banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 17:46

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2928 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 147  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Laptop do 1800KM?
PostPoslato: 17 Maj 2008, 09:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Feb 2008, 02:17
Imaš u infocomu servis, tj. daju ti garanciju.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 13:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
pa oni ti daju njihovu garanciju i servisiraju u njihovom servisu,ali kod ozbiljnijih problema nemas ovlasten servis,a tacno je da oni ne rade sa nasim trzistem,znaci,sve radnje koje ih drze,ko zna kako su ih nabavili,znam za jednu radnju koja ih nabavlja na crno iz njemacke,onako ¨pali s kamiona¨ heheh a kako to srede s inspekcijom i porezima,u to ne ulazim...

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 13:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
azdajica-ny je napisao:
pa oni ti daju njihovu garanciju i servisiraju u njihovom servisu,ali kod ozbiljnijih problema nemas ovlasten servis,a tacno je da oni ne rade sa nasim trzistem,znaci,sve radnje koje ih drze,ko zna kako su ih nabavili,znam za jednu radnju koja ih nabavlja na crno iz njemacke,onako ¨pali s kamiona¨ heheh a kako to srede s inspekcijom i porezima,u to ne ulazim...

100% tacno...pricao sam sa puno ljudi o tim pavilionima....covjek iz kimtec-a koji radi iskljucivo HP mi je fino objasnio da to ovde legalnim putem ne uvozi....HP nece da radio paviliona na ovom trzistu i to je to....samim tim nikome ne da ni ovlasten uvoz tih modela.....sto opet dalje znaci da svi koji ih imaju nemaju za njih obezbjedjen ni pravi servis ni pravu garanciju.....

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 16:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Ne mora odmah da bude kriminalana zavjera, čuo sam da su u Infocomu tzv. 'refurbished' računari, to jest roba koja je iz ovog, ili onog razloga vraćena prodavcu te možda popravljana. Stižu, navodno, direktno iz SAD.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 17:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Moguce......samo opet to nema nikakve veze sa HP-om kao firmom....znaci nema ovlastenog uvoznika HP-a koji ima Pavilion modele....kraj price....

Ta stvar sto rade ljudi to je isto kao da odem ja u USA kupim laptop dodjem ovde i prodam ga....samo sto oni to rade na vecu kolicinu....
Da me ne bi neko pogresno shvatio....ja to uopste ne osudjujem, bolje da ima tih paviliona kod nas nego da ih nema....nego samo hocu da objasnim razliku izmedju ovlastenog uvoza i kupovine vani i prodavanja ovde....

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2008, 10:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
zna li neko onako iz topa, koliko je najjeftiniji nov laptop u BL?

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2008, 11:01 
http://www.pan-ex.net/prikaz.php?roba=6608&s=10&b=23&komp=Ra%C4%8Dunari

Imash ovo malo chudo...600 KM.

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2008, 11:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hehe...ja sam ga platio 350 dolara, znaci oko 450km....a sto ovi nasi kradu... :lol:

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 05:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Jul 2006, 06:45
Ma ne kradu, samo drže iste cijene mjesecima :) U međuvremenu, cijena na zapadu je snižavana najmanje dva puta.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 10:40 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Kod nas svi kradu...tj. ne kradu, vec zaradjuju duplo nego sto im je nabavn cena.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
stormbringer je napisao:
Kod nas svi kradu...tj. ne kradu, vec zaradjuju duplo nego sto im je nabavn cena.

Otkud ti to znaš???
Jel ti imaš uvid u ulazne cijene???

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 17:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Recimo da znam neke nabavne cene. Ne za neku odredjenu prodavnicu, ali ovako, kako se sta krece.

Vrh

PostPoslato: 19 Maj 2008, 17:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Prodavac kupi nešto za 300KM, za mjesec dana to nešto pojeftini na 150KM. Međutim, on je novac već dao i ne može da spusti cijenu tek tako jer onda gubi na tome. Ko hoće da prati svjetske cijene može samo da naručuje robu koja nije već na lageru...

