banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 08:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Apr 2008, 10:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Znam to. Al ako je imaš 5 god, možeš konkurisat za državljanstvo... A i jeftinije mi je ako ovdje imam residenzu pošto se sad selim u novi stan, pa moramo da platimo priključenje struje i vode...
A ima i na Cro pasošu taj crni "čip" za koji moj momak nije ni znao da je nešto značajno.... Znači, bitno je odakle dolaziš, a ne da ti je što moderniji pasoš... Talijani kod nas prelaze s ličnom, 70% njih ni nema pasoš jer im treba samo za Ameriku i Okeaniju...
Uvijek ćemo mi biti iz Bosne i džaba...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2008, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
znam da mogu u hrvatsku i to samo dok je sezona, a zar mogu i u bosnu sa lk?
sad je ponovo fašista (berluskoni) na vlasti za očekivati je promijenu politike prema useljenicima, nešto slično kao što rade njemačka, češka, ...
nema nama evropenisa nikad, nego kakva je šema za nz, australija ??? jebeš cigansku evropu trula je...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2008, 10:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Trula, dragi moj... Ne znam ko ga izabra.... Svi su moji išli kući da glasaju i opet je pobijedio kreten... Sad ćemo da vidimo kako će da nam stavi takse na hljeb i mlijeko samo da bi nas otjerao.
Mogu s lk svuda osim u USA i okeaniju... Naravno, Bosna je samo jedna od "zemalja trećeg svijeta" gdje je sve jeftino... :roll: Kod nas svi mogu ući, a mi nigdje... Pu... :pukeright:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2008, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

mislim da za USA trebaju imati neki priličan polog na bankovnom računu (bar su to tražili grcima) tipa 10ak hiljada evra?

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2008, 10:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
EiLeen je napisao:
Znam to. Al ako je imaš 5 god, možeš konkurisat za državljanstvo... A i jeftinije mi je ako ovdje imam residenzu pošto se sad selim u novi stan, pa moramo da platimo priključenje struje i vode...
A ima i na Cro pasošu taj crni "čip" za koji moj momak nije ni znao da je nešto značajno.... Znači, bitno je odakle dolaziš, a ne da ti je što moderniji pasoš... Talijani kod nas prelaze s ličnom, 70% njih ni nema pasoš jer im treba samo za Ameriku i Okeaniju...
Uvijek ćemo mi biti iz Bosne i džaba...

pises gluposti

licna i pasos ( po zakonu ) nisu ista stvar... Provjeri, sa licnom kartom dokazujes svoj identitet, sa pasosem drzavljanstvo
to da 70% italijana nema pasos isto ne stoji...probaj letiti sa avionom negdje pa im daj licnu kartu na kontroli pa pogledaj hoce li te pustiti :lol: makar letila iz italije u austriju:)

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2008, 11:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Mr.Dreamy je napisao:
probaj letiti sa avionom negdje pa im daj licnu kartu na kontroli pa pogledaj hoce li te pustiti :lol: makar letila iz italije u austriju:)

Provjeri pa pricaj.. I te kako se leti sa licnom :wink:

P.S. Leona, kod vas je izgleda gadan zakon.. Ovdje je mnogo laske dobiti dozivotnu boravisnu. Moj mali je po rodjenju dobio njihovo drzavljanstvo.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2008, 11:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Mr.Dreamy je napisao:
probaj letiti sa avionom negdje pa im daj licnu kartu na kontroli pa pogledaj hoce li te pustiti :lol: makar letila iz italije u austriju:)

P.S. Leona, kod vas je izgleda gadan zakon.. Ovdje je mnogo laske dobiti dozivotnu boravisnu. Moj mali je po rodjenju dobio njihovo drzavljanstvo.

graz - minhen, ove sedmice, trazili mi pasos, nisu mi dali moju vodu da unesem na avion... :evil3: provjereno

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2008, 11:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mr.Dreamy ne provaljuj se, radim svako ljeto sa italijanskom policijom u bariju (brod albanija - italija) i znam šta je potrebno za putovanje i neevropljanima i evropljanima ...
jesi se zapitao što te provjeravaju ... možda zbog imena i prezimena...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2008, 11:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

emeritus je napisao:
Mr.Dreamy ne provaljuj se, radim svako ljeto sa italijanskom policijom u bariju (brod albanija - italija) i znam šta je potrebno za putovanje i neevropljanima i evropljanima ...

sefe ja imam EU pasos :wink:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2008, 11:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mr.Dreamy je napisao:
ajkula je napisao:
Mr.Dreamy je napisao:

graz - minhen, ove sedmice, trazili mi pasos, nisu mi dali moju vodu da unesem na avion... :evil3: provjereno

Vodu smijes unijeti ali postoje propisi koliko :wink: Prije leta se prvo informises :D

A ciji to pasos imas?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2008, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Mr.Dreamy je napisao:
emeritus je napisao:

sefe ja imam EU pasos :wink:

a isto imaš srpsko (bosansko) ime i prezime... fala bogu jako smo poznati po čestitosti, dobrom akcentu stranih jezika, talibanizmu i sl...

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2008, 12:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa naravno da ne možeš vodu unijeti... Dobro jutro... Vidi se da nisi odavno letio... :lol: :lol:
Može se ličnom preći, moram da te razočaram... U oktobru dolazim s drugaricama u Bosnu, avionom naravno, one nemaju pasoš. I znam da nema 70% ljudi jer niko koga poznajem nema pasoš. A putuju svuda po EU. Na ličnoj ti piše da si Talijan, da imaš residenzu u tom i tom gradu i državljanstvo Italije. Da li je onda potreban pasoš? :lol:
Što se tiče vode, možeš unijet jedino onu koju kupiš kod njih kad prođeš pištalicu.... I ta košta 2€ :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Apr 2008, 19:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
prije tri dana bukvalno sam izvadila novi izj///ali su me ko ufff :angry4: nece me vidjeti ni cips ni mup do 2013. pa ne znam sta da je u pitanju! :angry4:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2008, 00:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Pamela, čula sam da će ovima koji su sad izvadili pasoš isti važiti do isteka ( koja ti je godina isteka u tom novom?), u smislu da ne be morali opet mijenjati u tako kratkom roku. Ovo je nezvanična informacija " iz raje."

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2008, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cisto sumnjam da su se prizvali pameti. Kao sto vec rekoh da mi je upoznati GENIJALNOG MAJMUNA koji odlucuje o takvim stvarima. :evil:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2008, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni rekose da ce ovi vaziti do isteka.. Dal' im vjerovati?! :roll:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2008, 17:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Само израчунајте коме иде 30км које уплаћујете кад вадите нове пасоше
и знаћете одмах ко је највећи заговорник сталних штампања нових исправа.

30 км х 3.000.000 становника Бих = cca. 90.000.000 km
пристојна цифрица да ти легне у буџет сваке друге године...

Осим тога имамо необичну склоност да дијелимо те исте пасоше и држављанства
нашим "заслужнмим грађанима" из Алжира, Сирије, Авганистана...који су осим патриотских дужности код нас
имали и хобије са стране да организују ћелије Ал Каиде по Европи.

Како год, поента је иста :
нови пасоши и да су најнапреднији у Млијечном систему ми ћемо опет чекати у редовима за визе

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2008, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

30 kermi su tu.. Ovdje su zericu skuplji :roll:

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2008, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Мислиш и ти су 30, ал' у ојрима? :)

Vrh

PostPoslato: 21 Apr 2008, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

117 Ojra :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]