banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 30 Jun 2025, 19:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 737 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 37  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2007, 01:36 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 17 Nov 2007, 01:33
Sto se tice film Battlestar Galactica: Razor evo srpski titl za njega. Napravio sam ga i na cirilici i na latinici, pa skidajte. Dobro je sihronizovan, a preveden je zahvaljujuci poznavanju engleskog jezika.

http://rapidshare.com/files/70235093/Ba ... _Razor.rar

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2007, 02:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Sad sam malo pogledao i odlično je. Eh da sam ga imao par dana ranije, tražio sam ga jer mi se gledao Razor, tražio sam bar engleski, ali ništa nisam mogao naći pa sam gledao bez prevoda. Ali ovo je odlično za drugo gledanje :)

Ako hoćeš daj ga ovima da ga okače na sajt

http://www.divx-titlovi.com/

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Dec 2007, 22:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Izašla je Extended verzija Razor-a, duža je za nekih 15 minuta. Sad se mogu naći naši prevodi za Razor ali još nema za ovu extended verziju.

Citiraj:
All Battlestar Galactica fans can finally enjoy the retail, unrated and extended version of Battlestar Galactica Razor, a sci-fi movie which has been released in a new dvdrip by unknown group WAT. The extended version offers 16 minutes of additional footage against standard version. The movie would probably deserve a 2 CD release with its 103 min, but quality is acceptable. English subtitles included.

The special two-hour episode “Razor”, which will serve as a backdrop for the events of season four of Battlestar Galactica, tells the story of Lee Adama’s first mission as the commander of the battlestar Pegasus.....

svi znate gdje da je potražite

naziv je

Battlestar.Galactica.Razor.2007.UNRATED.EXTENDED.DVDRip.XviD-WAT

Vrh

PostPoslato: 25 Feb 2008, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Promotivne slike 4. sezone

4x01 se emituje u 04.04.2008 .. Treba to docekat' ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 21:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

3 dana ..

:wav:

Evo i kratki opis prve epizode 4. sezone .. od strane onih koji su imali cast da epizodu pogledaju prije zvanicnog prikazivanja ..

Citiraj:
This season four premiere in particular has a battle sequence that may go down as one of the best “holy shit” scenes of the entire year. From Cylon raider blood being splattered across Vipers for the first time I can recall, to an end of the fight… which raises far more questions than those of us who are demanding answers may like, BSG returns exactly as promised, and it appears that the problems of mid-season 3 are all but forgotten.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 21:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
pogleda li ti prvu ep. 4. sezone??? Evo, sav sam se najezio :) :)

pregledam torente ali nema nista :(

poz.

Vrh

PostPoslato: 01 Apr 2008, 21:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne .. nazalost, toliko snalazljiv nisam, moracu kao i svi smrtnici cekati do subote ujutro posto se epizoda zvanicno emituje u petak navece.

Vrh

PostPoslato: 05 Apr 2008, 14:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Isplatilo se cekati!

Vrh

PostPoslato: 06 Apr 2008, 11:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jako dobar pocetak sezone, premda malo kratak. Uvod je odnio par minuta tako da mi je na kraju sve izgledalo previse kratko. Inace, Baltar mi uopste nije jasan, a ni Kara Trace, bas su ga zakomplikovali.

Evo, ko zeli da vidi kraj cetvrte sezone, kada pronadju zemlju neka pogleda:

http://youtube.com/watch?v=i-ZyF8_HHe8&feature=related

nemoj da bude da nisam upozorio!!!

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 07:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
the_grunf je napisao:
Inace, Baltar mi uopste nije jasan, a ni Kara Trace, bas su ga zakomplikovali.

Cek zar ta funjara od Starbuckice nije otegla papke ? nije valjda da sam se prerano radovao ?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 07 Apr 2008, 10:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ocigledno nisi pogledao trecu sezonu do kraja, vratila se miss Trace u zadnjoj epizodi, zbog toga su sve i zakomplikovali mada pretpostavljam da u njihovim glavama postoji racionalan odgovor. Mozda su Sajlonci napravili novu od onih jajasca sto su joj uzeli?? Ko ce ga znati :(

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Dosta je dobra 01x04

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 22:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

04x01 :D

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

da da, zanimljivo je da nakon što sam postavio taj post palo mi je na pamet da se vratim i vidim da nisam možda obrnuo, ali mi se nije dalo :D

mada, ja u obilježavanju prvo stavljam epizodu pa tek onda serijal

epizoda x serijal

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 22:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vader je napisao:
epizoda x serijal

Nije ti to po JUS-u, mora prvo serijal pa epizoda, inace ce se Rusi zbuniti.

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 22:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Uvijek si bio cudan :D

Inace .. sto se epizode tice .. iako dosta toga ide u tom smjeru, ja nisam bas 100% ubjedjen da je Starbuck 5 Cylon .. Stavise i oko ovo cetvoro sam nesto skeptican .. Zakomplikovali su, do zla Boga .. al' je i dalje jako, jako interesantno.

Baltar i dalje u svojoj ulozi playboya .. :D

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Uvijek si bio cudan :D

Inace .. sto se epizode tice .. iako dosta toga ide u tom smjeru, ja nisam bas 100% ubjedjen da je Starbuck 5 Cylon .. Stavise i oko ovo cetvoro sam nesto skeptican .. Zakomplikovali su, do zla Boga .. al' je i dalje jako, jako interesantno.

Baltar i dalje u svojoj ulozi playboya .. :D

Jesi vidio kako je onom, kako se ono zove, ex Karinom muzu oko zasvijetlilo kada se susreo sa raider-om. Kao da mu je poslao neki signal... A kara u ganc novom brodu, ni farba se nije osusila. Zbunjujuce...

p.s. post no. 700 ":)

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2008, 01:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

ma da, serijal x epizoda, sad vidim da sam tako obilježavao Heroje

inače ovo sa Baltarom je bilo dosta zanimljivo u ovoj epizodi, nije bio baš sav svoj, sa onom ponudom da Bog uzme njega a sačuva dijete, to ne liči na njega koji je inače sebičan, i kad mu je onaj držao brijač na vratu plavuša ga je pitala da li je za tu svoju dobrovoljnu žrtvu mislio ozbiljno, nakon što je rekao da jeste nagrađen je vrlo čudnim spasavanjem od strane ženske osobe koja je "poludila" i prvo sredila svog napadača pa onda i Baltarovog, a dijete je iznenada ozdravilo...

A i sa Starbuck je zanimljivo, gdje je bila i šta je radila i koja joj je sad svrha, svjesna ili podsvjesna.

A i povlačenje u toj bitki jačih Sajlonaca nakon što su onom "aktivirali" nešto što je prikazano preko oka.

A žešće je bilo i ono pucanje Saula kapetanu u glavu, bar mentalno :)

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2008, 07:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
grunfe pa taj Karin ex, chief Tyrol, savjetnica od predsjednice i Saul Tigh su negdje pred kraj trece sezone zakljucili da su Sajlonci

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2008, 08:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
grunfe pa taj Karin ex, chief Tyrol, savjetnica od predsjednice i Saul Tigh su negdje pred kraj trece sezone zakljucili da su Sajlonci

Jasno mi je, nego Vanja rece da nije siguran da su Sajlonci. Ko zna, mozda i nisu, ali nisu bas ni ko obican narod :confused3:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 737 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 37  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]