MonaLisa je napisao:
Kao srednjoskolka koja voli da izlazi i da ponesto popije, a uz to se nikad nisam napila i odlican sam ucenik, dolazim kuci na vrijeme, ne pravim probleme, nikad nikakvu glupost nisam napravila na izlasku... mogu slobodno da zakljucim da se covjek moze i zabaviti i popiti, a sve u svojim granicama, samo ako zna za granice, to je bitno!
Uz duzno postovanje
Vasa MonaLisa
Svaka čast. Takav je i moj slučaj bio. Izađemo napolje, popije se 4-5 komada da te uhvate
i onda kad se otrijezniš,tj. kad te malo popusti popiješ još jednu i tako do kasno. Nikad se
u životu nisam napio, ali nije ni da sam baš bio svoj. Kontam da sam u školi bio ok,ali alkohol,
trava ili bilo kakav vid provoda nije imao na to uticaj. Nije da sam odlikaš bio,ali su stručni
predmeti bili ili 4 ili 5...Srpski nikad nisam imao 3(tj.uvijek 2),Istoriju sam imao tri samo u
drugom srednje, hemija,biologija,sociologija,filozofija i te ni malo zanimljive discipline-dovoljan
dva... E sad, ko je kakav i kako je danas-kao i juče.Ko se ne zna kontrolisati ni kad jede,na
dobro mu ne izađe...a kamo li kad se odbije.
Kontam bio bi dobar fazon da ljudi počnu predavanja praviti u školi kako i koliko treba da se
popije i kako da čovjek zna da prepozna kad treba da stane, ili kada da mu kolege zovnu
hitnu. Podržavam alkohol pred srednjom školom,ali da se ne unosi na čas!