banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 12:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 468 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Premiership
PostPoslato: 26 Feb 2008, 15:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Nakon osvajanja prvog trogeja s Tottenhamom (Carling Cup), Juande Ramos će od kluba dobiti četrdeset miliona funti za pojačanja, koja bi trebala biti dovedena ovog ljeta u pokušaju da klub sledeće sezone bude u konkurenciji za Ligu šampiona. Ramos bi među stative volio dovesti Carlosa Kamenog iz Espanyola, u vezni red Davida Albeldu, u odbranu Ezequiela Garaya iz Racinga te Diega Milita iz Zaragoze u napad.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 10:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Nisam nikada gledao Racing, ali Ezequiel Garay ima "opake" ocjene na FM 2008 :)....drzao sam ga 2 sezone kao backup :D

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 18:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Roman Abramovich, ruski milijarder i vlasnik Chelsea, spreman je izdvojiti 100 miliona funti za ovoljetna pojačanja. Nakon gubitka Carling Cupa, Abramovich je obavio razgovor sa svojim velikim prijateljem i trenerom Chelsea Avramom Grantom gdje je od Izraelca tražio ili osvajanje jednog od trofeja ove sezone ili, barem, plasman među četiri najbolje ekipe u Premiershipu što osigurava novo igranje u Ligi šampiona. Ukoliko ispuni uslove, sledeće sezone bi mu posao bio znatno olakšan sa novim pojačanjima vrijednima 100 miliona funti.

Vrh

PostPoslato: 27 Feb 2008, 20:25 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Feb 2008, 19:55
majku mu...koliko im treba više pojačanja da osvoje nešto...koji su to luzeri...da te bog sačuva

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 08:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Što ? Pa nije to ništa strašno.. U ovo vrijeme trošiti po 50 miliona godišnje se ne može porediti sa Interovim trošenjem prije desetak godina... U 15 godina preko 500 miliona eura, bez i jednog jedinog trofeja.. Chelsea bar fino zarađuje, uzeo je nekih titula, u vrhu su svjetskog fudbala..

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 09:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

besmrtnik je napisao:
majku mu...koliko im treba više pojačanja da osvoje nešto...koji su to luzeri...da te bog sačuva

Chelsea je poslije 50 godina 2 puta uzastopno osvojio Premiership sa relativno nepoznatim timom.....koji jos tim to moze uraditi? :wink: ....vecina tih igraca je i postala poznata tokom ovih nekoliko godina igrajuci za Chelsea...izuzeci su Shevchenko (koji se nije bas naigrao), MIchael Ballack, Ashley Cole, Makelele.....Ja sam za Drogbu prvi put cuo kad je smjestio Partizanu 3 komada u ligi sampiona kad je igrao za Marsej :lol:
Ko je prije svega toga bio Joe Cole, Frank Lampard, John Terry....?

BlackHand je napisao:
Chelsea bar fino zarađuje, uzeo je nekih titula, u vrhu su svjetskog fudbala..

Bar neko ko realno gleda na stvari...

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 10:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

besmrtnik je napisao:
ajd ne lupajte ako boga znate...šta kao lampard nije bio poznat prije celzija...koji ste vi moroni...covjek je postao reprezentativac još dok je igrao za west ham...u celzi ga je doveo ranijeri...joe cole takode...terra isto samo se ne mogu sjetiti gdje je igrao prije celzija. dalje: carvallo (prvak evrope sa portom), drogba (finale kupa uefa sa olimpikom iz marseja),
smertin (došao iz spartaka iz moskve), manice (prvak sa portom), demian duff (reprezentativac irske), pa gudjonsen...uostalom bili su bolji dok nisu došli neandertalci kao ballack, ševcensko, anelka...sramota...sad tek nece ništa osvojiti.

ovo sa moronima vjerujem da ce BlackHand srediti pa necu komentarisati.........
Lampard, Cole i Terry...recimo da su bili poznati ali sigurno ne u tolikoj mjeri koliko neki igraci iz konkurentskih timova kao npr. Giggs, Scholes, Henry, van Nistelrooy...

