banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 12:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: NBA 2007/2008
PostPoslato: 28 Maj 2008, 11:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Je bo te kakvi likovi ....realno ni ja ne volim LAL al Kobe je Kobe.Eto vam vash SA 3-1 je u seriji :D ! LAL imaju velike sanse da osvoje posto Boston ne briljira

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2008, 12:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
ma kakav crni boston??? Ja ne znam sto toliko favorizujete taj boston kad realno nemaju nikakve sanse protiv lejkersa ako uopste prodju detroit a volio bih da ih prodju jer ce lejkersi sa njima lakse nego sa detroitom. LAL je zakon, joj kakva ce to ekipa biti sledece sezone kad im se i Bynum vrati...

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2008, 14:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Eb ga, dobra bi utakmica, steta sto je LA pobjedio :) Jedina dobra stvar je sto Boston nece uzeti titulu :)

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2008, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Radmanovic u prvom poluvremenu odlican

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2008, 12:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

jel se to rej alen malo vratio iz mrtvih... konacno je sinoc odigrao kako zna i umije i najzasluzniji je za pobjedu bostona. Nadam se da ce sutra detroit izjednaciti i onda ih skrsiti u gostima :) lejkersi veceras zavrsavaju posao u finalu zapada :)

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2008, 12:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
zerocool je napisao:
Jedina dobra stvar je sto Boston nece uzeti titulu :)

Šta u tome bilo kome može biti dobro ili kako neko može imati nešto protiv Bostona??? Imaju Piercea, jednog od najbojih igrača u zadnjih 10 godina, kako u NBA ligi, tako i u reprezentaciji Amerike. Čovjek koji je uboden nožem 9 puta, ali se ipak vratio na parket i jednostavno zapanjuje kojom lakoćom postiže poene iz reketa, iako igra na vanjskim pozicijama. Pored toga i dobar šuter, pogotovo u odlučujućim trenutcima. Jedan od najpotcjenjenijih igrača u poslednje vrijeme, godinama lider i ikona Boston Gardena! Zatim Ray Allen, uz Stojakovića vjerovatno najbolji šuter za 3 poena. Već su mu 33 godine, nikad nije bio ni blizu finala konferencije, a kamoli lige, takođe godinama glavni igrač i strijelac Seatllea! I na kraju Kevin Garnett, dva puta MVP lige, jedan od najdominantnijih igrača i jedan od prvih koji su nakon srednje škole odmah krenuli u profesionalne vode. Ne zna se gdje je bolji, u napadu ili odbrani. Ikona Minesote, ali nakon godina igranja bez prave podrške igrača odlučio da potraži novu sredinu. Pored toga treba napomenuti da ova tri igrača nikad nisu napravila ni jedan jedini incident na terenu, a bili su godinama nosioci igre u svojim timovima i stalno su trpili provokacije od idiota iz suparničkih ekipa. Sjećam se jedne utakmice u kojoj je Garnetta udario igrač od jedva nekih 185cm i ukupno 5min provedenih na terenu u karijeri, pokušavajući da ga izazove na tuču i isključi za naredne utakmicame te play-off serije. Nije ni trepnuo, iskulirao je majmuna koji je momentalno isključen, a i on bio bio zajedno sa anonimusom. Samo se nasmijao i okrenuo prema sudiji dignutih ruku. Sjetimo se Artesta, Jermaine O'Neala, Larry Johnsona, Ewinga, Mourninga, P.J. Browna, Carmela,... oni su postupili kao djeca u takvim situacijam i dozvolili da budu isključeni zbog idiota, a najviše su ispaštali njihovi timovi.

Ne navijam za Boston, nego za Orlando, ali bih volio da ovakve tri košarkaške veličine osvoje prsten jer su im karijere pri kraju!

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2008, 16:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Jedina dobra stvar je sto Boston nece uzeti titulu :)

A stvarno, kao što Sondri reče, šta je to dobro u tome da najbolja ekipa regularnog dijela sezone, ne uzme titulu?

Citiraj:
Šta u tome bilo kome može biti dobro ili kako neko može imati nešto protiv Bostona??? Imaju Piercea, jednog od najbojih igrača u zadnjih 10 godina, kako u NBA ligi, tako i u reprezentaciji Amerike. Čovjek koji je uboden nožem 9 puta, ali se ipak vratio na parket i jednostavno zapanjuje kojom lakoćom postiže poene iz reketa, iako igra na vanjskim pozicijama. Pored toga i dobar šuter, pogotovo u odlučujućim trenutcima. Jedan od najpotcjenjenijih igrača u poslednje vrijeme, godinama lider i ikona Boston Gardena! Zatim Ray Allen, uz Stojakovića vjerovatno najbolji šuter za 3 poena. Već su mu 33 godine, nikad nije bio ni blizu finala konferencije, a kamoli lige, takođe godinama glavni igrač i strijelac Seatllea! I na kraju Kevin Garnett, dva puta MVP lige, jedan od najdominantnijih igrača i jedan od prvih koji su nakon srednje škole odmah krenuli u profesionalne vode. Ne zna se gdje je bolji, u napadu ili odbrani. Ikona Minesote, ali nakon godina igranja bez prave podrške igrača odlučio da potraži novu sredinu. Pored toga treba napomenuti da ova tri igrača nikad nisu napravila ni jedan jedini incident na terenu, a bili su godinama nosioci igre u svojim timovima i stalno su trpili provokacije od idiota iz suparničkih ekipa.

