banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 19:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jun 2008, 07:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
brat bratu ni jedan od njih ne bi primio onu loptu kod penala

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 09:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Tu loptu je primio odlično. Možda proradi sad u nastakvu, kad bude najvažnije.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 10:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Ovo Nitrovo "malo" što su ih zakinule sudije je direktno izmjenilo tok prve dvije utakmice. Nije sad da nije suđen neki faul na sredini terena, nego su dva puta oštećeni za pogodak.. Jedan su nelagalno primili, a drugi im je čist poništen..

E sad Blackhand, nemoj da još Italijani ispadnu i mučenici ili žrtve. Zar nije negdje dato objašjenje da je gol Van Nistelroja u prvoj utakmici, bio regularan, ma kako to glupo zvučalo?

Citiraj:
Inače, sinoć se opet obistinilo što sam rekao, a to je da Luki Toniju nije mjesto u prvih 11.

Kako se to obistinilo, kad je taj čovjek bio permanentna opasnost po gol Francuza? A uz to je penal i isključenje, njegova isključiva zasluga. Uz sve to, on je jedini u italijanskom timu, u stanju da onako prihvati dubinske lopte, sa čuvarom na leđima i da uvijek bude dominantan u skoku. Teško da je Di Natale i blizu tog kalibra, dok Del Pjero teško može da igra sam u napadu, odnosno bez klasičnog centarfora.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 10:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Francuzi su ovaj put bili najlošiji đaci u razredu, sa svim kečevima. Užas, ne mogu da vjerujem šta ostade od onakve nekadašnje elitne ekipe i spektakularnog fudbala.

Italijani evidentno bolji, ali su mi i dalje antipatični kao reprezentacija, i ne podržavim ih, te stoga ih ne bih voljela vidjeti u finalu.

Hol - Rumunija nisam gledala. Drugu sam rekla da ću pojesti izmet od slona u BG ZOO ako Rumunija pobijedi, tako da sam sad presretna. :D :lol: Pošto je on tvrdio će Rumunija pobijediti. :confused2: :confused1: ( vjerovatno zbog kalkulacija u bodovima).

Eto, za dalje ne znam. U polufinalu svakako vidim Holandiju i Hrvatsku. Za finale je guravo, i ne mogu prognozirati.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 10:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Iskreno mislim da Hrvati nece proci Turke...imam takav smek i bog....jeste tacno da su Turci oslabljeni ne igranjem par dobrih igraca,ali opet mislim da preferiraju stil igre koji ponajmanje odgovara nama Balkancima.....eto zivi bili pa vidjeli!!!

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 10:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Video: Sukob Evre i Vieire u tunelu je kulminacija francuske propasti na Euru

http://www.index.hr/sport/euro2008/defa ... &id=391535

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 11:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

aaa Domeneka. Nek on počne izučavati natalne karte full-time, i nek se ostavi fudbala za čitav život, bolje bi mu bilo. Kakav degen, kako usra ekipu. :-?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 18:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Румунско залагање синоћ ми је криминално сумњиво.
Смрдљиви жабари.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 18:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Jao, jedva cekam da zabari krenu redom rusiti. Zao mi samo jadnih Spanaca, i na svjetskom su dobro igrali grupu pa naisli na probudjenu Francusku, a sad ce istorija da se ponovi.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 21:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Rusi zasluženo prošli, mnogo su bolji od Šveđana, samo je šteta što su mogli pobjediti dosta uvjerljivije, Holandija bi iz ovih šansi dala bar 7 golova tako da će morati sa njima biti puno efikasniji.

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 21:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ajme Rusa i igre...jebote pa ne mogu vjerovati koliko ljudi tehnicki dobro igraju.Koji im je bio qratz prve 2 tekme!?Nije valjda Arshavin TOLIKO bitan faktor ruske ekipe.U svakom slucaju svaka im cast.Oderali su Svedjane bas momacki.RESPECT

Zao mi Grka...jebga...idemo dalje...!!! 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 22:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

E, Rusa kraljeva. :) :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 22:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Jeste Arshavin je jedan od(nisam rekao najbolji) najinteligentnijih i tehnicki najboljih igraca trenutno, po mom ukusu(naravno poslije Luke Modrica, rekli bi Bozo Susec i Igor Stimac)...pa da igra on i 10 panjeva navijao bih za Rusiju, ali nije samo on imaju brzu ekipu nema sta...a sad su samo proradili full, prvu ipak Spanija i Villa su bili prejaki za prvu utakmicu(da se ponovo sastanu u polufinalu, bilo bi drugacije sigurno), a tu je i predobri Akinfeev i cvrsta odbrana...i naravno zelim im da preuzmu trofej od Grka...