Citiraj:
terra isto samo se ne mogu sjetiti gdje je igrao prije celzija

ne mozes se sjetiti jer je i poceo karijeru u Chelsiju s tim sto je sezonu 99/00 proveo na pozajmici u Nottingham Forestu...prvo se informisi pa onda pokusavaj ispasti pametan :P

Citiraj:
neandertalci kao ballack, ševcensko, anelka...

u ovome se najbolje oslikava tvoje (ne)znanje o fudbalu.... :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 11:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I ti si naveo Giggsa i Scholesa koji su po 20 godina članovi Manchesteru, tamo su se proslavili i nisu dovedeni u klub kao zvijezde, nego su prošli omladinske kateogrije i radom zaslužili svoje ima i samim tim dali doprinos da Manchester bude najtrofejniji klub na ostrvu od osnivanja Premiershipa. Joe Cole, Lampard, Ashley Cole, Wright-Phillips, Drogba, Makelele, Carvalho, Ferreira, Bridge, Kežman, Parker, Duff, Kalou, Robben, Shevchenko, Ballack, Pizzaro, Ben Haim, Mikel, Boulharuz, Ivanović... svi su došli kao već formirani igrači u milionskim ugovorima. Pizzaro, Ben Haim i Makelele bez obeštećenja, ali sa miilionskim individualnim ugovorima. Jedini pametan potez uprave je dovođenje Alexa iz Brazila, nakon čega je bio proslijeđen PSV-u sa mogućnošću povratka bez naknade. Tačnije naknada je bila "1" (jedan) ević!!!

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 11:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

poenta price je u tome da su oni stekli ime u Chelsiju (Lampard, Cole, Terry) iako su bili "formirani" igraci prije dolaska....(Terry izuzetak)
Tacno da je Lampard bio reprezentativac dok je igr'o za WestHam...samo koliko je imao mjesta u reprezentaciji tada???....a Joe Cole je i sam izjavio da je zahvaljujuci Murinju toliko napredovao...
Najvece pojacanje je ubjedljivo Didier Drogba koji bi bio odlican bez obzira gdje igrao...

Sondri je napisao:
Jedini pametan potez uprave je dovođenje Alexa iz Brazila, nakon čega je bio proslijeđen PSV-u sa mogućnošću povratka bez naknade. Tačnije naknada je bila "1" (jedan) ević!!!

pozajmljen dok nije ispunio uslove za dobijanje radne dozvole u Engleskoj

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

besmrtnik je napisao:
hoces reci da je anelka neki igrac?

na ovo niko ne bi imao komentar...ne vrijedi se raspravljati sa nekim ko nema veze o zivotu a kamoli o fudbalu....

besmrtnik je napisao:
ballack...sta reci - peder najobicniji

ja bih rekao da je jedan od najboljih veznih igraca na svijetu...mozda ne bas u vrhunskoj formi u zadnje vrijeme i to zbog pauze od 9 mjeseci zbog povrede....

besmrtnik je napisao:
sevcenko - taj je svoje odradio...em ima para

svi oni imaju para..... :roll:

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 16:12 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

kvalitet igrača se mjeri po tome kako odigra i za klub i za repku...može anelka da zabija 50 golova po sezoni ali kad zaigra za trikolore nema ga nigdje...naročito u utakmicama gdje je biti ili ne biti...

ballack je jedino 2002.godine na SPU-u odigrao ''nešto'' kvalitetno, sve ostalo je bilo: nije u formi, povreda jedna, povreda druga...uvijek neki izgovori.

pravi igrači su: pirlo, lampard, drogba, van nistelroj, kaka, messi, henry, terry, van der vart, eduardo itd itd...da ne nabrajam. a ovi šminkeri, marš napolje.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na sve što ti je izbrisano neću ti ni odgovarati, nema smisla..

