banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 13:19

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Mar 2008, 15:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ne dajem previse sanse hrvatima da prodju grupu. njemacka je ipak treca sa posljednjeg svjetskog prvenstva i mnogo bolja reprezentacija od hrvatske, dok je austrija domacin. takodje, nece im biti lako ni sa poljskom, ni izbliza.
sto se tice pobjednika, prizeljkujem finale holandija-francuska. tipujem na holandiju, ako van persija ne zadesi opet kakva povreda.

Vrh

PostPoslato: 09 Mar 2008, 22:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 01:54
Ulrich je napisao:
otkad je svicarska u grupi sa hrvatima?

E super ja sam namjerno napravio lapsus i vidim da neko i prati EP .... :D

A sto se drugih tice sta da kazem, kao nešto znaju a neznaju ni ko igra u grupi izgleda izuzev par ljudi ovdje.

Naravno da u grupi sa Hrvatima je Poljska (fifa 20)

Imat će dosta problema, ali prolaze Hrvati i to kao prvi... :wink:

A KAO ZABORAVILI SMO DA JE HRVATSKA IZBACILA ENGLEZE ... :wink:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 01:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
E super ja sam namjerno napravio lapsus i vidim da neko i prati EP .... :D

A sto se drugih tice sta da kazem, kao nešto znaju a neznaju ni ko igra u grupi izgleda izuzev par ljudi ovdje.

Naravno da u grupi sa Hrvatima je Poljska (fifa 20)

Imat će dosta problema, ali prolaze Hrvati i to kao prvi... :wink:

A KAO ZABORAVILI SMO DA JE HRVATSKA IZBACILA ENGLEZE ... :wink:

ah, kakva visprena dosjetka. time si dokazao da smo mi idioti a ti veliki poznavalac fudbala i jedna nadasve pametna osoba. show us the light!
da je don fabio bio na klupi engleske, hrvati bi im gledali za ledja makar 6 bodova. njemacka bolja od hrvatske, poljska tu negdje, austrija domacin. mada mnogi misle da su hrvati dobili laganu grupu, ja uopste ne mislim tako.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 10:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
I Australija je bila lagan protivnik na proslom svetskom prvenstvu pa se ne secam da su Hrvati prosli grupu

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 11:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2002, 07:34
Hrvatska po kvalitetu ima sigurno mesto u polufinalu,medjutim odavno vec fudbal nije samo sport,nego pre svega biznis.Bojim se da Hrvati nisu shvatili poruku UEFA prilikom izvlacenja grupa i odredjivanjem startnih brojeva,jer boze moj slucajno se u prvoj utakmici grupe sastaju domacin i Hrvatska(a poznato je da ta prva utakmica se uvek igra opreznije i da se poprilicno taktizira) dok u zadnjem kolu se sastaju Nemci i domacini(pa kome sta zatreba).
Uefi je financijski (to je pokazalo SP) mnogo bolje da prodje domacin,jer je pored euforije i trziste mnogo vece,nego sto je hrvatsko,a nije ni zanemarljivo ni huliganstvo zbog kog je Hrvatska trn u oku.

Evropski prvak,ima vise kandidata (Italija,Francuska,Nemacka),a ne treba zaboraviti i moguce iznenadjnje(po meni Rusija),bice selekcija koja bude imala najvise snage i bude najkonstatnije igrala.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 12:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Hrvatskoj je objektivno mjesto u četvrtfinalu, ako se već o njoj raspravlja. Za nešto više trebaće im da izvuku više od sopstvenog maksimuma, ali i dosta sreće. Vidim da pojedinci pominju Austriju kao "domaćina kog se treba čuvati". Bez želje da nekoga omalovažavam, ali Austrija je na tom prvenstvu samo zato što je domaćin, dok po kvalitetu apsolutno ne zaslužuje mjesto na EP, jer imaju jednu od najgorih reprezentacija u sopstvenoj istoriji, što sa gorčinom i sami priznaju. Ako se već igra na kartu domaćinskog dobrog rezultata, prije treba potencirati Švajcarsku koja ima dobar i mlad tim i relativno uspješan nastup na poslejdnjem SP.

