banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 08:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Mar 2008, 17:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Gocias je napisao:
А какве ово везе има са Звездом?!

Izvini,nema Dzaja veze sa Zvezdom :roll:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 18:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
SIJUKS je napisao:
Gocias je napisao:
А какве ово везе има са Звездом?!

Izvini,nema Dzaja veze sa Zvezdom :roll:

Срећа па пуно пише о Џаји, читава два реда...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 18:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gocias je napisao:

Срећа па пуно пише о Џаји, читава два реда...

Nije bitan kvantitet vec kvalitet :wink:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
Lukaš: “Najteži momenat u životu“
Fudbaler Crvene zvezde Lukaš da Silva danas je na konferenciji za novinare istakao da je odluka da prestane da se bavi sportom zbog zdravstvenih problema najteža u njegovom životu.

Lukaš se nedavno vratio sa medicinskih pregleda u Padovi gde je utvrđeno da je stanje srca kod igrača takvo da on može da nastavi sa normalnim svakodnevnim životom, ali da bi izlaganje ekstremnim fizičkim naporima moglo da bude opasno po njegovo zdravlje.

“Ovo je svakako najteži momenat u mom životu. U prethodna dva meseca prolazio sam kroz veoma težak period i ovom prilikom bih želeo da se zahvalim svim ljudima koji su bili uz mene. Osetio sam veliku podršku svih u klubu i to mi je mnogo značilo. Ironija je da sam poslednju utakmicu u karijeri odigrao u Portugalu protiv Brage u dresu Crvene zvezde. Preostaje mi da nastavim normalno da živim i posvetim se nekim drugim stvarima“.

Lukaš nije mogao precizno da kaže kakvi su mu planovi za budućnost.

“Sve je još sveže. Želim pre svega da se odmorim, jer sam jako umoran, ne fizički, već psihički. Prošao sam kroz jedan vrlo kompikovan period i zaista nisam razmišljao šta ću u budućnosti raditi. Naravno da će sport ostati sastavni deo mog života. Imam neke opcije u glavi, ali ovo zaista nije momenat za to“.

Portugalski fudbaler je u prvom delu sezone brzo stekao simpatije navijača i saigrača zbog svojih fudbalksih kvaliteta, ali i neizmernog zalaganja na svakom treningu i utakmici.

“Ljudi su me divno primili. Čast mi je što sam imao iskustvo da igram za tako veliki klub kao što je Crvena zvezda, sa fantstičnom istorijom i tradicijom. Jako mi je žao što više neću da pomognem saigračimakoji su pokazali veliku solidarnost. Sigurno ću sa mnogima ostati u kontaktu. Ukoliko Zvezda odbrani titulu pravaka nema nikakve dileme da ću biti uz ekipu na proslavi titule“.

Sportski direktor Goran Bunjevčević istakao je da Lukaš predstavlja primer profesionalca koji je u svakom trenutku pružao maksimum.

“U FK Crvena zvezda na prvom mestu je zdravlje igrača. Ovo je nezgodan trenutak i sigurno je da će Lukaš nedostajati ovoj ekipi, ali ne sme se rizikovati. Crvena zvezda će sa svoje strane uvek biti na raspolaganju Lukašu, jer je on to zaslužio svojim odnosom prema klubu. Narednih dana u Beograd će doputovati Lukašov menadžer i videćemo šta ćemo dalje raditi, uzimajući u obzir činjenicu da ugovor Lukašu ističe za dve godine. Crvena zvezda je uvek vodila računa o zdravlju svojih igrača i to će činiti na isti način i ubuduće. Nemamo nameru da pooštravamo kriterijume, jer postoji tročlana lekarska služba koja obavlja preglede igrača. Služba dobro funkcioniše i tu se ništa neće menjati“.

Lukaš je u dresu Crvene zvezde odigrao 13 utakmica u nacionalnom šampionatu. Postigao je 1 gol i to protiv Borca iz Čačka 12. decembra. Na međunarodnoj sceni Lukaš je bio u timu na svih 10 mečeva.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 15:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Žao mi je Lukaša, ali to je život... Ostavljao je srce na terenu i tamo pokazivao daleko više od nekih samoproklamovanih Zvezdaša, koji su imali cementirana mjesta u startnoj psotavi, a nisu to ničim zaslužili. Čovjek je za pola godine, pokazao više želje, borbenosti i odanosti klubu, nego neki za cijeli svoj mandat.
E da je sad pameti, pa da se čovjeku ponudi mjesto nekog skauta za Portugal, Pirinejsko poluostrvo, a zašto ne i za Južnu Ameriku. Klub bi imao koristi, jer Lukaš sigurno poznaje prilike, makar u portugalskom fudbalu, a na taj način bi mu se odužili, za ono što je pružio u Zvezdinom dresu.
Zašto ipak mislim da se to neće desiti? Vjerovatno jer ima još nekih neznalica, proguranih od strane različith lobija, koji o fudbalu i skautingu znaju koliko i ja o nuklearnoj fizici, ali zarad dobro plaćenog posla skauta i neizrecive želje da im se dupe nagleda puta putujući po svijetu i prateći interesantne igrače, ovakva želja će ostati samo sanak pusti.
Inače Zvezda i dalje nama ofanzivnu igru kojom bi razbijala bunkere slabijih ekipa. Prosto jer nama dovoljno kreativnog igrača, koji bi igrao iza napadača, već to i dalje pokušavaju da odglume Milovanović i Milijaš. Jednog takvog su olako prodali, dok je drugi na sigurnoj distanci od prvog tima.
Janković možda i vidi gdje su greške, ali dok je god Zvezdin prvi tim, izlog za prodaju igračke falš robe teško da se može očekivati neki pomak u igri. Milanko i Jestrogol moraju da igraju, pa makar Milanko do kraja sezone bio najlošije ocjenjen igrač tima, kao što je bio u prvih nekoliko utakmica. Neprimjetan i bezopasan po protivnički gol...

