banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 21:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 54  Sledeća

Sampion F1 za sezonu 2008 ce biti...
Raikkonen 57%  57%  [ 38 ]
Hamilton 36%  36%  [ 24 ]
Alonso 7%  7%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 67
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2008
PostPoslato: 25 Maj 2008, 13:34 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2008, 13:54
'Bem ti sve...Nece Java da se instalira kako treba, ne mogu ukljuchiti live timing...'Bem ti dizanje sistema... :D

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Onaj Kimi je magarac nevidjeni, aj sto je izgubio prvo mesto, to i nije toliki problem, nego sto je unistio san jadnom Sutilu :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 15:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Hertzog je napisao:
Onaj Kimi je magarac nevidjeni, aj sto je izgubio prvo mesto, to i nije toliki problem, nego sto je unistio san jadnom Sutilu :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4: :angry4:

Konj :angry4: :angry4: :angry4:

Hamilton lijepa utrka. Ja ga bio optpiso nakon zida kad on pobijedi, ocito je lijepo ocuvao gume

Massa nije bio tako los jedna veca i jadna manja greska. Izmedju prvog i drugog ulaska u boks je bio spor, steta sto nebi prenos press konferencije da cujem sta kazem.

Kubica, fina trka

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 15:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ogromne zamerke za TV prenos, vidi se da ga nisu radili ljudi iz F1 nego lokalna TV, ljudi su propustili sve zivo sto je bilo zanimljivo, kamere su lose postavljene i lose su odradile prenos. Svaku zanimljivost cekamo po par minuta da se oni skontaju gde se sta nalazi. Prikazuju vreme jednog vozaca a na ekranu drugi, uzas zivi :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 15:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Hertzog je napisao:
nego sto je unistio san jadnom Sutilu :angry4:

Upravo tako :(

Tim prije što ti vozači iz pozadine se jedino u Monte Karlu mogu nečemu nadati, jer je to luda trka pa je sve moguće.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 16:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Lewis Hamilton :notworthy:
Al' sam prognozirao :lol: :lol: :lol: Iznenadili su me danas po kisi.Mislio sam da ce biti vise udesa.
Zao mi Heikija :( Momak bas nema srece :( Trka dosadna kao i obicno,ali je rijec o Monaku pa smo navikli :D Nemam pojma sta bi Kimiju,kada onako izgubi kontrolu.Jadni Sutil :(
Sve nesto kontam,da nije Kuštrinović bio danas zaduzen za prognozu u Monaku,kada su najavili da ce opet poceti padati kisa :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 16:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Ogromne zamerke za TV prenos, vidi se da ga nisu radili ljudi iz F1 nego lokalna TV, ljudi su propustili sve zivo sto je bilo zanimljivo, kamere su lose postavljene i lose su odradile prenos. Svaku zanimljivost cekamo po par minuta da se oni skontaju gde se sta nalazi. Prikazuju vreme jednog vozaca a na ekranu drugi, uzas zivi :angry4: :angry4: :angry4:

Prenos je bio uzasno los.Najzesce mi je kada je Kimi produzio ravno a nailazi Kubica i kamerman ni pet ni sest,vec okrenu kameru lijevo da snimi Roberta u prolazu a Kimi mu ispred nosa prolazi ka onoj ogradi... Nasmijase me komentatori danas.Dobra im je bila ona,kada su se borili Pike i Rozberg: "a sada zestoka borba tatinih sinova" :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 16:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Hertzog je napisao:

finac magarac,jadni sutil je plakao kao malo djete ( ova picka iz ferarija uzme u sezoni koliko on nece do kraja karijere,em vozi tehnicki bolji,jaci i brzi bolid... :mad: )

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 16:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Adrian Sutil i dalje je nautješan zbog izgubljenog impresivnog četvrtog mjesta kojeg je držao tri kruga prije kraja današnje utrke. Na šikani nakon tunela pogodio ga je Kimi Raikkonen.

Sutil, jedan od najblistavijih vozača u kišnim uvjetima, krenuo je sa samog začelja poretka i mirnom se vožnjom postepeno probijao u poretku.

"Stvarno šteta, bili smo tako blizu." rekao je Sutil za britanski ITV. "Kimi je udario u mene i uništio mi cijelu utrku. A bila je to najbolja utrka moje karijere. Šteta, više ništa ne mogu reći o tome. Uistinu sam razočaran."

