banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 15:30

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 468 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Premiership
PostPoslato: 11 Mar 2008, 11:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Drogba je varalica!
INFORMACIJE prikupljene sinoć kasno navečer i rano jutros, potvrdile su ono što su mnogi već odavno i pretpostavljali. Didier Drogba je varalica.
No, ne radi se o Premierligi, već o internoj ljestvici najprodavanijih dresova. Naime, Drogba je uhvaćen kako kupuje na stotine svojih dresova, samo kako bi pobijedio u natjecanju.
Da pojasnimo, prije nekog vremena igrači Chelsea dogovorili su malo natjecanje u kojemu će pobjednik biti igrač najviše prodanih dresova.
Drogba je tako potrošio tisuće i tisuće funti samo kako bi uvjerio svoje suigrače da je popularan baš kao John Terry i Frank Lampard.
"Drogba provodi mnogo vremena u klupskom fan shopu. Potrošio je na tisuće dolara, a stotine kupljenih dresova, navodno, šalje u domovinu. Znate, njemu je zaista vrlo važno da bude najpopularniji", rekao je izvor unutar kluba.
Kako će se ovo otkriće odraziti na Drogbin status u klubu za sada nije poznato...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
gl00post.....

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 16:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Da, Drogbina glupost!

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 18:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

to da je istina pisalo bi na http://www.football365.com a tamo nema nista...a mislim da su oni preveliki profesionalci da se takmice cijih ce se dresova vise prodati......mislim da imaju vaznijih briga :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 18:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Oni su i dalje samo ljudi, podložni raznim kompleksima.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
vidi se da je drogba prosao murinjovu skolu. posto murinjo za sebe smatra da je bog, to se vjerovatno prirodno prenijelo i na njegovog ucenika. ovo je sjajan nacin da se to dokaze :)
super, samo da hoce nogirati drogbu i lamparda, mogo bi celzi jos da postane i simpatican tim

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 19:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Juce je Abramovich rekao da na ljeto 10 igraca odlazi iz Chelsija...Ben-Haim, Maoluda, Pizzarro, Shevchenko, Sidwell, Cudicini, Belletti, Drogba, mozda Lampard (koji je prije 2 mjeseca izjavio da ce zavrsiti karijeru u Chelsiju) i Makelele koji vjerovatno zavrsava karijeru nakon ove sezone. Za njima ce vjerovatno i Avram Grant ukoliko Chelsea ne osvoji Premiership i/ili ligu sampiona.
Transfer budzet za ljeto ce biti 100 miliona funti :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2008, 13:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
I Cudicini bi.....:P samo sto nema gdje kupiti :) svoj dres

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2008, 20:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jos jedan kiks arsenala, nikako da ih krene, zaredali su sa neresenim rezultatima i u vecini slucajeva ganjaju rezultat. Sta im se desava pa tako lose igraju u prvenstvu :-? :-? :-?
Navijam za Man Utd, tako da mi i nije krivo, al nekako cudan "pad" forme

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2008, 21:00 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To je klasika u Engleskoj, Manchester diže formu kako prvenstvo odmiče dok Arsenal pada zbog nedostatka kvalitetnog igračkog kadra. Ovaj put ih je spasio Toure, što govori da je gol postignut iz prekida. Toure nije igrao mjesec dana prije ove utakmice, a glavni nedostatak u njihovj igri je trenutno neigranje Rosickog koji je povrijeđen. Manchester je trenutno prvi, iako imaju isti broj bodova, ali Manchester ima utakmicu manje. Ovim kiksom i Chelsea je na korak od Arsenala i izbjegavanja trećeg pretkola za LŠ, ali moraju odbiti Tottenham u zaostaloj utakmici, trenutno su 3 boda iza.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2008, 09:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kao sto sam rekao, Arsenal nece osvojiti nista ove sezone iako se "nabrijavaju" cijelu sezonu :lol: :lol:

u nedelju Chelsea-Arsenal :D

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2008, 10:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

To je utakmica za Manchester :) Ukoliko Chelsea dobije ili bude remi, Manchester pravi iskorak ka tituli. U slučaju pobjede Arsenala, nastavlja se mrtva trka, ali bar Chelsea otpada iz kombinacija pa im trebaju samo kiksevi Arsenala! Sad ćemo da vidimo od čega su. Chelsea ima Arsenal i Tottenham, a Arsenal Chelsea, Liverpool i Manchester :) U narednih mjesec dana će biti puno derbija u prvenstvu.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2008, 10:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Sad ćemo da vidimo od čega su.

slazem se, ovih par narednih kola su veliki test za sve 3 ekipe...pogotovo Chelsea koji ima dva velika londonska derbija u 5 dana...ako dobije oba, bice zanimljivo jer ce biti 3 boda iza Manchestera s kojim igra kod kuce, dok Arsenal do kraja igra sa 3 preostala tima iz velike cetvorke :)

ni danas u 5 nece biti nista manje zanimljivo...Man City-Tottenham :wink:

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 11:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nezadovoljstvo navijača širom Engleske zbog povećana cena sezonskih ulaznica je ogromno.

