banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 16:04

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: NBA 2007/2008
PostPoslato: 24 Apr 2008, 12:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Denver ima igrace koje imaju sjajne kosarkaske sposobnosti i "sjajne" intelektualne sposobnosti !:D

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2008, 14:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Odgledah nocas Dallas-New Orleans...
Utisak je da je Dal na guzove dobio tekmu.Iako je Novitzki najbolji strijelac,Dzejson Teri ih je prleomio.Uvijek je pogadjao kad NOH uhvate prikljucak i uvijek je odvajao DAL na par poena koje ovi nikako nisu mogli stici.Dirk me je poceo opasno nervirati...poceo je da radi flopping (made by Vlade Divac) i pada kao slamka kad udje u kontakt.A sudije mu sve sude.I onaj majmun Erik Dampier je napravio flagrant foul na CP3 i to na kraju tekme kad je sve bilo odluceno. :angry4: Onakve majmune samo palijom treba udarati.Pedja je bio solidan i trebali su na njega vise igrati.Ali s druge strane razumijem da su isli na Pargo-a koji je zaista sinoc resetao.CP3 i West su bili blijedi a bez njih se Dallas ne moze dobiti.Sve u svemu,bice gusto.Prognoziram na kraju 4-2 za NOH. :D

Sto se tice ostalih rezultata...kao sto sam i rekao.
San Antonio je glavni favorit za titulu!!!Respect.

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2008, 13:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

CP3 i West su slabo odigrali ....posle se sve islo na Parga a covek je pucao kao lud,ali sam misljenje da su trebali ici na Pedju ipak je Pedja!

Boston izgubio tekmu od Atlante.LA razbija Denver.Utah privodi kraju seriju protiv Houstona.

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2008, 18:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Uf...ostah budan ujutru do 6 i 15 al' se isplatilo.Uzese NOH i to zasluzeno.Citavu utakmicu su imali pod kontrolom i stvarno su zrelo igrali.Kod Dalasa jedino Novitzki na nivou uz Jason Terry-ja.Ostali su vise nego kriminalni.Kod Hornetsa su Pedja i West bili iznad ostalih,ali su u kompletu svi bili OK.CP3 nije bio na nivou prve dve utakmice ali je ipak odigrao solidno.Chandler je kao i obicno skakao i to je to.Jos su NOH bili losi u defanzivi jer su im ovi pohvatali dosta lopti u napadu i nije ni bila razlika koja je mogla ali opet...uz dobru odbranu su spustili Dalas na oko 36% suta.Rezultat je vise nego ocigledan.
Dokaz isfrustriranosti i nemoci Dalasa je onaj kretenski (flagrant foul nr.2=>automatsko iskljucenje) faul Kidd-a na Pargo-u.Onakve majmune (kao i u prethodnoj utakmici Dampier-a) samo palijom udarati.Poserem se ja na njega i njegovu igru :angry4: .Dalas je vise nego prljava ekipa i stvarno su me razocarali.Naravno,ne treba igrati balet ali je ono pateticno.
Sve u svemu...mozda bude i 4-1 za NOH.Ko zna... 8)

Eh da...na kraju gledam reportazu sa utakmice gdje Jason Kidd u interjvuu na pitanje za onaj faul odgovara da je htio samo da "zaustavi" Pargoa i da je isao na loptu...VRIJEDJANJE INTELIGENCIJE VANAMERICKIH GLEDAOCA NBA!!!Zaista...

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2008, 11:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Boston-Atlanta 2:2 :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2008, 11:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Ne shvatam zbog cega boston toliko uzdizu??? Kao oni ce najvjerovatnije titulu ove godine uzeti. Mislim jesu bili najbolji tokom sezone ali nemaju ono sto treba sampionskom timu sto se vec na pocetku plejofa pokazuje.Od prosjecne atlante gube vazne utakmice tako da i ako prodju dalje samljece ih ovakav klivlend. Jos me i detroit iznenadjuje protiv ispodprosjecne filadelfije al dobro, bitno je da su moji lejkersi pokazali da su trenutno najbolja ekipa i najspremnija i cvrsto vjerujem da ce finale zapada biti la vs spurs i naravno lejkersi bi trbali proci dalje jer su se spursi dobro ispraznili protiv odlicnog finiksa iako to ne izgleda na papiru ali vjerujte da su mnogo snage ostavili u prvoj rundi iako jos nije gotova :)

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2008, 12:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I meni je cudna ovako losa igra Bostona, ali to moze biti trenutni pad forme i nista ne mora da znaci.