"Znao sam da je ovo utrka na kojoj ćemo imati priliku." dodao je. "Na osnovu svog prošlogodišnjeg nastupa sam znao da sam ovdje stvarno jak i nakon samo nekoliko prvih krugova svidjeli su mi se vremenski uvjeti i znao sam da hvatam ostale."

"Utrci sam lagano pristupio, nisam se upuštao u situacije osim ako stvarno nisam imao šanse. Zbilja sam pritiskao. Odvozio sam i jedan najbrži krug, što je bilo sjajno. Radio sam stvarno dobar posao."

"Tako je razočaravajuće kada u posljednjih nekoliko krugova sav moj posao pada u vodu."

Spomenimo i da je Force Indijin glavni tehnološki menadžer Mike Gascoyne po završetku utrke odjurio prema sucima, uložiti službenu pritužbu na Raikkonenovo ponašanje.
:(

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 16:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mr.Speed je napisao:
Nasmijase me komentatori danas.Dobra im je bila ona,kada su se borili Pike i Rozberg: "a sada zestoka borba tatinih sinova" :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Da da, koji kraljevi, izgleda je Pikeu odzvonilo, nema sta da trazi u F1, pravi je tatin sin. I sve se izvesnije cini zamena u Ferrariju Alonso-Kimi. Finac deluje dosta nezainteresovano, za razliku od mase koji je i vise nego motiviran. Mozda i tim saznanjem da bi se Kimi mogao povuci i da mu u neku ruku mesto u timu zavisi od rezultata.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 17:39 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2008, 13:54
Zao mi je Sutila...Al' stvarno, shta bi Kimiju onako da izleti...???
Tek poslije toga budala krenuo praviti najbrze krugove...Ne kontam...

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2008, 09:01 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 05 Apr 2008, 19:29
Jadni Sutil
Svaka čast Hamiltonu

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2008, 09:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
GO, KIMMI GO
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E nek mu se ovako svaka utrka završi.

Ferrani najveći gubitnici VN Monaka.
Najviše mi je žao bilo jadnog Adriana Sutila, koji je extra odvezao utrku i dobio bi 5 bodova da se nije neki kreten ponio kao pravi početnik.

Nadam se da je došlo vrijeme da Kubica prvi podigne pehar.

Odlična utrka.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2008, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Eh da, a zašto onaj krmak Alonso nije kažnjen???

Nisma siguran da je bilo crveno svjetlo (zabrana ulaska u Box-ove) ali sam 100% siguran da je bilo crveno svjetlo kad je izlazio. (situacija kad su Coultard i Sebastien Bourdais ispali iz utrke)
Sjećam se da su za slično kaznili i Massu i Barichella

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2008, 10:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja sam cuo da se kazna odnosi samo ako sipas gorivo, a on to valjda nije radio vec je samo menjao gume, nemam pojma :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2008, 10:43 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Kako su juce u Monacu promasili prognozu, navece u BL sam vidio dosta ljudi sa kisobranima :evil3:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 00:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

DELLBOY je napisao:
Eh da, a zašto onaj krmak Alonso nije kažnjen???

Nisma siguran da je bilo crveno svjetlo (zabrana ulaska u Box-ove) ali sam 100% siguran da je bilo crveno svjetlo kad je izlazio. (situacija kad su Coultard i Sebastien Bourdais ispali iz utrke)
Sjećam se da su za slično kaznili i Massu i Barichella

I meni je cudno da nije bilo kazne za njega :-?
Po pravilima apsolutno nema veze da li je isao po gorivo,gume ili mu se bolid ostetio,sto po meni nema nikakve logike... Znaci nekom vozacu nestaje goriva i on ce biti kaznjen jer je usao po gorivo (u protivnom bi stao na stazi),ili jos gore: osteti bolid i kazne ga jer je usao u box :-?
Siguran sam da ce se vecina tih glupih pravila mjenjati,samo dok matorog perverznjaka "skinu" sa mjesta predsjednika FIA :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 01:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Pa nije bas ni glupo. Osmisljeno da ne bih bili vozaci osteceni.

Vrh

PostPoslato: 28 Maj 2008, 23:26 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

U slucaju izlazka SC-a na stazu,vozaci su ti koji su najvise osteceni.Naravno oni koji bi trebali otici u box u tih par krugova dok se ne upale svjetla za ulazak u box.

Vrh

PostPoslato: 30 Maj 2008, 11:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2008, 09:38
Sve nesto kontam,da nije Kuštrinović bio danas zaduzen za prognozu u Monaku,kada su najavili da ce opet poceti padati kisa :lol: :lol: :lol:[/quote]
Ma to sam i ja pomislio??? Ha ha ha

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]