banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 11:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Mar 2008, 11:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ako budes jos koji put pogledao klip, skontaces da je drzao kameru i tek onda dogurao do 220 km/h.. Sto automatski ne znaci da je toliko vozio dok je sarao kamerom.. Sa druge strane, nije se okrenuo ON nego je okrenuo kameru.. A za to zaista nije potrebno previse filozofije :roll:

Al' nek' se pljuje, pa nije bitno po kome :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 11:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
ajkula je napisao:
Kako li se bas na ovom forumu sakupise savjesni vozaci :) Ajde malo, u trenucima dosade, da pljujemo po liku.. Zamisli, vozio je 230 km/h.. Strasno :roll:

Šta bi po tebi trebalo da kažemo, da ga nahvalimo, da ovo prećutimo i kažemo: pa šta? Da mu damo medalju? Da sutra takav idiot uništi moju porodicu....tvoju porodicu....? Da li si ti uopšte vozač i znaš koje su brzine 160,180, a o 230,260 da ne govorim? Čekaj, da bolje formulišem pitanje, imaš li ti pojma o čemu govoriš i šta komentarišeš??

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 12:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nemam pojma. Pricam onako :D

Jedno je voziti kantu kojoj se raspadaju karike ako ju natjeras na 140 km/h a nesto sasvim drugo voziti Audi-a i natjerati ga do 240 km/h..

U Njemackoj na autoputu ne postoje ogranicenja.. Koliko mozes, vozi.. Kad neko pogine, puste na TV-u i to u udarnom terminu..Eto koliko cesto ginu. Ali Njemci su budale.. Svi redom retardirani :)

Nego, koliko km si prevalio u zadnjih pola godine pa da odmjerimo snage :wink:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 12:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
samo mi reci koliki je zaustavni put audija pri brzini od 240km na sat ( ja znam btw. :wink: ) i u slucaju da je taj kamion krenuo nekog preticati i presao u lijevu traku koliko bi njemu trebalo da to skonta okrenut prema djetetu i koliko bi mu trebalo da se zaustavi? tj. da uspori da se ne zabije u kamion? Pa onda napisi o tim kilometrazama u nogama :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 12:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
TO AJKULICE TO LUTKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO...............

Vazno je znat kako vozis i sta vozis...ali ovo je previse da ti citava familija sjedi u autu a ti maher ga po gasu.

I sam brzo vozim a u Svabiji je raj za velike masine :D najvise mi se svidja marsuta izmedju Hnburga i Hanover tu ga dignem i na 230,ali samo kad sam sam........

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 13:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
U Njemackoj na autoputu ne postoje ogranicenja..

Na putu za Sabac postoji ogranicenje .. s razlogom ..

Kad si takva mudrica .. stavi ti svog sina u auto .. natjeraj ga na 240km/h i masi rukama po autu .. :roll:

Bez uvrede ajkulo .. ali duris se, u ovom slucaju, bez osnova ..

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 14:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Okt 2007, 15:14
ja vozim 40000 km u godini, sto u Njemackoj i jedan dio na Relaciji Frankfurt-Banjaluka.Ali da se ovako ponasam to mi nije doslo na pamet doslo ni u najgorim danima.
Da u Njemackoj se na pojedinim relacijama "smije" voziti i brze nego 130 kmh, ali da li su to sada 260 ili vise kmh to sada ne znam. Ljudi ginu i to ne malo, zbog takvih gluposti. I ja bih mogla sa svojim autom tu istu brzinu postici, ali ajde ti onda prikoci kada ti jedan promijeni traku, zakoci iz nekog razloga ili ti izleti kamion na tvoju traku. Pa ti sad vidi kolika ti je sansa da stanes, a da i sebe i njega ne zgulis. I ja volim, kada je put prazniji, da dadnem gas, ali sve u mjeri. Meni se ne gine, a kada mi je porodica u autu onda pogotovo. Tako vozim ja, a tako i moj muz. Da odredeno auto moze (svejedno sad koja je to marka) dostici visoku brzinu to sada niko ne treba nikome da dokazuje, ali eto ima i takvih koji misle, pardon ne misle svojim mozgom nego gas-pedalom pa naprave katastrofu.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 14:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 09 Feb 2008, 17:40
ajkula je napisao:
Ako budes jos koji put pogledao klip, skontaces da je drzao kameru i tek onda dogurao do 220 km/h.. Sto automatski ne znaci da je toliko vozio dok je sarao kamerom.. Sa druge strane, nije se okrenuo ON nego je okrenuo kameru.. A za to zaista nije potrebno previse filozofije :roll:

