banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 21:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1400 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 70  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Apr 2008, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Ja mslim da mislim da može svako ko ima kablovsku. Pozovi ih pa pitaj: 051/436-252; 051/436-258

Vrh

PostPoslato: 26 Apr 2008, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
Evo sad zvala,kazu imaju toliko posla i nadaju se da bi dosli poslije praznika,ma no sikiriki,rekose se ipak najaviti pri dolasku,samo da dodju do utorka da ne moram ici do blica placati nultu uslugu ( ko zna sta je tu dobro,mozda ipak stari dobri dial-up :D )

Ne nadaj se previse, meni su rekli da ce doci za 15 dana al prije dva mjeseca a evo jos ih nema... tako da kontam da uvedem wireless...

Vrh

PostPoslato: 27 Apr 2008, 15:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ja imam sve spremno pošto koristim kablovski preko Blica. Nazvao ih, kažu ti si nam prioritet pošto nema radova, samo će momci naići da ti donesu modem (prije toga sam zvao Blic i bez problema mogu raskinuti ugovor s njima) i odtad je prošlo 6 dana!!! Ja konto isti dan otići u Blic, vratiti im ovaj modem i raskinuti ugovor da ne plaćam i sledeći mjesec 20KM za 1GB! Srećom sam odlučio čekati dok ovi ne dođu!

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2008, 02:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
meni je pusten internet i zasad sljaka dobro odjavio sam se sa blica i brate davati cvaju za gigu i cvaju za flat je bas velika razlika jes da nije neka brzina al izdinjsta se on i na 25/30 kad skida nesto
torent mi radi vec tri dana a veza nije pukla nijednom
navece sve sljaka kao i u dnevnom terminu za razliku od blica koji je predvece imao takva zagusenja da je to cudo
sam da se tako nastavi al imam neki lagani osjecaj da ce zatusiti sami sebe kad bude vise korisnika mada garantuju za ono sto placas da ces imati

Vrh

PostPoslato: 28 Apr 2008, 20:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ne znam jesam li uspio poslati na pp pa evo i ovde odgovor

jesu naplatili 20 km pristup bez obzira sto sam imao instalaciju koju sam im isto platio 20 km prosle godine tako da me doslo skuplje neg ovi sto nemaju nista
nema veze bitno je da nemoram sad stalno gledati koliko sam potrosio
malo sam testirao na ovim speed testovima i stvarno pokazuje da imas ono sto placas
et tako

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2008, 09:07 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Male novosti

Elta na kabl. netu (Prijedor i Banjaluka) i NSC na wireless-u su podigli brzinu uploada za najmanji flat paket sa 64k na 128k. Dovoljno je da se rekonektujete i podesavanja ce imati efekta...

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2008, 09:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

jesi siguran?
kako da se rekonektujem kad se diskonektujem pa se ponovo konektujem ili treba nesto drugo podesavati??
joj pitanja ludog!!!
kod mene sljaka extra nijednom nije pukla veza
al up na 64

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2008, 13:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
princo je napisao:
ne znam jesam li uspio poslati na pp pa evo i ovde odgovor

jesu naplatili 20 km pristup bez obzira sto sam imao instalaciju koju sam im isto platio 20 km prosle godine tako da me doslo skuplje neg ovi sto nemaju nista
nema veze bitno je da nemoram sad stalno gledati koliko sam potrosio
malo sam testirao na ovim speed testovima i stvarno pokazuje da imas ono sto placas
et tako

Još jedan sa Arris modemom sa Blica? Vjerovatno se može i taj modem podesiti za Eltu samo traži malo više truda što oni naravno ne žele jer mogu lako inkasirati 20 KM.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2008, 18:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja imam modem Motorola. :oops:
Zvala ja juče ljude iz Elte da vidim kad mogu da očekujem da će doći. Bilo mi je važno da znam da li da uplaćujem novi mjesec u Blicu. A oni će meni: Gospođo nemojte vi nas zvati, zvaćemo mi vas! oko 15 dana nakon praznika.
Ma fuck off! Ne čekam državljanstvo, već internet! :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2008, 20:33 
Veteran
Veteran

Barem nećeš plaćati 20 KM za iznajmljivanje novog modema, ali ćeš ih dati Blicu za razliku u paketima. Nemaju oni dovoljno ekipa za internet u odnosu na potražnju. Počeli su i drugi polako da snižavaju cijene, eto kako konkurencija odmah djeluje.

