banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 351 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jun 2008, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
25 al juce... to je cijena bez PDV-a...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 16:10 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 12 Jun 2008, 22:22
Pogledajte ove cjene http://www.t-2.net/?AUID=4DE65010D3A938010BC6
Do kada nasi misle izigravati engleze?
Zasto jednostavno svi koji su nezadovoljni ne placamo vise da vidimo sta ce dici tuzbu protiv cjelog grada yeah right.ja razmisljam slj mj ne platiti,evo zasto:
Tek9.Davy: Hey
m45t3r: Hey
Tek9.Davy:I see how u playing on our pub last night.U playing better than me :D
m45t3r: Heh no one can be better then u XD
Tek9.Davy:I will wont to see u in our team.
m45t3r:WTF?Tek9?U realy?
Tek9.Davy:Yeah but there is one problem...
m45t3r:what
Tek9.Davy:Whell i see ur net connection at day
Tek9.Davy:And its very bad
Tek9.Davy:I meen ur ping its to big and its oscilating and laggying to much.
m45t3r:Yeah i know i have crap isp.
Tek9.Davy:Whell try fix that i will enter u in Tek9 CoD4 squad ;)
m45t3r:I will want that more than everthing,i meen i playiing to some time enter in ur sq.But i dont know how can i fix my ping.
Tek9.Davy:Too bad :(
m45t3r: Nah i know
Tek9.Davy:Whel i tell u if u fix them somehow u are wellcome to us.
m45t3r: I will try everthing ;D
Tek9.Davy:I hope u will ;)
m45t3r hehe cya
Tek9.Davy:cya
Zivim za to da udjem u tek9 i evo sta se desi
Ko nezna ko su onio evo vam web http://www.tek-9.org
Mrzim blic najvise na svjetu.Djubrad nesposobna! :fist: :fist: :fist: :fist:
btw: vidite ovdje http://www.tek-9.org/team.html prvi sq tj. cod4 sq e vidite ispod ozwalda da stoji prazan kvadratic?Tu je bio jedan slovenac lik odlicno igra ali je napustio njih i tu bi ja trebao doc.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 16:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Zivis za to da udjes u tamo neki gamerski klan?

To ti je zivotni cilj, i preokupacija? No comment.

Btw, nijedan ISP nije duzan da ima ovakve ili onakve cijene. Ima kakve ima, ako ti se ne svidja, trazis gdje je bolje. Samo cekam da jedan dan istrcis na ulice sa nekom satarom, i pocnes masakrirati nasumicne prolaznike.

Postoji zivot i van Interneta, i igrica...

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 16:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jul 2006, 22:32
MuskoBre je napisao:
Zivis za to da udjes u tamo neki gamerski klan?

To ti je zivotni cilj, i preokupacija? No comment.

Btw, nijedan ISP nije duzan da ima ovakve ili onakve cijene. Ima kakve ima, ako ti se ne svidja, trazis gdje je bolje. Samo cekam da jedan dan istrcis na ulice sa nekom satarom, i pocnes masakrirati nasumicne prolaznike.

Postoji zivot i van Interneta, i igrica...

Državni telekom je dužan da ima prilagođene cijene, dok privatnici nisu. I teol je na neku ruku privatni, al ipak znate o čemu pričam...imaju ljudi misionarski zadatak.

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 16:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Koliko ja znam Telekom vise nije drzavni. Cak i da jeste, mora da ima prilagodjene cijene? Prilagodjene cemu, kome? Evropi?
I don't think so..

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 18:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Jun 2008, 18:44
MuskoBre je napisao:
Koliko ja znam Telekom vise nije drzavni. Cak i da jeste, mora da ima prilagodjene cijene? Prilagodjene cemu, kome? Evropi?
I don't think so..