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 09:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2008, 23:54
Pogledajte ovaj link:
viewtopic.php?f=45&t=37528

Nakon toga mozete u HGSpot pa da pitate tacno koliko ovaj model kosta(znaci dajte im u detalje konfiguraciju).

Poz,
Drale

Vrh

PostPoslato: 23 Jun 2008, 22:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
jeste legendo, djonisani laptop iz EU ce sigurno isto kostati kao i nov kod nas sa 3 godine garancije
ovo sto blue kaze pije vode...svi bi odmah da se nesto novo pojavi kod nas, i kad dobavljaci nabavljaju to moraju na stotine komada nabaviti odredjeni artikl...i onda kada padne cijena u svijetu...ili idi u minus ili drzi cijenu dok ne ocistis stari lager...
sestra mi iz USA kupila Ipod shuffle 1gb za 49$, a cini mi se da sam u onom Notebook shopu u centru vidio isti za 180 KM...
jebiga ovo je ipak "Bosna" -----> (asshole of the world) :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 22:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
DIAB10 je napisao:
jeste legendo, djonisani laptop iz EU ce sigurno isto kostati kao i nov kod nas sa 3 godine garancije
ovo sto blue kaze pije vode...svi bi odmah da se nesto novo pojavi kod nas, i kad dobavljaci nabavljaju to moraju na stotine komada nabaviti odredjeni artikl...i onda kada padne cijena u svijetu...ili idi u minus ili drzi cijenu dok ne ocistis stari lager...
sestra mi iz USA kupila Ipod shuffle 1gb za 49$, a cini mi se da sam u onom Notebook shopu u centru vidio isti za 180 KM...
jebiga ovo je ipak "Bosna" -----> (asshole of the world) :)

Pa morate ići u minus, jer što više stoji idete u sve veći minus. Zar nije tako? Ili imate specifičnu politiku poslovanja kao jedna naša firma. Nešto tražim kod njih i vidim gomila starih ploča za koje je nemoguće naći procesore sada, a sve teže i grafičke i ostalo, a cijene iste kao kad su bile zadnji krik. I pitam ja radnika šta će vam gomila toga, što ne stavite neku rasprodaju i po najnižim cijenama prodate dok još možda nekome treba. A on mi odgovara: "Sad će taman početi da crkavaju ploče sa tim podnožjem pa da vidiš kako ćemo to sve rasprodati." :lol: :lol:
Pogledajte kako prodavci u Srbiji rade, kad je nešto na izlasku spuste cijene do nabavnih ili čak ispod samo da rasprodaju.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 05:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Jul 2006, 06:45
DIAB10 je napisao:
...sestra mi iz USA kupila Ipod shuffle 1gb za 49$, a cini mi se da sam u onom Notebook shopu u centru vidio isti za 180 KM...

IPod shuffle sa 1GB se u BL može nabaviti za 115KM. Samo treba ući u pravu firmu.

Pozdrav.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2008, 08:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
Moze li mi iko reci, ima li kod nas igdje da se nadje ovaj Dell-ov laptop (konkretno, ovaj treci sa desne strane), i koliko otprilike kosta, nisam bas nesto vidjala Dell-ove laptope ovdje kod nas. A ona cijena na panexovom sajtu je smijesna.

Vrh

PostPoslato: 29 Jun 2008, 22:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
pitaj DELLBOY-a :wink:

Vrh

PostPoslato: 30 Jun 2008, 10:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
WeeBoo je napisao:
Moze li mi iko reci, ima li kod nas igdje da se nadje ovaj Dell-ov laptop (konkretno, ovaj treci sa desne strane), i koliko otprilike kosta, nisam bas nesto vidjala Dell-ove laptope ovdje kod nas. A ona cijena na panexovom sajtu je smijesna.

koji treći
na kojoj strani

pošalji upit na pp
pa da vidimo šta se može uraditti

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2928 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 147  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]