banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 10:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 14 Posta ] 
Autoru Poruka
PostPoslato: 03 Maj 2008, 22:24 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 06 Jan 2008, 22:22
Koliko ja vidim posjecenost ovog foruma je katastrofalno mala. Po meni, ako ne iskljucivi onda, veliki krivac je moderator koji nema osjecaj za uredjivacku politiku. Ne dozvoljavanje diskusije u osjetljivim temama vodeci se "nepristrasnom" logikom koja je samo njemu poznata, ovaj podorum je ucinio neinteresantnim za posjetioce.

On moze uvijek reci da ako se nekom ne svidja moze da ide. Samo, da li je to poenta ovog foruma tj da posjetioci idu jer im se ne svidja?

Radojica ;-)

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 17:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2007, 12:39
Требало би да му дамо даћу 8)

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2008, 13:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Desetak mozda?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2008, 20:19 
Pripravnik
Pripravnik

Jos samo se zah junacki bori sa svojom copy/paste taktikom jer nama mnogo toga pametnog reci sam.

Radojica ;-)

Vrh

PostPoslato: 10 Maj 2008, 09:10 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Maj 2008, 09:03
RadojicaB je napisao:
Koliko ja vidim posjecenost ovog foruma je katastrofalno mala. Po meni, ako ne iskljucivi onda, veliki krivac je moderator koji nema osjecaj za uredjivacku politiku. Ne dozvoljavanje diskusije u osjetljivim temama vodeci se "nepristrasnom" logikom koja je samo njemu poznata, ovaj podorum je ucinio neinteresantnim za posjetioce.

On moze uvijek reci da ako se nekom ne svidja moze da ide. Samo, da li je to poenta ovog foruma tj da posjetioci idu jer im se ne svidja?

Radojica ;-)

Posjećenost je slaba zato što administrator ne dozvoljava slobodu govora. Zato mnogi odlaze na Durmitor forum, gdje je ta sloboda govora jako dobra.
Možda ponekad i previše tolerantna. Zato je posjećenost vrlo velika.

Vrh

PostPoslato: 12 Maj 2008, 23:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
RadojicaB je napisao:
Jos samo se zah junacki bori sa svojom copy/paste taktikom jer nama mnogo toga pametnog reci sam.

Radojica ;-)

Rece neko ko je nabubao iz neke knjige neke teze i to ko papiga ponavlja, nema veze o cemu je tema. Pa se onda pitas sto je mrtav?

:roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 22:02 
Pripravnik
Pripravnik

La Point, sustina moje price je etnologija. Kad kazem da bosanski muslimani nemaju etnickih osobina (osim onog dijela jezika koji nije turciziran ili arabiziran) koje su krasile izvorno bosansko stanovnistvo od samog postanka Bosne pa do dolaska Turaka ti nemas protiv argument a smatras se pripadnikom autohtonog bosanskog etnosa. I sad nam fino objasni gdje ti je tu logika? Upotrebi koje god knjige hoces a mozes da pitas i babu pa kad ni on ne bude znao onda nam se ponovo javi ali po mogucnosti sa malo inteligentjijim postom.

Hajd' u zdravlje

Radojica ;-)

Vrh

PostPoslato: 15 Maj 2008, 17:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
Opet ista prica. Sta drugo i ocekivato od tebe Radojice? Vec su tri slicne teme zatvorene, pogodi zbog cega? Opusti se. :wink: Ne zelim opet kljuc.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 01:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Pa zar nisi primijetio Point, Radojica je tu da provocira. On ima vjernog sabesjednika i njih dva cine duet. Moderator samo ceka da neko od Bosnjaka nasjedne na provokaciju i slijedi iskljucenje sa podforuma. Kad hoces da se prijevas, e to je posebna procedura, i tu ce Bosnjaci da se eliminisu, tako da ce ovaj podforum uskoro postati iskljucivo srpski. Uskoro ce promijeniti i ime. Nece biti "Banjalucki forum" neko Srpski banjalucki forum".

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 11:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2007, 12:39
Па зар Бањалука није главни град Републике Српске ?

Што вам смета српско име ?

Ево код Хрвата : хрватске цесте, хрватска пошта. железница.....и нико се не буни.

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 19:32 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Okt 2003, 15:24
Ne nikome ne smeta srpsko ime izuzev ako ga neki napadno i neukusno isticu. Banja Luka je glavni grad RS sto je sasvim razumljivo, jer je najveci i najljepsi gradu u RS pa mozda u BiH. Smijesno bi bilo da su npr. Pale glavni grad RS, a takvih prijedloga je bilo. Normalno je i da kazemo Zeleznica RS, ili Zeljeznica FBiH, ali nije normalno kada Gorni Seher preimenujemo u Srpske Toplice, ili kada dio Sarajeva nazovemo Srpsko Sarajevo, itd .To je ono napadno i neukusno, i taj neukus i sve ostalo sto ga prati treba imati svoju mjeru, jer po onoj narodnoj "ni u cemu ne treba pretjerivati" pa ni sa neprimjernim srbovanjem.

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 11:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Mislim da sam nekoliko puta razjasnio da neću dozvoliti ovdje nikakve teme koje imaju veze sa dešavanjima od 91. do 95. na ovim prostorima. Istorija je bazirana na činjenicama, a za te događaje još uvijek nije prikupljen dovoljan broj činjenica, nego samo subjektivna mišljenja koja neminovno vode svađama, vrijeđanjima i sl. Zašto vas nekolicina pojedinaca ne može to sebi na utuvi u glavu?

Sa takvim temama uvijek možete sreću okušati na podforumu "Politika", ali dok je mene ovdje, podforum Istorija to neće tolerisati..

Vrh

PostPoslato: 20 Maj 2008, 22:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Maj 2008, 09:03
BlackHand,
Sa tim stavom se uglavnom slažem. Previše je subjektivnih ocjena i mišljenja koja vode samo u svađe. Stvari se moraju ocjenjivati bez emocija i neutralno (nepristrasno).

To ja i činim ili pokušavam da radim ali su nekoliko mojih članaka bili izbrisani.

edit by BlackHand

Vrh

PostPoslato: 21 Maj 2008, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Vi kao da se namjerno pravite ludi.. Nakon posta u kome ja kažem da se stvari iz ratnih dešavanja sa ovih prostora proteklih godina neće tolerisati na ovom podforumu vas dvojica opleli po Tuđmanu, Aliji i sl. I onda jedan zah ima obraza da se žali što mu je post obrisan. Što se praviš lud čovječe, jesi li ti normalan uopšte? Ako ti unaprijed kažem da ću obrisati post koji ima dodirnih tačaka sa tom temom kako ti možeš imati obraza napisati taj post i kad ti ga obrišem isčuđavati se?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 14 Posta ] 

Sva vremena su u UTC [ DST ]