Covjece, ti kao da radis u telekomu.. Pa i oni sto
rade tamo znaju da je Teol najneorganizovanija jedinica telekoma.. Bore se inzinjeri da nesto poprave ali menadzeri ubise svojim super extra brzim profitom i bogacenjem preko noci!
Jedino im je stalo kako ce ubrati ogromnu dobit od mobilne telefonije.. Zna li iko uopste koliko je potrebno resursa da se posalje jedna sms poruka... Ne treba ni 1pf! Znaci Mtel a i ostali u koji su se s njima dogovorili (eronet i bhmobile) uzimaju od naroda 10pf na osnovu samo jedne sms poruke.. Pa vi izracunajte koliko je to dnevno, ako je uopste moguce...
Pa kad neko dodje u BiH obicno kaze: "Hehehe pa vi imate tri provajdera, a kod sva tri iste cijene!".
Takodje opste poznata stvar u citavom svijetu je da je internet preko postojece infrastrukture fiksne telefonije (ADSL, ADSL2+,.....,VSDL) zahtijeva najmanje ulaganja i mora biti jeftiniji od wirellesa.. Medjutim kod nas je sve obrnuto, zbog glupih i nesposobnih menadzera, kojih uzgred receno nikad vise nije bilo u BiH :angry4:

Takodje, uopste niko nema pravo odredjivati kako ce neko koristiti internet (za igrice ili nesto drugo), jer to je javni servis svih nas a provajderi samo pruzaju uslugu koristenja njihovih resursa za pristup globalnoj mrezi.
Bez obzira na sve dobio sam neka uvjeravanja iz Telekoma da ce snizenja biti i da cemo svi biti prezadovoljni.. Ali kad? .. To niko ne zna.. Cak ni gospodja Babic, rukovodilac sektora za brigu o korisnicima. Evo jedan isjecak njenog maila kojeg sam dobio prije mjesec dana:
"Da li ce novi paketi biti u julu mjesecu zaista ne znam, ali Vas molim da imate strpljenja, jer sam sigurna da ce se cekanje isplatiti I da cete zaista biti zadovoljni novom ponudom. Vjerujte da ako je ikome stalo da se nova ADSL ponuda implementira, te da postojeci I novi korisnici budu zadovoljni, to smo mi u korisnickom servisu koji ostvarujemo svakodnevne kontakte sa kupcima."
Meni iz ovoga zvuci da nece biti nista ni u julu.. :pale:

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 18:42 
Pripravnik
Pripravnik

Pa jel T-2 u SLO drzavni?Jel Tcom u hr drzavni?Nisu!Pa imaju ok cjenu/dobre brzine i pakete/i odlicnu kvalitetu.
A sta mi imamo?Nista!

Vrh

PostPoslato: 22 Jun 2008, 18:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa bas zato, sto te kompanije nisu drzavne, besmisleno je zahtijevati da bude ta i ta brzina, sa tom i tom cijenom.
Kao da dodjes u restoran, i ne svidja ti se snicla. I onda trazis od gazde, da ta snicla bude bolja i jeftinija. Ako ti nesto na pase iz privatnog sektora, jednostavno produzis dalje.

Internet, i pristup Internetu, nije zagarantovano pravo neko gradjana. Nije to drzavno dobro, kao sto je voda, pa kao svaki gradjanin mora da dobije isti pristup vodi, voda mora da bude cista i zdrava. Nije drzava duzna da se svakom gradjanu obezbjedi internet.

Svaka normalna drzava, ima u svojoj politici razvoja, kao prioritet internet infrastrukturu i njen razvoj. To sto kod nas tog nema, druga je prica. Svi se valjda slazemo da je onda i zalosno sto zivimo u takvoj drzavi.

Ne branim nikoga, niti radim ni blizu Telekoma, samo kazem sta iz moje perspektive ima logike, sta ne.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 00:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
"Da li ce novi paketi biti u julu mjesecu zaista ne znam, ali Vas molim da imate strpljenja, jer sam sigurna da ce se cekanje isplatiti I da cete zaista biti zadovoljni novom ponudom. Vjerujte da ako je ikome stalo da se nova ADSL ponuda implementira, te da postojeci I novi korisnici budu zadovoljni, to smo mi u korisnickom servisu koji ostvarujemo svakodnevne kontakte sa kupcima."

Jes neka sefica pa ne zna ni autocorrect iskljuciti u wordu (ili u cemu je vec pisala ovaj mail).
Svaka prica o obavezama telekoma da uradi bilo sta na internetizaciji RS je nepotrebna jer oni te obaveze NEMAJU, bez obzira sta oni pisali na svom sajtu, to njihovo informaticko opismenjavanje je prica za malu djecu - jaki su na rijecima ali su slabi na djelima... Pa ljudi moji vidite da ova drzava ni cijenu hljeba ne moze (ustvari ne zeli) drzati pod kontrolom, smijesno je misliti da je ovim cobanima sa vlasti imalo stalo do nekog tamo interneta ili informatickog opismenjavanja ljudi... a o pingu i da ne govorimo :roll:

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 07:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
MuskoBre je napisao:
Internet, i pristup Internetu, nije zagarantovano pravo neko gradjana. Nije to drzavno dobro, kao sto je voda, pa kao svaki gradjanin mora da dobije isti pristup vodi, voda mora da bude cista i zdrava. Nije drzava duzna da se svakom gradjanu obezbjedi internet.

