banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 21:09

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Jun 2008, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
@Vader

Odakle tebi to da su Italijani bili evidentno bolji od Rumuna!?Pa oni trebaju da budu presrecni sa bodom koju su uzeli.

A sto se tice Holandije...svaka im cast.Navijao sam za Francusku,ali su ovi veceras bili bolji i sve im polazilo za rukom (nogom).Riberi...svaka cast.Najjaci igrac u Francuskoj.Tu bih spomenuo jos i Makelele-a sa Tiramom.Holandjane ne bih da izdvajam jer su zaista svi odlicno odigrali.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Flavoure-Flave je napisao:
Odakle tebi to da su Italijani bili evidentno bolji od Rumuna!?

Meni su tako djelovali, više dominacije, više šansi. Ako pod onim da mogu biti sretni sa bodom misliš na penal onda gledaš samo taj segment a ne cijelu utakmicu, Rumuni su sretni što je poništen čist gol talijana i što uz to talijani nisu realizovali bar 10-20% svojih šansi. A ionako nisam ni očekivao gol iz tog penala :)

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Evo kaže oko sokolovo da je ovaj Francuski gol iz ofsajda, tj. zaleđa

23 cm... Gdje je dogurala ta tehnologija...

Holanđani djeluju kao Španci na startu prošlog SP, samo što su Španci tada razbili bezveznjake poput Tunisa i Ukrajine, ali su impresionirali igrom i lakoćom postizanja golova. Francuski astrolog je danas trebao ostati kod kuće jer je očajno selektirao tim, očajno postavio igru i izvršio očajne izmjene. Petak 13. mu nije dobar dan izgleda... Holanđani ipak zaslužuju pohvale za lakoću kojom igraju i postižu golove, ali mora se priznati da ih služi i sreća, a rupe u ipak pomalo škripavoj odbrani, odlično krpi Van der Sar. Kao i protiv Italije, konačan rezultat je previsok, ali Holanđani su brutalno dobro razvili igru na kontre, a to je u fudbalu najubojitije oružje. Ključni trenutak utakmice je vjerovatno Anrijev zicer na 1:0, za Holandiju. Van Basten vuče i zanimljive izmjene, ali u odbrani igra na ivici noža. Puštaju protivnika da olako ulazi u šesnaesterac, a to bi im se moglo obiti o glavu, protiv recimo tandema brzih napadača. Zbog toga bih ih rado gledao protiv Španije.
Ne bih da se stavljam u ulogu kritičara ljudi koji su daleko stručniji od mene, ali me čisto zanima kakva je to Domenekova ideja bila da:

1. Protiv najubojitije kontre, koju sam gledao u zadnje vrijeme, forsira igru po stranama, a istovremeno Tiram i Galas nisu baš oličenje brzine.
2. Da protiv ekipe, koja igra bez klasičnog korektora veznog reda (čitaj: koljača sredine terena), ne krene sa ofanzivnim centralnim veznim tipa Nasrija.
3. Da protiv ekipe koja ne igra bunker, ne pruži priliku Benzemi, koji je upotrebljiv čak i u veznom redu.
4. Da u igru prije pominjanog Benzeme, uvede Gomija, koji nije pokazao da posjeduje ni elemetarnu tehniku prijema lopte.

Sve u svemu, Riberi je bio agilan, ali bez prave podrške, lutao je po terenu, polušavajući da probije odbranu, da organizuje igru i da igra odbranu. Odlazak Zidana, za Francuze je ipak nenadoknadiv, a povreda Vijere se na to nadovezala, kao prevelik gubitak.

Mogući scenario - Italijani će se provući u četvrtfinale, pobjedom nad Francuzima. Protiv Rumuna im je poništen regularan gol, pa će im to nekako biti kompenzovano.
Scenario 2 - Holanđani protiv Rumuna ulaze u utakmicu sa drugim timom. Rumuni dobijaju i prolaze dalje.
Francuze jednostavno ne vidim u toj priči, jer nisu pokazali Bog zna šta, dok su Italijani jednostavno Italijani. Kad su otpisani, doguraju daleko.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
Riberi...svaka cast.Najjaci igrac u Francuskoj

