banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 09:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 142 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Maj 2008, 01:57 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Ima ona narodna "ni u cemu ne pretjeruj". Razumijem, da covjek radi na lijepom oblikovanju svoga tijela, ali do odredjene mjere. Za mene je ovo jako, jako, ruzno, a psebno ako se time bave dame.Ali ipak pogledajmo, i dajmo svoje misljenje.
http://www.lifeinthefastlane.ca/when-bo ... fbeat-news

Poslednji put menjao zah dana 24 Maj 2008, 02:04, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 02:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Dec 2007, 18:06
pa
totalno su mi neprivlacni, odbojni
nije mi to ni estetski ni muzevno
vec psihopatoloski

Ovo je POST.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 09:06 
Zah...vecina danashnjih profi bildera koristi steroide i vecina ih je ogromna upravo zahvaljujuci steroidima.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 10:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
Ijo fuuuuj,....jadničak...
Ko zna šta su mu radili kada je bio mali,pa da se ovako unakazi :(

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 11:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
zah je napisao:
Razumijem, da covjek radi na lijepom oblikovanju svoga tijela, ali do odredjene mjere.

Upravo tako. Ovo na slikama je katastrofa, ali ne samo ovi ekstremi već meni lično se ne sviđa neka malo veća nabildanost makar postignuta bez hemijskih sredstava već samo pomoću sprava. S druge strane sviđa mi se umjerena razvijenost i to smatram defaultnim izgledom muškarca, i zbog estetike i zbog zdravlja, jer da bi se postigla i održavala umjerena razvijenost treba umjereno vježbati a i paziti na ishranu a i jedno i drugo je inače poželjno. Dakle razvijenost koja se neće primjetiti kada je osoba obučena. A kada "napuhana" muskulatura "kipi" i kroz odjeću to mi se lično ne sviđa a i nisam siguran da je zdravo do te mjere opteretiti tijelo.

Kod žena mi se uopšte ne sviđa razvijena muskulatura, to mi je antiženstveno, a pogotovo ova baš nabildanost kao kod žena koje idu na takmičenja i slično, to mi je užas, puno lošije izgleda nego kod nabildanih muškaraca iako ni oni ne izgledaju nimalo lijepo.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 11:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Citiraj:
Kod žena mi se uopšte ne sviđa razvijena muskulatura, to mi je antiženstveno

Upravo! Šta li su one, lezbače nekakve, amazonke?

Da li je prekomjerno vježbanje (bildanje) u redu, pa ne treba tu puno filozofirati, ove slike dovoljno govore o odvratnosti toga i poremećenosti takvih likova.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 11:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Ajoj...fuj
Ovo je tako ruzno za vidjeti :sad1:

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 12:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Jjjaaaaaaaoooooooooooooooooooooooo :confused3: :confused3: :confused3: aaaauuuuuuuuuuu

I sad treba neko da im kaže wow, super???

Uopšte ne vidim razlog da se neko tako nakazi pa još i svjesno zdravlje narušava...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 13:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Zasto ove zene pokrivaju grudi kad se ne razlikuju od muskih? :)

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 14:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Mislim da je prvih nekoliko fotki montaza.

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 14:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Nicole je napisao:
Jjjaaaaaaaoooooooooooooooooooooooo :confused3: :confused3: :confused3: aaaauuuuuuuuuuu

Uopšte ne vidim razlog da se neko tako nakazi pa još i svjesno zdravlje narušava...

Razlog...novac, slava i ostale rabote.

mani, mani, mani, mast bi fani...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 14:43 
Citiraj:
Razlog...novac, slava i ostale rabote.

Nema tu para...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 20:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Nicole je napisao:

Jedan moguć razlog - poremećeni su, ne vide se u pravom svjetlu, poput anoreksičara npr, samo kontra :-?

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 21:07 
Veteran
Veteran

U potpunosti dijelim Vaderovo misljenje. U mladosti sam radio bas tako. Ovdje gdje zivim SAD to isto rade mnogi mladi ljudi. Ovi bilderi na slici su pretjerali, i tu po mom mislkenju nema nikakve ljepote, cak nasuprot, sve mi djeluje jako ruzno. Cesto se zapitam, kako ce oni izgledati u starosti, ako starost uopste dozive.