Al' nek' se pljuje, pa nije bitno po kome :D

Nije poenta pljuvanje po konkretno ovom vozacu, nego po svima koji se tako na putu ponasaju, ovo je samo uzeto kao jedan primjer. Pogledaj samo koliko ljudi gine nizasta. U Njemackoj se mozda moze voziti neogranicenom brzinom, ali ocito su Nijemci malo pazljiviji za volanom nego kod nas, sumnjam da su to slucajevi poput ovog naseg iz Sapca... A ti reci da je on normalan kad rizikuje zivot svog djeteta samo da bi se malo glupirao dok vozi na auto putu...

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 14:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
e idem sada i ja snimiti klip
navucu ga do 230 i mahati rukama

kad moze onaj lik iz Sabca onako nesposoban, mogu i ja

8)

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 15:02 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
ja kada sam prvi put morala sama preci duzu relaciju na autoputu (prema salcburgu) i onda njemacka bilo me pomalo strah, jer znam kako divljacki voze, pogotovo u njemackoj, nemos vjerovat.. i kada sam prvi put vozila drzala se tacno ogranicenja (sto je bila sreca jer je bila policijska kontrola na jednom punktu, a inace ih nikad nema na autoputu) sve redom su zaustavljali (ogranicenje bilo 100) i slikali samo mene nisu :grin:
No nakon 2,3 puta na istoj relaciji shvatila sam da je 130 km / h zaista sporoooooo brate, pa meni gore to, samo sto ne zaspim, osjecas se kao puz na autoputu pogotovo ako vozis dobar auto.
Brzinu treba prilagoditi cesti i prometu naravno, ali moj stari ne vozi nikada ispod 190/200 na autoputu i zaista se ne osjeti , naravno ako je autoput skoro prazan. I zaista ne mozes dobru mecku voziti samo 130 , pa greota jebote :grin:
Samo divljati i srljati sa porodicom u autu je zaista neodgovorno i najblaze receno glupo, mozes imati ne znam koliko dobar auto ali nikada ne mozes biti siguran 100% u njega, a najgore je to sto ne znas nikada sta se moze desiti tokom voznje, kao sto ste naveli, izleti jednom kamion , autobus na tvoju traku ..nije nam se jednom desilo . Pa hajd zakoci onda tek tako lako

Zato djeco pamet u glavu, pa tek onda po gasu ;-)

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 15:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

i jos nesto, ovdje se najmanje udesa desava na autoputu (a ako se dese onda najcesce bude smrtni ishod) , ljudi ginu na cestama gdje ne mozes vjerovati kako je bilo moguce tu napraviti udes i poginuti. Cesta ravna samo tako, nijedne okuke, super pregled, ogranicenje 70, okolo priroda, idila i odjednom bum..bezveze, jebga kad je sudjeno dzaba ti sve, dovoljno je biti samo na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme, samo sudbinu ne valja izazivati

Sto se tice divljanja po autputu sjecam se jednog tragicnog incidenta nedavno (mozda je i Natasa cula) kada je lik koji radi za BMW ili Mercedes (nisam sigurna) bio na probnoj voznji na autoputu i toliko je divljao i vozio brzo da je zbunio i prepao vozacicu u drugom automobilu (majka sa djetetom) da je ona izgubila kontrolu i sletila sa autoputa, i nastradli su i ona i dijete.
Koja tragedija , ne znam kako taj lik misli zivjeti dalje sa tim :(
Ali treba uvijek misliti na to, prije nego sto se udari po gasu, glavom bez obzira..