puno solira, to mu ne valja, previse se nekako nalozio da je zidanova zamjena,inace nema zamjerki.
nije mi jasno zasto onaj konj domenek na klupi drzi freya, kod prvog gola lopta u pet metara ulece a coupet stoji na liniji, a kod treceg mu lopta kroz usi prolece. zatim zasto nije pozvao mexesa umjesto tirama i na kraju nikako ne mogu svariti zasto nema trezegola. previse su mrtvi francuzi i nemaju igraca koji ih moze prodrmati. italija danas bolja od rumuna, stvaraju sanse ali ne pogadjaju nikako. ako prodju dalje bice opasni.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 22:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
...Gomija, koji nije pokazao da posjeduje ni elemetarnu tehniku prijema lopte.

lopta se odbia ko od panja par puta, i takav igrac igra na euru.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Vader je napisao:
Ti penali bi mogli biti u A grupi između Čeha i Turaka jer imaju po 3 boda i 2-3 gol razliku i igraju treću utakmicu.

A i između Italije i Francuske, kao u finalu SP2006, imaju po 1 bod, gol razliku 1-4 i igraju zadnju utakmicu. Biće zanimljivo, ali Italija djeluje bolje.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 22:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
4. Da u igru prije pominjanog Benzeme, uvede Gomija, koji nije pokazao da posjeduje ni elemetarnu tehniku prijema lopte.

Uh...dobro me podsjeti...
Eh da...jos sam cuo kako austrijski komentatori govore da je to jedan od najvecih talenata francuske selekcije... :o

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 22:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
lopta se odbia ko od panja par puta, i takav igrac igra na euru.

A Trezege ga gleda od kuće... Mada, ako je istina ono što se priča za Trezegea, ne čudi me što ga nije pozvao. Trezegol je izgleda zabio koji put i kod gospođe Domenek, a selektor mu izgleda to nije spreman da toleriše. Možda to smatra kao davanje autogolova :D

Ovo za Freja sam i ja htio da primjetim (a pošto ovoliko pišem o Francuzima, evidentno je valjda već da njih najviše volim od svih reprezentacija na Euru). Domenek još od SP, ne krije tu fasciniranost vremešnim golmanima. Prvo Bartez, onda Kupe, koji jeste dobar golman, ali je Frej klasa, a mlađi je 6 godina. Za drugi gol Holanđana ne znam, ali je kod trećeg sigurno mogao bolje da interveniše.

Citiraj:
previse su mrtvi francuzi i nemaju igraca koji ih moze prodrmati.

Imaju imaju, ali sjedi na klupi. Karim Benzema bi kod svakog trenera imao mjesto u timu, jer je brz eksplozivan i mogu da zamislim kako bi izgledao u kombinaciji sa Anrijem. Doduše, kao što rekoše ovi na HRT-u, onim starim Anrijem. Ovaj je neki uspavan...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Eh da...jos sam cuo kako austrijski komentatori govore da je to jedan od najvecih talenata francuske selekcije...

Igrač za koga je ser Alek Ferguson spreman da debelo odriješi kesu, a iz Liona poručili da ih ne zanimaju ponude ispod 40 miliona.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 22:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

@nitro , jel dosao flamini na euro? ako jeste, opet me cudi zasto tulalan ima prednost u odnosu na njega. ima francuska dobru ekipu, ali nekako meni djeluju previse tromi, spori, previse slabih tacaka pocevsi od sanjola, tirama...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 22:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Francuzima ko da nije stalo do pobjede. :-? Nisam vidjela nijedno ekipu da djeluje toliko nemotivisano. A i ako je onom mutavcu astrologija glavni parametar pri selekciji, ne čude me ovako loši rezultati. :-? Šta bi od onakve ekipe, ko da gledam lokalnu ekipu iz Naprijeda. :-? Da nije Domenek malo za penziju, a ne za selekciju. Alo, 56 godina? :roll:

Holanđani prodorni, superiorni, jaki. Usprkos tome, ne vidim ih na 1. mjestu. Negdje će ga popušiti. Možda čak i od Hrvata.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Po cemu je Tiram slaba tacka?Najsigurniji je ubjedljivo od kompletne odbrane (uz Makelelea koji je zadnji vezni)?I Galas je ok,ali je imao kiks kod 2 gola Holandjana.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Da nije Domenek malo za penziju, a ne za selekciju. Alo, 56 godina

nije za penziju, ali jeste za posmatranje.

