i tek onda mi lik rekao da se deaktivira nakon jednog dana. Idu mi na qraz sa tim bahatim ponasanjem i bezobraznim otimanjem para od naroda :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 20:00 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
Meni telefon zvoni pola minute prije nego sto se oglasi automat. Mislim da to mozete sami podesiti na telefonu.

Citiraj:
Уз то, систем је тотално лош јер подразумијева да ја у сваком случају желим да оставим поруку ("добили сте тај и тај сервис, након сигнала оставите поруку"), умјесто да неким видом интеракције, у овом случају нпр. притиском на неко дугме потврдим да то желим да урадим.

Pa jednostavno prekini vezu ako ne zelis da ostavljas poruku...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 20:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
FLASH je napisao:
Necu. :D

Nema veze, ionako idem na koncert :D

I ja planiram isključiti ovu nametnutu uslugu. Već nekoliko ljudi me je zvalo, uopšte nisam bio nedostupan, a njima se javljalo 'slušam te'.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
EVO LIJEKA ZA TU M-TEL-ovu USLUGU STO SU JE BEZ PITANJA SVIMA UGURALI I STVORILI GOMILU PROBLEMA

poslati ovu poruku na broj 0651194
SLUSAM TE NE

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 20:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@MonaLisa:
Хм, ако ћемо практично, у случају заузећа или недоступности нисам морао ништа да стиснем, позив би се аутоматски прекинуо. Уосталом, тренутак непажње, сигнал за снимање звучне поруке се већ огласио. Данас сам добио три бесмислене звучне поруке у трајању од 1-2 секунде, јер су људи прекасно стиснули дугме за прекид везе. Замисли како је са корисницима који нису толико вични руковању мобилним телефонима?! Генерално, лоша ствар.

@fantastikus1:
A да прочиташ неколико постова уназад прије него прокоментаришеш ствар. Сви овдје знамо да се сервис може деактивирати или активирати на тај начин, али исто тако скоро сви знамо да се то наплаћује, зато то нико на тај начин и не ради.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2008, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2008, 11:23
Nisam znao da se naplacuje
Koliko uzimaju za tu uslugu deaktiviranja?

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 09:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
uslugfa je za mene neupotrebljiva i odmah sam je iskljucio slanjem poruke, naravno da nije bitno da li se kucaju mala ili velika slova u toj poruci.
cijena je valjda 9 feninga kao i za ostale poruke koje se salju za slicne stvari (PROVJERA STANJA, BONUSA...)
inace i druge savjetujem da iskljuce uslugu upravo ybog ovog paljenja poslije odredjenog vremena ako se ne stignu javiti. koliko sam primjetio ne skida kad vam se javio onaj zenski glas i kaze da ste dobili slusame bla bla... vjerovatno tek kad pocne snimanje poruke onda skida sa racuna.

sto se tice deaktiviranja usluge nece je bas previse ljudi deaktivirati pogotovo ako srede ovo sa uslovnim (nakon nejavljanja ili odbijanja poziva) aktiviranjem servisa. takodje nemojte pricati da ce neke pare zgrnuti na konto deaktiviranja, to im nije sigurno vbio cilj (sto me ne bi iznenadilo prije 2 godine)

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 11:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa kad im nije cilj sto naplacuju mogu jednostavno te sms aktivacije i deaktivacije biti dzabne ko sto je na vecini normalnih operatera, jer to je samo poruka operateru a ne nekome trecem.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 13:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
medi je napisao:
Данас сам добио три бесмислене звучне поруке у трајању од 1-2 секунде, јер су људи прекасно стиснули дугме за прекид везе. Замисли како је са корисницима који нису толико вични руковању мобилним телефонима?! Генерално, лоша ствар.

Yebi ga medi, da prostiš, ti se k'o neka baba već tri dana snebivaš i protestuješ zbog usluge kako je ovakva ili onakva, i sad opet prijavljuješ kako si dobio tri poruke...Mislim, najbolje da organizujemo protestnu šetnju do mtela, u znak bojkota ove usluge..
Isključi je i mirna Bosna..

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 14:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@BlackHand:
А јеби га сад, па зашта је овај подфорум него да коментаришемо услуге. Ја сам само написао своје искуство, можда је неко имао другачије. Услугу су ми тек јутрос искључили.

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2008, 16:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Usluga je super.... kada je isklucis :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 12:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Pravi debilizam u režiji m:tel-a!!! Ljudi koji me zovu se žale da uopšte ne odzvoni ni jednom, a uključi se "sekretarica", dok je za to vrijeme telefon normalno upaljen! Minut nakon toga me nazovu ponovo i telefon zvoni normanlo?! Zatim, to ostavljanje poruke se naplaćuje i to je jedini povod uključivanju ovog servisa od strane m:tel-a!!!

BlackHand je napisao:
Usluga je besplatna i poprilicno korisna. Kad si nedostupan neko ti ostavi poruku koju kasnije preslusas besplatno.

Kako ovo može biti korisno??? Ukoliko sam nedostupan, kad upalim telefon mogu vidjeti ko me zvao u onoj poruci koju oni šalju! Pored toga, ukoliko neko želi da mi nešto kaže, nek napiše SMS, opet ću vidjeti poruku kad upalim telefon. S druge strane (ovo je testirano), govorna poruka od 2-3 sec odbija oko 10 feninga sa računa, a za to vrijeme se ne može ništa reći, a ista je cijena kao i SMS poruke!!! Ne vidim ni jednu prednost ovog servisa, a stvarno nemam riječi zbog toga što su ga uključili svima!!! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Smeće, sinoć sam ih zvao da isključe to.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 14:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne znam koji je bio motiv uvodjenja ove usluge jer sve sto ova usluga pruza moze se obaviti i putem voice mail ili govorne poste samo sto ovdje ne mozes sam definisati nista (mislim na ovo kad se ukljucuje govorni automat) i sto ovdje dolazi mms umjesto sms.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 22:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Znači, potpuno sam popizdio u petak zbog njihovog Slušam Te Sranja!
Em sam bio u frci, em mi je telefon cijelo vrijeme bio na takvom mjestu da mi je trebalo bar tridesetak sekundi da dođem do njega, em sam očekivao gomilu jako važnih poziva (koji nisu bili ostvareni), em mi je provjeravanje glasovnih poruka skinulo sve sa računa...

Kreteni neviđeni!!!

Slika

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 22:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
jos jedan genijalan fazon je sto ova usluga ponistava njihovu drugu uslugu - primanje poruke kada je nedostupni korisnik ponovo dostupan. Naime, sada kada je neko nedostupan, automatski se pali slusam te, tako da nista od povratne poruke kada je korisnik ponovo online ;)
i naravno zvao sam call centar da ga deaktiviraju i jos mi trazili originalni pin!!! a mogu se kladiti da to 80% ljudi ne zna, baci papiric, promijeni itd. sto ce reci da nekima nece ni htjeti ugasiti uslugu jer ne znaju originalni pin :)
sve ovo je jos samo jedna potvrda da je mtel smeche i da ce se prvi alternativni operater koji ce davati opciju prelaska na drugu mrezu sa opcijom ne mijenjanja broja telefona biti smrt za mtel. ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 5374 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 269  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]