The_new_Statesman je napisao:
hazoous, meni te bolnice nisu nimalo pateticna prica jer zbog neznanja (ne krivim ljekare) i nepostajanja bilo kakvih tehnickih uslova moram majku slati u Beograd ili Zagreb na lijecenje. Meni to nije patetika.
Nije mi ni patetika sto ce mi neki predsjednik opstine zavuci ruku u MOJ i TVOJ dzep da bi podebljao SVOJ i racun SVOJIH prijatelja, poznatih ''neimara''. A kako ce mi zavuci ruku u dzep? Poskupljenjem svega sto predstavlja obaveze prema lokalnoj upravi, da bi ''izgradio'' jednu ovakvu glupost. Da li je i to patetika? Ili mozda lopovluk, kriminal i pljacka?
I jos pitas o prosjacima?

...ja halfe moj nisam ni glasao,pa se i ne bunim,a i nije mi ni loše. Opet bolje nego prljavi SDS,
koji ama baš ništa nije radio(nikad ne znaš izabrati između dva zla).... i još opet pored ovakve
situacije u zemlji,nema ama baš ni jednog čovjeka na forumu kojem se nešto sviđa-šta god da
se desi nešto fali, da izvineš, neki ku.ac ne valja... biće da nešto u nama "običnim" ne štima,a
ne u glavešinama i seljacima koji nemaju ni grama škole. Skontaj malo: Žena koja ima završen
ekonomski faks već koju deceniju nema ni dana radnog staža - a danas prodaje cigarete u
Gospodskoj ulici... sa druge strane mesar ima,ja mislim, najmoderniju administrativnu zgradu
u Evropi! Kontam da samo džaba trošite svoje dragocjeno vrijeme pljujući po istima,što dokazuje i činjenica da se jedan post vrti na x načina,a bilo koje drugo mišljenje se ni ne
porokomentariše - osim ako neko nekoga ne pričepi. Greška je u vama što ništa ne poduzimate.
Kažem vama, jer isprva mislim na masu koja je dole i danas.Ja sam pobjegao od tih budala,da
završim škola koja ima dužu tradiciju od 10 godina i ne vodi se i dan-današnji kao gradilište.
Jednom će i mene neko nešto pitati da li ide ili ne ide, a kakva sam budala vidjeće se...ima vremena.
P.S. Nemoj me pogrešno shvatiti, nisam mislio da te uvrijedim svojim prijašnjim postom.Naprotiv .