Navijači pojedinih klubova koji su proveli decenije na tribinama, sve češće odlučuju da mečeve svojih ljubimaca prate preko televizije. Ima i onih koji se rešavaju na radikalnije korake, kao što je formiranje sopstvenog kluba - istog ili veoma sličnog imena.

Takav potez prvi su povukli navijači Mančester Junajteda, koji su u znak protesta zbog prodaje kluba Malkolmu Glejzeru osnovali novi tim koji nosi ime Junajted of Mančester!

Njihovim stopama krenula je i grupa navijača Liverpula, koji sebi ne mogu da priušte ulaznice za mečeve najtrofejnijeg kluba u Engleskoj, pa je osnovan AFC Liverpul.

Novoformirani klub traži trenera, a mogućnost da se prijave za posao imaju svi zainteresovani. Kandidatura se može podneti na internet adresi http://www.parrysongs.co.uk.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 12:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Njihovim stopama krenula je i grupa navijača Liverpula, koji sebi ne mogu da priušte ulaznice za mečeve najtrofejnijeg kluba u Engleskoj, pa je osnovan AFC Liverpul.

hahaha, mozda osvoje Premiership prije nego pravi Liverpool... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 11:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I kao što sam i rekao, prva ozbiljnija utakmica i pad Chelsea, Tottenham - Chelsea 4:4!!! Fenomenalna utakmica u kojoj je Chelsea, u slučaju pobjede, mogao doći na drugo mjesto na tabeli. Manchester je rutinski odigrao protiv Boltona, 2:0, uz dva pogotka najboljeg fudbalera svijeta Cristiana Ronalda. Trenutno je postigao 33 pogotka, od čega 24 u Premiershipu!!! Manchester sad ima 70, Arsenal 67, a Chelsea 65 bodova. Za vikend dva derbija, Manchester - Liverpool i Chelsea - Arsenal, koji mogu u velikoj mjeri odlučiti pobjednika prvenstva.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
I kao što sam i rekao, prva ozbiljnija utakmica i pad Chelsea, Tottenham - Chelsea 4:4!!!

Zasto je to bio "pad"? Pa odlicno su igrali, izuzevsi par kikseva u odbrani...(iako mislim da je gol Woodgatea bio faul na Teriju)
Svi golovi Tottenhema bili su zbog gresaka u odbrani i nadam se da ce se to popraviti do nedjelje...napad odlican, sredina terena odlicna! i mislim da je Joe Cole jos jednom pokazao da je jedan od najboljih fudbalera u Premiershipu.

Sondri je napisao:
Manchester je rutinski odigrao protiv Boltona, 2:0, uz dva pogotka najboljeg fudbalera svijeta Cristiana Ronalda.

To si dobro rekao....on ih i vuce kroz cijelu sezonu i jedini daje golove.....

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 15:59 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:02
Sondri je napisao:
Manchester je rutinski odigrao protiv Boltona, 2:0, uz dva pogotka najboljeg fudbalera svijeta Cristiana Ronalda.

To si dobro rekao....on ih i vuce kroz cijelu sezonu i jedini daje golove.....[/quote]
I Tevez je dobar uvjek dadne go kad je Munchesteru najpotrebniji

Vrh

PostPoslato: 22 Mar 2008, 16:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Tottenham opet u zanjim minutama dolazi do bodova....losoj utakmici doprinjeo je i ocajan komentator...Prvo je rekao da se sudija zove Phil Down (Phil Dowd), zatim je ponovo rekao Gareth "Bol" (Gareth Bale), onda cijelu utakmicu je ponavljao kako je Defoe dao 10 golova za Portsmouth i ispravio se tek pred kraj itd itd...uzas :x

Jedva cekam sutrasnje derbije :P

Vrh

PostPoslato: 23 Mar 2008, 01:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Nadam se da ce Ars pasti :D....cokolate je u pitanju !

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 468 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]