banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 12:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 54  Sledeća

Sampion F1 za sezonu 2008 ce biti...
Raikkonen 57%  57%  [ 38 ]
Hamilton 36%  36%  [ 24 ]
Alonso 7%  7%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 67
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2008
PostPoslato: 12 Maj 2008, 22:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Mislim da se Masa sada pojavljuje Kimiju u nocnim morama :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2008, 22:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ma ne verujem, Kimija boli uvo za Masom jer zna da mu nije ni do kolena. Uz to Kimi se nije preterano uzbudjivao ni prosle godine a kamo li sada, ludak :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2008, 23:01 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ne bi bio tako siguran, Masa kao da je poludio nakon prve dvije trke

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2008, 23:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Rado bi se ukljucio,ali nisam u toku... Bojkotujem Formulu dok ne uštroje Mozlija...
:lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 09:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mozliju to ne moze da naskodi, samo sebe uskracujes za F1 :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Citiraj:
Šef Formule 1, Bernie Ecclestone, još jednom nas je podsjetio kako ćemo ove godine posljednji put gledati V.N. Francuske na Magny-Coursu, te je dodao kako bi se Francuska mogla vratiti u kalendar s utrkom u Parizu već 2010. godine.

"Dogovorili smo se da će 2008. na Magny-Coursu biti utrka, ali ne i 2009.," rekao je Ecclestone za francuske novine L'Equipe.

"(Francuski) premijer Francois Fillon mi je rekao kako ćemo kasnije vidjeti da li ćemo moći imati Grand Prix u Parizu ili u njegovoj okolici, no to ne znači da će sve biti spremno za 2009., već vjerojatnije za 2010. godinu.

U svakom slučaju, nakon 2008. više nećemo nastaviti ovako," dodao je.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 12:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
BMW i Kubica do 2010?

F1 timovi koji žele Roberta Kubicu će gotovo sigurno morati čekati do 2010. godine jer će Poljak, kako saznaje autosport.com, ostati još jednu sezonu u BMW-u.

Kubica je sa svojim odličnim startom sezone, koji ga je doveo do četvrte pozicije u vozačkom poretku, postao meta vodećih timova jer, zvanično, njegov ugovor ističe na kraju ove sezone.

Ipak, izvori bliski Kubici navode da postoji opcija u njegovom ugovoru koja automatski daje pravo BMW Zauberu da potpiše ugovor sa njim na još jednu sezonu.

Ova opcija, koja kako se veruje ističe u Septembru, daje mogućnost timu da do leta odluči da li će produžiti ugovor sa Kubicom.

Sa obzirom na trenutnu formu Poljaka, ovo produženje ugovora izgleda kao formalnost iako teoretski BMW može prodati njegov ugovor nekom drugom timu.

“Kada smo ga uzeli očekivali smo da bude jak. Vozače za narednu sezonu ćemo objaviti na leto“, izjavljuje Tajsen, šef BMW-a.

LINK

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 09:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Citiraj:
Kiša u Monaku

Sudeći po vremenskim prognozama Monako će biti prva kišna trka ove sezone.

Metererolozi predviđaju blage temperature, oko 20C celu sedmicu uključujući i vikend sa velikom mogućnošću kiše sledećih nekoliko dana.

Najveća verovatnoća je da će suho vreme biti, ironično, u petak, kada F1 timovai nemaju trening jer je tradicionalo četvrtak prvi dan zvanične akcije u Monaku.

Drugi izvor predviđa suhu trku u nedelju, objašnjavajući da će nadolazeća kiša prestati padati do nedelje ujutro.

Napokon kisa i to u Monaku! Bice lupanja! :D

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 15:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Vratite nam Sato sana da trka bude jos zanimljivija, treba neko da prestize McLaren :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 15:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ako u Monaku padne kisa,sumljam da ce 5 bolida zavrsiti trku.
Meni je ova F1 postala dosadna.Volio bi da vrate stara pravila da kvalifikacije budu zanimljive kao nekada i da puste da se mijenjaju motori i da ih razvijaju i dalje umjesto da prave bolide sa 100 aerodinamicih dodataka,tipa: "rogovi","ledja"... kako ih sve ne zovu...
Sa ovakvim bolidima je gotovo nemoguce preticati na starijim stazama,koje su uze od ovih novih,tipa: turska,malezija,bahrein...
Zadnjih dana u slobodno vrijeme volim pogledati snimke starih trka od duela: Senna & Prost do Mike i Michaela,i kada pogledam danasnju Formulu 1,gdje se sve odlucuje kroz bokseve i taktiziranjem... cemer i jad :(

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 15:52 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Nazalost ali tako je

