Citiraj:
i naravno vise postujem pravog muslimanskog vjernika nego ove danasnje sektase koji se zovi hriscanski a nema ni h od hriscanstva
Potpuno se slazem.
Ljudi, bez uvrede, ali ja mislim da bi mnogi medju vama prije nego sto pocnu da diskutuju o ovako krupnim temama najprije trebali da nauce osnovne stvari iz prostog logickog razmisljanja.
Preporucujem vam udzbenik "Logika" za 3. razred gimnazije.
To sto ja postujem islamsku kulturu i arapska dostignuca iz srednjeg vijeka nema nikakve veze sa ucenjem islama. Postujem ja i dostignuca SSSR-a (Bogu hvala - bivseg), u osvajanju svemira, matematici, itd. pa to ne znaci da prihvatam bezboznu komunisticku ideologiju.
Ovo o cemu ja pricam su osnovne i fundamentalne stvari, a ne neki stih uzet iz Starog Zavjeta izvadjen iz konteksta koji ako nemamo pravoslavno tumacenje mozemo tumaciti ovako ili onako.
Halo, ljudi, Kuran
IZRICITO TVRDI DA ISUS HRISTOS NIJE SIN BOZIJI VEC SAMO JEDAN OD PROROKA I DA CE SVI ONI KOJI GA SMATRAJU SINOM BOZIJIM BITI KAZNJENI KAO BOGOHULNICI.
Da ste Jehovini svjedoci koji ne priznaju Hrista za Boga, jos bih i shvatio vase razmisljanje i prihvatanje Kurana. Ali posto svi koji sebe smatraju hriscanima na ovom forumu vjeruju da je Isus Hristos Sin Boziji, onda je ovo vase pisanije totalno van pameti i ja samo sto ne pocnem da se stipam da vidim jesam li budan ili sam zasao u "Zonu sumraka".
Pa nije ni cudo da vi nikakvu logiku ne prihvatate i nikakve argumente ne uvazavate, kad za vas logika uopste ne postoji. Opet molim, bez uvrede.
Volio bih da grijesim, ali imam utisak da su pojedinci na ovom forumu zaista imali duhovna javljanja iz tzv. "astralne ravni" o kojoj mi pravoslavni znamo mnogo vise - radi se o carstvu demona podnebesja. Ocito su pojedinci takva javljanja bez kritike i ispitivanja prihvatili kao Boziju objavu i je li, takvo iskustvo vam je prece od bilo kakve logike i dokaza koji se moze iznijeti. Neka vam je Bog na pomoci! Ovo iskreno pisem. Razumijem ja vas donekle. Lakse vam je nastaviti udobnim putem kojim ste krenuli, sigurni u svoje spasenje, nego suociti se sa strasnom istinom da ste zrtve demonske obmane.