Ballack koliko god da je "neprimjetan" u nekim utakmicama, čitava koncepcija multimilionskog Bayerna se raspala kad su ostali bez Ballacka. To je čovjek u klubu kao što je nekad bio Figo, kojeg i ne vidiš i ne čuješ.. ali radi svoj posao. Da vrijedi tolike pare, ne vrijedi..ali reći da je loš igrač je u najmanju ruku banalno.

A strpati Eduarda u isti koš sa Kakom, Messijem, Lampardom, Pirlom... ispadaš smiješan.

Vrh

PostPoslato: 28 Feb 2008, 23:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
Na sve što ti je izbrisano neću ti ni odgovarati, nema smisla..

Ballack koliko god da je "neprimjetan" u nekim utakmicama, čitava koncepcija multimilionskog Bayerna se raspala kad su ostali bez Ballacka. To je čovjek u klubu kao što je nekad bio Figo, kojeg i ne vidiš i ne čuješ.. ali radi svoj posao. Da vrijedi tolike pare, ne vrijedi..ali reći da je loš igrač je u najmanju ruku banalno.

A strpati Eduarda u isti koš sa Kakom, Messijem, Lampardom, Pirlom... ispadaš smiješan.

da ga onaj seljak nije polomio za godinu dana bi bio bolji od njih svijuh zajedno...wenger bi od njega napravio dijamant u kruni...kao što je to uradio sa anrijem...i još milion klinaca koji su dolazili u arsenal

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 07:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Dva miliona.

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 10:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nema sa Splendidom rasprave :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 10:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sta je taj Arsenal osvojio sa tim "dijamantima" u zadnjih 4-5 godina? .........Nista? :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 11:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Osvojili su jednu titulu bez poraza, mada tad i nisu baš klinci igrali, bili su tu Pires, Ljungberg, Bergkamp, Lauren, Vieira,...

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

besmrtnik je napisao:
što niste osvojili ligu šampiona kad ste tako jaki...a?

hmm, ne igram ja za Chelsea....recimo da su mi oni omiljeni tim u Engleskoj, pa mi se ne moras obracati u drugom licu mnozine :wink: :lol:
"osvojicemo" je ove godine, dobro je krenulo :wav: .... :wink: i mislim da Chelsea odlicno igra s obzirom kakva je frka izbila kad je Mourinho dobio otkaz...samo 2 poraza a na svom stadionu nisu porazeni milsim 76 utakmica za redom.....i necu vise da se raspravljam sa nekim ko kaze da Ballack, Anelka i Shevchenko nisu nikakvi igraci......lmao :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 13:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ko je ovdje na forumu jednom rekao: "Vratio se splendid. Što ga ne ubije učini ga jačim", usta mu se pozlatila... :lol:

Vrh

PostPoslato: 29 Feb 2008, 16:20 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

enc0re je napisao:
besmrtnik je napisao:
što niste osvojili ligu šampiona kad ste tako jaki...a?

hmm, ne igram ja za Chelsea....recimo da su mi oni omiljeni tim u Engleskoj, pa mi se ne moras obracati u drugom licu mnozine :wink: :lol:
"osvojicemo" je ove godine, dobro je krenulo :wav: .... :wink: i mislim da Chelsea odlicno igra s obzirom kakva je frka izbila kad je Mourinho dobio otkaz...samo 2 poraza a na svom stadionu nisu porazeni milsim 76 utakmica za redom.....i necu vise da se raspravljam sa nekim ko kaze da Ballack, Anelka i Shevchenko nisu nikakvi igraci......lmao :lol: :lol: :lol:

isti qrac...to ti je kao da kazes: ne navijam za brcelonu to mi je samo omiljeni klub...vidim da si u potpis stavio neke stranice od čelzijevih igrača...nego, što ne uzešte ligu šampiona...kako se to moglo desiti obzirom na milajarderska pojačanja...

a znam, zajbao vas liverpul...oni što ne znaju igrati na 0:0 u gostima...i sada ste jaki...biće borba za drugo mjesto nema šta...

što se tiče anelke, džaba mu je sve što je do sada postigao ali čovjeka nema nigdje kad se lomi utakmica...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 468 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]