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa zato sada planiraju da u sledecoj sezoni vrate slick gume, da poskidaju te aerodinamicke dodatke i da malo vise zavisi trka od vozaca, a ne od boxa. Pitanje je sta ce biti od toga, tako su i za ovu sezonu najavljivali senzaciju kako ce se prestizati ko ludi, pa u ovih nekoliko trka nije bilo 20 prestizanja, a od toga ni 2 gde su se ljudi borili za postolje. Sto prestignes na startu i u boksu, prestigao si, posle gledaj i cekaj neko uzbudjenje. Ove godine najvece uzbudjenje sigurnosni auto i lupanje bolida. Ni jedna trka nije bez SC prosla, pola staze samo kruze iza njega i to pravilo treba menjati. Po trci se zigubi 5-10 krugova zbog izlaska SC :angry3: :angry3: :angry3:

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 01:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Jos i ono glupo pravilo vezano za SC.Ako neko ostane bez goriva,moze da se slika ako nisu upaljena svjetla da moze uci u box... Nadam se da ce nakon sto izbace Mozlija konacno neko pametan doci na mjesto predsjednika FIA.
A komedija se nastavlja u Monaku:
Citiraj:
Danas je objavljeno da McLaren ponovno mijenja poziciju u pitlaneu te da se vraća na prethodnu, tj. onu između Williamsove i Red Bullove garaže.

Razlozi nisu specificirani i razjašnjeni, a kako bi i bili kad se radilo o još jednom od hirova u nizu prvog čovjeka FIA-e Maxa Mosleya.

McLaren je u dogovoru s FOM-om, koji određuje alokaciju garaža, isposlovao peto mjesto u pitlaneu, no Max Mosley je Berniju Ecclestoneu i njegovim menadžerima poslao pismo u kojem je tvrdio da je dobio pritužbe od čak nekoliko momčadi vezano uz McLarenovu poziciju i da on više ne zna kako se nositi s tim problemom.

Naravno, niti jedna momčad mu se nije žalila. Ferrari i Honda, primjerice, to su i službeno potvrdili.

McLaren je u sezonu krenuo s petom pozicijom u pitlaneu, a na posljednje su prebačeni na bahreinskom GP vikendu.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 08:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Muka mi je vise od te sprdacine sa McLarenom, dosadili su vise, vec 2 sezone F1 nije u prvom planu nego McLaren. Da li je kriv ili nije i da li treba na pocetak ili na kraj pit lane-a. Smaraju vise. Ako ovako nastave publicitet ce im opasti, postali su ko Jerry Springer, samo gledamo ko je koga prevario :roll: :roll: :roll: :angry3: :angry3: :angry3:

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Hertzog je napisao:
Muka mi je vise od te sprdacine sa McLarenom, dosadili su vise, vec 2 sezone F1 nije u prvom planu nego McLaren. Da li je kriv ili nije i da li treba na pocetak ili na kraj pit lane-a. Smaraju vise. Ako ovako nastave publicitet ce im opasti, postali su ko Jerry Springer, samo gledamo ko je koga prevario :roll: :roll: :roll: :angry3: :angry3: :angry3:

Koliko se ja sjećam, sve je počelo sa sprdačinom koju su ''proizveli'' oni iz Maranella

Ali fak više i Ferrari i McLaren

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 11:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa oni jesu pokrenuli tuzbu i to je donekle pokvarilo proslu sezonu (koja je bila jako zanimljiva) jer se vise pricalo o spijunskoj aferi nego o trkama, ali kako ih ne mrzi da nastavljaju sa tim i u ovoj godini. Jednostavno nije vredno toga, svaku trku oni prave "problem" oko McLarenovog mesta u boxu, ili ih stavi na svim tkama na kraj ili ih ostavi u toj sredini, a ne da ih premestaju svaki put

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 14:45 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 23 Maj 2008, 13:54
Hertzog je napisao:
Ma ne verujem, Kimija boli uvo za Masom jer zna da mu nije ni do kolena. Uz to Kimi se nije preterano uzbudjivao ni prosle godine a kamo li sada, ludak :lol: :lol: :lol:

Ma Kimi je legenda nad legendama...Boli njega uvo za sve...
Chula sam na tv-u prichu da su ga za njegovu prvu trku u F1 probudili pola sata pre pochetka...Ne bi me iznenadilo da je to istina...
Kad je osvojio titulu proshle godine, opet mrtav ladan....U stvari, nasmejao se u jednom trenutku... :D

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 15:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

To je stara prica i cini mi se da je istinita. A sto se tice osmeha, ima na youtube video gde su izvukli sve slike gde se on smije i napravili klip. nije bas dugacak, naravno :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 15:19 
Početnik
Početnik

Ma svaka chast njemu...F1 sam prestala gledati kad je Dejmon Hil otishao i pre tri, cetiri godine pochela ponovo...Sve ce njih Kimi i ove sezone pomesti...Pogotovo onog malog nafuranog Hamiltona...Njega stvarno ne mogu ochima da gledam...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2008, 15:21 
Početnik
Početnik

A na kojoj televiziji gledate...?
Ja sam pokushala jednom na ATV, al je to strashno...Ljudisamo traceve prichaju a i to ko da su nashli na listu papira pa ajd da se ne baci prochitacemo...O trci s'vremena na vrijeme neshto radi reda pomenu...Ja na HRT-u gledam, ljudi su stvarno profesionalni skroz...Znaju shta prichaju....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]