banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 04:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 226 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Mar 2008, 14:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Novica je najjači! Odličan u odbrani i još onda pogodi trojku preko čovjeka u trenutku kad se lomila utakmica!

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Најјачи кад је најпотребније! 8)

Slika

Сви су нас саплитали и од једног малог клуба из комшилука покушали да направе европски тим,али ето у инат свима европски ПАРТИЗАН!

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 16:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Svaka cast Partizanu....sad u cetvrtfinalu je sve moguce....zasto ne bi izbacili i Tau ako su mogli Pao.....
Al sam se isfurao kad je Pao poceo smanjivat razliku....jos ono prevodjenje lopte Tepica i Tripkovica....pa doslo mi je da se ubijem....sreca pa je Palacio uzeo sve u svoje ruke....ne mogu vjerovat za tog Tripkovica da je od onolikog talenta postao ovolika taraba....sreca pa Velickovic ubode onu tricu....tu se sve prelomilo.....i skok u napadu fantastican....

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 17:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
urbana_extravaganca je napisao:

Slika

Сви су нас саплитали и од једног малог клуба из комшилука покушали да направе европски тим,али ето у инат свима европски ПАРТИЗАН!

Kako me nerviraju ovakva prepucavanja. Ja sam navijac CZ ali uvijek navijam za nase klubove u Evropi. To sto ti u ovakvom jednom slavljenickom trenutku pominjes druge, vise gopvori o tebi nego o njima.

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 21:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:

Slika

Kako me nerviraju ovakva prepucavanja. Ja sam navijac CZ ali uvijek navijam za nase klubove u Evropi. To sto ti u ovakvom jednom slavljenickom trenutku pominjes druge, vise gopvori o tebi nego o njima.

Не то говори о тренутном стању у КК Партизан.Иако је већ годинама најбољи у Србији(СЦГ,Југославији) и достојан представник српске кошарке,држава ничим апсолутно ничим није помогла ККП!Уместо тога Партизану се константно подмећу разноразне смисалице.Пар дана пред утакмицу са ПАО-ом у одређеним медијима је кренула прича како је ККП продао утакмицу а ПАО ће као да купи играче од Партизана.И шта да је ККП синоћ изгубио?Ова прича би добила основу а ко прати кошарку зна да ће Пековић на крају сезоне свеједно у ПАО.Познато је и чији медији ове приче сервирају.Медији оних који су се својски потрудили да уз помоћ својих навијача прекину прошлогодишњу финалну серију првенства Србије,али ето на њихову несрећу нису успели.А исто тако је познато да одкада је Демократска странка ушла у управу КК ЦЗ ни један јачи спонзор не сме да потпише уговор са Партизаном али зато спонзоришу Звезду која је пре пар година започела пројект "Европска Звезда" (коначни циљ пројекта је титула и Евролига).Зна се и то да играчима Партизана касне плате константно али ти момци играју без обзира на то и испуњавају све што се од њих очекује.И зато у инат свима идемо и на фајнал-фор!

ПАРТИЗАН ИЗНАД СВЕГА!

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 10:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
познато je да одкада је Демократска странка ушла у управу КК ЦЗ ни један јачи спонзор не сме да потпише уговор са Партизаном али зато спонзоришу Звезду

Ko bre sponzoriše Zvezdu??? Gdje si ranije našao te gljive da jedeš??? Zvezda se sreće sa najvećom finansijskom krizom u poslednje vrijeme! Igrači traže rupe u zakonu da napuste tim jer kasni nekoliko plata, a Pionir nisu platili godinama!

