Odavno sam clan sa-x. Ne zalazim previse u politiku tamo niti znam zbog cega su pojedini likovi banirani. Nesto sam povrsno citao par poruka gdje je bilo receno da su pod*ebavali. Hajd znaj... Cudno mi je da se baniraju samo dial-up a ne adsl kad vec baniraju sve redom. Ako bi trazio ikakvo objasnjenje pored onog "oni nas ne vole i nacisti su" onda je mozda neka vrsta zastite (desperatne) protiv napada na portal (ako se sjecate imali su takvih problema.). Najbolje njih pitati...
Kad su utvrdjena nova pravila nestali su mnogi likovi. Ruku na srce ovaj podforum nije nikad ni imao puno ne-Srba vec su to bili likovi koji su upadali "na prepad" i jednako tako nestajali i par starih forumasa. Cini mi se da je nestalo je i puno drugih vrijednih clanova. Gdje je npr skyhigh? Posebno mi je drago sto su nestali strumf-frontovci (sramota je sto uopste postoje) i onaj lik sto je imao 50+ banova (no moguce je i da se skrivaju

). Moj stav je da koliko god sa-x podforum politika naginje na jednu stranu tako clanovi ovog foruma naginju na drugu, ako ne i vise ponekad. Cim izneses misljenje koje ne ide "uz zvanicnu politiku" dobices raznorazne atribute no to je izgleda dopusteno pa ostali forumasi ne reagiraju vec ponekad malo i doliju, ono da se zna (a meni se ne da raportirati i gnjaviti modove). Jel tako MuskoBre? Isto tako, na ovom forumu dozivio sam puno vise uvreda nego ikad na sa-x iako sam tamo clan duze i forum ima visestruko vise clanova. Time receno na ovom podforumu nema puno diskusije vec se vecina uglavnom svodi na "horsko pjevanje" ali nisam siguran ni da je bilo neke vece diskusije i prije, osim medjusobnog pljuvanja i postiranja clanaka koji se mogu naci u novinama ili net-u. Mozda je ovako bolje, barem za moderatore. Ovaj podforum jedva da je ziv.