Jedan posudjeni komentar.
http://64.233.169.104/search?q=cache:fM ... cd=5&gl=us

Nabildana ili ne nabildana cura
http://www.monitor.hr/belle/0805/080524.htm

Poslednji put menjao zah dana 24 Maj 2008, 23:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2008, 21:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...vezbam zato sto moram...i ne mislim nista lose o onima koji su umereni...a o onima sto se kljukaju steroidima da bi sebe zadivili mislim da su snobovi...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 00:34 
Veteran
Veteran

Ovakav primitivan tekst jos nigdje nisam procitao. Ovim si sve kazao o sebi, ko si i kakav si covjek, kakvu kulturu imas, a posebno kakvu kulturu dijaloga praktikujes. To sto ja imam lijepo misljenje o Vaderu je moj problem ili moja stvar, i ja najbolje znam, zasto tako mislim. To sti ti imas sasvim suprotno mislenje o njemu, to je tvoj problem ili tvoja stvar, ali zbog toga ti nemas pravo da mene vrijedjas. To sto sam ja napisao, ne opravdava takvo tvoje primitivno ponasanje. Cime sam ja to tebe licno uvrijedio, da ti meni upucujes toliko pogrdnih rijeci. Da li mislis, da i ja ne mogu uputiti tebi iste takve ili jos gore rijeci. Naravno da mogu, ali necu iz kulturnih razloga.

Da li su slike uvecane ili nisu, i to nije razlog za toliko uvredljivih rijeci. Ako si nezadovoljan sobom ili bilo sicim drugim vezano za tebe i tvoju licnost, potrazi pomoc tamo gdje je mozes naci, ali ne prosipaj uvrede bez potrebe na tudji racun na podforumu.Nikako ne mogu da shtatim, sta ti bi odjednom za toliki izliv mrznje i primitivizma???????

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 01:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
tensSa iz nekog razloga te puno pogodilo ono što se pisalo na ovoj temi, bez ikakvog valjanog razloga. Post ti je obrisan istog trenutka kad sam ga vidio, a takvog nisam vidio odavno. Zapalio si se neviđeno na sitnicu. Kada neko na forumu pročita tuđi komentar za koji misli da nije sasvim tačan onda to na lijep način kaže i pokuša ukazati na stvari iz svog ugla, a ne ovako kao ti. Kad bi se svi "palili" tako kao ti ovaj forum ne bi ni na šta ličio.

A što se tiče same teme, poenta mog komentara je da se meni lično bilderi i nabildanost ne sviđa, bez obzira da li se radi o steroidima ili samo prirodnim proteinima i teretani, ali mi se umjerena razvijenost sviđa. I to je sve.

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2008, 09:40 
Citiraj:
A što se tiče same teme, poenta mog komentara je da se meni lično bilderi i nabildanost ne sviđa, bez obzira da li se radi o steroidima ili samo prirodnim proteinima i teretani, ali mi se umjerena razvijenost sviđa. I to je sve.

Ok...izvinjavam se na onome postu, ali stvarno da mi neko onako digne pritisak. :o

Vrh

PostPoslato: 26 Maj 2008, 18:15 
Veteran
Veteran

Ne znam zasto bi ti predhodni komentar podigao pritisak. Normalno je da svi na neki problem ne gledamo podjenako, pa tako i na ove nabildane momke. Da li se oni bildaju ovako ili onako, za mene nije vazno. Za mene je vazno ono sto ja vidim, a vidim da jako puno pretjeruju, i da za mene, kazem, za mene, to izgleda jako, jako ruzno. Da to nekome izgleda i lijepo, pokazuju primjeri, to jest da se ovakvim bildanjem ne bavi samo nekoliko ljudi npr.njih 10, nego takvih ima jako puno. Nas narod ima izreku "ni u cemu ne pretjeruj", i po mom misljenju ona se moze primijeniti i na ove slucajeve.

Vrh

PostPoslato: 27 Maj 2008, 07:47 
Nije to zah u pitanju, nego sto su ove slike skoro cisti photoshop.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 142 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]