banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 14:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Elemental
PostPoslato: 12 Maj 2008, 21:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2002, 08:41
U petak grupa Elemental nastupa u BL. Vishe informacija na http://www.vikend.rs.ba

Vrh

Tema posta: Re: Elemental
PostPoslato: 12 Maj 2008, 21:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Avg 2003, 07:34
ulaz free... ne mogu da vjerujem...

da sam tad u bl dosao bih sigurno, a to bi mi bila jednistvena prilika da udjem u krunu 8)
lijepo se provedite u gužžžžviii

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2008, 21:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
U Kruni?
Ulaz Free?
Za ne povjerovati :-? :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 12:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ja bi isao al gdje cu u Krunu....sve i da ocu da idem ne znam kako da natjeram nekoga da ide samnom......a bezze mi malo ic samom.....

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 13:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
isti slucaj
hoce li biti bar za ovaj slucaj organizovan neki grupni forumski odlazak? :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 13:54 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Apr 2005, 20:13
Ih, u Kruni!!
Cisto sumnjam da cu na ovo!!

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 14:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2007, 12:36
BSE je napisao:
isti slucaj
hoce li biti bar za ovaj slucaj organizovan neki grupni forumski odlazak? :)

Eeee odlicna ideja

ql

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 16:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
syndrome je napisao:
Ih, u Kruni!!
Cisto sumnjam da cu na ovo!!

Није Круна толико страшна :wink: :) . Ево ја сам, на примјер, иста као и прије своје прве посјете овом мјесту, а била сам више пута :D . Истина не знам како изгледају живе свирке тамо, али Елементала ради, вриједи провјерити :).

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 17:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:roll:

Sta fali ako je u kruni...ne kontam...Ides slusati njih ...zar je mjesto bitno_???

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 18:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Nov 2007, 23:30
Sassy je napisao:
:roll:

Sta fali ako je u kruni...ne kontam...Ides slusati njih ...zar je mjesto bitno_???

Support... :wink:

Mislim, ako ti se ide slusati Elemental, zar je bitno gdje je svirka? Bitno je da volis Elemental i da si u doborom drustvu...I tada je provod zagarantovan :wink: 8) :D

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 18:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mislim, ako ti se ide slusati Elemental, zar je bitno gdje je svirka?

Citiraj:

Jako je bitno....ne zbog samog prostora vec zbog ljudi koji posjecuju taj prostor....dovoljno je samo sjetit se svirke Negativa u Latino Baru (ako se iko toga sjeca).....nije ista energija kad su ljudi tu dosli slusat bas odredjen bend kao fanovi i kad je tu gomila nekih ljudi koji su namjerno u tom prostoru al slucajno ili iz pogresnih razloga na toj svirci....a energija je jako bitna za takve bendove....ipak to nije neki "popic-hitic-pinkic" bend koji odradjuje svirke....

Zato je bitno sto je u Kruni.....ocito ni njima niko nije objasnio sta je Kruna....

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 19:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

E pa to je individualni problem...Ja ako dodjem da slusam bend,niko mi ne moze pokvariti atmosferu .... :roll: Ni ne primjecujem ljude...bte nece skakati po gostima...Prostor je odlican,a sabana ne vjerujem da ce biti...smorili bi se na ovakvoj zurci.

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 20:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
Freak_on_a_leasH je napisao:
Zato je bitno sto je u Kruni.....ocito ni njima niko nije objasnio sta je Kruna....

trenutno jedini klub u BL koji je koliko toliko adekvatan za koncerte ( prostor ) sto se tice velicine, ozvucenja itd. da nebi pravio taj koncert u BBR? koji je i pored renoviranja velicine malo boljeg wc-a kluba u BG-u recimo?

znaci bruka koliko mi se gade ljudi u BL i njihova razmisljanja, pogotovo takozvani "alternativni" dio... Dovedes im koncert za dz, u zaista ok prostor i ipak su "nezadovoljni" jer u taj klub obicno izlaze neki "drugi" ljudi ( a kako to oni znaju jer nikad nisu bili u istom nemam pojma :roll: ) iako to nema veze sa tim koncertom i tim provodom.

I tu se vidi koliko su ograniceni razmisljanjem, prepuni sebe jer misle da su "bolji" "pametniji" i sta god vec a ne koliko su primitivni jer njihov provod zavisi od toga kako ce se provesti osoba koja im se nalazi 10 metara od nje i uopste je ne vide a ne od njih samih i drustva u kojem se nalaze...

Za sve takve izrazito pametne Banjalucane sa asfalta, urbane u bozju mater itd. samo cu da upitam da su bili na party-u u kruni kad je muziku vrtio Marko Nastic i kako je bilo?