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 20:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Feb 2008, 23:30
Steta za njega,veliki borac nema sta!!
Mislim da bi mu ljudi iz uprave mogli ponuditi
da bude skaut za portugalsko govorno podrucje-Portugal,Brazil!!

najveci olos vremna svih
navijaci Zvezdini.
Dos'o je i taj dan,umro je partizan
umro je umro,umro jr on
Zvezda ce biti sampion.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 15:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
1:1 sa Čukom u kupu! Povedu volovi u 90. minutu i onda ispuste vodstvo minut kasnije :angry4:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Prodjoste na penale

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 15:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
SIJUKS je napisao:
Prodjoste na penale

i uz poništen gol čuke u 15. minutu, a gol zvezde iz sumnjive pozicije... :lol:

inače, na jučerašnji dan 1995. je sviran zadnji penal protiv zvijezde u derbijima.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 17:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ранђеловић, Нинков, Томовић, Гај, Броновицки, Кастиљо, Милијаш, Короман, Миловановић (кап.), Тричковски и Јестровић

Видите састав, мислим опет није изговор, али Баста и Туторић су доста уигранији и амим тим је одбрана пун јача.
Ал опет треба убацивати ове нове, мислим куп је куп ал свака част Чуки на пристојном отпору :)

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 18:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sondri je napisao:
1:1 sa Čukom u kupu! Povedu volovi u 90. minutu i onda ispuste vodstvo minut kasnije :angry4:

Zvezda povela u 93min. a Cukaricki izjednacio u 95min.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 19:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ovo je dogovoreno uz transfer Blažića i Ninkova :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 19:29 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Svaka cast Randjelovicu,covek je
3 penala odbranio!! 8) 8) 8) 8) 8)

najveci olos vremna svih
navijaci Zvezdini.
umro je umro,umro jr on
Zvezda ce biti sampion.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 23:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
i uz poništen gol čuke u 15. minutu, a gol zvezde iz sumnjive pozicije...

U jeee... Otkrio si da se u Srbiji, fudbalske utakmice namještaju. Trk po Pulicerovu nagradu.

Uostalom prolazak protiv Čuke je poravnanje dugova za Blažića i Ninkova, tako da me nimalo ne iznenađuje ovakav ishod, pogotovo uzimajući u obzir jako loša izdanja Zvezde.
Inače, ja bih se na mjestu grobara, prije zamislio, kakav je tek Partizan, kad od ove nikakve Zvezde, primi 4 gola na utakmici. Suočimo se sa istinom, taj i takav fudbal je na samom dnu.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 10:43 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Delijama zabranjeno 2 gostujuce tekme u
evropskim takmicenjima :-?

najveci olos vremna svih
navijaci Zvezdini.
umro je umro,umro jr on
Zvezda ce biti sampion.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 17:37 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Nitro je napisao:
Citiraj:
i uz poništen gol čuke u 15. minutu, a gol zvezde iz sumnjive pozicije...

U jeee... Otkrio si da se u Srbiji, fudbalske utakmice namještaju. Trk po Pulicerovu nagradu.

Uostalom prolazak protiv Čuke je poravnanje dugova za Blažića i Ninkova, tako da me nimalo ne iznenađuje ovakav ishod, pogotovo uzimajući u obzir jako loša izdanja Zvezde.
Inače, ja bih se na mjestu grobara, prije zamislio, kakav je tek Partizan, kad od ove nikakve Zvezde, primi 4 gola na utakmici. Suočimo se sa istinom, taj i takav fudbal je na samom dnu.

???
Znači Čukarički žlezdi da 2 ponajbolja igrača + utakmicu?
Odlično poravnanje dugova.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 20:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tim igračim je isticao ugovor na kraju sezone i tad bi došli bez obeštećenja, a plaćeni su 300.000 evra!!! Sad jasnije, genije???

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 16:04 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

ZVEZDA pobedila napredak 0-1,jedini gol dao
Jestrovic u 48 min.!!!

najveci olos vremna svih
navijaci Zvezdini.
umro je umro,umro jr on
Zvezda ce biti sampion.

Vrh

PostPoslato: 24 Mar 2008, 18:08 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Bez komentara!UPRAVA NAPOLJE!!!! :x
http://www.youtube.com/watch?v=XY6kc2M_Ry4

najveci olos vremna svih
navijaci Zvezdini.
umro je umro,umro jr on
Zvezda ce biti sampion.

Vrh

PostPoslato: 25 Mar 2008, 00:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ух заболи ме све, јебга тако ти је када нема селекције играча ал биће ваљда у будуће нада се...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]