Jesi li ti svjestan gluposti koje si napisao?
Jedino te moze opravdati ako radis u telekomu.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 07:18 
Veteran
Veteran

epek je napisao:
Citiraj:

Jes neka sefica pa ne zna ni autocorrect iskljuciti u wordu (ili u cemu je vec pisala ovaj mail).
Svaka prica o obavezama telekoma da uradi bilo sta na internetizaciji RS je nepotrebna jer oni te obaveze NEMAJU, bez obzira sta oni pisali na svom sajtu, to njihovo informaticko opismenjavanje je prica za malu djecu - jaki su na rijecima ali su slabi na djelima... Pa ljudi moji vidite da ova drzava ni cijenu hljeba ne moze (ustvari ne zeli) drzati pod kontrolom, smijesno je misliti da je ovim cobanima sa vlasti imalo stalo do nekog tamo interneta ili informatickog opismenjavanja ljudi... a o pingu i da ne govorimo :roll:

U Teolu ne znaju nista. Znaju samo reci cijene interneta i ubaciti vijest na teolov sajt. Ne znaju promjeniti ni onu animaciju gdje im pise da im je link 155 megabita.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 08:36 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Jun 2008, 18:44
MuskoBre je napisao:
Pa bas zato, sto te kompanije nisu drzavne, besmisleno je zahtijevati da bude ta i ta brzina, sa tom i tom cijenom.
Kao da dodjes u restoran, i ne svidja ti se snicla. I onda trazis od gazde, da ta snicla bude bolja i jeftinija. Ako ti nesto na pase iz privatnog sektora, jednostavno produzis dalje.

Svaka normalna drzava, ima u svojoj politici razvoja, kao prioritet internet infrastrukturu i njen razvoj. To sto kod nas tog nema, druga je prica. Svi se valjda slazemo da je onda i zalosno sto zivimo u takvoj drzavi.

Ne branim nikoga, niti radim ni blizu Telekoma, samo kazem sta iz moje perspektive ima logike, sta ne.

Na koje si mjesto u telekomu konkurisao?
Pretpostavljam da ces ovo navesti kao referencu... Samo da bi tamo dobio posao moras dobro podmazati. Ni jedan forum na svijetu tu ne moze pomoci :)

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 08:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pa eto, gospodo, kad ja nisam u pravu, i kad lupam gluposti, gorim od zelje da mi objasnite gdje ja to grijesim, i sta to u mojioj izjavi nije tacno. Ali, molim vas, konkretno, nemojte suplje i uopstene price..

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 09:29 
Veteran
Veteran

darior je napisao:
Na koje si mjesto u telekomu konkurisao?
Pretpostavljam da ces ovo navesti kao referencu... Samo da bi tamo dobio posao moras dobro podmazati. Ni jedan forum na svijetu tu ne moze pomoci :)

Mora da je konkurisao za portparola teola :)
Ocekujem da uskoro organizuje konferenciju za stampu i da objave vijest da je teol poklonio pet sati interneta skoli u Donjim Mrljavcima i u opstini Foca i tako to :)

--------------------
TEOL nastavlja sa učešćem u akciji banjalučkih gimnazijalaca pod nazivom “Kulturom i Internetom protiv droge”. Tim povodom, održana je predstava u O.Š. “Ivo Andrić”, na kojoj je prikazan dio kreativnog potencijala učenika obe škole. Predstavnici TEOL-a su uručili poklon paket od 200 sati Interneta Direktoru škole.
--------------------

Posjeta osnovnoj školi "Sveti Sava" Banja Luka

Članovi projekta "Kulturom protiv droge" su u prostorijama osnovne škole "Sveti Sava" odigrali predstavu "Gimnazijalac". Tom prilikom su uručene poklon Internet sati (Teol):
- učenicima škole,
- za školu,
- učesnicima predstave.