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 21:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Mr.Dreamy je napisao:
Freak_on_a_leasH je napisao:

trenutno jedini klub u BL koji je koliko toliko adekvatan za koncerte ( prostor ) sto se tice velicine, ozvucenja itd. da nebi pravio taj koncert u BBR? koji je i pored renoviranja velicine malo boljeg wc-a kluba u BG-u recimo?

znaci bruka koliko mi se gade ljudi u BL i njihova razmisljanja, pogotovo takozvani "alternativni" dio... Dovedes im koncert za dz, u zaista ok prostor i ipak su "nezadovoljni" jer u taj klub obicno izlaze neki "drugi" ljudi ( a kako to oni znaju jer nikad nisu bili u istom nemam pojma :roll: ) iako to nema veze sa tim koncertom i tim provodom.

I tu se vidi koliko su ograniceni razmisljanjem, prepuni sebe jer misle da su "bolji" "pametniji" i sta god vec a ne koliko su primitivni jer njihov provod zavisi od toga kako ce se provesti osoba koja im se nalazi 10 metara od nje i uopste je ne vide a ne od njih samih i drustva u kojem se nalaze...

Za sve takve izrazito pametne Banjalucane sa asfalta, urbane u bozju mater itd. samo cu da upitam da su bili na party-u u kruni kad je muziku vrtio Marko Nastic i kako je bilo?

dobro si odradio sushtinu malo grubljim tonom al' si u pravu.ja licno ne idem u krunu iz razloga pre-mixa neke raje koju znam i bash pravih seljacina ali nemam pravo reci da je klub bezveze i raja bezveze.elemental sam vec gledao i ako gotivish otici ces na svirku bez obzira gdje je.josh bi napomenuo sto se tiche ATMOSFERE i Energije da je to elementalu u principu nebitno jer ne rade za zrak vec 2 tisuce eura i to je za njih tezga isto kao sto je za npr. acu lukasa.
inache, svi muzicari zive od "have" i djeca naivno vjeruju da kroz zeludac i vene plivaju note i textovi.......

Vrh

PostPoslato: 13 Maj 2008, 23:30 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2007, 13:48
manitu uci da svira je napisao:
inache, svi muzicari zive od "have" i djeca naivno vjeruju da kroz zeludac i vene plivaju note i textovi.......

Не вјерују само наивна дјеца у ово :D . Има умјетника разних, тј. мање и више умјетника, и ништа ме не може увјерити у супротно.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 08:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 01:22
kruna je kul,najbolji klab u gradu bolji duplo od ona dva wc-a miztik-a i bum bum tras-a!

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 09:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
gdje je uopste ulaz za to cudo ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 09:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ljudi pretjerujete....
Prvo...ne radi se o nikakvom idividualnom problemu...samim tim prica "ti neces da ides tamo zato sto si alternativan" pada u vodu....ne radi se sad ni o prostoru ni o mom razmisljanju nego se radi o tome da elemental treba da ima svirku na mjestu gdje dolaze ljudi koji elemental privatno ne slusaju a mogu se kladit da 70% njih nikad nije ni culo za tu grupu.....

I sad vi dodjete i tu nesto trabunjate o prostoru, klubu, razmisljanju alternativnih ljudi ovog grada (iako mislim da ne spadam u tu grupu), o tuc tuc mixevima Marka Nastica i kojecemu jos a necete da priznate da elemental jednostavno nije grupa koja bi trebala da nastupa u Kruni.....

A ako hocete da pricamo o Kruni kao klubu koji vi smatrate ne znam kakvim.....mozda je taj prostor i bio zamisljen kao neki napucani evropski klub....sve je to extra, i ozvucenje i sam prostor....al nemojmo se zavaravat...to je samo jos jedno trendovsko mjesto i okupljaliste za polugole klinke i klince koji hoce da budu stariji.....

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 09:52 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 01:22
ja najvolim polugole klinke,a ponekad i klince 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 14:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
kruna je vec dokazala da nije kao ostali klubovi, padrina i 011stice... stranu muziku pustaju maksimalno, dolazilo je i nekoliko dj-eva "elektronike" itd.. jest da je bio taj "dosao sam da me vide" "ja sam vip" "ja sam sponzor a ja sponzorusa" fazona i narodnjackih koncerata ali koliko ja vidim to sve je poprilicno izlapilo.... prosli cetvrtak sam bila cini mi se upala malo slucajno i kruna je bila ne poluprazna nego i praznija od toga! i "alternativne raje" je bilo vise od bilo kakvih tih "polugolih"... dole se vise ne ceka il da te tjeraju s ulaza nego te mole da udjes pa makar bio i u patikama... hihi kad renoviraju il tako nesto moci ce opet da se kurce haha :lol:
a do tad elemental u kruni kao jedinom klubu u bl koji NIJE ISPOD ZEMLJE je savrseno osvjezenje i ekstra pozitivan potez! o free upadu da ne pricam kako je super :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 54 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]