Nema se šta dodati na ovaj post... Garnet, Alen i Pirs, sa karijerama bez ijedne mrlje, svakako zaslužuju da osvoje prsten,

Citiraj:
Sjećam se jedne utakmice u kojoj je Garnetta udario igrač od jedva nekih 185cm i ukupno 5min provedenih na terenu u karijeri, pokušavajući da ga izazove na tuču i isključi za naredne utakmicame te play-off serije. Nije ni trepnuo, iskulirao je majmuna koji je momentalno isključen, a i on bio bio zajedno sa anonimusom.

Entoni Piler, mislim, tokom plej-of susreta sa Sakramentom. Sjećam se dobro detalja. Udario ga laktom u grudi, bez ikakvog razloga i u jednom trenutku se činilo da će Garnet da ga pojede. Umjesto toga se suzdržao i okrenuo na drugu stranu.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2008, 19:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Nije Garnet cvjecka...da se razumijemo.Ima i on svojih momenata i nije tacno da nije napravio nijedan incident u karijeri.Ali to uopste nije neka losa stvar jer su ljudi emotivci i to je prirodna reakcija.Druga stvar je kad neko namjenski i sa ciljem ide da provocira (pomenuti Piller).Sjeca li se neko Detroita sa pocetka 90-ih!?? :D To su bili prljavci.Ali...sve za pobjedu.
Sto se tice Pirsa i Alena...svaka im cast i zasluzili su titulu,ali ipak treba jos da se izbore za to.(Detroit?Lakers!?) :D
U svakom slucaju jedan od najzanimljivijih playoff-ova :D koje sam gledao u zadnjih 12-13 godina.

P.S.

Mislim da je Pirs jedno 18 puta uboden nozem ali nisam siguran...RESPECT u svakom slucaju.

P.P.S.
Eh da...sad se sjetih...sjeca li se neko Danny Ferry-ja???Prljavog bijelca iz San Antonija???Mislim da je lik povrijedio masu igraca sa svojim "sjekirama" u odbrani.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2008, 19:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Pa dobro je meni zato sto ne volim Boston i et :) Svako ima neku ekipu u bilo kojem sportu koju ne voli .. meni je to Boston u NBA.

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2008, 20:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
zerocool je napisao:
Pa dobro je meni zato sto ne volim Boston i et :) Svako ima neku ekipu u bilo kojem sportu koju ne voli .. meni je to Boston u NBA.

Razlog!? :evil3:

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2008, 20:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I ja ne kontam razlog?! Nisu osvojili titulu 100 godina, čak nisu bili ni u najširem krugu favorita zadnjih 15+ godina, od odlaska Birda. Pored toga nemaju ni jednog jedinog arogantnog, prepotnentog, dignutog,... igrača kao npr. Bryant, James, Anthony,... Da sad neko kaže ne volim Detroti, Lakerse, San Antonio, Dallas, Cleveland,... razumio bih jer su u vrhu godinama i sigurno su pomrsili račune nekom klubu za koji neko navija, ali Boston???

Vrh

PostPoslato: 29 Maj 2008, 22:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mislim da je Pirs jedno 18 puta uboden nozem ali nisam siguran...RESPECT u svakom slucaju.

11 puta, 25. septembra 2000. u leđa i vrat. Operisana su mu pluća, a nakon oporavka, te sezone bio je jedini u timu koji je startovao svaku od 82 utakmice u regularnoj sezoni. 10 NBA sezona, 729 utakmica u regularnom dijelu. Samo u prvoj i drugoj sezoni, nije postizao preko 20 poena po utakmici. U karijeri preko 16.000 poena, odnosno prosječno po utakmici preko 23. Da je neki nafurani drkadžija, poput pomenutih Brajanta, Džejmsa i kompanije, vjerovatno ne bi bio jedan od najpotcjenjenijih igrača iz skorijih generacija. Nek' mi neko kaže da nije zaslužio da osvoji titulu, sa takvom karijerom iza sebe.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 01:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Izvinjavam se što vam rušim harmoniju, ali Garnet jeste napravio bar jedan incident. Doduše, nije bio u zvaničnoj utakmici već na treningu Minesote prije nekoliko godina, kad je zažagao šakom u glavu izvjesnog rukija koji se usudio da ga dribla. Mislim da je odmah zatim ruki (ne sjećam se imena, nažalost) izletio iz kluba.