P.S. "Russia has the youngest team at the tournament with an average age of 26, while Sweden are the oldest, with average age of around 29."

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 22:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Ja sam rekao prije turnira da ce Rusi osvojiti ! Drzim se toga...(minimalno medju prve 4) :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 23:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Dobri dobri Rusi. Šveđani imaju sindrom prosječnosti. Mogu da naprave problem jakim ekipama, ali kad trebaju da preuzmu inicijativu i diktiraju ritam utakmice, daleko su od vrhunskog nivoa. Od Rusa me impresionira Žirkov, čovjek koji drži cijelu lijevu stranu. Prodoran je agresivan, odlično centrira, a stiže i da zakrpi odbranu.
Sa druge strane Pavljučenko je odličan napadač, koji se dobro kreće i otvara, nalazi na pravom mjestu, ali on je tek drugi izbor, a da im je bio Pogrebnjak, vjerovatno bismo večeras gledali tovar golova u švedskoj mreži. Neće biti lako Holanđanima, jer je tranzicija igre Rusa perfektna, što će reći da će Holanđani morati vraški dobro da realizuju šanse koje budu stvarali. Odbrana Rusima nije baš jača strana, jer recimo taj Žirkov igra lijevog beka, a po vokaciji je taj daleko od onoga što bi bek prvenstveno, trebao da igra. Ipak, ne bih se baš kladio na Holanđane, beu obzira što su sigurno favoriti u tom duelu. Od ostalih, Portugal je ovog puta, za razliku od SP, bliži pobjedi protiv Švaba, ali nešto naslućujem da će Nijemci da prođu. Portugal djeluje prilično sigurno i uvjerljivo, ali imaju rupe u igri, odnosno padove, koje bi Švabe mogle lako da iskoriste.
Španija - Italija, ne zna čovjek šta bi rekao. Vilja i Tores protiv Panućija i Kjelinija. Luka Toni protiv Marčene, Pujola ili Ramosa. Gatuzo, De Rosi, Ambrozini mogu bez problema da neutrališu bar dvojicu od trojca Sena, Čavi i Inijesta, ali ne i kompletno špansku veznu liniju, jer bi Italijanima ipak neko trebao da organizuje napad. Protiv Španije je prava prilika Donadoniju da Del Pjera gurne iza napadača, jer Španci nemaju klasičnog zadnjeg veznog, koji bi neutralisao protivničkog plejmejkera. Prednost Španije bi mogli biti bočni igrači i David Silva, jer mi Ramos i Kapdevilja, djeluju ubjedljivije od Zambrote i Grosa. Štoperi će imati problema sa kretnjama Vilje i Toresa, koji lako koriste prostor. Znači, ako odsijeku pas u prazan prostor, koji šalju Inijesta i Čavi, mogli bi da neutrališu napadače Španije.
Hrvatska - Turska. Hrvati bolji na papiru i igrom, ali Turci imaju tu fanatičnost i borbenost, koja bi im mogla pomoći. Teško da Turci mogu do polufinala, ali ne treba zaboraviti da su Hrvati balkanci, ma koliko bježali od toga. Odigraju li kao protiv Njemačke, ne piše se Turcima dobro, ali ako su već u glavi upisali polufinale, poješće ih Turci...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2008, 23:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Mislim da Gatuzo kao ni Pirlo ne igra zbog žutih kartona.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 03:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Rusi naša braća :D

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 07:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Mislim da Gatuzo kao ni Pirlo ne igra zbog žutih kartona.

Tačno. Znači Perrotta, Ambrosini, De Rossi i ko..? Možda Aquilani?

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 07:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Po Vaderu bi Holandija na sve i jednoj utakmici dala minimalno 6 golova, uopšte nije bitno ko stvara prilike i ko je na protivničkom golu :)

Dobra igra Rusa, zaslužen prolaz.

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2008, 07:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Dobra partija Rusa i zasluzen prolaz............Svedjani nisu nista pokazali sinoc,prave skandinavske kante.........

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]