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 11:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
Sondri je napisao:
Ko bre sponzoriše Zvezdu???

recimo, telekom, dunav osiguranje, JAT, parking servis, lasta. to je samo ove sezone, kad se ds već povukla, ali su ostali stari ugovori. prošle godine budžet cigana je bio 2 i po puta veći od budžeta Partizana.

i na kraju, ne smarajte sa ciganima, tema je Evroliga, njihov nedosanjani san.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 12:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
recimo, telekom, dunav osiguranje, JAT, parking servis, lasta. to je samo ove sezone, kad se ds već povukla, ali su ostali stari ugovori

Ostali su stari ugovori od kojih Zvezda ove sezone dobija jako malo, pa zbog toga ima jednu od najjadnijih ekipa u posljednjih nekoliko godina. Da imaju brdo love, kako neki pokušavaju da kažu, ne bi ove sezone plate igračima toliko kasnile, a Karadžić u nekoliko navrata sam plaćao fizioterapeute za igrače. Ostavite se tih priča o jadnom Partizanu, koji se bori sam protiv svih i Zvezde koju eto svi guraju. Da je tako, Zvezda bi dosad, na silu uzela bar jednu titulu, a ne bi, iz godine u godinu, bila toliko inferiorna u odnosu na Partizan. Uostalom, tema je zaista Partizan i Evroliga i kao što rekoh, svaka čast na uspjehu. A ljudima koji u kontekstu Partizanovog uspjeha, pominju Zvezdu, zaista treba skinuti kapu na nevjeorvatnoj patnji od kompleksa. Gledajte sopstveno dvorište i uživajte u uspjehu. Toliko od mene...

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 23:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ево ја само да честитам Партизану, и да још једном поновим да су они, уз млађе репрезентације, најсвијетлија тачка српске кошарке, тренутно. Свака част.
А комплексашима, :fist:

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2008, 09:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Al' shto je Partizan sinoc demontirao Tau..loodlo :D ..Ko Borac Igokeu u najbolja doba:)

Vrh

PostPoslato: 04 Apr 2008, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
MuskoBre je napisao:
Al' shto je Partizan sinoc demontirao Tau..loodlo :D ..Ko Borac Igokeu u najbolja doba:)

Ahahahahah, legendo!!! :D :D :lol: Sjećam se kad sam jednom s drugom išao na jednu od tih utakmica, bilo je nekih sedamdeset razlike za Borac :D
Što se Partizana tiče, ponovo sam dobio kladeći se na njih, da nisam idiot koji sve pare spiska na kocku, sad bih već bio bogat. Vrlo sam zadovoljan zrelošću ovog tima, Novica je nevjerovatno napredovao i sad je čisti reprezentativni kalibar. Inače, bilo bi lijepo da Partizan osvoji Evroligu i da Duško Vujošević konačno dobije priznanje koje zaslužuje.

Vrh

PostPoslato: 08 Apr 2008, 17:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sutra protiv Tau ponovo pisemo istoriju,evo sta o svemu kaze Sale Djordjevic
Citiraj:
Đorđević tvrdi da će crno-beli pobediti TAU u četvrtfinalu Evrolige
Tripković će Partizan odvesti na fajnal-for
Autor: I. Velimirović | 08.04.2008 - 06:43

Sve sam dosad pogodio, i da će Partizan u top 16, i da će Veličković presuditi trojkom Panatinaikosu, i da će crno-beli u četvrtfinale Evrolige. To mi je priznao i Danilović odmah po završetku revanš utakmice sa Taukeramikom - podseća Aleksandar Đorđević za „Blic“ na izjave o putu srpskog šampiona kroz Evropu.

Stigli su Vujošević i igrači korak do fajnal-fora. Sutra (20.30 časova) u Vitoriji igraju najstoricu, meč decenije za plasman u Madrid. Naš legendarni košarkaš ponovo daje prognozu, verujemo, obestiniće se...
- Partizan će lagano do pobede! Ne sumnjam, to za mene i ne bi bilo iznenađenje. Igrač oduke biće Uroš Tripković, odigraće fenomenalnu partiju, vratiće mu se sve muke kroz koje je zbog povrede prošao ove sezone. Ne mogu Španci da ponove partiju iz prve utakmice niti će Planinić zablistati kao tada - tvrdi Đorđević.

Kako crno-beli treba da odigraju u Baskiji?
- Sa verom u sebe, neka znaju da su u prednosti i da imaju kvalitet, ništa više. Neka ne menjaju svoj način igre, neka se ne adaptiraju na protivnika, bez obzira na njegovo ime.