Naravno, ne želim da kažem da je on prljavac kao što je svojevremeno bio Karl Meloun (iako sam navijao za Jutu! ali koliko je on noseva slomio!). Od ova četiri tima u finalu konferencija nema mi (za divno čudo) nijedan antipatičan, te gledam utakmice bez emotivnog naboja, osim kad se kladim :D Doduše, bilo bi fino da Radman uzme titulu, a i Kobi bez O'Nila. No biće teško protiv Detroita (da, Detroita) u finalu, a valja i ovaj dosadni San Antonio srediti prije toga, što nije nimalo lako bez obzira na 3:1.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 04:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

glupo je pricati da neko zasluzuje titulu poslije 15 godina provedenih u timu.Mozda on i zasluzuje titulu ali isto tako tih ostalih 11 igraca uopste je ne zasluzuju a i do titule se dolazi sportskom igrom i nadmetanjem a ne induvidualnim kvalitetom! Vidjecemo hoce li drim tim bostona uspjeti da je osvoji ove godine ali ako ne uspije to ce biti cisto zasluzeno jer samo se pobjednici broje a gubitnici mogu samo zaliti za propustenim sansama tako da je sve to suplja prica sto vi pricate o pirsu, garnetu i alenu. Onakav Melon i Stokton nikad titule nisu uzeli a da ih uzme alen ili pirs... ma dajjjj... a to sto pljujete po kobiju je stvarno bezveze i covjek ima razloga da bude arogandan (sto ja uopste ne mislim tako, sjetite se samo barklija i arogancije) jer je ubjedljivo najbolji bek koji igra u nba trenutno! Neko ce sad spomenuti i lebrona koji je ove sezone imao i vise poena i skokova... ali covjek nema finte, nema osjecaja za igru... to je igrac kao nadal u tenisu koji igra samo na fizicku snagu i nista vise!!! Drago mi je sto ce SAS ispasti jer ih vise ocima ne mogu da gledam a inace navijam za LAL i odkad pratim kosarku navijao sam za njih! molim boga da bostom prodje dalje jer ce lejekrsi mnogo lakse se sa njima izboriti za pobjedu nego protiv detroita koji po mom misljenju ima ubjedljivo najjacu odbranu kao i bekovski tandem koji lejkersi jednostavno nemaju sa cim da brane!!
vidjecemo veceras sta ce lejkersi uraditi. trenutno vode 67:66 al zadnja cetvrtina se igra pa cemo da vidimo sta ce biti!

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 08:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

LAL-SAS 4:1 ....kao sto rekoh Kobe je jedan.39 Poena je dao !To da Boston treba da osvoji ove godine je apsolutna glupost izrechena od nepar ljudi !Kako LAL igra......tesko da iko prodje pored njih.Pa ove krmke od San Antonia su oshurili 4 : 1 glat ko krmad(i treba)!poz

Uglavnom svi moramo voliti BOSTON ! :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 10:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
glupo je pricati da neko zasluzuje titulu poslije 15 godina provedenih u timu.

Ko je to uopšte tvrdio? Ovdje je riječ o Polu Pirsu, čovjeku koji ima karijeru za respekt, bez ijedne mrlje, u poplavi nafuranih, prepotentnih i preeksponiranih NBA bekova. Zaslužio je titulu, kao i Stokton i Meloun, i još masa igrača, koji je nisu osvojli, ali ovdje nije riječ o njima...

Citiraj:
Mozda on i zasluzuje titulu ali isto tako tih ostalih 11 igraca uopste je ne zasluzuju a i do titule se dolazi sportskom igrom i nadmetanjem a ne induvidualnim kvalitetom!

Izvini ne vidim smisao u ovoj rečenici... Možda Pirs zaslužuje titulu, ali je ostalih 11 igrača Bostona, uopšte ne zaslužuje. Na osnovu čega ti to tvrdiš?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 11:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ni ja nisam rekao da boston treba da sovoji titulu, nauči čitati pa komentariši, nego da bi volio zbog njihova tri glavna igrača jer su godinama na NBA mapi, ali nikada nisu imali podršku saigrača u svojim klubovima. Isto tako sam nekada u finalu navijao za Utah, ali jbg, na drugoj strani je bio jedan i jedini MJ!!! A ovaj što priča o Nadalu, kao o teniseru koji nema znanje ili slično :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 12:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Da li će V.Radmanović biti prvi košarkaš iz RS-a koji će "nakačiti" prsten?

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 18:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jok ti ces !

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 11:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

samo zelim reci da se titula zasluzuje na terenu a ne po tome ko je koliko uradio tokom svoje karijere ili koliko se puta potukao na utakmici!!!Ako je osvoje ove ove godine tek cu onda reci da su je zasluzili :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]