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2008, 12:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Da bi se uzeo prsten, morate imati Duncana u svojoj ekipi ;) Kakav jebeni kralj!!! Cijelu sezonu ništa posebno, a onda prva utakmica play-offa 40 poena uz prvu trojku u sezoni za produžetak!!! Djeluje kao da igra onoliko koliko je timu potrebno da pobijedi. Nije mi jasno kako se ovoliko ne zalaže i tokom sezone?! Howard sinoć opet 20+ poena i skokova, 21 poen, 21 skok! Njima bi trebao jedan igrač tipa Bowena ili Raje Bella koji može odigrati kvalitetnu odbranu na ozbiljnijem beku i sa Howardom, Lewisom, Nelsonom i Turgogluom (proglašen za igrača koji je najviše napredovao u ovoj godini) mogli bi se nadati i finalu istoka. Ovako im ostaje zadovoljstvo što su nakon 12 godina prvi put prošli prvo kolo play-offa!

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2008, 13:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma Howard je trenutno najdominatniji visok igrach.Tako i izgleda i stvarno je prava ona gromada preko 2.10 i sjajnim atletskim sposobnostima.Odlichan je i imace sjajnu karijeru ! ! ! !

Imba Atlanta dobila iako je boston usao u zadnju cetvrtinu sa finom prednoscu.Johnson je jednostavno krenulo.To da Boston nema ekipu za prsten su smjesne price i to okaci macku o rep!Ovo je trenutni pad forme i svi znaju da su oni najbolji i da ih treba ocekivati u finalu.

Volio bih da Pho prodje San Antonio ali to je prosto nemoguce.Nikako da uspju da ovu sjajnu igru poslednih godina krunisu jednim finalem!Jbg :S

Vrh

PostPoslato: 29 Apr 2008, 16:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
neka, bolje san antonio da prodje dalje jer iskreno mislim da lejkersi imaju vise sanse protiv SA nego protiv finiksa. sve u svemu vidjecemo za koji dan kako ce stvari izgledati

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2008, 12:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sad je na redu San Antonio...mozda poslednja a mozda samo usputna stanica do kraja.
Idemo Hornetsi... 8)

Citiraj:
Hornetsi u polufinalu sa Sparsima

Još dva tima plasirala su se u narednu fazu plej ofa u NBA ligi. Nju Orlins je sa 99:94 savladao Dalas i pobedio u seriji 4:1. Predrag Stojaković je zabeležio 11 poena i 6 skokova, uz očajan šut iz igre 2-12. Dalje je prošla i ekipa San Antonija, sa takođe 4:1 u seriji, jer je savladala Finiks sa 92:87. Detroit je poveo u seriji protiv Filadelfije sa 3:2 pošto je slavio sa 98:81. Isti rezultat je i u duelu Jute i Hjustona, ali je Hjuston, posle pobede od gotovo 30 poena razlike 95:69, smanjio na 3:2.

Košarkaši Hornetsa dokazali su da njihov plasman na kraju regularnog dela sezone nije iznenađenje. Lakše nego što je to bilo ko mogao da pretpostavi eliminisali su ekipu Dalasa i plasirali se u polufinale Zapadne konferencije.

Najviše poena zabeležio je Dejvid Vest 25, ali je svakako najbolji igrač meča bio Kris pol sa tripl-dabl učinkom od 24 poena, 15 asistencija i 11 skokova. On je posle 80 mečeva u regularnoj sezoni bio najbolji asistent lige sa 11,6 podeljenih lopti, kao i "kradljivac" sa 2,7. Zanimljivo je da je od igrača koji su nastupili u plej ofu najbolji izvođač slobodnih bacanja naš Predrag Stojaković sa 92,9 posto uspešnosti.

S druge strane ekipi Dalasa nije pomoglo ni to što je čak sedam igrača imalo više od 10 poena. Bolji od ostalih bio je Novicki sa 22 poena i 13 skokova.

U polufinalu Hornetsi idu na San Antonio koji se nije namučio sa Finiksom. Posle samo pet mečeva šampion je eliminisao po imenima jednu od najjačih ekipa u Ligi.

Međutim, to nije omelo Dankana i Parkera da zajedno ubace 60 poena. Dankan je ubacio 29 uz 17 skokova, dok je Parker imao dva poena više i devet asistencija.

Svi starteri Finiksa postigli su više od deset poena, a najuspešniji je bio Boris Diao sa 22, uz po osam asistencija i skokova. Stodemajer je ubacio 15, uz 11 skokova, a zanimljivo je da je, kao i Dankan, tri puta blokirao i bio blokiran.

Posle klackalice u seriji Detroit je konačno uspeo da veže dve pobede i dođe nadomak plasmana u polufinale. Filadelfija nije imala šansu pored trojice veoma raspoloženih domaćih košarkaša. Bilaps je ubacio 21 poen, uz 12 asistencija, Hemilton je imao poena manje, dok je Valas postigao 19 uz čak šest blokada.