Citiraj:
Holanđani prodorni, superiorni, jaki. Usprkos tome, ne vidim ih na 1. mjestu. Negdje će ga popušiti. Možda čak i od Hrvata

znaci finale holandija-hrvatska :D mislim da se po rasporedu mogu sastati u finalu.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Po cemu je Tiram slaba tacka?

zato sto ima 35 godina, iza sebe losu sezonu...nije on toliko los, ali ima daleko boljih rjesenja.
francuska odbrana me podsjeca na onu iz 2002. kad im je u odbrani igrao frank lebef sa desaijem.
makelele dobar, ali isto ko balak previse nervozan. traume iz finala LS.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 23:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma nisam rekla finale. imam osjećaj da holandija neće biti u finalu. Mislim, nisam prorok :lol: ali znam da su na Ep i SP uvijek bili preokreti i obrti kako se ide prema kraju. Pa negdje zbog toga nemam vjeru u tu holandiju. Međutim, možda griješim.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 23:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2006, 14:28
Ne znam...gledajuci ovu predstavu Holandjana i protiv Italije...oni su me najvise odusevili,ali nekako unatoc porazu od Hrvatske najvise vidim Njemce medju prve 4 reprezentacije....!!! :D

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2008, 23:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
@nitro , jel dosao flamini na euro? ako jeste, opet me cudi zasto tulalan ima prednost u odnosu na njega.

Flamini je pozvan naknadno, nakon povrede Vijere, ako se ne varam. Tulalan nije loš igrač uopšte, štaviše mislim da su on i Flamini tu negdje i po krakteristikama i po kvalitetu, ali obojica su daleko od Vijere.

Nisu Tiram i Galas bili loši, koliko oni nisu u mogućnosti da se izbore sa hiper brzim Holanđanima u kontri. Kad bek ode u napad, a protivnik razvije kontru, kao što su to Holanđani radili, ni puno brži štoperi ne mogu da se izbore sa napadačem u punom trku.

Citiraj:
Nisam vidjela nijedno ekipu da djeluje toliko nemotivisano. A i ako je onom mutavcu astrologija glavni parametar pri selekciji, ne čude me ovako loši rezultati.

Nije mu astrologija baš glavni parametar, ali jeste ekscentričan i prati tarot, natalne karte igrača i ostale budlaštine i pazi da u ekipi nema neke igrače čiji su znakovi u nekakvoj koliziji ili kako se to već kaže. U svakom slučaju, nije baš dobar sa glavom. Inače nije toliko ni loš trener, ali sad je morao to da dokaže, kad nema Zizua na terenu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 00:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Nitro je napisao:
Nije mu astrologija baš glavni parametar, ali jeste ekscentričan i prati tarot, natalne karte igrača i ostale budlaštine i pazi da u ekipi nema neke igrače čiji su znakovi u nekakvoj koliziji ili kako se to već kaže.

Otkud vam ovo? Jel' to komentator rekao? Nikad nisam čuo za to.
Trezege mutio sa Domenekovom ženom?! Pa pretpostavljam da mu može biti majka.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 09:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Dobra utakmica ... Holandija - Francuska ... lijepa za gledati.
Mada cu je upamtiti po necem drugom ... :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
Nitro je napisao:
Nije mu astrologija baš glavni parametar, ali jeste ekscentričan i prati tarot, natalne karte igrača i ostale budlaštine i pazi da u ekipi nema neke igrače čiji su znakovi u nekakvoj koliziji ili kako se to već kaže.

Otkud vam ovo? Jel' to komentator rekao? Nikad nisam čuo za to.
Trezege mutio sa Domenekovom ženom?! Pa pretpostavljam da mu može biti majka.

za Domenek + astrologija imaš na googlu, malo traži.

ovo za podmazivanje njegove žene od strane Trezegea nisam čula. Međutim, kao odgovor na tvoje pitanje : Šta ti misliš ko je može bolje vaginalno gratifikovati : 30-ogidišnjak ili 56-ogodišnjak? 8)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]