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 15:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Ajkula lutko reci papcima kako se vozi auto.......sta oni znaju pola nji nije dalje od PRNJAVORA vidilo ceste :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 15:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ma taj tip sto vozi je krkan neki, yebo ga audi , kao da ima ne znam sta... a i zena mu je seljanka, tipicni gastosi.. Ne znam sta je dokazao kroz svoj snimak? I bas je super idol svom sinu, hoce li i njemu kupiti zestoku masinu cim napuni 18, da malo divlja po rodnom kraju i zabuba se u neki stub , nedaj Boze?

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 15:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Citiraj:
Jedno je voziti kantu kojoj se raspadaju karike ako ju natjeras na 140 km/h a nesto sasvim drugo voziti Audi-a i natjerati ga do 240 km/h..

A jesi razmišljala o drugim ljudima? Aj dobro, sleti ovaj sa Audiem pogine ili preživi (dajem banalan primjer), na neki način sam je kriv, ali šta ako udari nekogu u Puntu, Fiesti (manjem autu), nekog ko takođe vozi porodicu?

Citiraj:
U Njemackoj na autoputu ne postoje ogranicenja.. Koliko mozes, vozi.. Kad neko pogine, puste na TV-u i to u udarnom terminu..Eto koliko cesto ginu

To je u Njemačkoj, vjerovatno ima razlike na putevima u Njemačkoj i Šabcu? Putevi (auto putevi) u Njemačkoj su napravljeni da se može razvijati takva brzina...

Citiraj:
Ali Njemci su budale.. Svi redom retardirani

Po meni nisu...

Citiraj:
Nego, koliko km si prevalio u zadnjih pola godine pa da odmjerimo snage

Neću da dovodim u pitanje tvoje veliko iskustvo u koje ni malo ne sumnjam.

Nekad mi ne ide u glavu da se ovakve stvari opravdavaju i ovakvi idioti brane....

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hrna je napisao:
Ajkula lutko reci papcima kako se vozi auto.......sta oni znaju pola nji nije dalje od PRNJAVORA vidilo ceste :lol: :lol:

Otprilike :)

Nego, odakle vam ideja da je tip "gastos"?! Jel mu pise na celu ili sam ja nesto propustila? :oops:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mr.Dreamy je napisao:
Pa onda napisi o tim kilometrazama u nogama :wink:

Da, da.. Sad si me provalio :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
U Njemackoj je prosle godine poginulo preko 4000 ljudi u saobracajkama. Broj poginulih je u tendeciji opadanja, ali broj udesa raste. Najvise ljudi prezivi zahvaljujuci novim sigurnosnim tehnikama gradnje automobila, a ne sposobnostima vozaca i ,,vozacina,,.

U Njemackoj postoje dionice na kojima nema ni ogranicenja brzine, ali ni ograde oko auto-puta! Mislim da takvih genija nema nadaleko.

Druga stvar je sto se tim svapskim auto putevima u prosjeku putuje max. 110 na sat, negdje nema ogranicenja, a negdje je ogranicenje destinama kilometara 80 km/h, sto u prevodu znaci da se iza gomile slepera vozi 60 km/h.

A ova budaletina sa snimka se igra sa kamerom umjesto, kad vec hoce da vozi auto tom brzinom, obadvije ruke drzi cvrsto na volanu a pogled pravo. I da, cesta nije bila prazna, vide se sleperi kako ih prolazi.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 17:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
E da, zaboravih napisati da je onaj Audi tek A4 i to godiste ispod 2000. Znaci minimalno 8 godina stara krsina koju on vozi 230 km/h, ajd sto vozi, vec se igra sa zivotima.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 18:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2008, 16:10
the n.s. slazem se
mislim da bi klip bio mnogo gledaniji da su poginuli a kamera ostala citava
nije me briga za kretene al uglavnom predju na tudju stranu i ubiju nevine

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2008, 17:58 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 23 Jul 2001, 01:00
Evo jedan svjež klip... :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZLDleLjHHqU

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 52 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]