Iguodala je postavio rekord karijere u plej ofu sa 21 poenom.

Hjuston se vratio u borbu za plasman u polufinale. Juta nije iskoristila prvu meč loptu, posle očajne šuterske večeri 27-74.

Taj problem nisu imali igrači Rokitsa, a prednjačio je Trejsi Megrejdi sa 29 poena i šutom od 13-26. Odlično je odigrao i Skola sa 18 poena i 12 skokova.

Tri igrača Jute imala su više od 10 poena, Buzer 19, a Okur 14. Obojica su uhvatila po deset lopti.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 07:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 22:34
NOH-SAS 101:82
Egal u prvom poluvremenu,a onda potop spursa.
Duncan 5 poena,3 skoka :( .
Sa druge strane,West 30p,9 sk,13-23 šut,
Pedja 22p,4sk,9-15 šut,Paul 17p,13as.
Pomalo neočekivano ili?

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 11:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Po tabeli NOH je favorit, ali Spursi su druga ekipa u plaz-offu. Veće u sledećoj će svojom smor igrom izjednačiti, a onda držati prednost domaćeg terena. Detroit, takođe očekivano, poveo protiv Orlanda. Večeras BOS-ATL, odlučujuća, nadam se da će biti prenos na OBN-u.

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sjajno....isplatilo se ustati u 4 i biti budan do 7 ujutru. :D
Svaka cast NOH.Stvarno nisam vidio odavno da je neko odigrao takvu odbranu na Dankanu.Ovo mu je bila career low u playoffu!!!Udvajali su ga u svakom momentu kad je primio loptu a rotacija im je stvarno bila pravovremena.Vest i Pedja su nosili utakmicu sinoc.CP3 je malo bio ispod prosjeka u poenima ali je bio standardan sto se asistencija tice.
Idemo NOH!!! 8)

Citiraj:
Veće u sledećoj će svojom smor igrom izjednačiti, a onda držati prednost domaćeg terena.

Sumnjam... :D

Vrh

PostPoslato: 04 Maj 2008, 19:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Al Boston razbija Atlantu 73:37, 2 min do kraja trece cetvrtine :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 10:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

New Orleans - San Antonio 2:0 (Stojaković 25 poena)
Detroit - Orlando 2:0

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 11:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cini mi se da bi mogla biti zanimljiva ova serija NO-SAS 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 13:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bogami...ne daju se Hornetsi...
Svaka cast!!!

Jos da je jednu "ubosti" u gostima...pa da onda bude jos lakse...!!! :D

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2008, 13:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma lako je moguce da pobede bar jednu u gostima, bar po igri koju sada pokazuju

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2008, 09:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Boston - Cleveland 1:0! Dobra utakmica, bio prenos na OBN-u noćas. Boston je odličan na svom terenu i mogao bi ovako do kraja dobijati samo utakmice kući. James 12 poena uz šut 2/18!!! Istina imao je 9 skokova i 9 asistencija, ali Boston je spremio odbranu za njega. Svaki šut mu je ili iz nemoguće pozicije ili je faul pa slobodna bacanja. S druge strane, Garnett 28 poena, ali skroman učinak Piercea od 4 poena i Ray Allena koji se nije ni upisao u strijelece, a ipak su dobili 76:72!!!

Kobe Bryant proglašen za MVP-a regularnog dijela sezone. Po meni lično, zaslužio je tu titulu nekoliko prethodnih godina, ali ove nikako! Pored Jamesa koji je neprikosnoven u svim statističkim podatcima, između ostalog je i vodeći po poenima u 4. četvrtini što se do sad dosta gledalo, tu je i Chris Paul, kao i Kevin Garnett koji je digao Boston. Steve Nash je bio MVP sa statistikom od 19 poena i 10.5 asistencija jer je preporodio Phoenix pa je Garnett po mnogima takođe bio realna opcija. Po meni je trebao piti CP3 jer je najbolji strijelac svoje ekipe i najbolji asistent lige, ubjedljivo! Mislim da je ovo Bryantu dodijeljeno jer je tih nekoliko puta trebao biti MVP, a titulu su osvajali Nash i Nowitzki. Ja ga lično ne volim jer je blijeda kopija Jordana. Pokušava da hoda kao on, smije se kao on, daje izjave kao on, promijenio je šut tokom karijere da bi više ličio na njega... ali svako ko zna išta o košarci, zna da su ovi današnji igrači smiješni u poređenju sa Jordanom koji je bio i jedan od najboljih odbrambenih igrača, rođeni pobjednik i lider na terenu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 246 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 13  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]