Citiraj:
cudno kako toliki sjajni igraci na terenu izgledaju kao diletanti.
To je zato što imaju trenera diletanta.
Inače, u ovoj utakmici bi se ostvarila moja prognoza o 0:0 da genije Zambrota nije dodao loptu Skolsu. Mogao je bilo kome osim njemu. Da je Ronaldo (kakva sramota da ta primadona nosi isto ime kao nekadašnji najbolji igrač svijeta!) primio loptu, krenuo bi u dribling i onda se bacio u šesnaestercu tražeći penal. Inače, ova utakmica čak i nije bila tako loša. U odnosu na prethodnu nebo i zemlja. Doduše, tome je kriv i Skols jer je u startu onemogućio ove daveže iz Barselone da dave loptu po pola sata u cugu. Ipak, bilo mi ih je žao na kraju. Rajkard mi nije antipatičan, ali trebalo bi neko vrijeme da provede u nekom manjem klubu na kaljenju (npr. u nekom od naša dva "najbolja" kluba), pa da se trijumfalno vrati u Barsu.
Poslije ove utakmice, ako je i bilo neke sumnje, sad je sigurno - čak i da Čelsi prođe u finale, navijaću za njih protiv Mančestera. Antipatičnost onog Ronalda je jednostavno nešto što prevazilazi sve granice čak i najsmjelije ljudske mašte. S druge strane, Čelsi je pod vodstvom Granta znatno manje antipatičan, a zamislite scenu da "najbolji na svijetu" Murinjo na TV-u gleda kako njegov nasljednik "Mr. Nobody" osvaja titulu sa timom sa kojim ovaj nije mogao dalje od polufinala
Što se tiče večerašnjeg meča, ipak očekujem pobjedu Liverpula od 1:0 golom Toresa. Čelsi se na prošlom meču nije baš pokazao, odnosno došao je do dobrog rezultata odličnim potezom Risea. Međutim, teško da će da izdrže a da ne prime koju golčinu ovde, naročito ako Džerard bude u formi sa svojim loptama koje imaju oči i ako sudije budu kako treba sankcionisale grube faulove nad Toresom.