Govorili ste da je prolaz u top 16 veliki, a u četvrtfinale fantastičan uspeh. Kako biste okarakterisali eventualni plasman među četiri najbolje ekipe?
- Ljubomoran sam na igrače, jer ni moja generacija nije imala takvu atmosferu na tribinama. To nema niko u Evropi! Klub, grad Beograd i Srbija treba da budu ponosni. Partizan je već napravio veliki uspeh, igra jako dobru košarku i ima navijače koje nema niko. Da li je to fenomen? O tome pričamo već godinama. Pa, još 1970. u Ljubljani, kao i pre četiri godine, bili smo šampioni sveta, košarka je u Srbiji institucija, bez obzira na uspehe drugih sportova.

Vujoševiću i igračima pripada slava?
- Apsolutno, imaju visok kvalitet, izuzetnog i superiornog Pekovića, koji daje veliku snagu, pa čak i kada izađe, igra ne pada, jer Vraneš daje ogroman doprinos. Tepić je sazreo, Palasio i Veličković su standardni oslonac, a izdvojio bih Kecmana. On stalno daje energiju, intenzitet i srce bez obzira što je najstariji u ekipi. Vujošević? Godinama je prvi stručnjak u našoj zemlji, postavio je parametre, vaspitava i usmerava igrače. Poznajući situaciju u reprezentaciji, ne postoji košarkaš koji potiče iz Partizana, a da se ne odaziva pozivu. To je najmanja stvar koju je postavio na mesto, da ne nabrajam druge velike zasluge.

Navijači daju značajan doprinos?
- Širom kontinenta „grobari“ se pominju kao pozitivna stvar. Kada sam poslednji put u „Pioniru“ gledao Partizan u društvu Đordija Bartolomeua, komesara za takmičenje, rekao mi je da ovakve navijače nije nigde video. To, dakle, treba iskoristiti pa kandidovati Beograd za domaćina fajnal-fora naredne sezone. Šteta što to nije slučaj i ove godine, ali nema veze, nije kasno ni sledeće - zaključuje Aleksandar Đorđević uz tvrdnju da će Sijena osvojiti evropsku titulu, jer je ekipa koja igra po njegovom ukusu.

Buš mislio na Partizan
Interesantno da je Đorđević primetio lapsus predsednika SAD Džordža Buša prilikom posete Zagrebu.
- U jednom trenutku je rekao da Hrvatska treba da bude ponosna što ima jedan od najboljih evropskih košarkaških timova! Hrvatski novinari su hteli da ga razapnu na krst, pošto je mislio na Partizan, jer ne verujem da se podsetio titula Jugoplastike i Cibone od pre 20 godina - dodaje Đorđević.

Još tri vize
Rezultati prvih mečeva: Sijena - Fenerbahče 73:66, CSKA - Olimpijakos 74:76, Taukeramika - Partizan 74:66, Makabi - Barselona 81:75.
Rezultati drugih mečeva: Fenarbehče - Sijena 65:86, Olimpijakos - CSKA 73:83, Partizan - Taukeramika 76:55, Barselona - Makabi 83:74.
MAJSTORICE
SREDA:
CSKA - Olimpijakos 18.15, Taukeramika - Partizan 20.30.
ČETVRTAK:
Makabi - Barselona 19.50.
Sijena je obezbedila plasman na fajnal-for u Madridu (od 2. do 4. maja).

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 13:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Mar 2008, 09:05
Veceras Partizan pobjedjuje :evil3:

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 13:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Obavjestajac je napisao:

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 21:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Klempa ?

Vrh

PostPoslato: 09 Apr 2008, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Obavjestajac je napisao:
..i šta bi? :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2008, 08:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
I šta.. vama je drago što su izgubili?

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2008, 09:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
I šta.. vama je drago što su izgubili?
Pa nije da mi je drago ali mi nije ni krivo,što bi se reklo:"bez qrac" :D

Vrh

PostPoslato: 11 Apr 2008, 09:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Mislim da je suđenje bilo skandalozno.

Vrh

PostPoslato: 12 Apr 2008, 02:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Jun 2003, 11:17
posteno sudjenje

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 226 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]