Idemo redom...
Po igračkom kadru, najbolje djeluje Holandija, ali njima za uspjeh treba proporcionalan kvalitet na trenerskoj klupi, što Van Basten, uz dužno poštovanje njegovog igračkog lika i djela, jednostavno nije. Reprezentaciji u kojoj igraju Van Nistelroj, Huntelar, Van Persi, Snajder, Van der Vart, Roben, Sedorf treba odgovarajući autoritet i taktičar, a ne trener kome se sve svodi na improvizaciju i individualni kvalitet igrača.
Francuska ima solidan kolektiv, u kojem dominira iskustvo, odlično su taktički spremni, ali bez Zidana su puno slabiji od SP 2006. Tražiće osvetu za poraz u finalu SP, ali će im faliti kreativnost na sredini terena. Plus na njihovu stranu - mladost u vidu Ben Arfe, Nasrija i Benzeme, spoj sa isksutvom Anrija, Anelke, Viere i Riberi u vrhunskoj formi.
Italija me jednostavno ničim ne impresionira, ali će opet doći kao veliki favoriti i vjerovatno dogurati daleko. Više nemaju Lipija i to je očito, a pojedini nosioci igre im nisu u formi. Pirlo je ove sezone, kao i kompletan Milan, u jako slaboj formi. Toniju će faliti partner u napadu, jer ove sezone, osim njega, nema italijanskog napadača koji dominira. Ne nude uzalud Amauriju državljanstvo. Čak ni čuvena odbrana više ne djeluje impresivno. Kanavaro nije djelovao nimalo impresivno u Realu, Groso je odlaskom u Lion, malo otišao i na marginu. Materaci ima već 35 godina i jasno je da više ne može da čuva mlađe i brže igrač koji dolaze. Zambrota je još tu i u dobroj formi, ali treba imati na umu da je i njemu već 31 godina i da ne postaje mlađi, a da će iza njega biti jako teška sezona u Barseloni.
Od ostalih Nijemci djeluju kao odlična ekipa sa odličnim nastupom na SP, ali i dalje smatram da oni u sudaru sa ozbiljnim ekipama, poput gore navedenih, nemaju puno šansi.
Portugal ne uzimam zaozbiljno, jer nisu ničim pokazali i opravdali klasu, a i njima predviđam probleme u vidu umora glavnog igrača - Kristijana Ronalda, pad u formi glavnog organizatora igre - Deko, koji ne igra u posljednje vrijeme za Barselonu, kao i već hroničan nedostatak vrhunskog napadača. Ne vjerujem da će ostvariti zapažen rezultat.
Španija je po običaju skup odličnih igrača, ali će im po običaju nešto faliti za dobar rezultat. Aragones ne zove u ekipu Raula, koji je rođeni lider i to bi upeavo moglo da im nedostaje. Iako, ekipa u kojoj u napadu zaigraju Vilja i Tores, a u vezi Fabregas, Čavi, Iniesta i Hoakin, sa solidnom odbranom sa Pujolom, Marčenom i Ramosom, može da se svrsta u red vrhunskih.
Česi su nešto što bih ja nazvao sjajnim timom. Odlični igrači, ne superzvijezde, sa jednim vrhunskim kreatorom igre (Rosicki), prepoznatljivom igrom i odličnim nastupom u kvalifikacijama. Ako bi se njihov nastup u polufinalu, uopšte tretirao kao iznenađenje, tipujem na njih.

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 14:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Hrvatska po kvalitetu ima sigurno mesto u polufinalu

Sikmene, čitaj naslov teme, jasno piše FUDBAL a ne rukomet :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Mar 2008, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ne bih reko apriori da je hrvatskoj mjesto u cetvrtfinalu. ne bih rekao da su nesto mnogo bolji od poljske, ako su uopste bolji.
no, vidjecemo. ne bi da se ova tema pretvori u moju i harvesterovu svadju sa obozavateljima hrvatske reprezentacije, kojih ovde ima mnogo.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 16:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Rashn Maderfakerz rulza ! :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 00:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Mar 2004, 01:54
Neznam zašto mnogi misle da Hrvatska ne prolazi grupu. Zar mislite stvarno relano da nema šanse, ne mogu da skontam nikako...

Mislim napisali ste vi vaš činjenice i razmišljanja,ali ja ih ne kontam nikako... :cry:

Ali eto uskoro više o tome, a ja vjerujem u momke koji će da brane Hrvatske boje (a znate i sami da ima i Srba koji su igrali ili igraju za Hrvatsku repku, bar zbog njih bi trebali malo da se radujete, jer vaše repke nema i onako ... :wink: )

Pozdrav

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 12:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

http://www.index.hr/sport/clanak/ustask ... 78234.aspx

intresantno, interesantno...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 20:05 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Apr 2005, 20:13
Navijam za Grcku, i nadam se da ce uzeti EP!

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 02:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Jun 2003, 11:17
hr treba da bude cilj proci grupu i to bi bio uspjeh.sve ostalo nesto exstra.

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 11:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
M.M je napisao:
Ali eto uskoro više o tome, a ja vjerujem u momke koji će da brane Hrvatske boje (a znate i sami da ima i Srba koji su igrali ili igraju za Hrvatsku repku, bar zbog njih bi trebali malo da se radujete, jer vaše repke nema i onako ... )

niko ti ne brani da vjerujes u njih.....a sto se Srba tice...pa svi smo mi prije bili Srbi :wink: :lol:

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2008, 01:21 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma mosh mislit ne ? Repka je bash ono simpa .....Idemo hrvatska ! :P

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2008, 14:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
italija ce opet da iznenadi, uvijek su bili jaki na takmicenjima, a ove godine su iskusniji.
mzda i portugal, ako deko bude dobar kako zna biti.

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 08:02 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2006, 03:06
A sta bi bilo da se nesvadjate,bar po pitanju sporta....
Hrvati po mom misljenju nemaju velike sanse ,ali ko zna mozda na iznenadjenje dodju do cetvrt finala,ali to je onda premija....jake su ostale ekipe mislim da bez cimanja...
Ja sam za Grcku....ali pobjedu nosi kao sto se zna ........... :wink: :wink: :wink:

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 14:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
dobri su Grci ali kako se ono kaze.....nije svaki dan petak :lol: :lol:

Naprijed Engleska :lol: (ovo moze u "Crni humor")hahaha :lol:

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 16:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Rusija sampion ili Putin zavrce cesme ? :D

RASIJA RASIJA RASIJA !

Vrh

PostPoslato: 26 Mar 2008, 16:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
Lazarica je napisao:
A sta bi bilo da se nesvadjate,bar po pitanju sporta....
Hrvati po mom misljenju nemaju velike sanse ,ali ko zna mozda na iznenadjenje dodju do cetvrt finala,ali to je onda premija....jake su ostale ekipe mislim da bez cimanja...
Ja sam za Grcku....ali pobjedu nosi kao sto se zna ........... :wink: :wink: :wink:

na iznenađenje da hrvati dođu do 1/4 finala?????

iznenađenje bi bilo da ne prođu grupu.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]