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2008, 20:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

kakav bolan aris i kod mene je bio modem motorola identican kao i ovaj sad od elte sam sto ga nisam kupio vec iznajmio i po prekidu ili isteku ugovora modem vracam
ako imas svoj modem isto ti je ulaz na mrezu cvaja pa ti vidi

e tacno je ovo za upload kod mene je 128

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2008, 22:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Mar 2007, 18:54
Frieda je napisao:
Ja imam modem Motorola. :oops:
Zvala ja juče ljude iz Elte da vidim kad mogu da očekujem da će doći. Bilo mi je važno da znam da li da uplaćujem novi mjesec u Blicu. A oni će meni: Gospođo nemojte vi nas zvati, zvaćemo mi vas! oko 15 dana nakon praznika.
Ma fuck off! Ne čekam državljanstvo, već internet! :lol:

Ja to malo pogurala na 06581...taman mi juce istakao obracunski period na blicu,a pogurana ekipa na elti dosla danas i montirala...ekipa se maximalno potrudila da uradi sobzirom da vjecno imamo neke probleme sa routerom koji je bio na wi-fi.

"Oni koji umeju da govore, govore kratko"

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2008, 23:02 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
princo je napisao:
e tacno je ovo za upload kod mene je 128

Mora biti... :)

Vrh

PostPoslato: 30 Apr 2008, 23:13 
Veteran
Veteran

princo je napisao:
kakav bolan aris i kod mene je bio modem motorola identican kao i ovaj sad od elte sam sto ga nisam kupio vec iznajmio i po prekidu ili isteku ugovora modem vracam
ako imas svoj modem isto ti je ulaz na mrezu cvaja pa ti vidi

Nije ako već imaš Motorola modem u vlasništvu i instalaciju, onda je besplatno, plaćaš samo paket koji odabereš.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2008, 08:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja sam modem kupila prije više od godinu dana i ne mogu da nađem račun. :S A rekli su mi da je potreban račun ako je modem moj. :(

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2008, 11:17 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
i ne mogu da nađem račun.

Jesi li sačuvala ugovor i druge papire koje si dobila prilikom posjete tehničara iz Blica? Kada su mi instalirali opremu ostavili su mi, između ostalog, radni nalog na kojem piše koliko su radili i materijal koji je utrošen. Jedna od stavki u rubrici 'Povratni materijal' je i Cable Modem (kod mene prazna, što znači da mi nisu dali nikakav modem).

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2008, 11:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Imam samo ugovor i na njemu ne piše ništa u vezi sa modemom, ali sam mislila otići u Blic i pitati da mi daju neku potvrdu da je modem moj. Valjda oni imaju neku evidenciju.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2008, 13:41 
Veteran
Veteran

Iz Elte se prave blesavi jer im je lakše uzeti još 20 KM. Kakve veze ima da li neko ima račun ili ne? Ako neko laže i npr. iznajmljuje modem a njima kaže da je kupio, ako bude vraćao modem on neće imati net a Elta ništa ne gubi. Sve rade da uzmu još 20 KM od svakoga. A već su naplatili postavljanje splitera i instalacije. Trebao sam počupati kabl i spliter pa neka ponovo rade kad već ponovo naplaćuju.

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2008, 20:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa i ja kontam. Valjda bih, da nije moj, vratila modem Blicu kad raskinem ugovor ili tako nešto... :-?

Vrh

PostPoslato: 01 Maj 2008, 22:52 
Veteran
Veteran

Kad dođu samo oštro prema njima, Motorola modem se lako može podesiti za njihovu mrežu i nema nikakvog razloga da nešto ponovo naplaćuju. Ako budu pitali za vlasništvo reci da zalažeš npr. stan da je modem tvoj i pojasni haračlijama da ako ti iz Blica otmu modem da ti nećeš imati net a njima neće ništa faliti.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1400 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 70  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]