-----------------------

Posjeta osnovnoj školi "Miloš Crnjanski" Banja Luka

Članovi projekta "Kulturom protiv droge" su u prostorijama osnovne škole "Miloš Crnjanski" odigrali predstavu "Gimnazijalac". Tom prilikom su i učenici škole domaćina izveli svoj prigodan program. Predstavnik Teola je uručeni poklon Internet sati:
- učenicima škole,
- za školu,
- učesnicima predstave.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 09:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
="MuskoBre"

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 12:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
MuskoBre ne vrijedi da se raspravljas sa ogorcenim korisnicima ili buducim ogorcenim korisnicima.

Ti si objasnio tj. razjasnio par stvari kako jeste, ako su realni prihvatice to ako nisu mogu ovako trubiti do kraja svijeta.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 12:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Malo mi je iritantno kad ljudi misle da svojim rodjenjem i postojanjem sticu sva moguca prava. Bilo ko od nas, od drzave moze samo da trazi da pred zakonom bude tretiran kao i svi ostali, da ne bude diskriminisan, da ima pravo da bira i da bude biran, i tome sl.

Ne mozes ti kao POTENCIJALNA musterija nesto zahtjevati od PRODAVCA. Tj, mozes, ali njega ama bas nista ne obavezuje da tako i uradi, osim ako nije zakonski propisano.

Telekom moze sutra ukinuti TEOL. Moze prestati sutra da funkcionise kao ISP. I niko mu nista ne moze. To je njihovo pravo. Ja mogu sutra otvoriti kafic, i u njemu posluzivati iskljucivo sok od borovnice. Ne moze me niko natjerati da to promjenim, ako ja to necu.
Elta ima pravo da prenosi samo 3 kanala. Kome se ne svidja, uvijek moze traziti dalje.

Ko vec ima ugovor sa Teolom, Eltom. Blicom, i nije zadovoljan, ima sva prava da trazi da se ugovor postuje kao sto je predvidjeno. To se valjda podrazumijeva.

Zamisli, ja hocu da kupim bicikl, i nadjem radnju, ali nema tog bicikla koji ja hocu, ili ako ima, ne pase mi cijena. I onda ja sutra organizujem protest pred radnjom - "Ne moze to tako!!"..To moze, al u Limburgu.

Meni i dalje nije jasno, da jedna Elta, koji ima svu potrebnu zakonsku regulativu, i dostra svoje vec izgradjene infrastrukture, tako traljavo odradjuje internet. Ozbiljna firma bi platila ogromne pare za njihovu infrastrukturu, i povezala cijelu drzavu za godinu dana, i imala mnogo povoljnije cijene. O cemu se tu ustvari radi, za mene je i dalje misterija.

Teol, jos gori. Ajd, do privatizacije su razne babe, tetke i stricevi vodili politiku kompanije, mnogo para je odlazilo na raznorazne politicke kampanje, korupcija cvjetala..Sad, kad je privatizovan Telekom, izgleda jos gore. Jos jedna misterija.

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 14:01 
Pripravnik
Pripravnik

MuskoBre svatam ja tebe i sviju vas,ali problem je u tome:
STO JE MENI STALAN PROTOK I DOBRU LATENCIJU BLIC OBECAO
Da su oni meni kada sam ja njih zvao prije godinu dana(kada sam uzimao doticni wadsl),prvo mi se javila neka zena koja nije ni znala sta je wadsl(bukvalno),a kasnije mi se neki muskarac javio koji tamo valjda radi u tom blicu i rekao sljedece"Ti si jako blizu nasega AP-a imaces stalan protok,ma i bolji nego ostasli,za ping se ne brini bice manje od 50 na ger".
Eto to su rekli a sta ja sada imam SIPAK!

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 14:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Onda si potpuno u pravu sto se zalis. I treba.

Jedino mi nije jasno svrha tvojoh 50 postova ovde na tu temu. Ok, rekao si nam jednom, dvaput..I? Mislis da ce neko sa ovog foruma rijesiti taj tvoj problem?

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 14:34 
Pripravnik
Pripravnik

Pa na ovom forumu su ljudi iz blica sta ne :S,a na helpdesk nema koristi da se zalim jer pogodi sta ili pogledaju temu i ne oddgvore ili cak lockau temu i izbrisu mi ACCOUNT.A na tel se nejavljaju,ma samo da se uvjerimd aje zonin profi wadsl onakakav kakvim oni kazu da je bide bye bye blic.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 351 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 18  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]